Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρασα την τελευταία cyanogenmod nightly και δεν μπορώ πουθενά να βρω αν ή και πως μπορώ να κάνω format την κάρτα μνήμης sd μέσα από την συσκευή... την εσωτερική μνήμη οκ, αλλά την κάρτα sd; Ξέρει κανείς;

Settings > Storage > Format SD Card (τέρμα κάτω πρέπει να υπάρχει αυτή η επιλογή)

Δεν είμαι σε CM9, αλλά αν θυμάμαι καλά την είχε τη συγκεκριμένη επιλογή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Settings > Storage > Format SD Card (τέρμα κάτω πρέπει να υπάρχει αυτή η επιλογή)

Δεν είμαι σε CM9, αλλά αν θυμάμαι καλά την είχε τη συγκεκριμένη επιλογή...

Ως sd card βλέπει την εσωτερική μνήμη και φυσικά την κάνει format κανονικά. Την άλλη απλά μπορώ να την αφαιρέσω και να την ξανά συνδέσω

Screenshot_2012-04-06-12-10-26.png

Screenshot_2012-04-06-12-10-36.png

Κατ'αρχήν να πω ότι είμαι ψιλο-άσχετος με τα κινητά και αυτά που γράφετε εδώ είναι πυρηνική φυσικά για μένα :)

Πάμε στο πρόβλημα:

έχω ένα Galaxy S και παρατηρώ από τότε που το πήρα (σχεδόν) να καλεί 'φαινομενικά' τυχαία νούμερα μετά που θα κλείσω από κάποια κλήση. Δεν το κάνει πάντα, αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Εκτός από εκνευριστικό είναι και αντι-οικονομικό. Έψαξα στο google τα νούμερα που καλεί και είδα ότι κάποια από αυτά ανήκουν στους λεγόμενους Harshad Numbers !!! Ορίστε μερικοί από τους αριθμούς που καλεί:

6239895870 , 7177777218 , 909989999 (4 κλήσεις μέσα σε 2') , 8940967 (επίσης 4 κλήσεις μέσα σε 2') , 8899077

Μερικές φορές δε καλεί και κάποιους από τις επαφές μου! Δείχνει να έχει προτίμηση σε 2 άτομα, το μεν ένα είναι πρώτο στη λίστα επαφών μου ενώ το άλλο είναι στο 'Κ' :((

Πήγα στο Γερμανό που το είχα πάρει και μου είπαν ότι χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού (firmware).

Προτού μπω στη διαδικασία, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Δεν ξέρω να δω ποια έκδοση έχω, φυσικά :(

Κατ'αρχήν να πω ότι είμαι ψιλο-άσχετος με τα κινητά και αυτά που γράφετε εδώ είναι πυρηνική φυσικά για μένα :)

Πάμε στο πρόβλημα:

έχω ένα Galaxy S και παρατηρώ από τότε που το πήρα (σχεδόν) να καλεί 'φαινομενικά' τυχαία νούμερα μετά που θα κλείσω από κάποια κλήση. Δεν το κάνει πάντα' date=' αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Εκτός από εκνευριστικό είναι και αντι-οικονομικό. Έψαξα στο google τα νούμερα που καλεί και είδα ότι κάποια από αυτά ανήκουν στους λεγόμενους Harshad Numbers !!! Ορίστε μερικοί από τους αριθμούς που καλεί:

6239895870 , 7177777218 , 909989999 (4 κλήσεις μέσα σε 2') , 8940967 (επίσης 4 κλήσεις μέσα σε 2') , 8899077

Μερικές φορές δε καλεί και κάποιους από τις επαφές μου! Δείχνει να έχει προτίμηση σε 2 άτομα, το μεν ένα είναι πρώτο στη λίστα επαφών μου ενώ το άλλο είναι στο 'Κ' :((

Πήγα στο Γερμανό που το είχα πάρει και μου είπαν ότι χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού (firmware).

Προτού μπω στη διαδικασία, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Δεν ξέρω να δω ποια έκδοση έχω, φυσικά :(

Καλύτερα να ποσταρεις στο τοπικ για το galaxy s. Κάποιους είδους ιος μου ακούγεται το παραπάνω. Σβησε ολο το λειτουργικό και ξαναβαλτο όπως ήταν απο τη μανα του. Απο εκεί ξεκινας. Μετα θα δεις αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα. Δε νομίζω. Για το πως θα ξαναβάλεις το λειτουργικό ρωτα όπως είπα στο τοπικ για τη συσκευή σου.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Έβαλα την wanamlite. Σας έχει τύχει καμια φορά κλείνοντας το wifi να μην έχετε data σύνδεση και να θέλει restart; Δεν είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει αλλά με τόσες roms που έχω αλλάξει, δε θυμάμαι σε ποια το είχα πρωτοδεί.

Δείτε και αυτή. Είναι δυνατόν να πέφτει ο επεξεργαστής στα 25 MHz και να μην κολλάει;

Έβαλα την wanamlite. Σας έχει τύχει καμια φορά κλείνοντας το wifi να μην έχετε data σύνδεση και να θέλει restart; Δεν είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει αλλά με τόσες roms που έχω αλλάξει, δε θυμάμαι σε ποια το είχα πρωτοδεί.

restart όχι, αλλά να "παίξω" με το όριο του data και τις ρυθμίσεις του για να πάρει μπρος μου έχει τύχει.

Καλύτερα να ποσταρεις στο τοπικ για το galaxy s. Κάποιους είδους ιος μου ακούγεται το παραπάνω. Σβησε ολο το λειτουργικό και ξαναβαλτο όπως ήταν απο τη μανα του. Απο εκεί ξεκινας. Μετα θα δεις αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα. Δε νομίζω. Για το πως θα ξαναβάλεις το λειτουργικό ρωτα όπως είπα στο τοπικ για τη συσκευή σου.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Κι εμένα για ιός μου ακούγεται και κάποιος συνάδελφος μου είπε ότι υπάρχουν αντιβιωτικά για Android κι έτσι σκεφτόμουν μήπως το έσωζα έτσι το 'φορμάτ' (αλήθεια υπάρχει αυτός ο όρος για κινητά;). Θα ρωτήσω λοιπόν στο τόπικ που με παραπέμπεις. Ευχαριστώ ξανά!

EDIT: Για να καταλάβετε ΠΟΣΟ άσχετος είμαι, έκανα λάθος ακόμα και στο μοντέλο του κινητού που έχω!!! Δεν είναι λοιπόν το S αλλά το 550 :((

Φαντάζομαι όμως ότι η συμβουλή που μου έδωσες ισχύει έτσι κι αλλιώς, σωστά; Είναι δηλαδή θέμα software?

Ως sd card βλέπει την εσωτερική μνήμη και φυσικά την κάνει format κανονικά. Την άλλη απλά μπορώ να την αφαιρέσω και να την ξανά συνδέσω

Screenshot_2012-04-06-12-10-26.png

Screenshot_2012-04-06-12-10-36.png

Εγώ έχω την Resurrection 1.1 και κάτω από την επιλογή αφαίρεσης της εξωτερικής κάρτας μνήμης, έχει και το format αυτής.

Δείτε και αυτή. Είναι δυνατόν να πέφτει ο επεξεργαστής στα 25 MHz και να μην κολλάει;

Κι όμως, δε φαίνεται να κολλάει. 7300 στο antutu ειναι καλά; :mrgreen: Θα την αφήσω να δω πόσο κρατάει η μπαταρία.

Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο στη wanamlite.

Κι όμως, δε φαίνεται να κολλάει. 7300 στο antutu ειναι καλά; :mrgreen: Θα την αφήσω να δω πόσο κρατάει η μπαταρία.

Παντως δεν νομιζω οτι εχει νοημα να κατεβαινει τοσο χαμηλα η συχνοτητα απο την στιγμη που δεν πεφτει το voltage πιο κατω απο οσο το εχεις πχ με UV στα 200MHz.

Η βασικη οικονομια σε καταναλωση γινεται ριχνοντας το voltage, οχι την συχνοτητα.

Τελος, αν εχεις το cpu spy, ποση ωρα (ποσοστιαια) εχει μεινει στα 25MHz οσες ωρες την χρησιμοποιεις?

Τελος, αν εχεις το cpu spy, ποση ωρα (ποσοστιαια) εχει μεινει στα 25MHz οσες ωρες την χρησιμοποιεις?

To setcpu λεει 21% αλλά δεν το έχω αφήσει σε ησυχία. Απλά σκέψου ότι όταν σταματάω να αγγίζω την οθόνη, πέφτει αμέσως στα 25.

To setcpu λεει 21% αλλά δεν το έχω αφήσει σε ησυχία. Απλά σκέψου ότι όταν σταματάω να αγγίζω την οθόνη, πέφτει αμέσως στα 25.

Ωραιο!

Φανταζομαι το voltage ειναι στα 850 ε?

900. Η εν λόγω rom είναι της πλάκας, μην τη βάλετε. Ξαναγύρισα στην wanamlite, απλά έβαλα τον abyss kernel να δω τι παίζει. (κωλοβαράγαμε στο γραφείο σήμερα).

Παντως 200mhz με 850mV ειναι μαλλον πιο οικονομικο σε μπαταρια απο 25mhz με 900mV.

Εχει μαλιστα ειπωθει πολλακις στο xda οτι και στα 100mhz δεν παιζει οικονομια μεγαλυτερη απο τα 200mhz οταν εχουν ιδιο voltage .

Εγώ έχω την Resurrection 1.1 και κάτω από την επιλογή αφαίρεσης της εξωτερικής κάρτας μνήμης, έχει και το format αυτής.

Ευχαριστώ... βρήκα τελικά λύση. Πέρασα και εγώ την Resurrection 1.1 :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...