Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω αυτην εχω' date=' ειναι μακραν καλυτερη απο ressurection κλπ. Την εχω 2 μερες τωρα κ ειναι πολυ πιο σταθερη , χωρις προβληματα με static ip ή με τον dialer.

Φαινεται μαλιστα κ πιο γρηγορη.[/quote']

Και εγω την εβαλα γιατί έχει ότι ποιο τελευταίο παρολο που έχει μερες που βγήκε. Οι ποιο πρόσφατες, συμπεριλαμβανομένου και της ressurection που θα βγει, στηρίζονται σε παλαιότερη εκδοσή για να έχουν ολες τις γλώσσες..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η resurrection 9.7 δεν έχει πια πρόβλημα με dialer και είναι απίστευτα smooth, έχει την πιο smooth συμπεριφορά που έχω δει μέχρι σήμερα. Την έχω από την πρώτη ημέρα (παίζω συνεχώς μεταξυ αυτής και της wanamlite) και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Η resurrection 9.7 δεν έχει πια πρόβλημα με dialer και είναι απίστευτα smooth' date=' έχει την πιο smooth συμπεριφορά που έχω δει μέχρι σήμερα. Την έχω από την πρώτη ημέρα (παίζω συνεχώς μεταξυ αυτής και της wanamlite) και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.[/quote']

Θεμα ωρών να βγει και η επομένη resurrection 1.0. Αμα τη βαλεις, γραψε ποια βρίσκεις καλητερη μεταξύ αυτής και της wanamlite.

Εννοείται θα τη βάλω γιατί με βολεύει ο aosp dialer που αλλάζεις tab σέρνοντας το δάχτυλο, δεν το έχει η wanamlite. Και με την 9.7, πάντως, έμενα άνετα για πολύ καιρό. Έχει ένα κακό, με setcpu και 200 minimum καμιά φορά κολλάει και αναγκάστηκα να το ανεβάσω στα 500 (προφανώς αυτό θα έχει επίπτωση στην αυτονομία).

Ερώτηση: Ποιό modem έχετε; Έχετε δει διαφορές;

πως ΣΕ φαίνεται στο χέρι... κουρσούμι;

Κοίταξε, αντιμετωπίζεται, δεν είναι τόσο άσχημο όσο το περίμενα. Σε γενικές γραμμές δουλεύεται και με ένα χέρι.

Και για κάποιον άγνωστο λόγο, ακόμη και σαν tablet, μου αρέσει πολύ περισσότερο από το iPad μου.

Και για κάποιον άγνωστο λόγο, ακόμη και σαν tablet, μου αρέσει πολύ περισσότερο από το iPad μου.

ίσα που προλαβαίνεις το edit πριν σε δουν paredwse και billdanos

ίσα που προλαβαίνεις το edit πριν σε δουν paredwse και billdanos

Χε χε.. :) καλο..

Αμα το διαβασουν μπορεί να σε κάνουν και ban.. :)

Θα ήθελα να ρωτήσω στο Samsung Galaxy SII που έχω, έχω κάνει Root το κινητό.

Όταν θα βγει η αναβάθμιση Android 4.0 Ice Cream Sandwich, θα πρέπει να κάνω unRoot το κινητό. να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και ξανά μετά την αναβάθμιση να το κάνω πάλι Root;

ή μπορώ απευθείας όπως είναι Rooted το κινητό να κάνω την αναβάθμιση στο νέο android;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...