alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή kernel γιατί η wanamlite XWLP8.V11 που έχω περασμένη στεγνώνει την μπαταρία μέσα σε 8-10 ώρες με την χρήση που του κάνω. Κανείς καμιά καλή πρόταση; Οικονομία στην μπαταρία θέλω, όχι oc κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Χρειάζομαι επειγόντως αλλαγή kernel γιατί η wanamlite XWLP8.V11 που έχω περασμένη στεγνώνει την μπαταρία μέσα σε 8-10 ώρες με την χρήση που του κάνω. Κανείς καμιά καλή πρόταση; Οικονομία στην μπαταρία θέλω' date=' όχι oc κτλ.[/quote'] Εχω την 11.6 wanamlite + phenomenal 5.4 medium kernel. Πολυ καλη μπαταρία. Και με τη δικη σου version όμως + phenomenal ειχα καλη μπαταρια. Πιστεύω κάτι σου τρώει μπαταρια. Ψαξτο. Δοκιμασε να κανεις full wipe all / factory reset + wipe user data κλπ και να επαναφερεις μονο εφαρμογές χρήστη με titanium (όχι εφαρμογές σύστηματος). Και αν το κανεις, θα τα χάσεις που θα τα χάσεις όλα (μεχρι να τα επαναφερεις με titanium), βαλε και την τελευταία wanamlite. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 oldnew εχει ελληνικα η εκδοση που εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 oldnew εχει ελληνικα η εκδοση που εβαλες? Ναι, μια χαρά, δε βλέπω κανένα πρόβλημα. Η 11.5 δεν είχε (μπαινανε με εχτρα αρχείο αλλα δεν ήταν και τόσο τέλεια απο οσο γνωρίζω) γι αυτό και δεν την ειχα βαλει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εχω την 11.6 wanamlite + phenomenal 5.4 medium kernel. Πολυ καλη μπαταρία. Και με τη δικη σου version όμως + phenomenal ειχα καλη μπαταρια. Πιστεύω κάτι σου τρώει μπαταρια. Ψαξτο. Δοκιμασε να κανεις full wipe all / factory reset + wipe user data κλπ και να επαναφερεις μονο εφαρμογές χρήστη με titanium (όχι εφαρμογές σύστηματος). Και αν το κανεις, θα τα χάσεις που θα τα χάσεις όλα (μεχρι να τα επαναφερεις με titanium), βαλε και την τελευταία wanamlite. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Όταν την έβαλα είχα κάνει full wipe/user data wipe και όλες οι εφαρμογές είναι περασμένες από market, όχι με titanium. Από την αρχή ήταν έτσι. Θα ψάξω τον kernel και θα τον δοκιμάσω... ευχαριστώ edit: τώρα που ξανά διάβασα τι έγραψες... δεν είχα βάλει extra kernel τότε που πέρασα την rom. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός που λες μέσα ή είχε μείνει από τις προηγούμενες rom κάποιος άλλος (είχα κάνει μια περασιά αν θυμάσαι από πολλές). Δοκιμάζω και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όταν την έβαλα είχα κάνει full wipe/user data wipe και όλες οι εφαρμογές είναι περασμένες από market' date=' όχι με titanium. Από την αρχή ήταν έτσι. Θα ψάξω τον kernel και θα τον δοκιμάσω... ευχαριστώ edit: τώρα που ξανά διάβασα τι έγραψες... δεν είχα βάλει extra kernel τότε που πέρασα την rom. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός που λες μέσα ή είχε μείνει από τις προηγούμενες rom κάποιος άλλος (είχα κάνει μια περασιά αν θυμάσαι από πολλές). Δοκιμάζω και βλέπουμε[/quote'] Όταν την έβαλες είχε το δικο της kernel (ειναι κοματι της rom). Κάθε φορα που αλλάζεις rom αυτόματα αλλάζει και ο kernel. Οπότε phenomenal δεν έβαλες ποτε. Για να πας στην τελευταία version wanamlite απο αυτή που είσαι, θέλει απαραιτητα wipe all factory reset (συνήθως δεν ειναι απαραίτητο, αλλα αυτή τη φορα ειναι). Απο εκεί και περα, δεν ξέρω τι χρηση κανεις για να δω αν είσαι οκ απο μπαταρια. Περίπου όπως ήσουν με gingerbread θα πρέπει να είσαι και τώρα. Αν βλέπεις αρκετά χειρότερη μπαταρια με ics απο οσο ειχες με gingerbread , τοτε θέλει ψαξιμο. Ο phenomenal θα σου δωσει σίγουρα καλυτερη μπαταρια παντως, ητε το καταλαβεις ητε όχι. Ο καλύτερός ειναι ο extreme αν δεν κολαει το κινητό σου. Αλλιώς πας στον medium. Τα εχω ξαναγραψει.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όταν την έβαλες είχε το δικο της kernel. Κάθε φορα που αλλάζεις rom αυτόματα αλλάζει και ο kernel. Οπότε phenomenal δεν έβαλες ποτε. Για να πας στην τελευταία version wanamlite απο αυτή που είσαι, θέλει απαραιτητα wipe all factory reset (συνήθως δεν ειναι απαραίτητο, αλλα αυτή τη φορα ειναι). Απο εκεί και περα, δεν ξέρω τι χρηση κανεις για να δω αν είσαι οκ απο μπαταρια. Περίπου όπως ήσουν με gingerbread θα πρέπει να είσαι και τώρα. Αν βλέπεις αρκετά χειρότερη μπαταρια με ics απο οσο ειχες με gingerbread , τοτε θέλει ψαξιμο. Ο phenomenal θα σου δωσει σίγουρα καλυτερη μπαταρια παντως, ητε το καταλαβεις ητε όχι. Ο καλύτερός ειναι ο extreme αν δεν κολαει το κινητό σου. Αλλιώς πας στον medium. Τα εχω ξαναγραψει.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Τον έβαλα τον Kernel και από αύριο θα έχω εντυπώσεις... και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παντως απο ότι διαβάζω ο XWLPD kernel ειναι ο ποιο αποδοτικός που έχει φτιάξει ποτε η samsung σε μπαταρια. Συγκρίνεται σε αυτονομια με τον phainomenal. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον it_ler http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26469115&postcount=383 Επομένως αν βαλει κάποιος τον XWLPD και του εφαρμόσει μέσω tegrak ultimate undervolting σε cpu και gpu οσο και ο phenomenal medium ή extreme λογικά θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμά σε αυτονομια. Το δοκιμάζω τώρα.. Αναγκάστηκα να αγοράζω το tegrak ultimate, μιας και ειναι το μοναδικό που μου δινει τη δυνατότητα undervoltung σε kernel της samsung.. Θα το κρατήσω λίγο καιρο έτσι να δω αν όντως η αυτονομια ειναι καλυτερη σε καθημερινή χρηση. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να ρωτήσω ρε παιδιά, την Cyanogen την έχει δοκιμάσει κανεις??? Τι λέει είναι καλή??? Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας γραπή καμια γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η πρώτη ICS rom που είχα δοκιμάσει ήταν η αρχική έκδοση της CM9, από τότε δεν έχω ξαναβάλει CM, αν και έχει κάνει τρομερή πρόοδο. Προσωπικά, δε ξαναδοκιμάζω rom που δε βασίζεται σε Samsung firmware, δηλαδή δε ξαναβάζω AOSP/AOKP. Όσο bloatware και να βάζει η samsung στις rom της, θεωρώ ότι είναι καλύτερες. Εξαλλου είναι πολύ απλό με ένα script να αφαιρέσεις ό,τι bloat δε γουστάρεις. Αυτή τη στιγμή - εδώ και πολύ καιρό μάλλον - χρησιμοποιώ Wanam. Από την 11.5 και μετά ανελλειπώς. Μόνο με kernel παίζω. Αυτή προτείνω, μέχρι να βγεί και η ICS των LeoMar & GadgetCheck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και εγώ με WanamLite ήμουν μέχρι πριν λίγο καιρό και να σου πω την αλήθεια ήμουν αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, τώρα έχω βάλει την Resurrection Remix που κατά την γνώμη μου "μαμαει" έχει ρυθμίσεις και εφέ που οι άλλες δεν ξέρω αν θα τα βάλουν ποτέ,αλλα όπως πάντα μαζί με τα καλά έρχονται και τα κακά, η Resurrection Remix έχει μεγάλο πρόβλημα στην μπαταρία πολύ μεγάλο όμως, μιλάμε για διαφορά 50% μεγαλύτερη κατανάλωση από την WanamLite. οποτε με βλέπω να ξαναγυρνάω σε WanamLite γιατί την χρειάζομαι την αυτονομία. έχεις διαβάσει πουθενά πότε θα κυκλοφορήσει η καινούρια του LeoMar?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέσα με τέλη Ιουνίου λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Οι ρυθμίσεις και τα εφέ που λες, είναι σε όλες τις AOKP Roms. Την είχα κι εγώ κάποτε, απλά υστερούν σε άλλα θέματα οι ΑΟΚΡ. Stock εφαρμογές είναι χειρότερες, προβλήματα με phone.apk σε περιπτώσεις που κατεβάζεις τα dpi <182 και κάτι τέτοια... Αν θες να μείνεις με Resurrection βάλε άλλο kernel να δεις αν υπάρχει βελτίωση στη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχω δοκιμάσει ήδη 4-5 χωρίς καμία ουσιαστική βελτίωση. Οπότε το πρωί που πηγενα στην δουλειά επανέφερα ένα backup από wanamlite που είχα στην sd για περίπτωση έκτακτης ανάγκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 καλα ειναι δυνατών να πωλειτε 375 ευρω καινουριο το κινητο και στις αγγελίες να το δινουν 330-350? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 καλα ειναι δυνατών να πωλειτε 375 ευρω καινουριο το κινητο και στις αγγελίες να το δινουν 330-350? Στην Ελλάδα τα παντα ειναι δυνατά... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις