Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
oldnew ή όποιος άλλος γνωρίζει τι λέει ο nova launcher? σε τι τον βρήκες καλύτερο απ τον go old?

Κοιτα το στο utube http://www.youtube.com/watch?v=lraMMY15aEI&feature=youtube_gdata_player

Το εχω γραψει και παραπάνω. Ο καλύτερός launcher συνολικά μεχρι σημερα. Και όταν λεω συνολικά, υπάρχουν άλλοι πχ golauncher που έχουν περισσότερα πράγματα, θέματα, μερικές επιλογές παραπάνω κλπ. (Παρόλα αυτά τα εικονίδια που εχω στη φωτο παραπανω ειναι απο θεμα του golauncher). Αλλα δεν έχει το smoothnes, το scroling του nova. Η διαφορα είναι ότι χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών (όπως το iphone ) ,για την κίνησή. Εχω 20 μεγάλα widget. Ακριβώς τα ιδία ειχα στους προηγ launcher. Ο nova δουλεύει "αερας" . Ητε τον έχεις γεμάτο widget ητε αδειο το ιδιο ειναι. Αντιθετως οποιοσδήποτε launcher με τα ιδία ακριβώς πραγματα σε gingerbread, υπάρχουν στιγμές που σέρνονται.

Επίσης υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειές που κάνουν τη διάφορα. Ένα μεγαλο ρολοι που εχω (fancy widgets), πρώτα φαινόταν κάποια σπασίματα κατά την κίνησή απο τη μια σελίδα στην άλλη. Πολοι υποστήριζαν ότι το sgs2 έχει το ιδιο smoothnes με το iphone. Χαρακτηριστικά φιλος μου με το iphone4 μου έλεγε ότι δε βλέπει διάφορα, και μετα του εδειχνα ακριβώς αυτό με το ρολοι και πως η κίνησή θα γίνει ομαλή μόλις πέσουν τα direct drow ή κάτι ανάλογο της κάρτας γραφικών με ics. Και αυτό που έλεγα, ακριβώς αυτό βλέπω. Ειναι τα νεα api που αξιοποιεί ο nova που κάνουν τη διαφορα. Και ειναι ακομα beta. Και ο golauncher όταν αξιοποιήσει αυτά τα api θα βελτιωθεί.

Υπάρχει και ο apex launcher πολυ παρόμοιος με το nova. Ίσως έχει κάποια πράγματά παραπάνω μάλιστα, αλλα προσωπικά κολησα στο nova.

Επίσης έχει αρκετές επιλογές. Πχ εχω 160dpi, και μου δινει δυνατότητα γιαω7x7 εικονίδια στη σελίδα ή για resize όλων των widget. Εντελώς βασικα πραγματα για εμένα λόγω αλλαγής dpi. Αφού ο ν1 λόγος που δεν γυρίζω σε gingerbread , ειναι ο nova.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

To μόνο κακό του νοβα κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν υποστηρίζει φάκελους στο drawer. Όταν κάνουν κάτι τετοιο, ορμαω!

Δημοσ.
To μόνο κακό του νοβα κατά τη γνώμη μου είναι πως δεν υποστηρίζει φάκελους στο drawer. Όταν κάνουν κάτι τετοιο' date=' ορμαω![/quote']

Ναι αυτό ισχύει. Σε όλα τα αλλα συμπεριλαμβανομένου και του dock έχει φακέλους παντως. Αν και προσωπικά χρησιμοποιω folder orginizer.

Παντως ο apex πιθανότατα ειναι καλύτερός απο το nova. Το μονο που δεν έχει ειναι το qube efect που μου αρεσε στο nova. Απο εκεί και περα, βλέπω στις επιλογές μονο συν έχει. Βαζεις μεχρι 9 οθόνες (7 στο nova), κρύβεις εφαρμογές απο το launcher, επιλογές που και πως θα φαίνεται το page indicator, αν θα υπάρχει dock κλπ. Δεν τον εχω τεσταρει γεμάτο με widget βεβαία, αλλα νομίζω στα ιδία επίπεδα με το nova θα ειναι. Έτσι και αλλιώς σαν διδυμα αδερφακια ειναι.

Δημοσ.

Ναι αυτό ισχύει. Σε όλα τα αλλα συμπεριλαμβανομένου και του dock έχει φακέλους παντως.

Τί να τους κάνεις τους φακέλους στον drawer; Εδώ κοντεύεις να βγάλεις όλα τα εικονίδια των εγκατεστημένων εφαρμογών σου στη home screen. :mrgreen: Πότε δεν ασχολήθηκα με τον drawer, αν ψάχνω εφαρμογή που δεν την έχω σε συντόμευση στη home screen, τη βρίσκω μέσω search.

Από nova, apex και trebuchet πως διάολο λέγεται, προτιμώ nova γιατί φυσάει και μου αρέσει και μένα το cube effect με τον τρόπο που λειτουργεί στον nova και μόνο. Μου είναι πια πολύ δύσκολο να γυρίσω σε GB.

Δημοσ.

Τί να τους κάνεις τους φακέλους στον drawer; Εδώ κοντεύεις να βγάλεις όλα τα εικονίδια των εγκατεστημένων εφαρμογών σου στη home screen. :mrgreen: Πότε δεν ασχολήθηκα με τον drawer' date=' αν ψάχνω εφαρμογή που δεν την έχω σε συντόμευση στη home screen, τη βρίσκω μέσω search.

Από nova, apex και trebuchet πως διάολο λέγεται, προτιμώ nova γιατί φυσάει και μου αρέσει και μένα το cube effect με τον τρόπο που λειτουργεί στον nova και μόνο. Μου είναι πια πολύ δύσκολο να γυρίσω σε GB.[/quote']

Ο stormrain ήθελε φακέλους στο drawer, όχι εγω :)

Για την ιστορία, αν λες για εμένα, δεν εχω πολλά εικονίδια στη home screen. Περα απο αυτά στην 1η σελίδα, και τους φακέλους, κάτι ελάχιστα σε μια άλλη σελίδα εχω. Ολο widget ειμαι.. :)

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά οι φάκελοι με εξυπηρετούν γιατί έχω άπειρα άχρηστα προγράμματα, οπότε με βολεύει να τα έχω τακτοποιημένα :lol:

Βέβαια είδα τον Αpex και μου άρεσε που τουλάχιστον έχει επιλογή να κρύβει κάποιες εφαρμογές, οπότε μάλλον θα τον κρατήσω για λίγο.

Δημοσ.

Για το nova launcher βρήκα αυτό το mod, που αλλάζει την εμφάνιση των φακέλων, αν ενδιαφέρει κανέναν..

http://androidforums.com/verizon-galaxy-nexus-all-things-root/482568-mod-nova-launcher-folder-mods-13-options-updated-2-10-12-beta14.html

Edit. Μόλις βρήκα γιατί ο astro file manager δεν εμφανιζε την μπαρα, και επίσης γιατί δεν μπορουσα να βάλω lock screen wallpaper.. Έφταιγε η επιλογή εξαν απόδοσή gpu που ειχα κανει τικ..

Για lock screen wallpaper παντως βρήκα και εναλλακτική λυση:Quickpic απο market..

Δημοσ.

Βγήκε νέος kernel: Δουλεύει και το ραδιόφωνο, όπως γραφω και αλλου:

Lph kernel: antutu test 6250. With the previeus kernel 6180. It looks smoothner, and radio is working. So I think is better. Remix v9.2

Επίσης βγήκε και νεο nova launcher. Ολο και καλύτερα τα πράγματα...

Για να δουμε τι λέει η μπαταριά τώρα, εκεί θα δειξει αν αξίζει.

Δημοσ.

Φίλος που γράφει σε γνωστό blog μου είπε πως μάλλον 1η Μαρτίου θα βγει Samsung Update με Android 4.0. Ανεπίσημα βέβαια εντελώς μου το είπε...

Ας ελπίσουμε να βγεί σωστός, που συνήθως βγαίνει ^_^

Δημοσ.
Φίλος που γράφει σε γνωστό blog μου είπε πως μάλλον 1η Μαρτίου θα βγει Samsung Update με Android 4.0. Ανεπίσημα βέβαια εντελώς μου το είπε...

Ας ελπίσουμε να βγεί σωστός' date=' που συνήθως βγαίνει ^_^[/quote']

Ε, καπου το Μάρτιο θα ειναι λογικά. Πρώτο 3μηνο είχε πει η samsung. Τώρα αν ειναι 1 ή 31 κανείς δεν ξερει.

Άλλωστε βγήκαν τοσες beta.. Οι τελευταίες, ειναι σχεδόν απροβληματιστες οπότε ειναι βεβαιο πως ειναι κοντά η επίσημη.

Δημοσ.

Έχει βγει και η 9.3 εκδοσή της παραπάνω rom. Πραγματικά τόσο smoth περιβάλλον ειδικά στον nova launcher δεν ειχα ποτε. Τύφλα να έχει το iphone .. Μιλαω ειδικά για το launcher. Δεν ισχύει το ιδιο παντου, αλλα φαίνονται οι δυνατότητές του ics, αν υποστηριχθούν σωστά οι εφαρμογές με κατάλληλα update.. Έσβησα και αρκετό bloateware, και με 160 dpi το αποτέλεσμά ειναι τρομερό μπορω να πω για τα δικα μου γουστα.. Πρακτικά δεν εχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τη rom. Μονο κανα 2 μικροελειψεις. Σχεδόν δεν περιμένω την επίσημη πλεον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...