alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω στο Samsung Galaxy SII που έχω, έχω κάνει Root το κινητό. Όταν θα βγει η αναβάθμιση Android 4.0 Ice Cream Sandwich, θα πρέπει να κάνω unRoot το κινητό. να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και ξανά μετά την αναβάθμιση να το κάνω πάλι Root; ή μπορώ απευθείας όπως είναι Rooted το κινητό να κάνω την αναβάθμιση στο νέο android; Σου είχα απαντήσει στο topic "Στις 10 Μαρτίου η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.0 (Ενημέρωση)"... δεν άλλαξε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Λοιπόν παραπάνω εγραφα ότι αμα θες να ορίσεις Ελλάδα στη wanamlite, ώστε μα βγαίνουν Ελληνικά τα περισσότερα, κατεβαζες το locale select. Διαπίστωσα όμως ότι μόλις κανεις reboot δεν τα κρατάει και πρέπει να το ξανατρεξεις. Βρηκα λυση. Κατεβάζοντας το morelocale 2 είσαι οκ. Επίσης δεν εχω redraw problems στο nova με την wanamlite μεχρι στιγμής.. Με τη resurrection ειχα. Δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πότε σου έκανε redraw; Με την 9.7 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πότε σου έκανε redraw; Με την 9.7 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μόλις μου το έκανε και με τη wanamlite. Αλλα πολυ ποιο σπανία. Την 9.6 ειχα, την 9.7 δεν τη δοκιμασα. Μάλλον καποιο απο τα 10δες widget που εχω φταει. Που οφείλεται ξέρω. Ειναι πολυ συχνό θεμα συζήτησής στο xda. Το λειτουργικό κάποια στιγμή κλείνει και το nova. Εσι προφανώς έχεις ελάχιστα widget και δεν σου έχει τύχει., Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έβαλα τη resurrection 1.0, δεν τρελαθηκα. Έχω και ένα πρόβλημα που δεν είχα με την άψογη 9.7, δε μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το pc, δεν τις λαμβάνει το κινητό. Μετά έβαλα την wanamlite 9.7, όπως και η προηγούμενη που είχα δοκιμάσει, δείχνει ελάχιστα πιο γρήγορη, βγάζει και μεγαλύτερο σκορ σε σχέση με την πρώτη. Και σε αυτή έχω το ίδιο πρόβλημα, εδώ μάλιστα κρασάρει το market όταν κατεβάζω από pc. Συμβαίνει σε άλλον; Σκέφτομαι να δοκιμάσω και κάποια άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έβαλα τη resurrection 1.0' date=' δεν τρελαθηκα. Έχω και ένα πρόβλημα που δεν είχα με την άψογη 9.7, δε μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το pc, δεν τις λαμβάνει το κινητό.Μετά έβαλα την wanamlite 9.7, όπως και η προηγούμενη που είχα δοκιμάσει, δείχνει ελάχιστα πιο γρήγορη, βγάζει και μεγαλύτερο σκορ σε σχέση με την πρώτη. Και σε αυτή έχω το ίδιο πρόβλημα, εδώ μάλιστα κρασάρει το market όταν κατεβάζω από pc. Συμβαίνει σε άλλον; Σκέφτομαι να δοκιμάσω και κάποια άλλη.[/quote'] Την 9.6 wanamlite ενοεις.. Δεν εχω δοκιμασει να κατεβάσω απο pc, οπότε δεν ξέρω. Σε ότι χρησιμοποιω παντως, μεχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Για την ressurection, διαβάζω πολλοί απογοητευθηκαν. Γραφούν πως ούτε κουμπι για task manager δε βγάζει.. Λίγο περίεργο που την έβγαλε χωρις να δει αυτό.. Επίσης κακη εντύπωσή μου έκανε που γραφει "2 φορές γρηγορότερη απο την προηγούμενη.." Καλα το σχολιασε κάποιος ότι το ιδιο εγραφε και στην προηγούμενη, δηλαδή του γραφει αυτή ειναι 4 γρηγορότερη απο την προ προηγούμενη; Και του λέει, γράφεις ότι ναναι για να κερδίζεις χρήστες και donations.. Δεν έχει αδικο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) 9.6 εννοούσα, ναι. Η wanamlite μου δίνει την αίσθηση ότι έχει γρηγορότερο σκρόλιγκ, με μια κίνηση φτάνω μέχρι κάτω σε επαφές, my files κλπ. Αν είχα δυο συσκευές, θα το δοκίμαζα, δε ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης ή kernel. Η ressurection δεν έχει κουμπί task manager, επίσης είχε βγάλει το direct dial από τα shortcuts στις δυο τελευταίες εκδόσεις και αυτό είναι κάτι που το χρησιμοποιώ, έχω 4-5 επαφές σε έναν φάκελο στη home screen. Σκέφτομαι να βάλω την pure ics, είχε κάποια bugs προηγούμενη έκδοσή της αλλά μου άρεσε. --------------- Λοιπόν, μετά από κάποιες ώρες χρήσης, μπορώ να πω ότι η resurrection είναι πιο smooth από την wanamlite, το βλέπω στον nova, 2 κλικ πιο ομαλά πάει. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2012 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 9.6 εννοούσα, ναι. Η wanamlite μου δίνει την αίσθηση ότι έχει γρηγορότερο σκρόλιγκ, με μια κίνηση φτάνω μέχρι κάτω σε επαφές, my files κλπ. Αν είχα δυο συσκευές, θα το δοκίμαζα, δε ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης ή kernel. H ressurection(για την 9.7 λεω, την τελευταια δεν την εχω δοκιμασει) ειχε θεμα με το scrolling, οχι οτι δεν ηταν smooth, αλλα ηταν αργο δεν ειχε την ταχυτητα για να φτασεις γρηγορα μεχρι κατω στις επαφες κλπ. Γενικοτερα το touch senstivity που ειχε δεν ηταν καλο. ---------------------- Τωρα ειμαι με wanamlite 9.8(εχει και ελληνικο μενου), πολυ καλη. Eχω βαλει και siyah kernel 3.0 beta5 και εχω και undervolting. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555259 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Αυτή τη στιγμή έχω την ressurection 1. Όπως είπα, είναι 2 κλικ πιο smooth από οτιδήποτε άλλο έχω βάλει (όπως και η 9.7). Δε ξέρω τι εννοείς ακριβώς με touch sensitivity, αν εννοείς ότι θέλει περισσότερες κινήσεις για να διανύσεις την ίδια απόσταση σε μια λίστα επαφών πχ, τότε ναι. H wanamlite τυχαίνει να έχει αντίστοιχο πρόβλημα αλλά στον υπερθετικό βαθμό στις συντομεύσεις στη notification bar, για να πάω από τη μια άκρη στην άλλη ούτε ξέρω πόσες φορές πρέπει να σύρω το δάχτυλο, ελπίζω να το διόρθωσε. Στη ressurection βλέπω διαφορά γενικά στο συνολικό smoothness, ειδικά στο nova launcher είναι απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Τωρα ειμαι με wanamlite 9.8(εχει και ελληνικο μενου)' date=' πολυ καλη. Eχω βαλει και siyah kernel 3.0 beta5 και εχω και undervolting. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555259[/quote'] Την εχω βαλει και εγω μόλις βγήκε. Ώστε δουλεύει το undervolting του siyah? Για να το δοκιμάσω.. @Kirilenman: Πιθανότατα έχεις δίκιο, ίσως να είναι ένα κλικ καλύτερη η resurrection σε touch σε κάποια πράγματά.. Αν και μικρολεπτομέρειες.. Θα μείνω με τη wanamlite για την ωρα, μιας και ειναι ποιο light και γρηγορότερη. Edit, παντως με siyah το antutu πηγε απο 6080 σε 4720.. Επίσης με undervolting εχω κοληματα..Θέλει δουλεια ακόμα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Έβαλα χθες και την τελευταία pure ics. Δε λέει κάτι τελικά. Ξενέρωσα που στην εισαγωγή κάποιου γεγονότος στο ημερολόγιο έχεις μαύρα γράμματα σε μαύρο φόντο με αποτέλεσμα να μη βλέπεις τι γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ερωτηση η ICS εκδοση εχει βγει σωστα? αν ναι πως θα κανω την αναβθμιση του SII σε ICS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ερωτηση η ICS εκδοση εχει βγει σωστα?αν ναι πως θα κανω την αναβθμιση του SII σε ICS? Προσωπικα μονο custom βάζω, γιατί ειναι καλύτερες. Προφανώς θες να βαλεις την επίσημη εσι.. Η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα. Βεβαία πολλοί βάζουν αλλης χώρας, μέσω odin. Αν και απλο είναι, ας σου απαντησει κανένας που το έχει κανει. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ναι για επισημη λεω γιατι ειναι μονο 2 ημερων! ξερουμε ποτε περιμενουμε την επισημη στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Η ics rom της κυπριακής cyta vodafone samfirmware είναι επίσημη; Και αν τη βάλει κανείς θα έχει κάποιο πρόβλημα ή περιορισμούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις