Spiros83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τελος, λεω απο περιεργεια να δοκιμασω κ αυτο: https://play.google....ace.jorte&hl=en Εγώ αυτό χρησιμοποιώ, δεν το έχω ψάξει σε βάθος βέβαια, πόσο πίσω συντονίζει, τί κρατάει κτλ, αλλά τα βασικά τα κάνει πολύ καλά. Δυστυχώς, ο kirileman έχει απόλύτο δίκιο, τα έλεγα κι εγώ κάτι σελίδες πίσω, όταν οι ICS Roms ήταν ακόμα λίγες και γεμάτες bugs... Άλλα περιμέναμε από το ICS. Πολλά περισσότερα, ένα βήμα μπροστά τέλος πάντων. Με λυπεί το γεγονός ότι εξακολουθούμε ακόμα και τώρα να έχουμε ένα από τα καλύτερα smartphones στην αγορά (για hardware μιλάω) και υστερούμε τόσο πολύ στο λογισμικό. Ναι κι εγώ το smartphone μου το θέλω προέκταση της δουλειάς μου, να έχω τα πάντα όπου και να πηγαίνω. Δυστυχώς όμως, αν δεν έχω και το laptop μαζί, δε πάω πουθενά. Τελικά μάλλον τα Blackberry, ενώ τα χλεύαζα υπερβολικά, είναι σταθερή αξία. Δε ξέρω, δεν έχω εμπειρία, απ'ότι ακούω και απ'όσα λένε. Απλά τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάλι τόσα λεφτά για νέο κινητό. Μένω ως έχει και ελπίζω σε μια καλή αναβάθμιση άυριο μεθαύριο...
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δε νομίζω ότι είναι τόσο bugs όσο ελλείψεις/περιορισμοί του λειτουργικού. Άλλο κουλό στο search (το χρησιμοποιώ συνεχώς και θεωρώ ότι πρέπει να δουλεύει τέλεια, αλλά δεν). Ξεκινάω και πληκτρολογώ έναν τηλ. αριθμό. Στα πρώτα 5 ψηφία μου βγάζει τις σχετικές επαφές, πληκτρολογώ το 7ο και χάνονται όλες, δείχνει μόνο το Dial number και Create Contact. Πληκτρολογώ το 8ο και 9ο, μου βγάζει κάνα δυο επαφές όπως πρέπει, πλητρολογώ το τελευταίο ψηφίο και δε δείχνει τη μια επαφή στην οποία αντιστοιχεί ο αριθμός. Στην εφαρμογή του τηλεφώνου τις βρίσκει σωστά. Έχω την τελευταία wanamlite.
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο iPhone πήγαινα στο universal search και έγραφα την οδό ή το επίθετο ή την περιοχή ή ό,τι θυμόμουν και μου έβρισκε αμέσως (χωρίς enter/search κλπ) το συμβάν που έψαχνα αρκετούς μήνες πίσω (τα οποία φυσικά βρίσκονταν κανονικά στο ημερολόγιο της συσκευής). Τώρα πρέπει να πάω στο pc. Η λυση να μπαινεις στο google calendar μεσω του browser του κινητου αν θελεις να δεις κατι παλιο (για να μην πηγαινεις στο pc) αρκει? Δεν βολευει, αλλα ισως ειναι μια λυση..
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Η μοναδική αλλά σε mobile έκδοση δε γίνεται. Πρέπει να φορτώσεις τη full version. Μπορείς να το προσπαθήσεις και να δεις πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι.
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Σε mobile version δεν πρεπει να εχει καν search. Σε full version γινεται, αλλα ειναι λιγο μπελας.
haHa Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Και κατι οχι τοσο σχετικο:εχω βαλει το SwiftKey beta 3 και μαμαει! Εχω καταβολευτει..
oldnew Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ένα πολυ χρησιμο mod μονο για τη wanamlite. Στη lockscreen, όταν πατας το home button ανάβει το flash οσο το κρατας πατημένο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580379 Και ένα καλο θεμα (έχει και transparent taskbar) για την ιδία rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1571421 Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Spiros83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μιας και δεν κάνω τίποτ'άλλο τώρα τελευταία από το να αλλάζω και να δοκιμάζω roms, να σας πώ ότι η Slim ICS που έβαλα σήμερα, είναι πάρα πολύ καλή, για όσους επιθυμούν τα απολύτως απαραίτητα από μια rom, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι θες μετά την εγκατάστασή της. Απλά η ίδια η rom είναι "γυμνή". Δεν έχει περιττές εφαρμογές, π.χ. live wallpapers ή samsung apps... Όποιος πάσχει από Obsessive ROM Updating disorder όπως κι εγώ, ας της ρίξει μια ματιά
oldnew Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όποιος πάσχει από Obsessive ROM Updating disorder όπως κι εγώ' date=' ας της ρίξει μια ματιά [/quote'] Καλα αυτος ειναι πολυ προχωρημένη περίπτωσή .. Το ποιο κουφό που εχω κανει, ειναι να αλλάζω rom στο αυτοκινητο. Η νεα rom ήταν στην sd, και μέσω cwm την έβαζα.. Για τα δύσκολα περίμενα να βρω φαναρι κοκκινο. Σκεψου να προκαλούσα κανένα ατύχημά. Βλέπω τον τίτλο: "Ατύχημά απο αλλαγή rom" Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Και οποίος το ψαχνει, μόλις βγήκε το audioboost για ics για το sgs2. Το ειχα μόνιμα σε gingerbread. Αυξάνει την έντασή του ήχου. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.signalos.audioboostgs2
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Και οποίος το ψαχνει, μόλις βγήκε το audioboost για ics για το sgs2. Το ειχα μόνιμα σε gingerbread. Αυξάνει την έντασή του ήχου. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.signalos.audioboostgs2 Το ειχα δοκιμασει κ εγω στην gingerbread, αλλα δεν ειχα μεινει καθολου ικανοποιημενος. Ασταθες, παραμορφωνε τον ηχο κλπ. Εγω εχω αγορασει αυτο(ειναι βεβαι μονο για τα ακουστικα, αλλα αυτο με ενδιεφερε): https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.louder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wcm9qZWN0dm9vZG9vLmxvdWRlciJd Αξιζει γιατι δεν παραμορφωνει καθολου.
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Σχετικά με τις aokp-based roms, όλες ψιλοσέρνονται, είναι πολύ smooth αλλά γενικά σέρνονται, κάτι που φαίνεται και στα benchmarks (quadrant 3000, antutu 6000 και τέτοια). Επίσης κάνουν κάνα μισάωρο να διαβάσουν όλες τις φωτογραφίες και να τις δείξουν στο άλμπουμ ενώ κουβαλάνε και τα γνωστά bugs/ελλείψεις (fm radio, tv out, usb storage). Α, έχω και γω αλλάξει rom στο αμάξι!
oldnew Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το ειχα δοκιμασει κ εγω στην gingerbread' date=' αλλα δεν ειχα μεινει καθολου ικανοποιημενος. Ασταθες, παραμορφωνε τον ηχο κλπ. Εγω εχω αγορασει αυτο(ειναι βεβαι μονο για τα ακουστικα, αλλα αυτο με ενδιεφερε): https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.louder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5wcm9qZWN0dm9vZG9vLmxvdWRlciJd Αξιζει γιατι δεν παραμορφωνει καθολου.[/quote'] Ναι ε.. Νόμιζα δε δουλεύε σε ics ούτε αυτό.. Thanks θα το δοκιμάσω αφού το θεωρείς καλυτερο.. Το αλλο όντως παραμόρφωνει αν το βαλεις δυνατά. Με μια μικρή αύξηση όμως πχ 10-20% καλο ήταν. Έκανες και το 1000στο ποστ στο τοπικ! Edit, όντως καλα δουλεύει στα ακουστικά το voodoo. Κρίμα που δε δουλεύει και στο ηχείο.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επίσης κάνουν κάνα μισάωρο να διαβάσουν όλες τις φωτογραφίες και να τις δείξουν στο άλμπουμ ενώ κουβαλάνε και τα γνωστά bugs/ελλείψεις (fm radio' date=' tv out, usb storage). Α, έχω και γω αλλάξει rom στο αμάξι! [/quote'] Για τις φωτο, δοκιμασε και το quickpic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder αν δεν το έχεις δοκιμασει. Δωρεάν, γρηγορότερο, ρυθμίζεις ποιους φακέλους δεν θες να δείχνει (ώστε να βλέπεις μονο τις φωτο που θες και όχι πχ εικονίδια κλπ) ,ενώ έχει και ένα σωρο ρυθμίσεις πχ για wallpaper κλπ. Προσωπικά εχω αντικαταστήσει την original εφαρμογή με αυτό. Για υποστηριχτής του iphone, να αλλάζεις rom στο αυτοκινητο είσαι απαράδεκτος! :) Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Είχα φρακάρει άσχημα! Σχετικά με αυτό που λέγαμε, στα 875 mV έχω τα 25 MHz χωρίς προβλήματα. Επίσης, δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημα του συγχρονισμού ημερολογίου περισσότερο από ένα μήνα πίσω. Γενικά ανακαλύπτω καθημερινά διάφορες "ιδιομορφίες" του λειτουργικού αλλά δε θέλω να κουράζω, κάποιες είναι σημαντικές, κάποιες όχι. Το επόμενο κινητό ίσως να έχει windows, είμαι περίεργος να δω τι διάολο παίζει και εκεί. Πρόβλημα (ξανά). Error procesing purchase. Ξέρουμε τι παίζει; Καθάρισα data στο applicatiοns αλλά τίποτα!
Spiros83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Πρόβλημα (ξανά). Error procesing purchase. Ξέρουμε τι παίζει; Καθάρισα data στο applicatiοns αλλά τίποτα! Το είχα συναντήσει κι εγώ σε μια ρομ που είχα δοκιμάσει τις προάλλες, δε θυμάμαι πια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν πρόβλημα της ρομ και μάλιστα βγήκε και update τότε που το διόρθωνε... Τί ρομ φοράς?
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Τη wanamlite, τώρα το έκανε πρώτη φορά. Το είχε βγάλει και η resurrection 1.1 στα καλά καθούμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις