oldnew Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 oldnew' date=' η Rom που πέρασα στο S2, μου παραπονιέται η αδερφή μου ότι της κολλάει. 5η μέρα χρήσης.[/quote']Έχεις βαλει και τον kernel phenomenal; Αν ναι δοκιμασε να βαλεις την χαμηλότερη εκδοσή την normal. Πιθανών να μη αντέχει το hardware το kernel. Αν φτιαξει παει να πει οτι αυτο φταει , διαφορετικα κάτι δεν εγκατεστησες σωστά.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Έχεις βαλει και τον kernel phenomenal; Αν ναι δοκιμασε να βαλεις την χαμηλότερη εκδοσή την normal. Πιθανών να μη αντέχει το hardware το kernel. Αν φτιαξει παει να πει οτι αυτο φταει , διαφορετικα κάτι δεν εγκατεστησες σωστά.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 100 Roms έχω περάσει, τι να πω. Τέλος πάντων, θα περάσω τον άλλον Kernel και βλέπω. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
oldnew Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 100 Roms έχω περάσει' date=' τι να πω. Τέλος πάντων, θα περάσω τον άλλον Kernel και βλέπω. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.[/quote'] Επειδή γραφεις για 100 rom. Φαντάζομαι όταν την έβαλες να εσβησες τα παντα (wipe all / factory reset. ) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Επειδή γραφεις για 100 rom. Φαντάζομαι όταν την έβαλες να εσβησες τα παντα (wipe all / factory reset. ) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ναι. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Λογικά με τον κέρνελ παίζει θέμα. Θα τον αλλάξω.
katsouras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μια ερωτηση σε κατοχους s2..Πηρα λοιπον κ γω σημερα απο ενα γνωστο το εν λογω τηλ. επειδη ομως κρατησε την καρτα μνημης γιατι πηρε το s3 κ επειδη σαν γνωστοι που μαστε μου το δωσε πιο χυμα με εφαρμογες κτλπ μεσα εχω το εξης θεμα.Μερικα παιχνιδια τα ειχε εγκαταστησει στην καρτα και τωρα τα βλεπω στα προγραμματα αλλα δεν μπορω να κανω uninstall.Δεν ειναι ενεργα δηλ απλα υπαρχουν.Καμια ιδεα;
kostas/88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 φιλε μου καλε σπυράκο, τελικά κυκλοφόρησε η καινούρια rom του LeoMar???
toniloco3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια ειχα ενα ατυχημα με το κινητο και εσπασε η οθονη εσωτερικα... το κινητο ειναι μαλλον παραεισαγωγης γτ το ειχα παρει απο μικρομαγαζο μεσω σκρουτζ (δεν ξερω αν λεει κατι) που να απευθυνθω εσεις τι λετε? πηρα το μαγαζι να ρωτησω ποσο θα στοιχισει και μου ειπαν να τους το παω για εκτιμηση και μετα θα μου πουν. προτεινεται να παω κατευθειαν στην samsung?? εψαξα αλλα δεν βρηκα το κεντρικο servise center μονο σημεια επισκευης σε καθε πολη.. ειχε κανεις αναλογη εμπειρια αν ναι θα το ευνωμονουσα αν μου ελεγε κοστος και χρονο..
Spiros83 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 φιλε μου καλε σπυράκο, τελικά κυκλοφόρησε η καινούρια rom του LeoMar??? Ναι, κυκλοφόρησε, για το SGS3 όμως... Απ'ότι φαίνεται το παράτησαν εντελώς το project του S2, γεγονός που οδήγησε σε περίεργες αντιδράσεις στο θέμα του στο xda. Γενικά, άλλα είχαν υποσχεθεί και άλλα έπραξαν, αυτό πείραξε τον κόσμο, τα δήθεν ETA's. Δε νομίζω να δούμε τίποτα καινούριο για το S2 από τον Leo, αυτή τη στιγμή - δυστυχώς - AOKP/AOSP είναι πολύ μπορστά. Η μόνη samsung που δοκίμασα και μου άρεσε είναι του Wanam.
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πολύυυυ μπροστά, όμως. Του Τούρκου είναι πια άψογη!!!
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Για πειτε ρε παιδια, εγω ειμαι με wanam 12.2 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αν παω σε καποια απο αυτες που λετε (aoks/aosp, Resurrection κλπ) τι μπορει να κερδισω? Ειναι αψογες σε σταθεροτητα? Εχουν καμμια ελλειψη(πχ παλια θυμαμαι υπηρχε θεμα με το fm radio )? Και ποια ειναι τα βασικα πλεονεκτηματα τους εναντι της wanamlite rom?
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμες, δεκάδες επιλογών. Ράδιο δεν έχει. Προβλήματα σταθερότητας δεν έχω συναντήσει.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω! Δεν ειμαι ομως διατεθιμενος να αποχωριστω το ραδιο για την παραπανω παραμετροποιηση...
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το ραδιόφωνο παίζει με το Spirit FM Unlocked. Εγώ το κατέβασα από εδώ. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πας Audio>Galaxy S2 Test.
kostas/88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ναι, κυκλοφόρησε, για το SGS3 όμως... Απ'ότι φαίνεται το παράτησαν εντελώς το project του S2, γεγονός που οδήγησε σε περίεργες αντιδράσεις στο θέμα του στο xda. Γενικά, άλλα είχαν υποσχεθεί και άλλα έπραξαν, αυτό πείραξε τον κόσμο, τα δήθεν ETA's. Δε νομίζω να δούμε τίποτα καινούριο για το S2 από τον Leo, αυτή τη στιγμή - δυστυχώς - AOKP/AOSP είναι πολύ μπορστά. Η μόνη samsung που δοκίμασα και μου άρεσε είναι του Wanam. καλά ρε παιδί μου τι γίνετε με αυτούς τους τύπους στο XDA, με τι μια παράτησαν το SII,(που τα σπάει σε όλους τους τομής)και πήγαν κατευθεία στο SIII!!??? ντάξει το κινιτακι κόβει k...ους από ότι έχω δει αλλα έλεος ποια. για προτείνεται καμια καλή rom ρε παιδιά. είμαι με την wanamlite αυτή την στιγμή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, τα μονα θέματα που έχω παρατηρήσει είναι ότι. με την v12 καταναλώνει λίγο ποιο πολύ μπαταρία από ότι με τις λίγο προηγούμενες το widget τις samsung το task killer δεν λειτουργεί πολύ σωστά και έχει και ένα θεματάκι με το σήμα με την DXLP9 έκδοση
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Άρχισε πλέον να γίνεται ότι είχε γίνει και με το htc desire. Μετά τα ντουζένια του άρχισαν οι rom να λιγοστεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις