Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα ειναι δυνατών να πωλειτε 375 ευρω καινουριο το κινητο και στις αγγελίες να το δινουν 330-350?

εγω εχω δει και 400, αν πας στις αγγελιες θα το διαπιστοσεις, πριν λιγο παντως πηρα ενα 280 σφραγισμενο απο επιδοτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρέθηκε λυση για το τρεμοπαιγμα της οθόνης στο crt showdown efe. Μόλις το δοκιμασα σε wanamlite 11.7 και δουλεύει.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26616673&postcount=8118

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Παραπάνω εγραφα ότι πιθανών ο XWLPD kernel να ειναι καλύτερός απο το phenomenal. Παρα το ακραίο undervolting που του εφαρμοσα, σε καθημερινή χρηση εχω αρκετά χειρότερη μπαταρια..

Εγώ με Siyah και MagicConfig έχω πολύ καλή μπαταρία.

Ειδικά με την ελάχιστη καταναλώση σε hd video playback έχω πάθει τη πλάκα μου.

Εγώ με Siyah και MagicConfig έχω πολύ καλή μπαταρία.

Ειδικά με την ελάχιστη καταναλώση σε hd video playback έχω πάθει τη πλάκα μου.

Εξαρτάται τι εννοούμε καλη.. Τις 5:30 ώρες αναμενη οθόνη σε 12 ώρες λειτουργίας δεν τις έχει πλησιάσει καν, κανένας αλλος kernel στη συσκευή μου.. Το siyah οσες φορές και αν τον δοκιμασα ποτε δεν ειδα πολυ καλη μπαταρια. Μπορεί να φταίω και εγω βεβαία. Και όλα τα ρεκόρ που διαβάζω ειναι με phenomenal και abyss. Μόλις ξανα έβαλα τον abyss να του δώσω μια 2η ευκαιρία.. :)

Εξαρτάται τι εννοούμε καλη.. Τις 5:30 ώρες αναμενη οθόνη σε 12 ώρες λειτουργίας δεν τις έχει πλησιάσει καν, κανένας αλλος kernel στη συσκευή μου.. Το siyah οσες φορές και αν τον δοκιμασα ποτε δεν ειδα πολυ καλη μπαταρια. Μπορεί να φταίω και εγω βεβαία. Και όλα τα ρεκόρ που διαβάζω ειναι με phenomenal και abyss. Μόλις ξανα έβαλα τον abyss να του δώσω μια 2η ευκαιρία.. :)

Επειδή έχω την 2k mAH μπαταρία, δεν έχω κάτσει ποτέ να ασχοληθώ με αυτά τα νούμερα που λες, γιατί με υπερκαλύπτει πλέον η συσκευή. Τις προάλλες είδα 3 επεισόδια 720p 45άλεπτα και η μπαταρία πήγε από το 50% περίπου στο 20%. Δηλ μιλάμε για 2 ώρες και ένα τέταρτο screen on time με πτώση 30% (ενδεικτικά οι τιμές πάντα).

Αν το αναγάγεις στο 100% είναι γύρω στις 7 ώρες αναμένη οθόνη. Βέβαια δεν είναι το ίδιο απαιτητικό το να βλέπεις βίντεο με το να παίζεις κάτι, το ξέρω, αλλά και πάλι εμένα με καλύπτει.

Επειδή έχω την 2k mAH μπαταρία' date=' δεν έχω κάτσει ποτέ να ασχοληθώ με αυτά τα νούμερα που λες, γιατί με υπερκαλύπτει πλέον η συσκευή. Τις προάλλες είδα 3 επεισόδια 720p 45άλεπτα και η μπαταρία πήγε από το 50% περίπου στο 20%. Δηλ μιλάμε για 2 ώρες και ένα τέταρτο screen on time με πτώση 30% (ενδεικτικά οι τιμές πάντα).

Αν το αναγάγεις στο 100% είναι γύρω στις 7 ώρες αναμένη οθόνη. Βέβαια δεν είναι το ίδιο απαιτητικό το να βλέπεις βίντεο με το να παίζεις κάτι, το ξέρω, αλλά και πάλι εμένα με καλύπτει.[/quote']

Ένταξη με 2k μπαταρια λυνεις πολλά προβλήματά :) Απο ebay την πηρες; Ποσο;

Τώρα παίζω με abyss kernel, αλλα δεν εχω καταλήξει σε σιγουρα συμπεράσματά ακόμα. Παντως η τελευταία εκδοσή 1.2 (ειναι λίγο μπέρδεμα η ονομασια πχ η εκδοσή 3.x ή 4.x ειναι παλαιότερες...) έχει μεγάλη βελτιωση. Προηγούμενες εκδόσεις τις ειχα αποριψει κατευθυαν ασχέτως ποση μπαταριά κερδίσεις γιατί είχαν πολλά προβλήματά. Αυτή η εκδοσή τα έχει λυσει όλα.

Ρυθμίζεις συχνότητα απο 25 Mhz.. , και μετα κάθε 100 mhz με ξεχωριστή ρύθμισή τάσης για κάθε συχνότητα.

Δηλ 25-50-100-200-300-400-500-600-700-800-900-1000-1200 κλπ.. Εντυπωσιακό. Στην πραξη θα φανει όμως αν κερδίζω πραγματικά σε μπαταριά με ολο αυτό.

Επίσης το ποιο εντυπωσιακό ότι εχω κορυφαίες επιδόσεις στα μετροπρογραμματα παροτι την κάρτα γραφικών την τρέχω πολυ χαμηλά 100 και 133 mhz αντι για 266 , και με τερμα χαμηλά ταση.

Το γεγονός ότι διαβάζω τόσα ρεκόρ αυτονομιας 9 φορές στις 10 με abyss μάλλον δεν ειναι τυχαίο. Βεβαία θέλει πολυ δουλεία.. αλλιώς phainomenal , σίγουρη και απλη λυση.

Από webstore της Αγγλίας, που δε θυμάμαι πώς λέγεται, προσπαθώ να βρώ την απόδειξη...

Μισό...

Από εδώ.

34 ευρώπουλα με τα έξοδα αποστολής. Αλλάζει λίγο το πάχος, έχει καινούριο καπάκι, αλλά πλέον έχω ξεχάσει πως ήταν πιο λεπτό! :rolleyes:

34 ευρώπουλα με τα έξοδα αποστολής. Αλλάζει λίγο το πάχος' date=' έχει καινούριο καπάκι, αλλά πλέον έχω ξεχάσει πως ήταν πιο λεπτό! :rolleyes:[/quote']

Ναι ξέρω, το εχω μελετήσει, όπως και την 3000 mha..

Αυτή που πηρες ειναι η καλυτερη λυση. Αν την πουλαγαν τα μαγαζια θα την αγοραζα χθες.. Μέσω νετ απο ξένη χωρα ειναι λίγο μπέρδεμα, πιστωτικές κλπ, αναμονή να έρθει..

Edit, ο abyss έχει λυσει όλα τα προβλήματά εκτός απο ένα.. Μετα απο ώρες στην αναμονή, το κινητό δεν "ξυπνάει" και θέλει restart.. Στη συσκευή μου παντα. Αν δε βρω λυση αποριπτεται αναγκαστικά...

Πολύ ωραία, δεν υπάρχει λόγος δηλ να μην την πάρετε όλοι και να λύσετε το θέμα κινητό για άλλα 2 χρόνια mrgreen.png

Δεν ήξερα πάντως ότι υπάρχει και 3000 mAH. Θα περιμένω τα 5000 νομίζω! Έλεος... rolleyes.gif

Και για την ιστορία, Wanam 11.8 + Siyah 3.2.4 + Voltage Control settings (από το Magic Config thread του xda) + lulzactive governor (με λίγες τροποποιήσεις δικές μου) = WIN rolleyes.gif

Το εργαλείο πάει σφαίρα, 5800 antutu (πολύ καλό για τόσο "ριγμένες" ρυθμίσεις, ενδεικτικά 100-1000mHZ cpu) και η μπαταρία ξεχνάει να αδειάσει mrgreen.png

Με βάλατε σε πειρασμό τώρα.. Η προσφορά απο το play24 φαίνεται καλη.. Η 3000 κανει το κινητό βαρελακι όμως.. 2πλασιο σε μέγεθος. Υπάρχουν και φθηνές 2600 mah αλλα απο οσο.διαβάζω ειναι απατη. Ούτε την 2000 δε φτάνουν συνυθως.

Με βάλατε σε πειρασμό τώρα.. Η προσφορά απο το play24 φαίνεται καλη.. Η 3000 κανει το κινητό βαρελακι όμως.. 2πλασιο σε μέγεθος. Υπάρχουν και φθηνές 2600 mah αλλα απο οσο.διαβάζω ειναι απατη. Ούτε την 2000 δε φτάνουν συνυθως.

Εννοείτε ότι θα πάρεις official. Όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις και συνήθως δε πιάνουν τα αναμενόμενα.

Λογικά αυτό το bamper θα μπαίνει και με την 2000αρα μπαταρια;

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=38526

Λογικά αυτό το bamper θα μπαίνει και με την 2000αρα μπαταρια;

http://www.play247.g...oducts_id=38526

Μη σε πάρω στο λαιμό μου, κατά 99,9% θα μπαίνει. Εγώ με το ίδιο Bumper που είχα πριν πάρω τη μπαταρία είμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...