haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια, ξαναεβαλα την ressurection 9.3 που παει πολυ καλυτερα απο την 9.1 οπου ειχα αρκετα fc. Το προβλημα με την static ip παραμενει, αλλα ειπα να κανω υπομονη κ ας μην εχω wifi στην δουλεια. Εχετε να προτεινετε καποιον kernel? Παιζει undervolt με καποιον για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια' date=' ξαναεβαλα την ressurection 9.3 που παει πολυ καλυτερα απο την 9.1 οπου ειχα αρκετα fc. Το προβλημα με την static ip παραμενει, αλλα ειπα να κανω υπομονη κ ας μην εχω wifi στην δουλεια.Εχετε να προτεινετε καποιον kernel? Παιζει undervolt με καποιον για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας?[/quote'] Ασε τον kernel που έχει η rom. Έχει και ραδιόφωνο, και ποιο καλο απο ολους τον βλέπω. Έχει πρόβλημα μονο με την external sd που θέλει unmount για να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές. Δε νομίζω να μπορεις να κανείς undervolt ακόμα. Και εμένα μου λείπει αυτό. Επίσης δεν έχει δονηση όταν χτυπάει το τηλέφωνο. Οποίος τη θέλει ας βαλει το sound manager απο market και ας την ενεργοποιήσει απο εκεί. Περίεργο αυτό με τα fc.. Εγω δεν ειχα κανένα ούτε στην 9.1. Και στο xda οι μισοι αναφέρουν προβλήματά και οι υπόλοιποι κανένα λες και βάζουν άλλη rom.. Τι να πω. Αυτό με τη static ap, το διαβάζω συνέχεια αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρόβλημα υπάρχει. Δηλαδή σε ποια router δε συνδέεται; Και σπίτι μου, και σε καφετέριες παντου μια χαρά συνδέεται. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό με τη static ap, το διαβάζω συνέχεια αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρόβλημα υπάρχει. Δηλαδή σε ποια router δε συνδέεται; Και σπίτι μου, και σε καφετέριες παντου μια χαρά συνδέεται. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Υπαρχουν wifi που απαιτουν να βαλεις χειροκινητα ip, δεν στην αποδιδουν αυτοματα μεσω dhcp.(ειναι για λογους ασφαλειας) Δυστυχως σε αυτην την rom οταν βαζεις χειροκινητα την ip και κανεις save, δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις και ετσι δεν παιρνεις ip και δεν εχεις internet . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχουν wifi που απαιτουν να βαλεις χειροκινητα ip' date=' δεν στην αποδιδουν αυτοματα μεσω dhcp.(ειναι για λογους ασφαλειας) Δυστυχως σε αυτην την rom οταν βαζεις χειροκινητα την ip και κανεις save, δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις και ετσι δεν παιρνεις ip και δεν εχεις internet .[/quote'] Καταλαβα.. Αν ειναι μονο για ένα συγκεκριμενο ρουτερ και παντα ιδία ip, ίσως με καποιο script να λυνόταν.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν παρακάτω εχω μερικά πολυ ψαγμενα κολπα. Καταρχήν να πω ότι τα παρακάτω μου τα εγραψε κάποιος στο xda, αλλα σαν αποτέλεσμά το κινητό κολησε στο bootloader, και αναγκάστηκα να ξαναβάλω τη rom απο την αρχή. Το τροποποίησα μιας και καταλαβα που ειναι το πρόβλημα στη συγκεκριμενη rom, και τώρα μου δουλέψε τελεια. Σε κάθε περίπτωσή προχωράτε με δικη σας ευθύνη. Αξίζει τον κοπο και με το παραπάνω. Επιπλέον βελτιώνεται και αλλο το smoothnes. Τουλάχιστον στη δικη μου συσκευή ο launcher δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα απο το iphone. 1η φορα το λεω. Παντα υποστηριζα το αντίθετό. Τι κανει: Ειχα το παρακάτω πρόβλημα που 99% έχετε και εσείς ητε το καταλάβατε ητε όχι. Ειδικά αν έχετε πόλλα widget στο nova launcher, εκεί φαίνεται. Κάποιες φορές πχ αφού τρέξετε ένα βαρύ παιχνιδι, επιστρέφοντας στο nova , ειναι λες και έχει κλείσει και ξαναφορτωνει. Για 1-2 δευτερόλεπτα σέρνεται ή κάποια widget ξαναφορτωνουν. Μετα απο τα παρακατω, κατά καποιο τρόπο "προστατευω" το launcher να μην τον κλείνει το λειτουργικό ποτε (όπως θα έπρεπε ) για να ανακτήσει μνημη. Επισης βελτιστοποιω πολλα πραγματα. Με μικροαλλαγες μπορείτε να το κάνετε και για αλλο launcher. Try downloading both Autokiller Memory Optomizer, and ROM Toolbox. In Autokiller, go into "Processes", long press on Nova, and click "lower oom value". In ROM Toolbox, scroll over to "Performance" and enter "Kernel Tweaks". Enter these values (starting from the top): 8192, 90, 70, 30. Click "oom kill allocating task" and "apply on boot", then click "apply" That should put some controls on your available RAM, and free up some space for the system to "breathe", and hopefully, eliminate your redraw issues with the launcher. Hope this helps. Those tweaks leave me with just over 170MB free RAM at all times. *Edit: I forgot to mention the Advanced settings menu in Autokiller. Enter it, and check off SD card, Memory Management, UI, and Network, for some additional performance boosts.* Και ένα δικο μου που θα αυξήσει την ταχύτητα της sd, κυρίως της external, αλλα μάλλον και λίγο στις υπόλοιπες. Το εχω ξαναγραψει, αλλα αυτό ειναι τροποποιημένο για τη συγκεκριμενη rom Το παρακάτω #!/system/bin/sh echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:0/read_ahead_kb; echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:16/read_ahead_kb; echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:24/read_ahead_kb; echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:8/read_ahead_kb; wait Το σώζετε καπου και με το script manager το καλείτε να τρεχει σε κάθε boot, και με δικαιώματα root. Edit. Παντως ειχα μετα απο πολυ χρηση ειχα τα πρώτα redraw ξανα, αρα δεν τα έσβησα εντελώς.. Επομένως θέλει μεγαλύτερη παρακολούθησή για να βγάλω συμπεράσματά.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβα.. Αν ειναι μονο για ένα συγκεκριμενο ρουτερ και παντα ιδία ip, ίσως με καποιο script να λυνόταν.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Για ενα συγκεκριμενο ρουτερ/wifi ειναι που θελει υποχρεωτικα static ip, αλλα δεν εχω βρει λυση. Εχω δοκιμασει με προγραμματα οπως το wifi static και αλλα που δημιουργουν προφιλ και αυτοματα περνανε στο settings τις ρυθμισεις που εχεις ορισει για το καθε wifi, αλλα δεν φαινεται να λειτουργουν με αυτην την rom. Τελος, ξερουμε κανα τροπο για να βγαλουμε την αναμονη για double click στο home button(ετσι ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα στο home )? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τελος' date=' ξερουμε κανα τροπο για να βγαλουμε την αναμονη για double click στο home button(ετσι ωστε να πηγαινει πιο γρηγορα στο home )?[/quote'] Αμα δεν κυκλοφορήσουν custom kernel, χλωμό.. Και εγω το θέλω αυτό. Αυτό που μπορεις να κανείς, παντως, ειναι να απενεργοποιήσεις την φωνητική αναζήτηση του διπλού κλικ, παγώνοντας το με το titanium. Το εχω κανει γιατί δεν το χρησιμοποιω ποτε, και πολλές φορές έτρεχε κατά λάθος. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τελικώς αντικατέστησα το autokiller memory optimizer με το script v6 supercharger. Μετα απο τοσες ώρες χωρις ούτε ένα redraw, το παραμικρό lag.. Δεν καταφερα με τίποτε να προκαλέσω redraw στο nova. Ποιο τέλεια δε γίνεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 Απο τα script που απο ότι φαίνεται θα μεινει μόνιμα σε κάθε rom.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εχω παραμεινει με την 9.3 και το βασικοτερο προβλημα ειναι η μπαταρια. Δεν συγκρινεται με την διαρκεια μπαταριας που ειχα με checkrom+phenomenal kernel. Τωρα με την 9.3 ειμαι σχεδον στο μισο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο μισο δε θα έλεγα. 20-30% κάτω ναι. Κοιτα και μη σου τρώει μπαταριά κάποια διεργασία και αν το κινητό μπαίνει κανονικά σε sleep mode. Θέλουμε καιρο για αντίστοιχά kernel σε ics.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο μισο δε θα έλεγα. 20-30% κάτω ναι. Κοιτα και μη σου τρώει μπαταριά κάποια διεργασία και αν το κινητό μπαίνει κανονικά σε sleep mode. Θέλουμε καιρο για αντίστοιχά kernel σε ics.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Μπαινει κανονικα σε deep sleep. Αλλα με phenomenal kernel ειχα φθασει στο σημειο να εχω κατω απο 1% battery loss / hour οταν πχ κοιμομουν και δεν χρησιμοποιουσα το κινητο. Επισης, στην ics με ανοιχτη οθονη καιει αρκετα, αντιθετα ο phenomenal kernel εκανε undervolt ακομα και στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οι φωτογραφίες που βγάζει δεν είναι τρισάθλιες; Αρχίζω να το μετανιώνω που μπήκα στο τρυπάκι γιατί εκτός του ότι για να εξασφαλίσω κάποια πράγματα που έπρεπε να είναι προαπαιτούμενα, χάνω και κάποια χαρακτηριστικά, ουσιώδη ή μη, δεν έχει σημασία, δεν προλαβαίνω να ευχαριστηθώ και το κινητό μου αφού αντί να με υπηρετεί το υπηρετώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Για τις φωτο θα σε γελάσω.. Δεν εχω βγάλει αρκετές για να εχω άποψη.. Ας μας πει κανένας αλλος.. Μεχρι στιγμής ειμαι πολυ ευχαριστημένος πλεον. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Έβγαλα χθες για τη δουλειά και όταν τις εμφάνισα στο pc, ήταν αργά. Νομίζω είναι γνωστό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Έβγαλα χθες για τη δουλειά και όταν τις εμφάνισα στο pc' date=' ήταν αργά. Νομίζω είναι γνωστό πρόβλημα.[/quote'] Κάτι διαβασα και εγω, αλλα οι γνώμες δυιστανται.. Άλλοι γραφούν ότι οι φωτο ειναι χαλιά, και άλλοι ότι δεν έχουν διαφορα. Στο κινητό καλές μου φαίνονται, αλλα αμα δεν τις δεις στο pc, δεν έχεις άποψη. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις