oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 χαχαχααυτη κοιταγα και εγω και οντως οι οδηγιες ειναι λιγο "θολες" για απαιτητικα παιχνιδια κανει;π.χ gta 3 Για την ακρίβειά ειναι πολυ ποιο μπερδεμένο απο ότι γραφω. Αρχικά έχεις ένα cwm, με τα πλήκτρα ,πας και βαζεις stock kernel. Ξανα με τα πλήκτρα στο stock kernel πας και εγκαθιστας ένα νεο cwm. Σε αυτό μόλις πατας ένα πληκτρο , αναβοσβήνει σαν χαλασμένο, αλλα μετακινηται, στην επομένη επιλογή, δηλαδή φαίνεται ότι όπως όλα, ριθμιζεται με τα πλήκτρα. Εδω πρέπει να μυρισεις τα νύχια σου, και να σου παει στο μυαλό, ότι πατώντας με το δάχτυλο την επιλογή στην οθόνη, μονο έτσι δουλεύει σωστά. Περιτο να πω ότι το 90% φυσικά σε αυτό το σημείο, έχει ένα "χαλασμένο" λειτουργικό χωρίς cwm, και αναγκάζεται να παει σε odin. Επειδή ποτε δε στο γραφει ότι, ειδικά αυτό το cwm δουλεύει με αφη... Αφου λοιπον το μάθεις, εγκαθιστας ένα 3ο και τελευταίο kernel με ενσωματομενο cwm που φυσικά δουλεύει μονο με πλήκτρα. Μονο το ένα δουλεύει με αφη. Και πριν απο όλα αυτά έχει άλλη διαδικασία που αν έχεις βαλει προηγ rom του, την ξέρεις.. Τι να πω.. τα εχω δει όλα.. Για να απαντήσω και στην ερώτηση σου, μια χαρά δουλεύουν τα παιχνίδια, αρκεί να ειναι συμβατά με ics. Τώρα που τα εγραψα, έχεις μια ελπίδα να τα καταφέρεις!! Και πάλι δε στο εγγυώμαι παντως.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iRox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ευχαριστω πολυ περιμενω να φορτισει 100% και θα το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Samsung will upgrade Galaxy S II to Ice Cream Sandwich on March 10th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Samsung will upgrade Galaxy S II to Ice Cream Sandwich on March 10th Μπα.. ειναι επίσημο; Δεν το ηξερα. Αν και δεν την περιμένω ιδιαίτερα. Δε νομίζω να έχει σοβαρή διάφορα απο την ics που ηδη εχω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Samsung's official website has revealed Αν δεν έφευγα ταξίδι θα την έβαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μπα.. ειναι επίσημο; Δεν το ηξερα. Αν και δεν την περιμένω ιδιαίτερα. Δε νομίζω να έχει σοβαρή διάφορα απο την ics που ηδη εχω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Μα είναι δυνατόν να μην έχει διαφορά? Αποκλείεται... Και με το που την πάρουν στα χέρια τους οι devs, θα έχουμε και καλύτερες custom rom. Όπως και να 'χει, δεν έχω δει αυτή τη στιγμή rom που δεν έχει - έστω και λίγα - προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μα είναι δυνατόν να μην έχει διαφορά? Αποκλείεται... Και με το που την πάρουν στα χέρια τους οι devs' date=' θα έχουμε και καλύτερες custom rom. Όπως και να 'χει, δεν έχω δει αυτή τη στιγμή rom που δεν έχει - έστω και λίγα - προβλήματα.[/quote'] Ψιλοπροβληματακια έχουν οι custom όντως. Και αν τύχει καποιο απο αυτό να ειναι πολυ σημαντικό για σενα, σίγουρα ειναι πολυ σημαντικό να βγει η επίσημη. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μα είναι δυνατόν να μην έχει διαφορά? Αποκλείεται... Και με το που την πάρουν στα χέρια τους οι devs, θα έχουμε και καλύτερες custom rom. Όπως και να 'χει, δεν έχω δει αυτή τη στιγμή rom που δεν έχει - έστω και λίγα - προβλήματα. Συμφωνω και επαυξανω.. Με την ελευση της επισιμης rom οι custom rom θα γινουν πολυ καλυτερες.. Αυτην την στιγμη οι ics custom rom απαιτουν πολλες υποχωρησεις απο καποιον που θελει να εμπιστευεται το κινητο του και να μην τον κρεμαει. Εδω καλα-καλα δεν εχουν σωστο wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 engadget και theverge λένε ότι τελικά δεν θα γίνει η αναβάθμιση το Σάββατο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Συμφωνω και επαυξανω.. Με την ελευση της επισιμης rom οι custom rom θα γινουν πολυ καλυτερες.. Αυτην την στιγμη οι ics custom rom απαιτουν πολλες υποχωρησεις απο καποιον που θελει να εμπιστευεται το κινητο του και να μην τον κρεμαει. Εδω καλα-καλα δεν εχουν σωστο wifi. Ξαναλέω ειναι τι χρειάζεσαι. Αμα χρειάζεσαι static ip, ενοειτε δεν τη βαζεις. Αμα δε χρειάζεσαι δεν έχεις πρόβλημα. Παντως και η τελευταία ressurection, μόλις διαπίστωσα ότι αμα βαλεις το kernel με ενσωματομενο cwm, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με την sd μερα το 1ο reboot. Μονο αμα βαλεις το kernel χωρίς cwm δεν έχει πρόβλημα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ξαναλέω ειναι τι χρειάζεσαι. Αμα χρειάζεσαι static ip, ενοειτε δεν τη βαζεις. Αμα δε χρειάζεσαι δεν έχεις πρόβλημα. Παντως και η τελευταία ressurection, μόλις διαπίστωσα ότι αμα βαλεις το kernel με ενσωματομενο cwm, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με την sd μερα το 1ο reboot. Μονο αμα βαλεις το kernel χωρίς cwm δεν έχει πρόβλημα.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Καλα και καποιος αλλος μπορει να μην χρειαζεται να παιρνει τηλεφωνα και πχ να μην τον ενοχλει αν μια rom δεν μπορει να κανει κληση. Ή καποιος αλλος να μην τον ενοχλει που κολλαει το κινητο η wanamlite ics οταν σβηνεις μια επαφη απο τα contacts ή να μην τον ενοχλει τo προβλημα του dialer στην ressurection. Και υπαρχουν και αλλα προβληματα.. Οτι καποιον μπορει να μην τον ενοχλουν αυτα τα προβληματα, δεν σημαινει οτι οι custom ics rom ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ σοβαρα προβληματα. Ο χρηστης μπορει να μην εχει προβλημα που δεν χρειαζεται καποια λειτουργια , αλλα η custom ics rom ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν εξαφανιζονται τα προβληματα των ics custom roms αναλογα με τις αναγκες του καθε χρηστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Το ιδιο πραγμα με διαφορετικά λογια λεμε. Δε διαφωνούμε. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Το ιδιο πραγμα με διαφορετικά λογια λεμε. Δε διαφωνούμε. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Όντως, το ίδιο λέτε... Πάντως, επιμένω... Θέλω να δω το κάτι παραπάνω από την επίσημη αναβάθμιση. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν είναι απλά όπως π.χ. η CM9 χωρίς τα κολλήματα. Και αν όχι άμεσα, θέλω να δω στις επόμενες εκδόσεις, 4.0.5, 4.1 ή ξέρω κι εγώ πώς θα λέγεται. Το λειτουργικό φαίνεται πλέον πως υστερεί. Θελει κάτι δραματικό. Να τονίσω άλλη μία φορά, ότι με kernel sources στα χέρια των devs δε μπορώ να πιστέψω ότι δε θα δούμε τρομερή βελτίωση στις νέες rom. Το kernel υποτίθεται ότι είναι η καρδιά του λογισμικού. Μέχρι τώρα, ό,τι τεστάραμε και γράφαμε εδώ για αλληλοενημέρωση ήταν με τα default kernel. Ελπίζω μόνο να μην είναι αυτά εν τέλει και τα καλύτερα. Γιατί τότε, λυπάμαι, τον έχασε το δρόμο το android και κατ'επέκτασιν η google. Drums roll please for the dramatic finish... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ, κι εγώ περίμενα και περιμένω καλύτερα πράγματα. Δηλαδή όλο το ics θα είναι ένα λίγο πιο smooth android, με λίγο καλύτερο θέμα; Γιατί για θέμα πρόκειται. Εγώ ήθελα να δω διαφορετικό UI. Αργά βήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους, Μπορει να μου προτεινετε καποιον(καταστημα,τεχνικο..) που κανει root και περναει custom rom? Προσπάθησα να το κανω μονος μου αλλα εκανα μαλ...α και δεν το ξαναεπιχειρω... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις