Spiros83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Resurrection 1.1 δεν το συνάντησα, νομίζω ότι ήταν η Wanam αυτή που μου το είχε βγάλει εμένα. Απλά αν το συνάντησες στα καλά καθούμενα, ενώ αρχικά δούλευε, δεν παίζει να είναι rom related. Κάτι άλλο παίζει, δυστυχώς προσωπικά, δεν έχω ιδέα τί μπορεί να είναι. Στο thread του xda έκανες μια αναζήτηση να δείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν έχω βρει άκρη, νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα δημιουργείται μετά από αλλαγές rom και restore κάποιου backup. Τώρα πχ που ξαναφλάσαρα την 1.1, δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έχω αρκετά θεματάκια με την Resurrection 1.1. Όχι απογοητευτικά αλλά σπαστικά κολλήματα ξαφνικά, η music εφαρμογή να κρεμάει χωρίς καν να την έχω ανοίξει (και δεν ξέρω και ποια από τις 2 που είναι μέσα είναι) και τρώει πααααααρα πολύ μπαταρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ρε μάγκες, μήπως θα'ταν καλύτερο να φλασάρουμε μια GB που δουλεύει καμπάνα (π.χ. Checkrom Revo v6) και να περιμένουμε μέχρι να βγεί το επίσημο release? Στο κάτω κάτω 15 Απρίλη είπαν ότι θα βγει... Όπως είχαν πει και 15 Μαρτίου βέβαια, αλλά τέλος πάντων Απλά κάναμε που κάναμε τόσο καιρό με GB, στο μήνα θα κολλήσουμε? Το σκέφτομαι σοβαρά πάντως, ειδικά η μπαταρία είναι σημαντικός παράγοντας. Με Checkrom v6 & NEAK kernel και την 2000 mAh έβγαζα 2-3 μέρες με μέτρια χρήση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εγώ δεν το σκέφτομαι να γυρίσω τώρα. Το θέμα της μπαταρίας είναι εκνευριστικό αλλά λόγο δουλειά και φορτιστή αυτοκινήτου παλεύεται. Μόνο άμα περισσέψουν τα κολλήματα θα πάψω να είμαι beta tester. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έχω αρκετά θεματάκια με την Resurrection 1.1. Όχι απογοητευτικά αλλά σπαστικά κολλήματα ξαφνικά, η music εφαρμογή να κρεμάει χωρίς καν να την έχω ανοίξει (και δεν ξέρω και ποια από τις 2 που είναι μέσα είναι) και τρώει πααααααρα πολύ μπαταρία... Η resurrection 1.1 είναι κατά τη γνώμη μου η πιο smooth rom που κυκλοφορεί. Δε συγκρίνεται με καμία από αυτές που έχω δοκιμάσει. Fc δε μου έχει δώσει. Τώρα τη δοκιμάζω με τον abyss kernel για να μπορώ να κάνω undervolting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 "Αγορασα" το Voltage Control Extreme , το οποιο εχει ωραια features: α) σου δειχνει ποση ωρα ηταν σε καθε συχνοτητα ο επεξεργαστης(αυτο που εκανε και το cpu spy, το οποιο απεγκατεστησα) β) επιτρεπει να ριξεις το voltage κατω απο τα 850mV, οπτοε τωρα ειμαι στα 800mV στα 200Μhz και στα 775mV στα 100Mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) @haHa ποιο kernel έχεις; Βρήκα ένα καλο plugins που μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους. HearYoutubePlugin Ανοίγεις το utube, ψάχνεις κάποιο βιντεοκλίπ και το σωζεις ως mp3 Μέσα απο το utube πατας το εικονίδιό που στέλνεις σε άλλες εφαρμογή και εκεί θα έχει προστεθεί το εικονίδιό του. Μεχρι χθες το αγοραζες απο market αλλα σημερα βλέπω δεν υπάρχει.. Προφανώς το απαγορεψε η google. Θα το βρειτε ψάχνοντας .. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 10 Απριλίου 2012 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 @haHa ποιο kernel έχεις; Με siyah ειμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εβαλα 2 παιχνιδια στο s2 το ενα ειναι το settlers hd και το αλλο ειναι history channel great battles medieval. Στο settlers μου εμφανιζει μονο τα γραμματα και στο αλλο τιποτα, μονο μαυρη οθονη και ακουγεται ο ηχος. Τι συμβαινει? Εχω βαλει και αλλα παιχνιδια οπως πχ το backstab και το fifa 12 και παιζουν κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εβαλα 2 παιχνιδια στο s2 το ενα ειναι το settlers hd και το αλλο ειναι history channel great battles medieval. Στο settlers μου εμφανιζει μονο τα γραμματα και στο αλλο τιποτα, μονο μαυρη οθονη και ακουγεται ο ηχος. Τι συμβαινει? Εχω βαλει και αλλα παιχνιδια οπως πχ το backstab και το fifa 12 και παιζουν κανονικα. Τί rom χρησιμοποιείς? Kernel & settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ο westcrip έδωσε τη resurrection 1.2 βασισμένη αυτή τη φορά στην aokp build 31. Με την 1.1 να είναι απίστευτα γρήγορη και smooth σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει και όλες τις aokp roms να είναι για κλάματα από απόδοση, το βλέπω χλωμό να τη δοκιμάζω άμεσα, θα μείνω με την 1.1 για το Πάσχα και βλέπουμε. Δε ξέρω τι βελτιώσεις έχει κάνει, όποιος θέλει τη δοκιμάζει, αυτός λέει ότι δεν έχει κανένα θέμα, όλα τα έχει φτιάξει. Αν αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν ραδιόφωνο, tv out και usb storage, τότε ίσως αξίζει. A, τελικά πήγα και κάτω από 875 mV στα 25 MHz, 825 χωρίς προβλήματα. Αντίστοιχα έριξα και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ο westcrip έδωσε τη resurrection 1.2 βασισμένη αυτή τη φορά στην aokp build 31. Με την 1.1 να είναι απίστευτα γρήγορη και smooth σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει και όλες τις aokp roms να είναι για κλάματα από απόδοση, το βλέπω χλωμό να τη δοκιμάζω άμεσα, θα μείνω με την 1.1 για το Πάσχα και βλέπουμε. Δε ξέρω τι βελτιώσεις έχει κάνει, όποιος θέλει τη δοκιμάζει, αυτός λέει ότι δεν έχει κανένα θέμα, όλα τα έχει φτιάξει. Αν αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν ραδιόφωνο, tv out και usb storage, τότε ίσως αξίζει Από τα λίγα που διάβασα θέλει clean install, έτσι; Δεν γίνεται update από την 1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ο westcrip έδωσε τη resurrection 1.2 βασισμένη αυτή τη φορά στην aokp build 31. Με την 1.1 να είναι απίστευτα γρήγορη και smooth σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει και όλες τις aokp roms να είναι για κλάματα από απόδοση' date=' το βλέπω χλωμό να τη δοκιμάζω άμεσα, θα μείνω με την 1.1 για το Πάσχα και βλέπουμε. Δε ξέρω τι βελτιώσεις έχει κάνει, όποιος θέλει τη δοκιμάζει, αυτός λέει ότι δεν έχει κανένα θέμα, όλα τα έχει φτιάξει. Αν αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν ραδιόφωνο, tv out και usb storage, τότε ίσως αξίζει.[/quote']Το ειδα και σε θυμήθηκα που εγραφες ότι οι aokp ειναι άσχημες.. Περίμενα να τη βαλεις εσι για να δω αν αξίζει.. Αν και η wanamlite μου ταιριάζει καλύτερα γιατί ειναι ποιο light όπως προτιμω και δεν εχω απολύτως κανένα προβλημα σε ότι με ενδιαφέρει. Τώρα με siyah kernel τεσταρω και το undervolting καθώς και ρυθμησεις του kernel για καλυτερη αυτονομια να δω τι θα καταφέρω. Μάλλον εχω κερδίσει αρκετά σε αυτονομια αλλα ακόμα θέλει χρονο να ειμαι σίγουρος. Θετικό ότι δουλεύει μια χαρά στα 100mhz , κάτι που σε gingerbread δε γινόταν στη συσκευή μου. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Εβαλα 2 παιχνιδια στο s2 το ενα ειναι το settlers hd και το αλλο ειναι history channel great battles medieval. Στο settlers μου εμφανιζει μονο τα γραμματα και στο αλλο τιποτα' date=' μονο μαυρη οθονη και ακουγεται ο ηχος. Τι συμβαινει? Εχω βαλει και αλλα παιχνιδια οπως πχ το backstab και το fifa 12 και παιζουν κανονικα.[/quote'] Μήπως τα παιχνίδια ειναι για nvidia και τα έχεις βαλει σπασμένα; Εκεί παει το μυαλό μου απο αυτά που γραφεις.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Από τα λίγα που διάβασα θέλει clean install, έτσι; Δεν γίνεται update από την 1.1 Ε ναι. Εγώ που δεν παίζω παιχνίδια (εννοώ ότι δεν κρατάω σκορ, απλά έχω μερικά να περνάει η ώρα), πάντα clean install κάνω τις roms και χωρίς titanium, στήσιμο από την αρχή. Edit. Έπαιζα λίγο με τα volts, έφαγε ένα σκάλωμα η συσκευή και μετά το restart είχα χάσει 30% μπαταρία! Από 44% σήμερα (12 ώρες κανονικής χρήσης) πήγε 14. Και τώρα ανεβαίνει, πήγε 16. Αγαπάω android! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις