Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΧΑ! το ήξερα ότι μπορούσα και πάλι να βασιστώ πάνω σου! Ευχαριστώ μποϊ' date=' θα βάλω μπρος το ΣουΚου[/quote']

Παντα! (Οσο δεν παίρνω το 3..) :)

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια κανα καλο keyboard με εληνικα υπαρχει?Κατεβασα το τελειο[απιστευτο]thumb keyboard' date='αλλα δεν εχει ελληνικα.ΤΟ θελω για tablet[/quote']

Πολλά. Προσωπικά χρησιμοποιω το smart keyboard pro.

Έχει και Ελληνικο ορθογραφικό λεξικό καλο.

Με αυτό το polaris office που έρχεται προεγκατεστημένο στα android samsung galaxy έχει ασχοληθεί κανείς; Συγκεκριμένα δεν διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες με τόνο. Υπάρχει κάτι, κανα πρόσθετο να διορθωθεί αυτό;

Ψάχνω κάτι δωρεάν, απ' ό,τι είδα το quick office είναι με χρέωση. Δοκίμασα διάφορα αλλά όλα αργούν να ανοίξουν μεγάλα αρχεία. Το polaris τα ανοίγει γρήγορα και κάνει και επεξεργασία. Σ' ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες :-D

Το πήρα κι εγώ το τηλέφωνο προχθές.Μιας και βλέπω ότι μερικοί το κατέχετε καλά το θέμα να κάνω 3 ερωτησούλες;

1) Είδα ότι τα sms έχουν όριο 70 χαρακτήρες έκαστο.Στους 71 χρεώνομαι δεύτερο ή είναι κάτι που το καθορίζει ο πάροχός μου ανεξάρτητα από το τι μου δείχνει εμένα το τηλέφωνο;Μπορώ να την αλλάξω κάπως αυτή την ένδειξη για να δείχνει 160;

2)Με το desire που έχω συνηθίσει, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αν βάλω το τηλέφωνο κοντά στο κεφάλι σβήνει η οθόνη και αν το ταρακουνήσω ανάβει και πάλι.Κάτι τέτοιο δεν το παρατήρησα με το s2.Υπάρχει μήπως κάποια τέτοια επιλογή και δεν τη βρίσκω;

3)Εάν τύχει και θελήσω να κάνω root τη συσκευή τα πάσης φύσεως δεδομένα θα χαθούν;Δε σκοπεύω από τώρα να το κάνω για πολλούς λόγους και κυρίως γιατί μου φαίνεται βουνό η διαδικασία.Αλλά αν κάποια στιγμή δε με καλύπτει έτσι όπως είναι και θέλω να βάλω άλλη ρομ θα παιδεύομαι να κρατάω back up τα πάντα;

Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το sync και το gmail.Κάνω sync τις επαφές,στο κινητό εμφανίζονται οι επαφές μου από το gmail αλλά στο gmail δεν εμφανίζονται οι επαφές του κινητού.Καμιά ιδέα?

Το πήρα κι εγώ το τηλέφωνο προχθές.Μιας και βλέπω ότι μερικοί το κατέχετε καλά το θέμα να κάνω 3 ερωτησούλες;

1) Είδα ότι τα sms έχουν όριο 70 χαρακτήρες έκαστο.Στους 71 χρεώνομαι δεύτερο ή είναι κάτι που το καθορίζει ο πάροχός μου ανεξάρτητα από το τι μου δείχνει εμένα το τηλέφωνο;Μπορώ να την αλλάξω κάπως αυτή την ένδειξη για να δείχνει 160;

Πηγαινε στις ρυθμισεις μυνηματων-εισαγωγη λειτουργειας και κοιτα αμα ειναι στο αυτοματο.

2)Με το desire που έχω συνηθίσει, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αν βάλω το τηλέφωνο κοντά στο κεφάλι σβήνει η οθόνη και αν το ταρακουνήσω ανάβει και πάλι.Κάτι τέτοιο δεν το παρατήρησα με το s2.Υπάρχει μήπως κάποια τέτοια επιλογή και δεν τη βρίσκω;

Εχει τετοια λειτουργεια εαν θυμαμε καλα ειναι στις ρυθμισεις οθονης (εχω το Siii τωρα)

3)Εάν τύχει και θελήσω να κάνω root τη συσκευή τα πάσης φύσεως δεδομένα θα χαθούν;Δε σκοπεύω από τώρα να το κάνω για πολλούς λόγους και κυρίως γιατί μου φαίνεται βουνό η διαδικασία.Αλλά αν κάποια στιγμή δε με καλύπτει έτσι όπως είναι και θέλω να βάλω άλλη ρομ θα παιδεύομαι να κρατάω back up τα πάντα;

Οταν κανεις root την συσκευη δεν χανετε τιποτα απλως γινετε root χωρις καποιο αλλο προβλημα!

Το μονο προβλημα ειναι οτι με το root χανετε η εγγυηση!

Υπαρχει το titanium backup στο μαρκετ το οποιο ειναι το καλυτερο και σου κραταει οτι backup θες!ριξε μια ματια εδω http://www.bytheway.gr/forumdisplay.php?f=254

Η εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055

το root ειναι υποθεση 5 λεπτων!

Ευχαριστώ.

Παιδιά' date=' καλησπέρα.

Να ρωτήσω. Ποια Rom προτείνετε για το S2;[/quote']

Μερικά post παραπάνω εγω εχω γραψει ηδη.. Οποίος θέλει προτείνει κάτι αλλο..

Μερικά post παραπάνω εγω εχω γραψει ηδη.. Οποίος θέλει προτείνει κάτι αλλο..

Γαμώτο και το είδα αλλά.

Πέρασα την FOXHOUND. Ελπίζω να βγει καλή.

Edit: Τελικά πάω να περάσω την WanamLite. ^_^

Και αυτή που έβαλες φαίνεται πολυ καλη παντως..Δε θυμάμαι, lpf αν ειναι παλαιότερη ή νεώτερή..

Και αυτή που έβαλες φαίνεται πολυ καλη παντως..Δε θυμάμαι, lpf αν ειναι παλαιότερη ή νεώτερή..

Πέρασα αυτή που πρότεινες. Δες αν θέλεις 2 λεπτά τα Π.Μ. σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...