Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά γύρισα σε ένα backup της 9.2 γιατί είχα κάτι fc στην 9.3, οπότε δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τη φωτογραφική της 2ης, έχουν και διαφορετικό kernel, αλλά υποθέτω ότι θα είναι μια από τα ίδια. Περιμένω την 9.4. Συνολικά, πολύ ευχαριστημένος για καθημερινή χρήση (είναι και ο Nova 15 εξαιρετικός), αλλά οι φωτό με ξενέρωσαν.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παίρνω ορκο, αλλα νομίζω ότι διαβασα ότι στην 9.2 υπηρχε πρόβλημα με τις φωτο και λύθηκε στην 9.3

Εμένα το μονο που μου έκανε, κάποια στιγμή το κινητό "κοιμηθηκε" τελείως :) Παω να το ανοίξω και δεν ανοιγε, αναγκαστικά του έκανα restart. Αλλα του εχω βαλει διαφορα script κλπ, μπορεί να φταίω και εγω.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες που βγάζει δεν είναι τρισάθλιες; Αρχίζω να το μετανιώνω που μπήκα στο τρυπάκι γιατί εκτός του ότι για να εξασφαλίσω κάποια πράγματα που έπρεπε να είναι προαπαιτούμενα, χάνω και κάποια χαρακτηριστικά, ουσιώδη ή μη, δεν έχει σημασία, δεν προλαβαίνω να ευχαριστηθώ και το κινητό μου αφού αντί να με υπηρετεί το υπηρετώ.

Θα συμφωνησω..

Μου αρεσει πολυ πιο πολυ το look του ics, εχει πολυ πιο ωραια fonts, τα google apps ειναι πολυ ανωτερα(ειδικα πχ το gmail), παει σε μερικα πραγματα πιο γρηγορα το ics, αλλα δυστυχως κανω συνεχεια υποχωρησεις.

Πχ κανω υποχωρηση για την μικρη διαρκεια μπαταριας , κανω υποχωρηση για την ελλειψη static ip, κανουμε υποχωρησεις για μερικα FCs, κανουμε υποχωρησεις για μερικα freezes, κανουμε υποχωρησεις για το scroll που δεν ειναι γρηγορο(αν και ειναι smooth) και κανουμε υποχωρησεις για οτι προβληματακι μπορει να συμβει(πχ αυτο που λες για την φωτογραφια).

Σε gb με checkrom , δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Ναι , ηταν πολυ πιο ασχημο και τα gapps ηταν υποδεεστερα, αλλα η χρηση του κινητου ηταν πραγματικα απροβληματιστη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι ακόμα beta. Εγω σχεδόν καμία υποχώρηση δεν κάνω αυτή τη στιγμή. Γιατί δε χρειάζομαι static ip κλπ. Η μπαταριά ναι, είναι ένα θεμα, αλλα το φορτιζω λίγο ποιο συχνα μεχρι να βγουν custom kernel. Γενικά δεν ειναι ότι καλύτερό να πηγαίνεις σε νεο λειτουργικό πριν ωριμασει. Όταν βγήκαν τα win xp, οι ποιο πολλές εφαρμογές δε δούλευαν. Παντως στο ics οι περισσότερες δουλεύουν.

Αν όμως βλέπετε ότι δε βολευεστε, εννοείται βάλτε gingerbread, και περιμένετε την επίσημη.

Δημοσ.

Βασικά, μετά από πολύμηνη χρήση του galaxy, βλέπω ότι η "ελευθερία" και οι "επιλογές" έχουν το τίμημά τους και αυτό εννοούσα όταν έγραψα ότι έχω κουραστεί από αυτό τρυπάκι συνεχών αναβαθμίσεων για να πετύχω τα αυτονόητα (πχ το τέλειο smoothness και responsiveness που θα είχα σε ios/wp7), τα οποία δε φαίνεται να μου τα εξασφαλίζει ούτε το ics. Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία με της υπηρεσίες της Google και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά μου λείπει πολύ (εκτός των προαναφερθέντων) και η αναζήτηση στο ημερολόγιο από το universal search (που νομίζω μόνο τα htc androids το έχουν).

Δημοσ.

Καλημέρα...

Έβαλα χτες τη Foxhound 4.0.3 και με εξέπληξε το πόσο σταθερή και χωρίς κολλήματα λειτουργεί (εως τώρα τουλάχιστον). Μια ερώτηση μόνο, μιας και το συζητήσατε αρκετά στα προηγούμενα ποστ.

Ο Nova launcher, δεν έχει mdpi support? Σαν να χάνει τις άκρες της οθόνης είναι σε μη stock dpi...

Δημοσ.
Καλημέρα...

Έβαλα χτες τη Foxhound 4.0.3 και με εξέπληξε το πόσο σταθερή και χωρίς κολλήματα λειτουργεί (εως τώρα τουλάχιστον). Μια ερώτηση μόνο' date=' μιας και το συζητήσατε αρκετά στα προηγούμενα ποστ.

Ο Nova launcher, δεν έχει mdpi support? Σαν να χάνει τις άκρες της οθόνης είναι σε μη stock dpi...[/quote']

Μήπως στο desktop-> width margin, δεν έχεις none?

Σε εμένα μια χαρά multidpi support έχει ο nova. Απο τις λίγες εφαρμογές που αγορασα.

Δημοσ.

Καλημέρα...

Έβαλα χτες τη Foxhound 4.0.3 και με εξέπληξε το πόσο σταθερή και χωρίς κολλήματα λειτουργεί (εως τώρα τουλάχιστον). Μια ερώτηση μόνο, μιας και το συζητήσατε αρκετά στα προηγούμενα ποστ.

Ο Nova launcher, δεν έχει mdpi support? Σαν να χάνει τις άκρες της οθόνης είναι σε μη stock dpi...

Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει (πχ ράδιο κτλ; )

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που να μην δουλεύει (πχ ράδιο κτλ; )

Βασικά, δυστυχώς δε bootαρε καθόλου, μετά την αλλαγή των dpi. Κόλλησε στο bootscreen και αναγκάστηκα να κάνω restore το backup της GB. Δούλευε όμως το ράδιο, δε δοκίμασα το TV out.

Παρά ήταν καλή για να μην κολλήσει πάντως κάπου... :mad: Και δεν είχα και nandroid backup της, να την κάνω restore...

Δημοσ.

Βασικά' date=' δυστυχώς δε bootαρε καθόλου, μετά την αλλαγή των dpi. Κόλλησε στο bootscreen και αναγκάστηκα να κάνω restore το backup της GB. Δούλευε όμως το ράδιο, δε δοκίμασα το TV out.

Παρα ήταν καλή για να μην κολλήσει πάντως κάπου... :mad: Και δεν είχα και nandroid backup της, να την κάνω restore...[/quote']

Δεν την εχω βαλει καθόλου τη συγκεκριμενη rom, αλλα ειμαι 100% βέβαιος για το πρόβλημα. Ή χρησιμοποίησες κάποια εφαρμογή απο το market για να αλλάξεις dpi (δε θα δουλέψει σε ics, θα κολησει στο boot screen ) , ή έκανες λάθος αν και το έκανες χειροκίνητα. Θέλει χειροκίνητα να πας στο system / bios.prop με root explorer, open with: text editor , και αλλάζεις πχ ro.sf.lcd_density=160 , και ΣΒΗΝΕΙΣ ακόμα μια ιδία γραμμή. Υπάρχει 2 φορες

Το ωραίο ειναι, το εχω κανει 7-8 φορές παντα χωρις πρόβλημα σε διάφορές rom, το γραφεις σε φόρουμ και πάλι λάθος το εφαρμόζουν οι περισσότεροι..

Αν το κανεις όπως το γραφω θα δουλέψει. Αν νομίζεις ότι κανεις ακριβώς το ιδιο αλλα χρησιμοποιεις πχ αλλο explorer ή αλλο editor κλπ, παίζεται αν θα δουλέψει.

Δημοσ.

Δεν την εχω βαλει καθόλου τη συγκεκριμενη rom, αλλα ειμαι 100% βέβαιος για το πρόβλημα. Ή χρησιμοποίησες κάποια εφαρμογή απο το market για να αλλάξεις dpi (δε θα δουλέψει σε ics, θα κολησει στο boot screen ) , ή έκανες λάθος αν και το έκανες χειροκίνητα. Θέλει χειροκίνητα να πας στο system / bios.prop με root explorer, open with: text editor , και αλλάζεις πχ ro.sf.lcd_density=160 , και ΣΒΗΝΕΙΣ ακόμα μια ιδία γραμμή. Υπάρχει 2 φορες

Το ωραίο ειναι, το εχω κανει 7-8 φορές παντα χωρις πρόβλημα σε διάφορές rom, το γραφεις σε φόρουμ και πάλι λάθος το εφαρμόζουν οι περισσότεροι..

Όχι, δεν το έκανα χειροκίνητα, με Rom Toolbox το έκανα. Αλλά στη CM9 που δοκίμασα, με Rom Toolbox, δεν κόλλησε. Όσο για τα forums, δε διαβαζω πλέον, οι περισσότεροι περιμένουν τα πάντα έτοιμα και είχε γίνει κουραστικό το όλο θέμα. Θα μου πείς κι εγώ τώρα ίσως αν το είχα ψάξει να το έβλεπα το θέμα, αλλά πάντα οι άλλοι φταίνε, το έχουμε πει... :-D

Μιας και σήμερα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο παραπάνω και τελείωσαν τα χάπια για τη θεραπεία της Obsessive ROM-Updating Disorder που παίρνω, θα δοκιμάσω να τη ξαναβάλω. Θα ρίξω και μια ματιά στο σημερινό nightly της CM9, που έχει λύσει τα περισσότερα προβλήματα (και τα HW Codecs στα βίντεο δουλεύουν πλέον)...

Δημοσ.

Το κακό είναι πως και το xda έχει χαλάσει. Και στο myphone, κάποτε που δεν είχαν android τόσοι πολλοί, ήταν καλύτερα.

Αλλά τώρα μπαίνουν πάρα πολλοί, ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια, και το χειρότερο, κυρίως στο xda, γράφει και ο καθένας σοβαρά πράγματα χωρίς να το κατέχει το αντικείμενο και δε βρίσκεις άκρη.

Παλιά ήταν λίγοι και καλοί αυτοί που έγραφαν, και έβρισκες πιο γρήγορα αυτό που ήθελες.

Δημοσ.

Ειναι αλήθεια αυτό. Και οι περισσότεροι δεν διαβάζουν 2 post παραπάνω. Το παραπάνω πρόβλημα με το dpi, στη ressurection rom που εχω, το διαβαζεις τουλάχιστον 200 φορές.. Κανείς δε διαβαζει 5 post παραπάνω. Καταντάει κουραστικό να διαβαζεις γιατί βλεπεις τα ιδία και τα ιδία flame.. Έτσι χάνεις και τα χρήσιμα που γράφονται που ειναι σταγόνα στον ωκεανό.

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως, έχει γίνει λίγο παιδική χαρά το xda, αλλά παραμένει το καλύτερο android forum κατά την ταπεινή μου άποψη (όπου υπάρχουν οι καλύτεροι devs, είναι και το καλύτερο forum)...

Όσο για τα τεστ, τώρα τρέχω CM9, στην οποίο δε λειτουργεί το ράδιο, αλλά κατά τ'άλλα δείχνει οκ. Μένει να τη λειτουργήσω λίγο στη καθημερινότητα. Πάντως το πρόβλημα με το nova και τα 160 dpi παραμένει. Με manual αλλαγή τώρα. Δείχνει να μη καταλαμβάνει όλο το χώρο που μπορεί το homescreen. Δηλαδή ο χώρος που μπορώ να τοποθετήσω widgets είναι μικρότερος από το πραγματικό μέγεθος της οθόνης. Δεν είχα όμως bootloop...

Τί άλλο μπορεί να είναι?

EDIT:

Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να παίξω με το grid size στα nova settings, ώσπου βρήκα τον κατάλληλο συνδυασμό dpi & grid. Οπότε πάει κι αυτό... :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...