nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω είναι προφανές πως κάτι παίζει με την ROM που φοράς. Αλλιώς, έχεις προβληματικό μικρόφωνο και κατεστραμμένο messaging app, τουλάχιστον. Καλό θα ήταν να ρωτούσες εδώ: http://www.insomnia....e%b9-galaxy-s2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά' date='έχω το Samsung Galaxy S2 και εδώ και λίγο καιρό ενώ μου στέλνουν κάποια άτομα μήνυμα,δεν φτάνει ποτέ σε μένα το sms.Τους έρχεται κανονικά η αναφορά ότι παραδίδεται το μήνυμα αλλά δεν καταφθάνει ποτέ στο κινητό μου.Εγώ αντιθέτως μπορώ να τους στείλω κανονικά sms και να το λάβουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κινητό φοράει Lite'ning Rom v6.1 XXKH3. Επίσης,άλλο ένα "σπαστικό" πρόβλημα είναι πως δεν με ακούνε καλά από το ακουστικό....και "παλεύω" για να με ακούσουν!!! Και εφαρμογές π.χ. Talking Tom κλπ που μιλάς στην γάτα και το σκύλο και σου απαντάνε...με "αγνοούν" παντελώς!!!Δεν με ακούνε.... Τι να φταίει άραγε...????[/quote'] Πολλά πράγματά μπορεί να φταίνε. Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις παρα πολλές γνώσεις, η ποιο απλη λυση ειναι να βαλεις την ιδία ή καλύτερα κάποια άλλη rom με full wipe. (Σβησιμο τα παντα, και επαναφορά backup που θα κρατήσεις πρώτα πχ με titanium. Θα επαναφερεις μονο τις εφαρμογές χρήστη. Ότι έχεις εγκαταστήσει εσι, όχι αρχεία συστήματός κλπ) Πριν επαναφερεις οτιδήποτε θα τεσταρεις ότι όλα δουλεύουν σωστά. Έτσι αν δεις μετα να έχεις το ιδιο πρόβλημα (δεν το νομίζω ) θα ξέρεις ότι φταίει κάποια εφαρμογή που έβαλες. Τέλος μπορεις να δοκιμάσεις και άλλη εφαρμογή μυνηματων πχ handsents sms. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Οποίος θέλει τις ρυθμίσεις του λειτουργικού στα ελληνικά στην ics ressurection, ας φλασαρει αυτό: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=899319&d=1329087433 Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Να και κανα δυο φωτο πως μεταμορφώνεται και ο nova launcher. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Την εβαλα. Το radio δεν δουλευει κ το χειροτερο ειναι οτι δεν δεχεται static ip το wifi(δεν κανει save τις ρυθμισεις και το γυρναει παντα σε dhcp). Aυτα βρηκα στο πρωτο μισαωρο. Θα την κρατησω λιγο ακομα απο περιεργεια, αλλα μετα θα την βγαλω γιατι το προβλημα με την static ip ειναι dealbraker για εμενα. Και τα προβληματα συνεχιζονται: η αναπαραγωγη video (mkv,avi κλπ) ειναι προβληματικη(χανει καρε κλπ) στης ics remix 9.1 τοσο με τον default video player, οσο και με τον moboplayer. Στρωνει μονο αν επιλεξω απο τον moboplayer software decoding. Φυσικα παραμενει η αδυναμια καθορισμου static ip. Θα την βγαλω και θα επιστρεψω σε checkrevo, γιατι δεν ειναι ετοιμη ακομα για καθημερινη χρηση και φαινεται να ειναι εχει γινει προχειροδουλεια: δεν γινεται να μην μπορει να παιξει video ή να παρει static ip. Ειναι βασικα πραγματα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Και τα προβληματα συνεχιζονται: η αναπαραγωγη video (mkv' date='avi κλπ) ειναι προβληματικη(χανει καρε κλπ) στης ics remix 9.1 τοσο με τον default video player, οσο και με τον moboplayer. Στρωνει μονο αν επιλεξω απο τον moboplayer software decoding. Φυσικα παραμενει η αδυναμια καθορισμου static ip. Θα την βγαλω και θα επιστρεψω σε checkrevo, γιατι δεν ειναι ετοιμη ακομα για καθημερινη χρηση και φαινεται να ειναι εχει γινει προχειροδουλεια: δεν γινεται να μην μπορει να παιξει video ή να παρει static ip. Ειναι βασικα πραγματα αυτα.[/quote'] Δοκιμασε και την 9.2 αν θες, πριν επιστρέψεις σε gingerbread. Χωρις wipe, έτσι ειναι πολυ ευκολο. Θα χάσεις το ραδιόφωνο, αλλα έχουν βελτιωθεί κάποιες λεπτομέρειές, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Και επισιμη ics να βγει, αν δεν την υποστηριξουν και οι εφαρμογές, κάποιες δε θα δουλεύουν σωστά. Εγω αυτή τη στιγμή εχω αλλάξει γνώμη. Εχω δει διαφορα σε αρκετά πράγματά με την ics. Και ο nova launcher ειναι συνολικά ότι καλυτερο εχω δει. Για χάρη του παράτησα το go launcher και τα άπειρα θέματα. Τώρα αν έχεις συγκεκριμενο πρόβλημα πχ δε μπορεις να συνδεθείς στο router και δε βρίσκεις λυση, ενοειτε δεν σου κανει η rom. Ελάχιστα προβλήματά εχω. Δε μου δουλεύει σωστά ο astro file manager, και αναγκαστικά εβαλα αλλον. Σε βίντεο δε βρήκα κανένα πρόβλημα με ότι δοκιμασα, αλλα ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματά με κάποια ειδη βίντεο για να το γραφεις. Αν υποστηρίξει και το navigon ics, όλα θα ειναι καλύτερα. + ότι δεν μπορω ακόμα (νομίζω) να κάνω untervolting. Ποιο gps software υποστηρίζει ics, ξερει κανείς; Σίγουρα η rom δεν ειναι για ολους. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε και την 9.2 αν θες, πριν επιστρέψεις σε gingerbread. Χωρις wipe, έτσι ειναι πολυ ευκολο. Θα χάσεις το ραδιόφωνο, αλλα έχουν βελτιωθεί κάποιες λεπτομέρειές, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Και επισιμη ics να βγει, αν δεν την υποστηριξουν και οι εφαρμογές, κάποιες δε θα δουλεύουν σωστά. Εγω αυτή τη στιγμή εχω αλλάξει γνώμη. Εχω δει διαφορα σε αρκετά πράγματά με την ics. Και ο nova launcher ειναι συνολικά ότι καλυτερο εχω δει. Για χάρη του παράτησα το go launcher και τα άπειρα θέματα. Τώρα αν έχεις συγκεκριμενο πρόβλημα πχ δε μπορεις να συνδεθείς στο router και δε βρίσκεις λυση, ενοειτε δεν σου κανει η rom. Ελάχιστα προβλήματά εχω. Δε μου δουλεύει σωστά ο astro file manager, και αναγκαστικά εβαλα αλλον. Σε βίντεο δε βρήκα κανένα πρόβλημα με ότι δοκιμασα, αλλα ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματά με κάποια ειδη βίντεο για να το γραφεις. Αν υποστηρίξει και το navigon ics, όλα θα ειναι καλύτερα. + ότι δεν μπορω ακόμα (νομίζω) να κάνω untervolting. Ποιο gps software υποστηρίζει ics, ξερει κανείς; Σίγουρα η rom δεν ειναι για ολους. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Παω να την βαλω τωρα.. Για gps γιατι δεν δοκιμαζεις το sygic? Δεν ξερω αν λειτουργει σε ics, αλλα παντα το προτιμουσα εναντι του navigon , γιατι ειχε hardware acceleration. (το ιδιο ισχυε και στο iphone) Θα ξαφνιαστεις ευχαριστα με το ποσο γρηγορα,fluid,smooth ειναι το zoom και η πλοηγηση στον χαρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Παω να την βαλω τωρα.. Για gps γιατι δεν δοκιμαζεις το sygic? Δεν ξερω αν λειτουργει σε ics' date=' αλλα παντα το προτιμουσα εναντι του navigon , γιατι ειχε hardware acceleration. (το ιδιο ισχυε και στο iphone) Θα ξαφνιαστεις ευχαριστα με το ποσο γρηγορα,fluid,smooth ειναι το zoom και η πλοηγηση στον χαρτη.[/quote'] Το θεμα ειναι αν ξερει κανείς αν δουλεύει σε ics, τα περισσότερα δε δουλεύουν.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Την έβαλα την 9.2 (no wipe), για την ώρα δεν έχω δει διαφορές, μου αρκεί να δουλεύει σωστά χωρίς προβλήματα. Το ράδιο το χάσαμε λόγω κέρνελ αλλά δεν το χρησιμοποιώ και ποτέ, είναι η αλήθεια. Και τα προβληματα συνεχιζονται: η αναπαραγωγη video (mkv,avi κλπ) ειναι προβληματικη(χανει καρε κλπ) στης ics remix 9.1 τοσο με τον default video player, οσο και με τον moboplayer. Στρωνει μονο αν επιλεξω απο τον moboplayer software decoding. Τώρα δοκίμασα στο mx video player 2 full hd mkv samples και 1 avi video clip. Δε βλέπω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά το sygic διαβάζω ότι τρεχει σε ics, το κατεβάζω τώρα. Και στη 9.2 αμα αλλάξεις kernel, έχεις ραδιόφωνο. Ειδα σίγουρα κάποιες διάφορές πχ copy past που έκανα, οπου στην 9.1 δεν επέλεγε σωστά σε κάποιες περιπτώσεις. Antutu περίπου ιδία και στις 2 γύρω στο 6200. Μου φαίνεται λίγο ποιο smooth. Αντίθετως ποιο δύσκολα βαζεις wallpaper στην 9.2. Edit, ok το sygic δουλεύει μια χαρά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Επιβεβαιώνω, το sygic τρέχει απροβλημάτιστα στο Galaxy nexus μου με ics (το s2 πάει πια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα δοκίμασα στο mx video player 2 full hd mkv samples και 1 avi video clip. Δε βλέπω πρόβλημα. Δοκιμασατε ή ειδατε ολοκληρο video? Γιατι εμενα παιζουν σωστα την περισσοτερη ωρα, αλλα πχ στην διαρκεια ενος επισοδειου 20 λεπτων θα κανει 5-6 κολληματακια 3-4 δευτερολεπτων. Τα ιδια ακριβως video δεν ειχαν προβλημα σε checkrom. H 9.2 μου πεταει πολλα fc. Την βαζω τωρα ξανα μπας και στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχω 2λεπτά samples ταινιών mkv περασμένα, δεν του έβαλα ολόκληρη ταινία. Θα το κάνω και τώρα. edit: 1300kbps avi το έπαιξε για 12 λεπτά χωρίς ίχνος προβλήματος. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με μεγάλο mkv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Έχω 2λεπτά samples ταινιών mkv περασμένα, δεν του έβαλα ολόκληρη ταινία. Θα το κάνω και τώρα. edit: 1300kbps avi το έπαιξε για 12 λεπτά χωρίς ίχνος προβλήματος. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με μεγάλο mkv. Το προβλημα σε εμενα δεν το παρουσιαζε λογω πχ οτι ηταν βαρυ το video, αλλα σαν να υπηρχε καποιο πιο σοβαρο προβλημα. Δεν εχανε ακριβως καρε, ηταν σαν να μπερδευε τα καρε. Σε software decoding δεν υπηρχε προβλημα. Δεν ξερω βεβαια αν φταιει που εχω βαλει το voodoo louder για να εχει πιο δυνατη ενταση στα ακουστικα. Παντως σε checkrom δεν ειχα προβλημα, στην οποια και επιστρεφω γιατι η 9.2 με πεθανε στα FCs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα παντως αυτή τη στιγμή παει εκπληκτικά smooth. Έχει βεβαία κάποια προβληματάκια με εφαρμογές που κολανε, σπανία, αλλα συμβαίνει. Πιστευω να έχετε δει την επιλογή : επιλογές προγραματιστη ->εξαν. Απόδοσή gpu ώστε να χρησιμοποιουν την κάρτα γραφικών περισσότερες εφαρμογές, αν κανείς τικ την επιλογή. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις