Vasilisxd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Με το SetCpu έχω δει παααααααααρα πολυ μεγάλη διάφορα στην διάρκεια μπαταρίας. Το είχα ψάξει και εγώ με Roms αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο.
oldnew Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Με το SetCpu έχω δει παααααααααρα πολυ μεγάλη διάφορα στην διάρκεια μπαταρίας. Το είχα ψάξει και εγώ με Roms αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο. Ναι ε; θα το ψάξω κάποια στιγμή τοτε. Εκτός από όταν κλείνει το κινητό, έχεις ρυθμισει και τίποτα αλλο με το setcpu?
Vasilisxd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όχι τίποτα άλλο. Μήπως ξέρει κανείς πως γράφω πάνω απο 70 χαρακτήρες στα SMS ?
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όχι τίποτα άλλο. Μήπως ξέρει κανείς πως γράφω πάνω απο 70 χαρακτήρες στα SMS ? Γράφεις με την stock εφαρμογή για sms; Κατέβασε το GoSms Pro (δωρεάν) και θα δεις το φως το αληθινό.
Vasilisxd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μπα το ίδιο μου κάνει , με swype γραφεί 70 χαρακτήρες. Ακυρο το βρήκα , στο Send Settings έχει υποστήριξη για Ελλάδα , ευχαριστώ !
Jimys2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ εισαγωμενου galaxy s2 απο την samsung και εισαγωμενου απο το καταστημα που το πουλαει?
alexiadi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά... Όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, πριν δώσεις το τελικό ΟΚ, σου αναφέρει για τα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή να κάνει. Σε κάποια παιχνίδια πχ λέει : Να επιτρέπεται σε αυτήν την εφαρμογή να: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ πλήρης πρόσβαση στο ίντερνετ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ Ανάγν.κατ. και ταυτ.τηλ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αλλαγή κατάστασης WIFΙ, αλλαγή συνδεσιμότητας δικτύου, δεν ενεργοποιείται η λειτουργία αδράνειας του τηλεφώνου. Επίσης σε άλλες εφαρμογές λέει Να επιτρέπεται αποστολή λήψη sms, και άλλα πολλά που μου φαίνονται περίεργα. Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο να εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι που είναι "πειραγμένο" απο κάποιους που θέλουν να βλέπουν τηλεφωνικούς καταλόγους, η που θα βάλουν το κινητό σου να κάνει κλήσεις σε 090.... ή που θα στέλνει sms σε περίεργες υπηρεσίες με τρελές χρεώσεις;;
oldnew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για αυτό όταν βάζεις σπασμένα, πρέπει να διαβάζεις τι γραφούν αλλοι που το βάλανε.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Eδω και καποιες μερες ειμαι με Litening. Οκ, ποτε δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας, αλλα δειτε αυτο. Ο αυτοματος συγχρονισμος στα διαφορα apps/widgets ειναι ενεργοποιημενος παντα. Οντως η συγκεκριμενη ρομ δεν ειναι καθολου ενεργοβορα.
Jimys2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Υπαρχει τροπος να αφαιρεσεις απο την κυρια οθονη το εικονιδιο messaging(δεξια απο contacts-αριστερα απο Applications) ? Στο xda forum δε βρηκα κατι σχετικο. Ισως να μην ξερω που να κοιταξω μαλλον...
ozinus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το sgsII μου και τα ασύρματα ακουστικά μου sony ericsson wm600 bluetooth. Δεν τα εντοπίζει το Bluetooth του κινητού μου και δεν μπορώ να τα κάνω pair. Έχετε καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό; Άκυρο βρήκα την λύση .
Jimys2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εχει αντιμετωπισει κανεις εως τωρα υπερβολικη θερμοκρασια σε σημειο να μην μπορεις να ακουμπησεις την οθονη? Εψαξα λιγακι στο γκοογκλ και προφανως δεν ειμαι ο μονος. Σκεφτομαι να το παω πισω για αναβαθμιση ή αντικατασταση.
oldnew Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Σε σημείο να μην μπορείς να ακουμπήσεις την οθόνη όχι, αλλα ζεματαγε. Με την origin rom. Από όταν έβαλα litening rom, δεν το ξανα ειδα τι φαινόμενο...
Jimys2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγω ειμαι με lite'ning rom και αναβαθμιση σε ΚΕ7. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος μπορω να πω(τεραστια διαφορα σε αυτονομια) αλλα δεν περιμενα να ζεσταινεται τοσο πολυ οταν τρεχω 3d games. ΥΓ: βγηκε 2.3.4 leaked αλλα δε νομιζω να κανει για τις δικες μας συσκευες ΚΕ
oldnew Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγω ειμαι με lite'ning rom και αναβαθμιση σε ΚΕ7. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος μπορω να πω(τεραστια διαφορα σε αυτονομια) αλλα δεν περιμενα να ζεσταινεται τοσο πολυ οταν τρεχω 3d games. ΥΓ: βγηκε 2.3.4 leaked αλλα δε νομιζω να κανει για τις δικες μας συσκευες ΚΕ Κανει. Έχει βγει και η litening rom 2.0 που στηρίζεται στην 2.3.4 Αλλα διαβάζω ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωσή και εχω μείνει στην προηγούμενη. Πόση ωρα τρέχεις 3d games και ζεστενεται τόσο; Και εμένα ζεστενεται αλλα λίγο πλέον. Μονή διάφορα ότι εχω ρίξει και τάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις