oldnew Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ε ναι. Εγώ που δεν παίζω παιχνίδια (εννοώ ότι δεν κρατάω σκορ' date=' απλά έχω μερικά να περνάει η ώρα), πάντα clean install κάνω τις roms και χωρίς titanium, στήσιμο από την αρχή. Edit. Έπαιζα λίγο με τα volts, έφαγε ένα σκάλωμα η συσκευή και μετά το restart είχα χάσει 30% μπαταρία! Από 44% σήμερα (12 ώρες κανονικής χρήσης) πήγε 14. Και τώρα ανεβαίνει, πήγε 16. Αγαπάω android! [/quote'] Μη σε απασχολεί η ψευτικη απότομη πτώση της μπαταριάς μετα απο κολημα της συσκευής. Το εχω παθει άπειρες φορές (και σημερα γιατί έκανα πειράματά με το siyah να βρω τις καλύτερες τάσεις που έχουν αλλάξει σε σχεση με gingerbread . ) Το titanium κακώς δεν το χρησιμοποιεις. Αν το ios είχε titanium μπορεί και να μην επαιρνα ποτε android. Απλα ρυθμιζεις επαναφορά όλων των εφαρμογων χρηστη με τα δεδομένα τους. Δεν επαναφερεις εφαρμογές συστήματός. Έτσι έχεις τη συσκευή σε λίγα λεπτα (και κυρίως χωρις καθόλου κοπο) έτοιμη και χωρίς σκουπιδια. Καμία διάφορα απο το να τις εγκατάστησεις χειροκίνητα μια μια, παρα μονο σε χρονο / κοπο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Edit. Έπαιζα λίγο με τα volts, έφαγε ένα σκάλωμα η συσκευή και μετά το restart είχα χάσει 30% μπαταρία! Από 44% σήμερα (12 ώρες κανονικής χρήσης) πήγε 14. Και τώρα ανεβαίνει, πήγε 16. Αγαπάω android! Κλασσικοτατο να δειχνει πολυ χαμηλοτερη μπαταρια οταν κολλαει η συσκευη!! Και επισης ειναι κλασσικοτατο μετα να ανεβαινει το battery level! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εβαλα για kernel τον phenomenal 5.0 για ICS. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520 Παρολο που ειναι η πρωτη εκδοση και με μικρο undervolting(normal /stable εκδοση , σε λιγο θα βγει η medium και η extreme οπως σε gingebread) εχω πολυ καλα αποτελεσματα. Εχω καλυτερη μπαταρια απο οτι με siyah, παρολο το μικροτερο undervolting. Ολα αυτα σε wanamlite v11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εβαλα για kernel τον phenomenal 5.0 για ICS. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601520 Παρολο που ειναι η πρωτη εκδοση και με μικρο undervolting(normal /stable εκδοση ' date=' σε λιγο θα βγει η medium και η extreme οπως σε gingebread) εχω πολυ καλα αποτελεσματα. Εχω καλυτερη μπαταρια απο οτι με siyah, παρολο το μικροτερο undervolting. Ολα αυτα σε wanamlite v11.[/quote'] Και σκεφτόμουν να το ποσταρω, να μη το ποσταρω.. Το εχω κανει download αλλα δεν το εβαλα. Εχω ηδη το speedmod, και αυτό βασίζεται σε παλαιότερη εκδοσή. Αν κάνω undervolt στο speedmod ίσως να ειναι και καλύτερα.. Δοκιμασα και το NEAK αλλα μετα το boot δεν επιανε κανένα πάτημα στην οθόνη και εμένα στη lockscreen.. Στην ιδία wanamlite με εσένα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δοκιμάζω και γω τον kernel. Επίσης, έβαλα λίγο τη resurrection 1.4. Σαν όλες τις aokp που αντιπαθώ με κάποιες βελτιώσεις, αλλά ούτε γρήγορη τη λες, ούτε μπορείς να περιμένεις μια ώρα να σου δείξει όλες τις φωτογραφίες το gallery και γενικά δεν έχω τη διάθεση για το customization να θυσιάσω ταχύτητα και κάποια features. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Και σκεφτόμουν να το ποσταρω, να μη το ποσταρω.. Το εχω κανει download αλλα δεν το εβαλα. Εχω ηδη το speedmod, και αυτό βασίζεται σε παλαιότερη εκδοσή. Αν κάνω undervolt στο speedmod ίσως να ειναι και καλύτερα.. Aυτο που μου αρεσει στον phenomenal ειναι οτι ειναι undervolted και πραγματα που κανονικα δεν μπορουμε να κανουμε undervolt μονοι μας, πχ το bus voltage. Στο gingerbread ηταν undervolted και το voltage της οθονης! Εγω με phenomenal ειχα σε GB την καλυτερη μπαταρια, παρολο που δεν μπορουσα να φτασω στα ορια το undervolt γιατι δεν ρευθμιζεται, απλα διαλεγες μια απο τις 3 προκαθορισμενες εκδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
statharas12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 οπως μου υποδειχτηκε πρεπει να συνεχισω τα πραματα που αφορουν το Γκαλαξι Σ2 εδω... οποτε να οι αποριες μου! Χθες αγορασα το sgs2 και αφου διαβασα διαφορα θελω να του κανω ρουτ. Βασικα νομιζα οτι αυτο λεγοταν hack στο κινητο και με αυτο θελω να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος με τα android. ΤΕΛΕΙΩς ΟΜΩΣ! Γι'αυτο θα'θελα καποιο εμπειρο μελος να μου εξηγησει τι παιζει με αυτη τη διαδικασια. Τι κερδιζω, τι χανω, αν υπαρχουν κινδυνοι και πως το κανω ακριβως. Εχω διαβασει αρκετους οδηγους αλλα μπερδευομαι περισσοτερο εφοσον ο ενας λεει οτι ειναι μονο γι'αυτες τισ εκδοσεις ενω ο αλλος λεει αλλα. Θα σας πω λοιπον τα στοιχεια της συσκευης μου. Ο κωδικος μοντελου ειναι GT-I9100, η εκδοση android ειναι η 2.3.4, η εκδοση βασικου φασματος ειναι η Ι9100ΧΧΚΙ1 και η εκδοση κερνελ ειναι η 2.6.35.7-Ι9100ΧWKI4-CL575468. Δεν ξερω αν σας βοηθησα καθολου με τα στοιχεια αυτα. Τελος παντων, αν εχετε την καλοσυνη βοηθηστε με σ'αυτο. Πειτε τι πρεπει να κανω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ομως για να αποφυγω καθε δυσκολια. Επισης ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι ρουτ γι'αυτο θα θελα να δοκιμασω τον καλυτερο που εσεις νομιζετε. Ελπιζω να μην υπαρχουν παρενεργειες. Περιμενω απαντηση σας. Σας παρακαλω δωστε μου οδηγιες με βαση τις πληροφοριες που εδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Άμα γυρίσω το s2 μου σε επίσημη gingerbread θα μου έρθει ειδοποίηση για ics; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
statharas12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 παιδια το ρουτινγ πετυχε!! βασικα ετσι δειχνει τουλαχιστον... Απλα μου εμφανισε το σουπεργιουσερ το οποιο ομως οταν το ανοιγω λεει μεσα καμια εφαρμογη ενεργη! Επισης οταν παω να μπω στα αρχεια μου μου λεει οτι δεν υπαρχει sd καρτα και δεν με αφηνει να δω τιποτα απο αυτο που ειναι αποθηκευμενα στο τηλ. Τελος, εχει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΛΑΑΑΓΚ!!! τρελο λαγκαρισμα λεμε! Γι'αυτο φοβηθηκα και το εβγαλα απο ρουτ.. Τωρα ολα δουλευοθνε παλι κανονικα χωρις σουπεργιουσερ... Εχει κανεις να προτεινει κατι γι ολα αυτα??? (Ολα τα ρουτ εγιναν με superoneclick) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 παιδια