kostas/88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους, Μπορει να μου προτεινετε καποιον(καταστημα,τεχνικο..) που κανει root και περναει custom rom? Προσπάθησα να το κανω μονος μου αλλα εκανα μαλ...α και δεν το ξαναεπιχειρω... Ευχαριστώ φιλαράκι δεν νομίζω να βρείς κάποιον τεχνικό να στο κάνει.αν και είναι μια απλή διαδικασία. και εγώ δυσκολεύτηκα παρα πολύ στην αρχή και το SGSII είναι το πρώτο μου android και ήμουν τελείως άσχετος επί του θέματος, αλλα μετά από πολλές ώρες διάβασμα στα αντίστοιχα forum πείρα την απόφαση και το έκανα και μου έφυγε ο φόβος. θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αυτή την διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλές http://www.myphone.g...ad.php?t=308676 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους' date=' Μπορει να μου προτεινετε καποιον(καταστημα,τεχνικο..) που κανει root και περναει custom rom? Προσπάθησα να το κανω μονος μου αλλα εκανα μαλ...α και δεν το ξαναεπιχειρω... Ευχαριστώ[/quote'] Δεν ξέρω κάτι τέτοιο.. Δεν αξίζει τον κοπο να πληρώσεις για κάτι τέτοιο, κάποιος φίλος ποιο έμπειρος ή λίγο περισσότερο διάβασμα.. anyway αν κάποιος ξερει ας το γραψει. ********************* Δεν ξέρω αν το έχετε παρει χαμπάρι αλλα απο το πρωί έχει κυκλοφορήσει επισήμως η ics για το sgs2. Απλα ξεκίνησε η διανομή σε ορισμένες χωρες, και η Ελλάδα δεν ειναι ακόμα μέσα. Η 1η custom που βρήκα, η οποία ουσιαστικά ειναι η επίσημη χωρις touchwiz, ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544689&page=2 δεν την εχω δοκιμασει. Σύντομα θα ακολούθησει η ressurection, και οι υπόλοιπες, ενώ υπάρχει και siyah kernel σε alpha εκδοσή για ics.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Η resurrection έχει φτάσει μετά από καιρό σε πολύ καλό επίπεδο και έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 για πείτε εμπειρίες με την μπαταρία εσείς με την ICS αξίζει να πάμε σε stock firmware μετά από τόσο καιρό με checkROM?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παίδες... μόλις γύρισα στην βάση μου και είχα μείνει από internet τις τελευταίες μέρες, είδα μόνο κάτι σκόρπια νέα στο twitter, έχουμε ics επίσημα Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Όχι ακόμα Άλεξ, μέχρι τέλος Μάρτη σύμφωνα με Sammy Hellas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 θενξ γιου... τζάμπα η χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παίδες... μόλις γύρισα στην βάση μου και είχα μείνει από internet τις τελευταίες μέρες, είδα μόνο κάτι σκόρπια νέα στο twitter, έχουμε ics επίσημα Ελλάδα; θενξ γιου... τζάμπα η χαρά Εχει βγει η επισημη rom, απλα δεν εχει αρχισει να διατιθεται στην Ελλαδα. Αυοτ δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις την επισιμη ICS ROM μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Προφανώς εννοεί διάθεση μέσω kies και διατήρηση της εγγύησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εχει βγει η επισημη rom, απλα δεν εχει αρχισει να διατιθεται στην Ελλαδα. Αυοτ δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις την επισιμη ICS ROM μονος σου. Ναι το ξέρω/φαντάστηκα απλά ήθελα να το κάνω επίσημα για συλλεκτικούς και ρομαντικούς λόγους ( ) έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι για λίγο θα μπει στο κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 καλησπερα παιδια..πηρα πριν καμια βδομαδα το galaxy s2.....και ενδιαφερομαι να το αναβαθμισω σε ICS.....γινεται επισημα ή πρεπει να το κανω root??? αξιζει κανεις να το κανει root? και αν ναι για ποιους λογους...τι εχω να κερδισω..... sorry κιολας αλλα ειμαι νεος στο android.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Οld μόλις πέρασα την πολωνική ics, για launcher επιμένεις για Νova ή να βάλω Go στανταρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Οld μόλις πέρασα την πολωνική ics' date=' για launcher επιμένεις για Νova ή να βάλω Go στανταρακι?[/quote']Nova ή apex. Ειναι πολυ ποιο smooth και γρήγοροι σε σχεση με go. Αμα θες go, βαλε και τους 2 και συγκρινε μονός σου.. Θα το διαπιστώσεις και εσι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μόλις δοκιμασα την wanamlite v9.6 lp7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 που έχει την ποιο τελευταία εκδοσή ics. Μεχρι στιγμής μου φαίνεται καλητερη, γρηγορότερη. Οποίος τη δοκιμασει να βαλει απο market set locale and lauguage, για να προσθέσει Ελληνικά, και Ελλάδα. Τα μενου του λειτουργικου θα ειναι στα Αγγλικά όμως.. Προσωπικά χρησιμοποιω και smart keyboard και όλα ειναι οκ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μόλις δοκιμασα την wanamlite v9.6 lp7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 που έχει την ποιο τελευταία εκδοσή ics. Μεχρι στιγμής μου φαίνεται καλητερη, γρηγορότερη. Οποίος τη δοκιμασει να βαλει απο market set locale and lauguage, για να προσθέσει Ελληνικά, και Ελλάδα. Τα μενου του λειτουργικου θα ειναι στα Αγγλικά όμως.. Προσωπικά χρησιμοποιω και smart keyboard και όλα ειναι οκ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Και εγω αυτην εχω, ειναι μακραν καλυτερη απο ressurection κλπ. Την εχω 2 μερες τωρα κ ειναι πολυ πιο σταθερη , χωρις προβληματα με static ip ή με τον dialer. Φαινεται μαλιστα κ πιο γρηγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις