oldnew Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Επειδή κάτι γραφεις και για τα widget, φαντάζομαι έχεις παει behavior-> resize all widget. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Spiros83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Επειδή κάτι γραφεις και για τα widget, φαντάζομαι έχεις παει behavior-> resize all widget. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ναι το έχω κάνει αυτό. Να φανταστείς, ήταν το homescreen 160 dpi και πάνω-κάτω-αριστερά-δεξιά, δε μπορούσα να βάλω τίποτα, ούτε συντόμευση, επειδή το grid size ξεκινούσε από το κέντρο. 7x7 που το έχω τώρα, δείχνει μια χαρά.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς τι γνωστά κουσούρια έχει η CyanogenMOD 9 nightly; http://mobilesyrup.com/2012/03/05/samsung-galaxy-s-ii-i9100-and-asus-transformer-tablets-get-cyanogenmod-9-nightly-builds/
Spiros83 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς τι γνωστά κουσούρια έχει η CyanogenMOD 9 nightly; http://mobilesyrup.c...nightly-builds/ Known Issues Εγώ αυτή έχω εδώ και 3-4 μέρες. Έχει κάποια ψυχολογικά, π.χ. μερικές φορές δεν το αναγνωρίζει το PC το κινητό σε USB mode, άλλες το βλέπει χωρίς πρόβλημα. Η κάμερα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, αν και το ιnterface σε GB μου φαινόταν πιο εύχρηστο και πιο καλό. Επίσης, δε λειτουργούν ράδιο, TV Out και face effects της κάμερας. Αν δε σε ενοχλούν αυτά, είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ γρήγορη, smooth, με nova launcher ειδικά τα σπάει. Ούτε ένα FC και κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες, ούτε σε φόρτιση. Η μπαταρία μου φαίνεται επίσης μια χαρά, αν και με την 2κ mAH, μπορεί να μην καταλαβαίνω αν όντως είναι αντικειμενικά καλή. Στα αρνητικά... Χμμμ... Κάτι παραπάνω περίμενα από την 4.0.3 γενικότερα, αν και δε μπορούμε να κρίνουμε τώρα, μιας και δεν έχουμε τίποτα επίσημο και δεν έχουμε (οι devs δηλ) ούτε kernel sources. 15 Μαρτίου είπαν για επίσημη αναβάθμιση, τότε θα βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 15 γυρνάω από Γερμανία οπότε δεν το ρισκάρω να φύγω με nightly πάνω... θα περιμένω. Ευχαριστώ
oldnew Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Spiro: σε σχεση με ressurection rom, (αν την έχεις βαλει), τη βλεπεις καλυτερη ή χειρότερη; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Spiros83 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Spiro: σε σχεση με ressurection rom, (αν την έχεις βαλει), τη βλεπεις καλυτερη ή χειρότερη; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Είχα δοκιμάσει την Resurrection 9.1, ήταν πολύ νωρίς για τη συγκεκριμένη Rom, οπότε θα ήταν άδικο να τη συγκρίνω με τωρινή έκδοση. Λυπάμαι, δε ξέρω.
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επειδή με κούρασε το πρόβλημα του phone dialer στην resurrection, έβαλα wanamlite και ηρέμησα. Και 4200 στο quadrant.
oldnew Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επειδή με κούρασε το πρόβλημα του phone dialer στην resurrection... Και εμένα με κουρασε. Γι αυτό εβαλα rocketdial pro. Με την 1η ματια φαίνεται αχαρο, αλλα με ένα κατάλληλο θεμα + μαυρο background κατάλληλο εδειξε πολυ καλα. Έχει και υποστήριξή Ελληνικών σε ψαξιμο / μπαρα αναζήτησης, και 500 επιλογές. Το εβαλα για προσωρινά μεχρι να βγει final ics, αλλα το συνήθισα τόσο, που μάλλον θα μεινει μόνιμα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και τι κανεις με την ενδειξη αναπαντητης που δε φευγει;
oldnew Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και τι κανεις με την ενδειξη αναπαντητης που δε φευγει; Τι ενοεις; Δεν εχω τέτοιο πρόβλημα. Όταν λες δε φεύγει; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ειχα την εντυπωση οτι μονο με τον default dialer φευγει η ειδοποιηση. (μάλλον δεν υφίσταται πια αυτός ο περιορισμός στην ics)
iRox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μπορει καποιος να μου προτεινει την καλυτερη ΙCS αυτη τη στιγμη;;; Την θελω για καθημερινη χρηση οποτε θελω να ειναι σταθερη και γρηγορη χωρις προβληματα Υπαρχει;;
oldnew Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μπορει καποιος να μου προτεινει την καλυτερη ΙCS αυτη τη στιγμη;;;Την θελω για καθημερινη χρηση οποτε θελω να ειναι σταθερη και γρηγορη χωρις προβληματα Υπαρχει;; Βαλε τη ressurection 9.6 Δεν ξέρω αν ειναι η καλητερη, (για να το πω αυτό θα πρέπει να τις εχω βαλει ολες), αλλα αν δεν ειναι η καλητερη, σίγουρα είναι απο τις καλύτερες. Πρακτικά δεν εχω κανένα πρόβλημα. Και ραδιόφωνο δουλεύει, και το τελευταίο kernel, και το πρόβλημα που δεν εγκαθίστανται οι εφαρμογές στην sd λύθηκε. Και στις επαφές μπορείς να προσθέσεις άλλους απο ότι διαβάζω. Δεν χρησιμοποιω την original εφαρμογή επαφών επομένως δεν το εχω τσεκάρει αυτό. Το μειον: Μακράν ότι ποιο δύσκολο να την εγκαταστήσεις.. Διαβασε καλα τις οδηγίες. Αυτος ο developer, καλος χρυσός αλλα μου φαίνεται θέλει να παιδευει τον κόσμο επίτηδες. Δε γραφει πουθενά ότι σε κάποια φάση που εγκαθιστας cwm, πρέπει να επιλέξεις με το δάχτυλο και όχι με τα πλήκτρα του ήχου όπως παντα.. Απο που να το ξερει κανείς αυτό; Έφαγα περίπου 2 ώρες, ξαναεκανα root με odin, ενώ όλα ήταν μια χαρά, απλα έπρεπε στο cwm να πατήσω την επιλογή με το δάχτυλο. Φυσικά το ιδιο πάθανε σχεδόν ολοι.. Και ούτε λέξη στις οδηγίες.. ούτε τώρα. Ειναι λαλακας ο άνθρωπος.. Μετα γραφούν ολοι οτι έχουν προβλήματά.. Αφού κανένας δεν τη βαζει σωστά.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
iRox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 χαχαχα αυτη κοιταγα και εγω και οντως οι οδηγιες ειναι λιγο "θολες" για απαιτητικα παιχνιδια κανει;π.χ gta 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις