oldnew Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Έβαλα την wanamlite. Σας έχει τύχει καμια φορά κλείνοντας το wifi να μην έχετε data σύνδεση και να θέλει restart; Δεν είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει αλλά με τόσες roms που έχω αλλάξει' date=' δε θυμάμαι σε ποια το είχα πρωτοδεί. Δείτε και αυτή. Είναι δυνατόν να πέφτει ο επεξεργαστής στα 25 MHz και να μην κολλάει; Μου έχει τύχει. Όχι όμως στην τελευταία version της wanamlite. Ίσως πρέπει να κανείς wipe all για να μην έχεις πρόβλημα. Γιατί θεωρείς της πλακάς τη rom που έβαλες; Ακούγεται ενδιαφέρον. Για πες πως την ειδες. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ε δεν αξίζει, είναι κάνα μήνα πίσω σε bugs και smoothness. Αργό scrolling, όχι τόσο καλό touch, μερικά προβληματάκια των fonts σε σκούρο φόντο κ.α. Η wanamlite με 25MHz/1200MHz παέι σφαίρα!!! (σε λίγες μέρες θα το βάλω και 1600) Έχουμε υπόψιν κάποιο καλό ημερολόγιο με σωστό συγχρονισμό με Google calendar (για να μην το πετάξω όπως είναι από το μπαλκόνι που μου θέλει η Google να μου πέρασει το λειτουργικό της σαν business, business my ass); Όταν λέω σωστό εννοώ να συγχρονίζει 5-6 μήνες πίσω (και με δυνατότητα search για όλο αυτό το διάστημα) γιατί τώρα πρέπει να μπαίνω σε pc. Τράτζικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Απο ημερολόγιό δεν ξέρω καποιο. Δουλεύει στα 25 mhz και η wanamlite; Προφανώς λόγω ics. Σε gingerbread δεν γινόταν να δουλέψει κάτω απο 100. Κολαγε κατευθείαν. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δουλεύει, ναι. Κόλλησε όταν πήγα τα volts στα 875. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δουλεύει, ναι. Κόλλησε όταν πήγα τα volts στα 875. Εγω ειμαι τυχερος και μου εχει κατσει καλο κομματι: στα 200mhz δουλευω στα 850mv(αν επετρεπε και πιο κατω, πιστευω οτι θα αντεχε λιγο ακομα) και στα 1200mhz στα 1150mV. Έχουμε υπόψιν κάποιο καλό ημερολόγιο με σωστό συγχρονισμό με Google calendar (για να μην το πετάξω όπως είναι από το μπαλκόνι που μου θέλει η Google να μου πέρασει το λειτουργικό της σαν business, business my ass); Όταν λέω σωστό εννοώ να συγχρονίζει 5-6 μήνες πίσω (και με δυνατότητα search για όλο αυτό το διάστημα) γιατί τώρα πρέπει να μπαίνω σε pc. Τράτζικ! Εγω εχω βαλει στην wanamlite το AOSP Calendar(γιατι της Samsung δεν μου αρεσει καθολου και δεν εχει και widget) και συγχρονιζει μια χαρα με google calendar και για 5-6 μηνες πισω. Και το search μια χαρα δουλευει, πχ του εγραψα "Μερόπη" και βρηκε την γιορτη.(εχω βαλει στο google calendar να περνανε αυτοματα γιορτες,αργιες,απεργιες κλπ) Εδω το aosp calendar: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24479281&postcount=4438 ------------------------------------- Τελος μια απλοικη ερωτηση: επειδη εχω βαρεθει να το ψαξω, στην wanamlite οταν ερχεται μηνυμα/email κλπ, γινεται να πηγαινουμε σε αυτο κατευθειαν απο την lockscreen και μαλιστα να φωτιζει η lockscreen οταν χτυπαει? Γιατι τωρα απλα χτυπαει, χωρις να ενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να παω στο notification bar και να πατησω πανω στο notification για να με παει στο μηνυμα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Τελος μια απλοικη ερωτηση: επειδη εχω βαρεθει να το ψαξω, στην wanamlite οταν ερχεται μηνυμα/email κλπ, γινεται να πηγαινουμε σε αυτο κατευθειαν απο την lockscreen και μαλιστα να φωτιζει η lockscreen οταν χτυπαει? Γιατι τωρα απλα χτυπαει, χωρις να ενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να παω στο notification bar και να πατησω πανω στο notification για να με παει στο μηνυμα κλπ. Αυτό με χαλάει και μένα στις μέχρι τώρα ics που δοκίμασα. Το κάνει και στα sms... αν βρεις καμιά λύση θα χαρώ να την ακούσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αυτό με χαλάει και μένα στις μέχρι τώρα ics που δοκίμασα. Το κάνει και στα sms... αν βρεις καμιά λύση θα χαρώ να την ακούσω Νομιζω οτι με την samsung lockscreen δεν υπαρχει προβλημα, παρα μονο με την aosp lockscreen που ερχονται οι περισσοτερες rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Νομιζω οτι με την samsung lockscreen δεν υπαρχει προβλημα, παρα μονο με την aosp lockscreen που ερχονται οι περισσοτερες rom. η αλήθεια είναι ότι σε κάποια leaked official rom που είχα περάσει δούλευε κανονικά. Και μάλιστα μπορούσες (νομίζω) άμεσα να πας στην κλήση που έχασες ή στα sms που δεν έχεις διαβάσει από την Lockscreen... έχει περάσει καιρός όμως και δεν είμαι 100% σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 η αλήθεια είναι ότι σε κάποια leaked official rom που είχα περάσει δούλευε κανονικά. Και μάλιστα μπορούσες (νομίζω) άμεσα να πας στην κλήση που έχασες ή στα sms που δεν έχεις διαβάσει από την Lockscreen... έχει περάσει καιρός όμως και δεν είμαι 100% σίγουρος Ναι ,ετσι θυμαμαι και εγω. Αλλα ηταν με samsung lockscreen. ------------------ Για οποιον ειναι με XWLP4(wanamlite 10.6) , ισως να κανει αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24514715#post24514715 Αλλα βαριεμαι να την δοκιμασω γιατι δεν βλεπω να υπαρχει zip να γυρισω στο default σε περιπτωση που δεν μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγω εχω βαλει στην wanamlite το AOSP Calendar(γιατι της Samsung δεν μου αρεσει καθολου και δεν εχει και widget) και συγχρονιζει μια χαρα με google calendar και για 5-6 μηνες πισω. Και το search μια χαρα δουλευει, πχ του εγραψα "Μερόπη" και βρηκε την γιορτη.(εχω βαλει στο google calendar να περνανε αυτοματα γιορτες,αργιες,απεργιες κλπ) Εδω το aosp calendar: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24479281&postcount=4438 Δεν αλλάζει κάτι, η συσκευή (αν δε μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση) δε συγχρονίζει όλα τα συμβάντα παρά μόνο μέχρι 1 μήνα πίσω. Από εκεί και πίσω συγχρονίζει μόνο γιορτές, γενέθλια και γενικά συμβάντα με (ετήσια) περιοδικότητα. Για μένα που δουλεύω google calendar καθημερινά και καταχωρίζω σε αυτό τα ρβ μου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση (μαζί με το universal search). Στο iPhone πήγαινα στο universal search και έγραφα την οδό ή το επίθετο ή την περιοχή ή ό,τι θυμόμουν και μου έβρισκε αμέσως (χωρίς enter/search κλπ) το συμβάν που έψαχνα αρκετούς μήνες πίσω (τα οποία φυσικά βρίσκονταν κανονικά στο ημερολόγιο της συσκευής). Τώρα πρέπει να πάω στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν αλλάζει κάτι, η συσκευή (αν δε μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση) δε συγχρονίζει όλα τα συμβάντα παρά μόνο μέχρι 1 μήνα πίσω. Από εκεί και πίσω συγχρονίζει μόνο γιορτές, γενέθλια και γενικά συμβάντα με (ετήσια) περιοδικότητα. Για μένα που δουλεύω google calendar καθημερινά και καταχωρίζω σε αυτό τα ρβ μου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση (μαζί με το universal search). Στο iPhone πήγαινα στο universal search και έγραφα την οδό ή το επίθετο ή την περιοχή ή ό,τι θυμόμουν και μου έβρισκε αμέσως (χωρίς enter/search κλπ) το συμβάν που έψαχνα αρκετούς μήνες πίσω (τα οποία φυσικά βρίσκονταν κανονικά στο ημερολόγιο της συσκευής). Τώρα πρέπει να πάω στο pc. Εχεις δικιο. Απο ενα μηνα και πισω, βλεπω εχει κρατησει/συγχρονισει μονο τις γιορτες .. Χμμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια σοβαρή κουβέντα για τα λειτουργικά γιατί ορισμένοι βλέπουν/ξέρουν πράγματα και κάνουν το κορόιδο και οι υπόλοιποι απλά το έχουν για παιχνιδάκι το κινητό τους, για να περνάνε καμιά rom, κάνα widgetακι και τέτοια (οι παρόντες τουλαχιστον σε αυτό το θέμα εξαιρούνται). Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στις επιχειρήσεις είχαν blackberry τόσα χρόνια και τελευταια (και) iPhones. Για μένα, μετά από τόσους μήνες βαριάς χρήσης και αν λάβουμε υπόψιν ότι το smartphone πρέπει να είναι προέκταση του γραφείου σου κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο απλή (ειδικά σε συνθήκες πίεσης, στο αυτοκίνητο, σε ένα ραντεβού, με έναν συνεργάτη ή πελάτη στη γραμμή, με ένα σταθερό τηλ στο χέρι), κατά τη γνώμη μου, το android έχει αποτύχει παταγωδώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια σοβαρή κουβέντα για τα λειτουργικά γιατί ορισμένοι βλέπουν/ξέρουν πράγματα και κάνουν το κορόιδο και οι υπόλοιποι απλά το έχουν για παιχνιδάκι το κινητό τους, για να περνάνε καμιά rom, κάνα widgetακι και τέτοια (οι παρόντες τουλαχιστον σε αυτό το θέμα εξαιρούνται). Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στις επιχειρήσεις είχαν blackberry τόσα χρόνια και τελευταια (και) iPhones. Για μένα, μετά από τόσους μήνες βαριάς χρήσης και αν λάβουμε υπόψιν ότι το smartphone πρέπει να είναι προέκταση του γραφείου σου κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο απλή (ειδικά σε συνθήκες πίεσης, στο αυτοκίνητο, σε ένα ραντεβού, με έναν συνεργάτη ή πελάτη στη γραμμή, με ένα σταθερό τηλ στο χέρι), κατά τη γνώμη μου, το android έχει αποτύχει παταγωδώς! Ειναι τι συγκεκριμενες αναγκες εχεις.. Εγω βρισκω παρα πολλα στο android που με βοηθανε, ειδικα σε συνθηκες πιεσης. Πχ μονο και μονο τα widget για καιρο,ραντεβου,ημερολογιο που τα βλεπεις χωρις να κανεις καν κλικ εξοικονομουν πολυ χρονο. Για το θεμα που εχεις με το sync παλιων συμβαντων, το εχεις ψαξει? Σιγουρα θα το εχει κ καποιος αλλος και θα υπαρχει λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει λύση. Αυτό που υποστηρίζουν κάποιοι είναι ότι η συσκευή λαμβάνει όλα τα δεδομένα αλλά το calendar εμφανίζει μόνο μέχρι 1 μήνα πίσω. http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=3672#c28 (δείτε πόσο παλιό είναι το πρόβλημα) Επίσης, το θέμα το search στο calendar. Νομίζω ότι μόνο τα htc έχουν αυτη τη δυνατότητα, άγνωστο γιατί μια τόσο βασική λειτουργία απουσιάζει από όλα τα άλλα android smartphones. Και εκεί, βέβαια, μου είναι σχεδόν άχρηστη αν δε μπορεί να ψάξει παλαιότερα από 1 μήνα. Edit: Υπάρχει και αυτό, θα το δοκιμάσω.... Τίποτα. Ειναι τι συγκεκριμενες αναγκες εχεις.. Εγω βρισκω παρα πολλα στο android που με βοηθανε, ειδικα σε συνθηκες πιεσης. Πχ μονο και μονο τα widget για καιρο,ραντεβου,ημερολογιο που τα βλεπεις χωρις να κανεις καν κλικ εξοικονομουν πολυ χρονο. Μια και το ανέφερες. Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα ραντεβού μου στη lock screen; Όχι μόνο το επόμενο, αλλά τα 10-20 επόμενα για μια εβδομάδα μετά, πχ, και να μπορώ να κάνω κλικ και είτε να δω τις λεπτομέρειες του ρβ είτε να με πετάει στο ημερολόγιο να τις δω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μια και το ανέφερες. Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα ραντεβού μου στη lock screen; Όχι μόνο το επόμενο, αλλά τα 10-20 επόμενα για μια εβδομάδα μετά, πχ, και να μπορώ να κάνω κλικ και είτε να δω τις λεπτομέρειες του ρβ είτε να με πετάει στο ημερολόγιο να τις δω εκεί. Δεν το εχω ψαξει,αλλα νομιζω πως με λιγο ψαξιμο θα γινεται, εχω δει κατι screenshots. Τελος, λεω απο περιεργεια να δοκιμασω κ αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.johospace.jorte&hl=en ------------------------------------------- Εδω ενας βρηκε μια καπως μπακαλιστικη λυση: http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/502885-google-calendar-wont-sync-more-than-1-month.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις