Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επί τη ευκαιρία, υπάρχει εφαρμογή που να κρατάει την οθόνη ανοιχτή σε επιλεγμένα προγράμματα; )

Smart app protector. Εκτός του ότι κλειδωνεις οποία εφαρμογή θες (ητε με κωδικό ητε με σχεδιο), εχει και μια λιστα "screen " οπου προσθετεις οποίες εφαρμογές δε θες να κλείνει η οθόνη ποτε, και εχει και αλλα χρήσιμα πράγματά. Απο τις must εφαρμογές.

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτή εδώ έχει πολύ καλά σχόλεια και lidroid support.

WILL... NOT... FLASH... NOW...

Αυτήν την πέρασα το απόγευμα. Δεν την είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Προς το παρών δείχνει μια χαρά

Δοκίμασα την Ics remix, μετά απο πολύ κόπο προσπαθώντας να αφαιρέσω τα άχρηστα apks που με μπέρδεψαν αρκετά, καθώς είχε βάλει πολλά δικά του για να είναι ics themed, και εκεί που έλεγα εντάξει μένουμε εδώ, άρχισε να μου βγάζει process.acore fc. Δεν ξέρω γιατί, ίσως εγώ έκανα λάθος.

Στις επαφές (που είναι όπως το people στις aosp, όχι το touchwiz) κάθε φορά που σβήνεις μια επαφή κολλάει για μισό λεπτό.

Αυτό που κρατάω είναι ο browser. Σε όλες τις ics που έχω βάλει. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι άνοιγε τόσο γρήγορα τις σελίδες.

Λέτε όταν βγει ο κώδικας, η CM9 να έχει την ίδια σταθερότητα χωρίς να λείπουν tv-out, hw codecs κτλ; Το λέω γιατί ακούγεται οτι φέτος θα παίζει το tvout μιας και το nexus τώρα έχει tvout.

Ήθελα να έχω aosp feel, αλλά όχι σαν θέμα, όπως είναι κανονικά.

Γιατί νομίζω τώρα απλά εφαρμόζουν θέμα απο πάνω.

@oldnew:

Στον speedmod, στο tegrak overclock, για να κάνω uv πρέπει να πειράζω και τα internal voltages; Γιατί έχω κρατήσει τιμές απο το voltage control που αναφέρονται στο core voltage.

Επίσης τι governor έχει ως default ο speedmod γνωρίζεις; Γιατί μου μπήκε conservative ενώ θα στοιχιμάτιζα πως αυτός και ο cfroot έχουν ondemand.

@oldnew:

Στον speedmod, στο tegrak overclock, για να κάνω uv πρέπει να πειράζω και τα internal voltages; Γιατί έχω κρατήσει τιμές απο το voltage control που αναφέρονται στο core voltage.

Επίσης τι governor έχει ως default ο speedmod γνωρίζεις; Γιατί μου μπήκε conservative ενώ θα στοιχιμάτιζα πως αυτός και ο cfroot έχουν ondemand.

Ναι, θέλει και interal voltages. Αμα δεν ξέρεις τι να βαλεις, πήγαινέ στη σελίδα του phenomenal, εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1351191 και κοιτα τι τιμες έχει βαλει αυτος για κάθε κατηγορία kernel που έχει φτιάξει. Τα έχει αναλυτικά. Εγω έβαλα περίπου αυτές που είχε στην extreme εκδοσή (και δουλευει stable, ενώ στο phenomenal χρησιμοποιουσα τη medium εκδοσή. )

Governor έχει default ondemand. Δεν ξέρω γιατί σου έβγαλε αλλον. Ίσως ειδε κάποια προηγ ρύθμισή σου;

Υπάρχει και ένα clean script που βαζεις μέσω cwm, όταν αλλάζεις kernel ώστε να καθαρίζουν όλα. Δεν ξέρω αν το εχεις δει.

android.png

Να κανω μια ηλιθια ερωτηση?Τι ειναι αυτα τα kernel κ πρεπει να τα αλλαζουμε μεχρι να μας κατσει κατι stable?

Ο kernel είναι η καρδία του λειτουργικού συστήματός. Δεν πρέπει, ούτε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. Αν το ψαχνεις να βελτιώσεις το κινητό σου, να είναι γρηγορότερο, ποιο smooth, να καταναλώνει λιγότερο ή να κανει πράγματά για τα οποία δεν σχεδιάστηκε, τοτε ασχολείσαι με αυτά..

android.png

Ναι, θέλει και interal voltages. Αμα δεν ξέρεις τι να βαλεις, πήγαινέ στη σελίδα του phenomenal, εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1351191 και κοιτα τι τιμες έχει βαλει αυτος για κάθε κατηγορία kernel που έχει φτιάξει. Τα έχει αναλυτικά. Εγω έβαλα περίπου αυτές που είχε στην extreme εκδοσή (και δουλευει stable, ενώ στο phenomenal χρησιμοποιουσα τη medium εκδοσή. )

Governor έχει default ondemand. Δεν ξέρω γιατί σου έβγαλε αλλον. Ίσως ειδε κάποια προηγ ρύθμισή σου;

Υπάρχει και ένα clean script που βαζεις μέσω cwm, όταν αλλάζεις kernel ώστε να καθαρίζουν όλα. Δεν ξέρω αν το εχεις δει.

android.png

Ναι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά είχα κάνει clean με το cwm script.

Έχει μείνει κάτι, απο τότε που φλάσαρα το lionheart tweaks, όπου καθόριζε deadline+conservative. Αλλά τώρα με το tweak νόμιζα θα φύγει.

Τέλος πάντων, ούτως ή άλλως το ψιλιάστηκα και το άλλαξα, και πάει και καλύτερα.

Ναι έχεις δίκιο, και εγώ τα άλλα βάση αυτού τα είχα αλλάξει, αλλά δε θυμάμαι οτι έδινε και internal cpu volts.

Ευχαριστώ, πάω για δοκιμή.

Το tegrak overclock app πολύ καλό!

Edit:

Να γράψω την άποψη μου για τους kernels.

Προσωπικά, πιστεύω, πως τροποποιήσεις στον κώδικα, αυτές που ισχυρίζονται οτι κάνουν και όσες κάνουν, δεν επιφέρουν βελτίωση κρατώντας σταθερό το σύστημα. Τουλάχιστον αισθητή βελτίωση.

Επίσης δε πιστεύω πλέον οτι παίζει ρόλο και πόσα mb είναι.

Η διαφορά στις επιδόσεις γίνεται με τους governors. Ο void phoenix που είχε βγει είχε τροποποιημένο conservative, και όταν έβαζες τα ίδια tweaks και στον siyah γινόταν smooth στα ίδια επίπεδα. Αλλά έχει επιπτώσεις στη μπαταρία.

Αν δείτε τον siyah 2.6.9->2.6.10->2.6.11, θα δείτε οτι εκτός των άλλων, άλλαξε governor απο ondemand->conservative (tweaked, για γρηγορότερο scaling)->ξανά πίσω σε ondemand.

Και έγραψε όταν έβαλε conservative οτι θα είναι πιο smooth αλλά λίγο χειρότερο σε μπαταρία. Και έτσι ήταν.

Δηλαδή σε σχέση με τον cfroot, με τον ίδιο governor χωρίς αλλαγές στις παραμέτρους του, δεν πιστεύω οτι είναι πιο smooth ένας custom kernel. Άντε χωρίς uv να έχει καλύτερη μπαταρία, αν του αφαιρούν όπως ο speedmod μερικά πραγματάκια. Αλλά ως εκεί, και φυσικά μετά κερδίζεις με uv.

Με βολεύει βέβαια να λέω πως η διαφορά εστιάζεται κυρίως στις τροποοιήσεις του καθενός στον governor, καθώς είναι πιο εύκολη η επιλογή, αλλά νομίζω πως έτσι είναι.

Ακόμα περισσότερο και οι roms δεν χωρούν μεγάλες βελτιώσεις, απο μια stock με καλή βάση, deodexed, και αφαίρεση όλου του bloatware.

Ο λόγος που έχω custom kernel και custom rom είναι το UV, όπου κερδίζεις καθαρά σε μπαταρία, χωρίς να χάνεις αλλού, είναι καθαρή αλλαγή δηλαδή και όχι tweaks κτλ, φυσικά root κτλ, και για την rom τα mods που έχουν. Αλλά όχι οτι θα πετάει σε σχέση με μια base stock rom με τα ίδια ακριβώς apks μέσα. Δεν το πιστεύω.

Θυμάμαι όταν έδωσα το sgs1 μου, που του είχα custom rom, και μετά πέρασα μια prerooted stock slimed απο εμένα, εντυπωσιάστηκα με το πόσο smooth ήταν.

Επειδη βλεπω συχνα σε καθε rom να προτεινεται μερικες φορες να χρησημοποιησουν τον ταδε kernel για να λυσουν καποια θεματακια ή να γινεται πιο stable το λογισμικο!Εγω δε μπηκα ακομη σ'αυτη τη διαδικασια γιατι δε καταλαβα τι πραγματικα ειναι!

Απλα περνουσα την πιο προσφατη version της rom που ηθελα κ εκανα μερικα tips που προτειναν,αλλα ποτε δε μπηκα στη διαδικασια της αλλαγης του kernel!

Νέο build/leak για την ics με touchwiz ... μόλις την έβαλα (και αυτήν) :mrgreen:

Τις τελευταίες μέρες τα μόνα που κάνω είναι να περνάω roms στο gs2 και να παίζω skyrim

Νέο build/leak για την ics με touchwiz ... μόλις την έβαλα (και αυτήν) :mrgreen:

Τις τελευταίες μέρες τα μόνα που κάνω είναι να περνάω roms στο gs2 και να παίζω skyrim

Και δε βαριέσαι ρε Alex? Μία - δύο φορές καταλαβαίνω... Πόσες παραπάνω φορές ...να παίξεις Skyrim? :-D

Όπως και νά 'χει, δεν πάει άλλο με GB, χρειάζεται μια δραματική αλλαγή, δεν αντέχω να βλέπω άλλο το Metro UI στο Radar ενός συναδέλφου...

Και δε βαριέσαι ρε Alex? Μία - δύο φορές καταλαβαίνω... Πόσες παραπάνω φορές ...να παίξεις Skyrim? :-D

Όπως και νά 'χει, δεν πάει άλλο με GB, χρειάζεται μια δραματική αλλαγή, δεν αντέχω να βλέπω άλλο το Metro UI στο Radar ενός συναδέλφου...

χαχαχα... 28 ώρες gameplay όλο όλο, ούτε στο 5% δεν είμαι ακόμα.

Πάντως αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή δεν είναι για πολλά πειράματα γιατί όλο και κάτι δεν κάθεται καλά. Αυτή που έβαλα πάντως τώρα (link) αν εξαιρέσουμε ότι έχει το απαίσιο touchwiz πάνω με το οποίο χάνει πολλά (πχ οι φάκελλοι του ics, το tv εφέ στο κλείδωμα, τον πολύ ωραίο εφέ στον browser που είναι όπως το multitasking) αλλά και ένα Samsung update που όλο εμφανίζεται αλλά ποτέ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα άλλα είναι σκυλί.

Να πω κάτι σχετικοάσχετο, σε όλες τις rom που δοκίμασα το face unlocking δουλεύει άψογα, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό και ενεργοποιείται σχετικά γρήγορα. Δεν το περίμενα.

Edit: Επίσης να πω ότι με την rom του link δεν μπορώ να κατεβάσω το καινούριο app του insomnia.

Για άλλη μια φορά να πούμε πως τα μόνα lags που είχε το Galaxy S ήταν επί 2.1 update1(Eclair).

Πλέον έχουμε φτάσει officially στην 2.3.3(Gingerbread).

Το Galaxy S λοιπόν' date=' από την 2.2.1 και μετά δεν λαγκάρει.[/quote']

Αν το δοκιμασίες με ics τότε θα καταλάβεις αν lagάρει η όχι ;)

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators

Δεν αναγνωριζει οταν κανω boot τα android!Τι συμβαινει?

Ειναι με την εργοστασιακη rom!

Tι εννοεις με αυτο? Εισαι bootloop?

Εισαι rooted?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...