το ρουτινγ πετυχε!! βασικα ετσι δειχνει τουλαχιστον... Απλα μου εμφανισε το σουπεργιουσερ το οποιο ομως οταν το ανοιγω λεει μεσα καμια εφαρμογη ενεργη! Επισης οταν παω να μπω στα αρχεια μου μου λεει οτι δεν υπαρχει sd καρτα και δεν με αφηνει να δω τιποτα απο αυτο που ειναι αποθηκευμενα στο τηλ. Τελος, εχει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΛΑΑΑΓΚ!!! τρελο λαγκαρισμα λεμε! Γι'αυτο φοβηθηκα και το εβγαλα απο ρουτ.. Τωρα ολα δουλευοθνε παλι κανονικα χωρις σουπεργιουσερ... Εχει κανεις να προτεινει κατι γι ολα αυτα??? (Ολα τα ρουτ εγιναν με superoneclick) Αυτό στο λέει γιατί ακόμα δεν έχεις τρέξει κάποια εφαρμογή που να σου ζήτησε root access. Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Άμα γυρίσω το s2 μου σε επίσημη gingerbread θα μου έρθει ειδοποίηση για ics; Ναι, αν βαλεις την επισημη ρομ της συσκευης σου θα ξεκινησεις να λαμβανεις παλι ειδοποιησεις. Απλα βαλε τη συγκεκριμενη (πχ ελληνικη αν το πηρες απο ελλαδα κ.ο.κ). Αλλα βασικα μπορεις να κατεβασεις μια οποιαδηποτε επισημη ics (νομιζω πως εχει παρει καπου το ματι μου για ισπανικη, δεν εχω πια τη συσκευη) και να εισαι ok. Εκτος εγγυησης βεβαια ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι, αν βαλεις την επισημη ρομ της συσκευης σου θα ξεκινησεις να λαμβανεις παλι ειδοποιησεις. Απλα βαλε τη συγκεκριμενη (πχ ελληνικη αν το πηρες απο ελλαδα κ.ο.κ). Αλλα βασικα μπορεις να κατεβασεις μια οποιαδηποτε επισημη ics (νομιζω πως εχει παρει καπου το ματι μου για ισπανικη, δεν εχω πια τη συσκευη) και να εισαι ok. Εκτος εγγυησης βεβαια ε. α) ναι, κάτι είδα και εγώ για τιν Ισπανική rom, σε κάποιο topic αδακα. β) τι συσκευή έχεις τώρα τζανουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 α) ναι, κάτι είδα και εγώ για τιν Ισπανική rom, σε κάποιο topic αδακα. β) τι συσκευή έχεις τώρα τζανουμ; α) Να το! http://www.insomnia.gr/topic/443891-samsung-galaxy-sii/ β) Galaxy Nexus γιατι ειχα μια ηλιθια παρορμηση να πουλησω το S2 και να παρω το Optimus 3D και το μετανιωσα στις 2 εβδομαδες. Ντρεπομαι που το λεω το μεταβατικο σταδιο ε. Παντως το Nexus φυσαει, θελει ελαχιστες μοντες και εισαι κομπλε. Με πεθανε το τζανουμ, μου το λεγε μια παλια κονε απο το Kill Kiss :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
statharas12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 παιδια, πως μπορω να μειωσω το απιστευτο λαγκ που τρωω απο το sgs2 τωρα που το κανα ρουτ (με superoneclick)? Επισης, οταν ειναι σε κατασταση ρουτ δεν μπορω να δω αρχεια τηλεφωνου (φοτο και τετοια) αλλα με παραπεμπει στην sd που λεει οτι ειναι αδεια και δεν εχω τιποτα επειδη απλα δεν εχω sd. Ξερει κανεις τι να κανω γι'αυτα τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
statharas12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ακυρο παιδια τα 2 προβληματα που ειχα λυθηκαν με ενα απλο reboot μετα το root. λολ. ξερει κανεις πως μπορω να βεβαιωθω οτι ειμαι ρουτ??? το σουπεργιουσερ το εχω αλλα δεν παρατηρω κατι διαφορετικο... ξερει κανεις πως να βεβαιωθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις