Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια θελω τα ωραια σκουρα wallpapers poυ εχει η ressurection! Θα κανεις καποιος την καλη??

Σε ποιό φάκελο τις βάζει ο dev, θυμάσαι;

Δημοσ.
Oldnew' date=' σε ποιο φάκελο βαζει ο wanam τα wallpapers;[/quote']

Του westcrist θες; (όχι wanam που γραφεις).

Δεν ειχα ιδέα αλλα ψάχνοντας 5 λεπτακια τις βρήκα.

Αν έχεις τη rom καπου, και λέγεται πχ ressurectionxx , έχει μέσα ένα φάκελο system/app/westcrips_wallpapers.apk

Εκεί μέσα ειναι ολες. Μπορεις να τις πάρεις ακόμα και με το astro file manager.

Αμα έχεις εγκατεστημένη τη rom, πάλι σε εκείνο το φάκελο θα ειναι.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Χαμός γίνεται με τις νέες roms. Έβαλα πριν από λίγο την ressurection 1.1. Εξωφρενικά smooth και με καλά scores. Άντε να δούμε και την αυτονομία.

Ενδιαφέρον έχουν και οι AOKP (όπως η black infinitum που πλησιάζει επικίνδυνα τα γούστα μου), "απλά" δεν έχουν ακόμα ραδιόφωνο, tv out και usb storage. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει, πρώτα backup.

Δημοσ.

Ειδες που και το android μπορεί να ειναι smooth; :)

Εγω εχω μείνει στη wanamlite. Εκπληκτικά smoth επίσης. Η 10.5 έχει λυσει κάθε πρόβλημα και ειναι η ποιο γρηγορη, με ότι τελευταίο υπάρχει.

Δημοσ.

Μπορεί αλλά το latency στο άγγιγμα είναι υπερβολικά μεγάλο για τα γούστα μου. Όποιος, δε, πάει από android (κινητό ή ταμπλέτα) σε κάνα iPad, καταλαβαίνει τη διαφορά. Εμείς απλά συμβιβαζόμαστε τώρα και ρίχνουμε το βάρος στα υπόλοιπα θετικά του λειτουργικού.

Δημοσ.

Μπορεί αλλά το latency στο άγγιγμα είναι υπερβολικά μεγάλο για τα γούστα μου. Όποιος, δε, πάει από android (κινητό ή ταμπλέτα) σε κάνα iPad, καταλαβαίνει τη διαφορά. Εμείς απλά συμβιβαζόμαστε τώρα και ρίχνουμε το βάρος στα υπόλοιπα θετικά του λειτουργικού.

Δυστυχώς, έχεις 100% δίκιο... Μεγάλο ξενέρωμα να έχεις τέτοιο εργαλείο και να υστερεί το λειτουργικό. Μερικές σκέφτομαι αν θα ήταν καλύτερα να ηταν πιο "περιοριστικό" το Android. Στα apps και στην καρδιά του λογισμικού εννοώ. Θα θυσίαζα λίγη ελευθερία για το τέλειο OS να πω την αλήθεια. ^_^

Δημοσ.

Δεν εχω ipad, οπότε δε μπορω να συγκρίνω. Παντως με την ics εχω δει μεγάλη βελτιωση ειδικά στις τελευταίες version. Δε μπορω να πω ότι με απασχολεί πλεον ιδιαίτερα.. Εδω σερφαρω στον dolphin, και πιάνει ακόμα και το τρεμοπαιγμα του δαχτύλου πανω στην οθόνη.. Σε gingerbread αυτό δε συνέβαινε ποτε.

Μιλαω για την xxlps εκδοσή. Κάθε νεα που βγαινει έχει και μια μικρή βελτιωση.

Δημοσ.

Παντως φαίνεται πολυ ωραια. Έπρεπε να έχει και λίγο μπλε.

Δημοσ.

Πέρασα την τελευταία cyanogenmod nightly και δεν μπορώ πουθενά να βρω αν ή και πως μπορώ να κάνω format την κάρτα μνήμης sd μέσα από την συσκευή... την εσωτερική μνήμη οκ, αλλά την κάρτα sd; Ξέρει κανείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...