Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αφού έχεις superuser είσαι rooted. Δεν έχει κάτι διαφορετικό να εντοπίσεις.
oldnew Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έβαλε κανείς σε wanamlite , phenomenal 5.1 midle version ? Όταν το εβαλα έχασα τη δυνατότητα να αλλάζω φωτεινότητά, και δεν ξέρω αν φταίει το kernel. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ακυρο παιδια τα 2 προβληματα που ειχα λυθηκαν με ενα απλο reboot μετα το root. λολ. ξερει κανεις πως μπορω να βεβαιωθω οτι ειμαι ρουτ??? το σουπεργιουσερ το εχω αλλα δεν παρατηρω κατι διαφορετικο... ξερει κανεις πως να βεβαιωθω? Υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να έχει εγκατασταθεί το Superuser αλλα μετά το reboot να μην είσαι rooted. Τότε απλά δεν θα ανοίγει το Superuser app μιας και θέλει root rights. Εφόσον ανοίγει το Superuser, είσαι rooted. Εναλλακτικά εγκατέστησε μια εφαρμογή όπως το Adfree , που θέλει rooted device, και θα δεις που θα σου ζητήσει να αποδεχθείς την δυνατότητα της εφαρμογής να αποκτήσει root δικαιώματα. Sent from Galaxy S using Insomnia
statharas12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ευχαριστω για την απάντηση παιδιά. Άρα εφόσον άνοιγεi το σουπεργιουσερ σημαίνει ότι είμα πλέον ρούτ(βέβαια το σουπεργιούσερ μέσα λέει ότι δεν υαρξει εφαρμογή ανοιχτή) . Το eπόμενο βημa γιαμένα ποιο είναι? Να εγκαταστήσω κάποια καστομ ρομ? Και αν δεν χρειζεται προς το παρών ti άλλο μπορώ να κάνω? ποιες apps προτεiνετε να του βάλω? Το κινητό είναι ολοκαίνουριο παρεπιπτόντως. 2 μέρες το έxω και του έκανα μόνο ρούτ . τίποτα άλλο.
haHa Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Α, μιας που το εφερε η συζητηση το adfree δεν δουλευει σε ics . Εβαλα το adaway και ολα οκ.
oldnew Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Α' date=' μιας που το εφερε η συζητηση το adfree δεν δουλευει σε ics . Εβαλα το adaway και ολα οκ.[/quote']Μια χαρά δουλεύει σε εμένα το adfree. Τελικά όντως ο phainomenal kernel δημιουργεί πρόβλημα στην ρύθμισή της φωτεινότητάς. Τουλάχιστον όπως εχω στημένο το κινητό αυτή τη στιγμή.. Μόλις έβαλα το phainomenal το ξαναπαθε. Ευτυχώς εχω backup στο cwm. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μια χαρά δουλεύει σε εμένα το adfree. Σε εμενα δεν λειτουργουσε και εψαξα κ ειδα οτι κ αλλοι ανεφεραν οτι σε ics δεν λειτουργει. Σαν εναλλακτικο προγραμμα προτειναν το adaway που κανει μια χαρα δουλεια
nikoskon Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Με MIUI δεν ασχολείστε καθόλου;! Sent from Galaxy S using Insomnia
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μόνο MIUI δεν έχω βάλει, δε ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά. Επίσης, ο normal phenomenal μου έχει δώσει την καλύτερη αυτονομία ever. Α, μιας που το εφερε η συζητηση το adfree δεν δουλευει σε ics . Εβαλα το adaway και ολα οκ. Άλλες φορές μου έχει δουλέψει, άλλες πάλι όχι.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Miui είχα βάλει εγώ. Πριν καιρό βέβαια και την έβγαλα μέσα σε 10 λεπτά... γενικά δεν μπορώ να την συνηθίσω σαν rom
statharas12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μπορει να μου πει κανεις τις must have apps για το sgs2 για να τις φορτωσω? πειτε μου και καμια που θελει root για να δω αν πετυχε
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ρε παιδια οταν φτιαχνω το μενου μετα απο μερικες ωρες η αν κανω επανεκκινηση το κινητο καποια εικονιδια μ τα αλλαζει ξανα κ τα βαζει οπως θελει αυτο.ξερει κανεις για τι γινετε αυτο? εχω τον στοκ λανσερ!
statharas12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 παιδια τελικα πραγματικα δεν ξερω αν ειμαι ρουτ. κατεβασα το τιτανιουμ μπακαπ, το ανοιγω και το μονο που βγαζει ειναι μια μαυρη εικονα και κλεινει μονο του μετα... τι να κανω ρε παιδια? πως ξερω αν ειμαι ρουτ??? το superoneclick εκανα.... αλλα δεν βλεπω να αλλαζει κατι...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Statharas12 κατέβασε την εφαρμογή adfree και δες τι βγάζει.
statharas12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ? δεν κατεβαζω απο κινητο γιατι δεν εχω γουαι φαι... στειλε ενα λινκ να το φλασαρω στο κινητο (το βαζω στο φακελο usbstorage) και το κανω εγκατασταση (απλα λεω μπας και κανω κατι λαθος) ... παντως αν γινεται στειλε ενα λινκ μηπως απλα απο κει που κατεβαζω εγω ειναι χαλασμενα... ακυρο! τη βρηκα την εφαρμογη... κατεβηκε, την εγκατεστησα και οταν ανοιξε.... ΝΑΙ!! ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ!!! αρα ολα καλα ε? παρ'ολα αυτα μοθ εμφανιζει μια μπλε εικονα λεγοντας παρακαλω περιμενετε μεχρι να βρουμε αν τα λοκαλ χοστς ειναι ενημερωμενα και φορτωνει, φορτωνει, φορτωνει χωρις να γινεται τιποτα... μηπως αυτο γινεται επειδη δεν ειμαι σε γουαι φαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις