Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα κι εγώ σήμερα την Resurrection 1.0. Καλή ως τώρα, θέλω να δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες για να έχω σφαιρική άποψη.

Μια ερώτηση, Oldnew και οι υπόλοιποι... Γιατί με Root Browser (της εφαρμογής Rom Toolbox), δε μπορώ να αποθηκεύσω τις αλλαγές στο build.prop? Αλλάζω το dpi σε 160, wifi scan interval σε 180 και σβήνω τη σωστή γραμμή που γράφει πάλι το dpi στα additional properties. Πατάω save, μου λέει ότι την αποθήκευσε και ότι έκανε backup το original, αλλά όταν ανοίγω πάλι το root browser, δε βλέπω αλλαγές στο build.prop και δε βρίσκω και backup του αρχικού αρχείου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έβαλα κι εγώ σήμερα την Resurrection 1.0. Καλή ως τώρα' date=' θέλω να δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες για να έχω σφαιρική άποψη.

Μια ερώτηση, Oldnew και οι υπόλοιποι... Γιατί με Root Browser (της εφαρμογής Rom Toolbox), δε μπορώ να αποθηκεύσω τις αλλαγές στο build.prop? Αλλάζω το dpi σε 160, wifi scan interval σε 180 και σβήνω τη σωστή γραμμή που γράφει πάλι το dpi στα additional properties. Πατάω save, μου λέει ότι την αποθήκευσε και ότι έκανε backup το original, αλλά όταν ανοίγω πάλι το root browser, δε βλέπω αλλαγές στο build.prop και δε βρίσκω και backup του αρχικού αρχείου...[/quote']

Καντο με root explorer, και θα δουλέψει. Έχει μια επιλογή mount rw που θα επιλεξεις πρώτα για να κρατήσει τις αλλαγές το αρχείο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Μόλις εβαλα τη wanamlite v10. Νομίζω ειναι η καλυτερη που έχει βγει. Η γρηγορότερη. 6200 antutu. Επίσης κάποια θέματα πχ στην notification bar, πολυ καλυτερο scroling στα 15 εικονίδια εκεί. Πρώτα έπρεπε να τα σειρεις 10 φορές για να πας στο τελευταία. Τώρα παει με τη μια. Και άλλες παρόμοιες βελτιώσεις.

Και το σημαντικότερο για μενα, υπάρχει home button lag fix για αυτή την εκδοσή. Καιρο το περίμενα..

Όταν σβήνεις επαφή κρασάρει;

Ναι. Μόλις το τεσταρα . Δεν το ειχα δει γιατί χρησιμοποιω άλλη εφαρμογή για επαφές. Το γραφούν και άλλοι βλέπω..

Αυτό μου το έκανε και στην πρώτη ressurection που είχα δοκιμάσει, τέλη Ιανουαρίου, έκδοση τότε 8.6 αν θυμάμαι καλά.

Νομίζω πως είναι bugs επειδή τροποποιούν σε μεγάλο βαθμό την εφαρμογή επαφών της samsung για να μοιάζει με ics.

Γι' αυτό έλεγα πως σαν το κανονικό ics δεν έχει. Όλα τα άλλα είναι αντιγραφή και σε κάποια σημεία αναγκαστικά χάνει. Νομίζω και slide δεξιά αριστερά δεν κάνει, για να αλλάξεις tab πρέπει να πατήσεις πάνω του. Αν κάνεις slide πχ ή δεν κάνει τίποτα ή κάνει call/sms πάνω στην επαφή αν είσαι στο κεντρικό tab.

Εγω χρησιμοποιω rocket dial με ics theme, οπότε δεν ασχολουμε ιδιαίτερα με την ενσωματομενη εφαρμογή.

Παντως με εξαίρεσή το παραπάνω πρόβλημα, στο τηλέφωνο μου αυτή ειναι μακράν η ποιο smooth rom που εχω βαλει ποτε. Και γραφω στο τηλέφωνο μου γιατί διαβάζω ορισμένους να προτιμουνε την προηγούμενη. + το lagfix. Πραγματικά το home button ήταν τόσο αργο που χάλαγε ολη την αίσθηση. Θέλει να εγκατάσταστησεις εχτρα το lagfix, δεν ειναι ενσωματομενο στη rom.

Εγω ρε παιδια θελω τα ωραια σκουρα wallpapers poυ εχει η ressurection! Θα κανεις καποιος την καλη??

--------------------------------------------------------------

Εβαλα χθες την wanamlite 10.2. To κινητο πεταει!

Ακομα πιο γρηγορη σε σχεση με την 9.9 που ημουν.

Εντωμεταξυ ο τυπος (wanam) βγαζει μπαμ-μπαμ τα updates! Βγηκε νεα base(LP3) και αμεσως εβγαλε νεα rom, που μαλιστα τις εκανε και update μεσα σε μια ημερα για να διορθωσει το προβλημα με τα contacts FC.

Ειναι και no-wipe , οποτε περνας πολυ ευκολα απο πανω την καινουρια rom καθε φορα..

Μαλιστα εγω αν θυμαμαι καλα ηρθε απο την ressurection χωρις wipe.

Εγω ρε παιδια θελω τα ωραια σκουρα wallpapers poυ εχει η ressurection! Θα κανεις καποιος την καλη??

--------------------------------------------------------------

Εβαλα χθες την wanamlite 10.2. To κινητο πεταει!

Ακομα πιο γρηγορη σε σχεση με την 9.9 που ημουν.

Εντωμεταξυ ο τυπος (wanam) βγαζει μπαμ-μπαμ τα updates! Βγηκε νεα base(LP3) και αμεσως εβγαλε νεα rom' date=' που μαλιστα τις εκανε και update μεσα σε μια ημερα για να διορθωσει το προβλημα με τα contacts FC.

Ειναι και no-wipe , οποτε περνας πολυ ευκολα απο πανω την καινουρια rom καθε φορα..

Μαλιστα εγω αν θυμαμαι καλα ηρθε απο την ressurection χωρις wipe.[/quote']

Και εγώ την εχω βαλει. Βασικα τις εχω βαλει ολες χωρίς wipe, οπότε ειναι δουλεία 5 λεπτών.. Το γραφω και εγω παραπάνω. Απο την 10.0 και μετα έχει διαφορα. Ειναι ποιο γρηγορη. Σε εμένα το πρόβλημα με τα contacts δεν έχει διορθωθεί παντως. Απο ότι διαβάζω θέλει full wipe για να διορθωθεί σίγουρα..

Για τα wallpaper, δε θυμάμαι ποια είχε η ressurection, αλλα εχω μια επιλεγμένη συλογη με πολυ σκούρα wallpaper, ότι πρέπει για οικονομία μπαταριάς σε amoled και να μην αποσπά την προσοχή. Θα ανεβάσω καμία 10ρια εδω όταν βρω χρονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...