Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες οι διαφορές στις SD Cards που έχει ο καθένας, επηρεάζει - έστω και λίγο - το αποτέλεσμα του Antutu. Προσωπικά με void.echo και stock voltages του dev έχω 6κ. Με Checkrom V4.

Το phenomenal φοριέται πολύ τώρα τελευταία απ'ότι κατάλαβα έ? Θα του ρίξω μια ματιά. Και μιας και βαριέμαι να διαβάζω το thread του :P οι διαφορές normal - medium - extreme, είναι στο πόσο undervolting έχει το kernel ε? Δηλαδή να δοκιμάσω και extreme & medium? Ή και τα τρία?

Βασικα μάλλον φταίω και εγω που έγινε της μόδας, τουλάχιστον εδω, μιας και ειμαι απο τους πρώτους που τον δοκιμασα και γραφω και ξαναγράφω γι αυτον :)

Το σιγουρο είναι πως είναι απο τους καλύτερους γιατί με το ρυθμο που βγαίνουν kernel και με τα mod που παίρνουν ποτε δε μπορείς να μιλας απόλυτα.

Ουσιαστικά ο speedmod ειναι. Ο οποίος είναι καλος ,γρήγορος και δημοφηλης.

Ε, ο τυπας τον πηρε, έκανε untervolting σε διαφορα και βάση του ποσο untervolting έκανε τον κατέταξε σε normal-medium-extrme, ενώ βάση ποιας εκδοσής speedmod σε black - blue.

Αμα σου δουλεύει καλα ο extreme, είσαι τυχερός, παει να πει τα τσιπάκια αντέχουν πολυ untervolting χωρίς πρόβλημα. Θα έχεις και το μέγιστό κερδος μπαταριάς. Αμα παρατηρήσεις κολιμα/reboot, πας στην παρακάτω medium. κοκ

Για την sd και το untutu όντως ισχύει αυτό.

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εαν εχει αγορασει καποιος αλλος εκτος απο εμενα το καλωδιο micro usb to hdmi, θα του ηταν ευκολο να μου εξηγησει γιατι δεν μεταφεροντε οι υποτιτλοι στην τηλεοραση μου και παιζουν μονο στο κινητο? Αυτο συμβαινει με ολους τους players που δοκιμασα.

ΥΓ: Μονο ο μαμισιος τους μεταφερει αλλα δυστυχως ειναι πολυ μικροι για τηλεοραση :(

Μια δωρεάν αύξηση ταχύτητας διαβάσματος της SD κάρτας. Όχι της ενσωματομενης, αυτής που βάζουμε extra. Σε εμένα ανεβαίνει απο 16.5 σε 18.5 η ταχύτητα διαβάσματος (4αρα καρτα) βάζοντάς την τιμή 4096

Μονο που δεν μου δουλεύει το script, ούτε το cwm αρχείο που έχει εκεί.. Πρέπει να βρω τρόπο. Χειροκίνητα όταν αλλάζω την τιμή δουλεύει.

Edit.. ειχα ξεχάσει το link :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1010807

android.png

Περιμένω και τα τεστ του it_lar για να επιβεβαιώσει οτι phenomenal black είναι για κάποιο λόγο χειρότερος στα benchmarks. Δηλαδή ο λόγος είναι η k-18 βάση αλλά θέλω να δω το σχολιασμό του. Πάντως για την μπαταρία του void.echo δεν μπορώ να το πιστέψω οτι είναι τόσο χάλια.

Επειδή ο void.echo ίσως είναι ο πιο γρήγορος, δηλαδή αρνητικό σχόλιο για την ταχύτητα, smoothness αλλά και μπαταρία δεν έχω διαβάσει πουθενά, θα τεστάρω μόνο τον phenomenal blue medium και void.echo να δω αν υπάρχει διαφορά στη μπαταρία.

Αλλιώς επειδή και ο void.echo έχει bln, θα πάω σε εκείνον. Προς το παρόν μου είναι δύσκολο να τους τεστάρω γιατί ακόμα κάνω πολλά πειράγματα. Σίγουρα όμως μπορώ να μετρήσω το βράδυο την πτώση.

Τελικά βρήκα τρόπο να αλλάζω αυτόματα την τιμή της sd για να διαβαζει ποιο γρήγορα. Δε δουλεύε καμία απο τις μεθόδους που διαβασα, ούτε τα αρχεία int script, ούτε τίποτα. Ουτε η εφαρμογή που υπάρχει στο market δουλεύει στο sgs2, γιατί αλλάζει λάθος τιμή στο sgs2.. Στο το sgs2 θέλει αλλαγή της τιμής 179:16 και όχι αυτά που γραφούν στα φόρουμ 179:0

Λοιπόν οποίον τον ενδιαφέρει, αντιγραφούμε το παρακάτω σε ένα αρχείο, το ανοίγουμε με script manager (απο market ), το ρυθμίζουμε να τρεχει σε boot αυτόματα.

Η 1η εντολή (για 179:0) δε χρειάζεται στο sgs2, αλλα ας υπάρχει για αλλα κινητά.

Στη δικη μου sd εχω μια δωρεάν αναβαθμηση, αύξηση read κατά 10-12% .. not bad.. :)

Η μέθοδος δουλεύει και σε αλλα κινητα.

#!/system/bin/sh

echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:0/read_ahead_kb;

echo "4096" > /sys/devices/virtual/bdi/179:16/read_ahead_kb;

wait

Ελενχουμε με root explorer μετα απο reboot, αν η τιμή αλλαξε σε 4096 που έβαλα στο script.

android.png

Ωραίος ευχαριστούμε. Δεν έχω sd για να το δοκιμάσω, αλλά όταν βάλω θα το κάνω.

Μόλις είχα 4% κάτω σε 9 ώρες αναμονής με void.echo. Πολύ καλά. Ζήτησα και απο τον it_ler να τον ξανατεστάρει σε μπαταρία.

Γενικότερα τώρα, η συσκευή ειναι εκπληκτική σε όλα..

android.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά διαβάζω ότι όλοι έχετε αλλάξει rom στο κινιτό σας (να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι ειναι αυτό εαν και ψιλοκατάλαβα)για έναν αρχάριο είναι ευκολο να αλλάξει rom?διότι έχω τρελό πρόβλημα με την μπαταρία ειμαι συνέχει με τον φορτιστή στο χέρι.και εννοείτε το 3g ειναι παντα κλειστό.

Επεξ/σία από LAntwnis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι ευκολο μια λιστα στο τι μπορουμε να σβησουμε απο το κινητο κ τι οχι ?

ενωειτε πως 8α κρατησω back up, καποτε καπου ειχα βρει μια λιστα που σου ειχε με πρασινο αυτα που μπορουσες να σβησεις κ κοκκινο αυτα που δεν επρεπε ...

Επεξ/σία από marvelakias

ειναι ευκολο μια λιστα στο τι μπορουμε να σβησουμε απο το κινητο κ τι οχι ?

ενωειτε πως 8α κρατησω back up, καποτε καπου ειχα βρει μια λιστα που σου ειχε με πρασινο αυτα που μπορουσες να σβησεις κ κοκκινο αυτα που δεν επρεπε ...

@marvelakias:

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

Έβαλα και εγώ σε προηγούνο post μια λίστα με αυτά που αφαίρεσα εγώ, δε ξέρω αν τα έχει όλα αυτή η λίστα. Εγώ τα αφαίρεσα απο την checkrom, ίσως είχε μερικά παραπάνω.

Βγήκε η επομένη εκδοσή checkrom, η v5. Δεν έχει υποστήριξή απο kitchen για την ωρα, ούτε jkay deluxe. Παντως ειναι γρηγορότερη ένα κλικ σε smoothness μου φαίνεται. Την εβαλα χωρίς wipe, πανω στην προηγούμενη χωρίς πρόβλημα.

android.png

Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα. Πάντως όλοι λένε πολύ καλά λόγια, και μάλλον είναι η καλύτερη gb που έχει βγει, πιθανώς και η τελευταία.

oldnew, με siyah έρχεται by default η νέα checkrom;

Ναι μια χαρά ειναι, αν δε σου χρειάζεται jkay lockscreen. Προσωπικά χρησιμοποιω go locker οπότε μικρο το κακο. Επίσης εβαλα διαφορα patch που ήθελα χωρις kitchen. Αλλα για τους πολους καλυτερα να μεινουν στην 4. Δεν βλέπεις και την διαφορά. Ειναι μια βελτιωση μικρή.

Όχι, κατά 99% δεν είχε siyah. Δεν παίρνω και ορκο, γιατί εβαλα phainomenal κατευθείαν.. :)

android.png

Χωρίς να πάρω όρκο κι εγώ, νομίζω έρχεται με CF-Root. Επίσης βγήκε καινούρια HyperDroid v6 και είναι επίσης πολύ καλή... Πάντως αυτή τη στιγμή αν έχεις καλό build και δεν είσαι flashaholic καλύτερα να περιμένεις με αυτό που έχεις μέχρι να βγεί ICS release της Checkrom ή της HPD...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...