Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το SetCpu έχω δει παααααααααρα πολυ μεγάλη διάφορα στην διάρκεια μπαταρίας.

Το είχα ψάξει και εγώ με Roms αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το SetCpu έχω δει παααααααααρα πολυ μεγάλη διάφορα στην διάρκεια μπαταρίας.

Το είχα ψάξει και εγώ με Roms αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο.

Ναι ε; θα το ψάξω κάποια στιγμή τοτε. Εκτός από όταν κλείνει το κινητό, έχεις ρυθμισει και τίποτα αλλο με το setcpu?

android.png

Δημοσ.

Όχι τίποτα άλλο.

Μήπως ξέρει κανείς πως γράφω πάνω απο 70 χαρακτήρες στα SMS ?

Γράφεις με την stock εφαρμογή για sms; Κατέβασε το GoSms Pro (δωρεάν) και θα δεις το φως το αληθινό.

Δημοσ.

Μπα το ίδιο μου κάνει , με swype γραφεί 70 χαρακτήρες.

Ακυρο το βρήκα , στο Send Settings έχει υποστήριξη για Ελλάδα , ευχαριστώ !

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ εισαγωμενου galaxy s2 απο την samsung και εισαγωμενου απο το καταστημα που το πουλαει?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά... Όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, πριν δώσεις το τελικό ΟΚ, σου αναφέρει για τα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή να κάνει. Σε κάποια παιχνίδια πχ λέει : Να επιτρέπεται σε αυτήν την εφαρμογή να: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ πλήρης πρόσβαση στο ίντερνετ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ Ανάγν.κατ. και ταυτ.τηλ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αλλαγή κατάστασης WIFΙ, αλλαγή συνδεσιμότητας δικτύου, δεν ενεργοποιείται η λειτουργία αδράνειας του τηλεφώνου.

Επίσης σε άλλες εφαρμογές λέει Να επιτρέπεται αποστολή λήψη sms, και άλλα πολλά που μου φαίνονται περίεργα. Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο να εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι που είναι "πειραγμένο" απο κάποιους που θέλουν να βλέπουν τηλεφωνικούς καταλόγους, η που θα βάλουν το κινητό σου να κάνει κλήσεις σε 090.... ή που θα στέλνει sms σε περίεργες υπηρεσίες με τρελές χρεώσεις;;

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για αυτό όταν βάζεις σπασμένα, πρέπει να διαβάζεις τι γραφούν αλλοι που το βάλανε.

android.png

• Moderators
Δημοσ.

Eδω και καποιες μερες ειμαι με Litening. Οκ, ποτε δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας, αλλα δειτε αυτο. Ο αυτοματος συγχρονισμος στα διαφορα apps/widgets ειναι ενεργοποιημενος παντα. Οντως η συγκεκριμενη ρομ δεν ειναι καθολου ενεργοβορα.

sc20110703224515.jpg

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να αφαιρεσεις απο την κυρια οθονη το εικονιδιο messaging(δεξια απο contacts-αριστερα απο Applications) ?

Στο xda forum δε βρηκα κατι σχετικο. Ισως να μην ξερω που να κοιταξω μαλλον...

Δημοσ.

Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το sgsII μου και τα ασύρματα ακουστικά μου sony ericsson wm600 bluetooth. Δεν τα εντοπίζει το Bluetooth του κινητού μου και δεν μπορώ να τα κάνω pair. Έχετε καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό;

Άκυρο βρήκα την λύση . :P

Δημοσ.

Εχει αντιμετωπισει κανεις εως τωρα υπερβολικη θερμοκρασια σε σημειο να μην μπορεις να ακουμπησεις την οθονη?

Εψαξα λιγακι στο γκοογκλ και προφανως δεν ειμαι ο μονος. Σκεφτομαι να το παω πισω για αναβαθμιση ή αντικατασταση.

Δημοσ.

Σε σημείο να μην μπορείς να ακουμπήσεις την οθόνη όχι, αλλα ζεματαγε. Με την origin rom. Από όταν έβαλα litening rom, δεν το ξανα ειδα τι φαινόμενο...

android.png

Δημοσ.

Εγω ειμαι με lite'ning rom και αναβαθμιση σε ΚΕ7. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος μπορω να πω(τεραστια διαφορα σε αυτονομια) αλλα δεν περιμενα να ζεσταινεται τοσο πολυ οταν τρεχω 3d games.

ΥΓ: βγηκε 2.3.4 leaked αλλα δε νομιζω να κανει για τις δικες μας συσκευες ΚΕ

Δημοσ.

Εγω ειμαι με lite'ning rom και αναβαθμιση σε ΚΕ7. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος μπορω να πω(τεραστια διαφορα σε αυτονομια) αλλα δεν περιμενα να ζεσταινεται τοσο πολυ οταν τρεχω 3d games.

ΥΓ: βγηκε 2.3.4 leaked αλλα δε νομιζω να κανει για τις δικες μας συσκευες ΚΕ

Κανει. Έχει βγει και η litening rom 2.0 που στηρίζεται στην 2.3.4 Αλλα διαβάζω ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωσή και εχω μείνει στην προηγούμενη. Πόση ωρα τρέχεις 3d games και ζεστενεται τόσο; Και εμένα ζεστενεται αλλα λίγο πλέον. Μονή διάφορα ότι εχω ρίξει και τάσεις.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...