oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Και εγω αυτην εχω' date=' ειναι μακραν καλυτερη απο ressurection κλπ. Την εχω 2 μερες τωρα κ ειναι πολυ πιο σταθερη , χωρις προβληματα με static ip ή με τον dialer. Φαινεται μαλιστα κ πιο γρηγορη.[/quote'] Και εγω την εβαλα γιατί έχει ότι ποιο τελευταίο παρολο που έχει μερες που βγήκε. Οι ποιο πρόσφατες, συμπεριλαμβανομένου και της ressurection που θα βγει, στηρίζονται σε παλαιότερη εκδοσή για να έχουν ολες τις γλώσσες.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Η resurrection 9.7 δεν έχει πια πρόβλημα με dialer και είναι απίστευτα smooth, έχει την πιο smooth συμπεριφορά που έχω δει μέχρι σήμερα. Την έχω από την πρώτη ημέρα (παίζω συνεχώς μεταξυ αυτής και της wanamlite) και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Η resurrection 9.7 δεν έχει πια πρόβλημα με dialer και είναι απίστευτα smooth' date=' έχει την πιο smooth συμπεριφορά που έχω δει μέχρι σήμερα. Την έχω από την πρώτη ημέρα (παίζω συνεχώς μεταξυ αυτής και της wanamlite) και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.[/quote']Θεμα ωρών να βγει και η επομένη resurrection 1.0. Αμα τη βαλεις, γραψε ποια βρίσκεις καλητερη μεταξύ αυτής και της wanamlite. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εννοείται θα τη βάλω γιατί με βολεύει ο aosp dialer που αλλάζεις tab σέρνοντας το δάχτυλο, δεν το έχει η wanamlite. Και με την 9.7, πάντως, έμενα άνετα για πολύ καιρό. Έχει ένα κακό, με setcpu και 200 minimum καμιά φορά κολλάει και αναγκάστηκα να το ανεβάσω στα 500 (προφανώς αυτό θα έχει επίπτωση στην αυτονομία). Ερώτηση: Ποιό modem έχετε; Έχετε δει διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγώ τα original που είχε η κάθε custom. Δεν εβαλα καποιο αλλο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ερώτηση: Ποιό modem έχετε; Έχετε δει διαφορές; Και εγω σε ICS παντα ημουν με το modem που βγαινει η εκαστοτε rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Από σήμερα έχω ένα υπέροχο Galaxy Note! Ανυπομονώ για την ICS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Από σήμερα έχω ένα υπέροχο Galaxy Note! Ανυπομονώ για την ICS. πως ΣΕ φαίνεται στο χέρι... κουρσούμι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 πως ΣΕ φαίνεται στο χέρι... κουρσούμι; Κοίταξε, αντιμετωπίζεται, δεν είναι τόσο άσχημο όσο το περίμενα. Σε γενικές γραμμές δουλεύεται και με ένα χέρι. Και για κάποιον άγνωστο λόγο, ακόμη και σαν tablet, μου αρέσει πολύ περισσότερο από το iPad μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Και για κάποιον άγνωστο λόγο, ακόμη και σαν tablet, μου αρέσει πολύ περισσότερο από το iPad μου. ίσα που προλαβαίνεις το edit πριν σε δουν paredwse και billdanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ίσα που προλαβαίνεις το edit πριν σε δουν paredwse και billdanos Χε χε.. καλο.. Αμα το διαβασουν μπορεί να σε κάνουν και ban.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ίσα που προλαβαίνεις το edit πριν σε δουν paredwse και billdanos Χαχα, είμαι immune σε αυτό, έχω χτίσει την μισή Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Στο αυτό αφτί το έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Στο αυτό αφτί το έβαλες; Nαι, και έδειχνα λιγότερο ηλίθιος από όσο περίμενα, χα χα χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω στο Samsung Galaxy SII που έχω, έχω κάνει Root το κινητό. Όταν θα βγει η αναβάθμιση Android 4.0 Ice Cream Sandwich, θα πρέπει να κάνω unRoot το κινητό. να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και ξανά μετά την αναβάθμιση να το κάνω πάλι Root; ή μπορώ απευθείας όπως είναι Rooted το κινητό να κάνω την αναβάθμιση στο νέο android; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις