Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα ποια θα μου προτεινατε;

με τα κριτηρια που ειπα (γρηγορη σταθερη με καλη μπαταρια και ομορφη)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

Την έχω 3 μέρες. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, που λέει και η διαφήμιση, στη συγκεκριμένη δουλεύουν όλα και τέλεια. Τέλος για μένα το GB.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την έχω 3 μέρες. Έχω δοκιμάσει τα πάντα' date=' που λέει και η διαφήμιση, στη συγκεκριμένη δουλεύουν όλα και τέλεια. Τέλος για μένα το GB.[/quote']

Πλάκα πλάκα, η συγκεκριμενη φαίνεται ποιο έτοιμη απο ολες.. Με έβαλες σε πειρασμό τώρα.. Δουλεία δεν ειχαμε βραδιατικα, αποκτήσαμε.. :) Μάλλον θα τη βάλω και εγω. Αν και δεν εχω ψαξει αν μπορω να αλλάξω dpi σε ics, γιατί με μονο 4 εικονίδια ανα γραμμή δεν μπορω..

Η κάμερα δουλεύει κανονικά; Φωτο και βίντεο πληρη αναλυση;

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά φαίνεται να δουλεύει η κάμερα. Η μπαταρία, επίσης, είναι άψογη, το usb mass storage δουλεύει κανονικά, gps, ράδιο οκ. Δεν γυρίζει στα ελληνικά, μόνο, αν δεν σε ενοχλεί αυτό, εμένα όχι γιατί το έχω πάντα στα αγγλικά.

Edit: Ράδιο όχι (εκτός αν δοκιμάσεις να αλλάξεις kernel).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok, thanks. Θα τη βάλω τώρα να τη δω απο πρώτο χερι.. :)

Edit: Μεχρι στιγμής, καλα φαίνεται να δουλεύει. Δε δουλεύει η εφαρμογή Tv me.. Κρίμα και τη χρησιμοποιουσα..

Ο ενσωματομενος launcher δε με καλύπτει οπότε ξανα εβαλα golauncher, και έριξα τα dpi σε 160. Σε αυτον, το ιδιο smoothness βλέπω, που ειχα και πριν ics. Μη σου πω ότι η checkrom v5 ήταν ποιο smooth..

Επίσης απο ότι βλέπω δε δουλεύει το navigon... :(

Έχει κάποια θεματακια σε λεπτομέρειές, αλλα ειναι σε καλο επιπεδο.

Έχει και κάποια θέματα στο copy past. Δε σε αφήνει να το κάνεις παντα. Δε θα την πρότεινα σε ολους.. Ειναι νωρίς ακόμα. Ούτε ολες οι εφαρμογές δεν έχουν προσαρμοστεί.

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.

Την έχω 3 μέρες. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, που λέει και η διαφήμιση, στη συγκεκριμένη δουλεύουν όλα και τέλεια. Τέλος για μένα το GB.

Την εβαλα.

Το radio δεν δουλευει κ το χειροτερο ειναι οτι δεν δεχεται static ip το wifi(δεν κανει save τις ρυθμισεις και το γυρναει παντα σε dhcp).

Aυτα βρηκα στο πρωτο μισαωρο.

Θα την κρατησω λιγο ακομα απο περιεργεια, αλλα μετα θα την βγαλω γιατι το προβλημα με την static ip ειναι dealbraker για εμενα.

Δημοσ.

Τη δοκίμασα κι εγώ, αλλά μετά από μία μέρα χρήσης έκανα restore το GB Backup που είχα κάνει. Δε με πείθει γενικότερα...

Απ'όλες τις ICS, η CM9 μου φάνηκε καλύτερη, παρόλο που δεν έχει τίποτα μέσα και είναι Developer release.

Υπομονή.......... :mad:

Δημοσ.

Εχω φαει τοσες ώρες να τη στησω σωστά, εχω διαγραψει ένα καρο bloateware, εχω σβησει όλα τα αρχεία που ήταν στο χωρο τον 16 Gb, αφού παμε σε ics, να ξεκινήσουμε πραγματικά απο clean, εχω βαλει launcher, θέματα, πληκτρολόγια, κλπ κλπ που πλεον ειναι δύσκολο να επιστρέψω σε 2.3. Η 2.3 ειναι ποιο απρόβλιματιστη παντως. Το καλύτερό σχεδόν για ολους ειναι να περιμένουν. Δε βλέπω και τίποτα πραγματικά καλυτερο σε σχεση με 2.3. Συν το ότι εχω και αρκετά χειρότερη μπαταριά χωρις custom uv kernel.

Ίσως μονο αν σκοπεύεις να μηνεις με το launcher που έχει, να αξίζει γιατί ειναι smooth αρκετά, και με διαφορα συν. Εγω αντιθετως θα τον σβήσω εντελώς το launcher, γιατί πολυ απλα δε με καλύπτει.

Δημοσ.

Η αυτονομία της, πάντως, με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Launcher έβαλα τον nova και παίζει άψογα. Σημαντικό είναι ότι δεν έχω εδώ και 4 μέρες ούτε ένα fc, ενώ είναι εξαιρετικά smooth. Tο μόνο που μου λείπει από GB είναι το viber. Συνεπώς την κρατάω και βλέπουμε.

Δημοσ.
Η αυτονομία της' date=' πάντως, με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Launcher έβαλα τον nova και παίζει άψογα. Σημαντικό είναι ότι δεν έχω εδώ και 4 μέρες ούτε ένα fc, ενώ είναι εξαιρετικά smooth. Tο μόνο που μου λείπει από GB είναι το viber. Συνεπώς την κρατάω και βλέπουμε.[/quote']

Για το nova launcher έχεις δίκιο. Πολυ smooth, καμία σχεση με golauncher. Μονο που δε σε αφηνεις να αλλάξεις διαστάσεις σε κάποια widgets.. Πχ προσπαθώ να βάλω ένα ρολοι απο το fancy widget, και δε μου δινει επιλογή να το μεγαλώσω να πιάνει ολο το πλάτος της οθόνης..

Δημοσ.

Δεν βλέπω ακόμα τις αλλαγές που περίμενα απο το ics παιδιά. Πέραν του browser, στα άλλα είναι μικρή η διαφορά. Δεν φαίνεται δηλαδή να άλλαξε ριζικά το σύστημα.

Δημοσ.
Δεν βλέπω ακόμα τις αλλαγές που περίμενα απο το ics παιδιά. Πέραν του browser' date=' στα άλλα είναι μικρή η διαφορά. Δεν φαίνεται δηλαδή να άλλαξε ριζικά το σύστημα.[/quote']

Συμφωνώ. Αν και πιστεύω ότι ειναι θεμα 1) βελτιστοποίησης του ics. Εδω δε βγηκε καν η επισημη. Κατσε να γίνουν και 2-3 update, 2) το βασικότερο, να υποστηρίξουν οι εφαρμογές τα νεα στοιχειά που έχει.

Πχ, όπως εγραφα και παραπάνω, ο nova launcher έχει ένα smooth πολυ καλυτερο πχ του golauncher. (Σε κάθε σελίδα εχω και 3-4 widgets. Έτσι ολοι οι launcher αρχίζουν και σέρνονται. Μονο ο nova σε ics δεν καταλαβαίνει τίποτα.) Δε βγαινει όμως για gingerbread. Για να τον εγκαταστήσεις πρέπει να βαλεις ics. Ο λόγος ειναι ότι στηρίζεται στα νεα api του ics. Δε γίνεται να τροποποιηθεί για να δουλέψει σε gingerbread. Το γραφει και ο developer που το φτιαχνει. Θα έχανε ολο το smoothnes αν το έκανε.

Επίσης ολο και περισσότερες εφαρμογές θα θέλουν ics για να δουλέψουν. Δοκιμασα την εκδοσή photoshop για tablet. Τρεχει μια χαρά.

Βρηκε και νεα resurrection ics 9.1 Την κατεβάζω τώρα. Θέλω να την βάλω με dpi 160. Αν και ο developer λέει ότι δεν γίνεται, καπου διαβασα μια λυση.

Δημοσ.

Δεν βλέπω ακόμα τις αλλαγές που περίμενα απο το ics παιδιά. Πέραν του browser, στα άλλα είναι μικρή η διαφορά. Δεν φαίνεται δηλαδή να άλλαξε ριζικά το σύστημα.

Ούτε θα τις δούμε, δεν βλέπω τον τρόπο το λειτουργικό να φτάσει την απόδοση των wp/ios. Και πάλι, όμως, είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Η 9.1 βελτιωμένη, δουλεύει και το ραδιόφωνο. Την έβαλα και θα την κρατήσω. Full wipe δυστυχώς.

Δημοσ.

Ούτε θα τις δούμε' date=' δεν βλέπω τον τρόπο το λειτουργικό να φτάσει την απόδοση των wp/ios. Και πάλι, όμως, είμαι σχετικά ικανοποιημένος.

Η 9.1 βελτιωμένη, δουλεύει και το ραδιόφωνο. Την έβαλα και θα την κρατήσω. Full wipe δυστυχώς.[/quote']

Ειναι οντως βελτιωμενη. Μου έχει βγαλει την παναγια να επαναφερω το backup απο το titanium ομως.. Ακομα ψαχνω λυση..

Ok τελικα τη βρηκα τη λυση. unmount sd.

Δημοσ.

Δεν παίζει το hdmi out. Έχω τον αντάπτορα, αλλά ουσιαστικά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ από την ημέρα που πήρα έναν WD media player, όμως δε θα έλεγα όχι σε αναβάθμιση που θα ενεργοποιούσε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Κατά τα άλλα, η ρομ πάρα πολύ καλή, σταθερή και με εντυπωσιακή αυτονομία.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω το Samsung Galaxy S2 και εδώ και λίγο καιρό ενώ μου στέλνουν κάποια άτομα μήνυμα,δεν φτάνει ποτέ σε μένα το sms.Τους έρχεται κανονικά η αναφορά ότι παραδίδεται το μήνυμα αλλά δεν καταφθάνει ποτέ στο κινητό μου.Εγώ αντιθέτως μπορώ να τους στείλω κανονικά sms και να το λάβουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το κινητό φοράει Lite'ning Rom v6.1 XXKH3.

Επίσης,άλλο ένα "σπαστικό" πρόβλημα είναι πως δεν με ακούνε καλά από το ακουστικό....και "παλεύω" για να με ακούσουν!!!

Και εφαρμογές π.χ. Talking Tom κλπ που μιλάς στην γάτα και το σκύλο και σου απαντάνε...με "αγνοούν" παντελώς!!!Δεν με ακούνε....

Τι να φταίει άραγε...????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...