oldnew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1. Ναι, και ο cf-root μπαίνει με odin και προτείνεται για root μιας και είναι κοντά στον stock. Ναι, αυτό εννοούσα. Οτι εφόσον δεν το θέλω για να υπάρχει ως μόνιμος root kernel πάνω σε stock rom, μπορώ να βάλω custom kernel για να φορτώσω μόνο το cwm, ακόμα και αν ο kernel αυτός δεν ταιριάζει με την base rom και δε θα ξεκίναγε αλλιώς. Έτσι έκανα θυμάμαι στο sgs1 με τον speedmod, για πέρασμα σε miui αν θυμάμαι καλά. 2. Αν μια έκδοση kernel ίδια, υπάρχει διαθέσιμη με το kitchenpro και ως cwm zip, υπάρχει λόγος να προτιμήσω τον έναν απο τους 2 τρόπους; Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς το mobile odin; Απο περιέργεια, γιατί μου φαίνεται εντυπωσιακό πραγματικά. 1. Εγώ odin χρησιμοποιησα μια και μοναδική φορα, όταν έβαλα τον cf root και εγώ σύμφωνα με τις οδηγίες, γιατί τοτε δεν ήξερα τι έκανα, και τα εφαρμοζα παπαγαλια. 99.9 αυτό που λες πρέπει να γίνεται. Θα σου έλεγα 100%, αλλα μιας και δεν το εφαρμοσα αφήνω αυτό το ποσοστο. Ακόμα και αν για καποιο λογο δεν μπουταρει στην επισιμη ρομ, χρησιμοποιείς τον custom kernel για να βαλεις μια custom, και τοτε θα μπουταρει. 2. Κανένας λόγος. Είναι ακριβώς το ιδιο. Το kitchen, απλα αυτοματοποιεί την διαδικασία, δηλαδή κανει reboot, τρεχει το cwm και κανει εγκατάστασή του αρχείου. Σε γλυτώνει απο το να το κανείς χειροκίνητα.. Το mobile odin, δεν το εχω χρησιμοποιήσει, γιατί προσωπικά μου είναι εντελώς άχρηστο.. Τώρα θυμήθηκα ότι ειχα ξαναεγκαταστησει μια φορα την επισιμη ρομ, και για να βάλω custom μετα έκανα αυτό που γραφεις. Συγκεκριμενα ειχα βαλει μεσω odin τον kernel της litening rom, που ειχε εκδοσή odin.. Το θυμήθηκα γιατί μετα απορούσα τι χρειαζόταν όλα αυτά που ειχα κανει την 1η φορα.. Αρα γίνεται 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι, κι εγώ το θυμάμαι επειδή τότε σε κάποιες οδηγίες νομίζω για την miui, είχε να βάλεις τον speedmod, και στο καπάκι απο download mode να πατήσεις τον συνδυασμό για recovery. Και απο εκεί φλάσαρες την rom. Και είχα ρωτήσει κιόλας οτι προφανώς μπορούμε να βάλουμε όποιον kernel θέλουμε αντί για speedmod γιατί χρειαζόταν μόνο εκείνη η έκδοση cwm, και πήρα απάντηση ναι. Βέβαια εντάξει, σαφώς μπορώ να βρω την cfroot έκδοση που θα ταιριάζει με την έκδοση του firmware, αλλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Τον void.echo τον έχει δοκιμάσει κανείς σας; Βλέπω οτι είναι πολλοί ευχαριστημένοι, για μπαταρία δε ξέρω όμως. Στο τελευταίο τεστ που έκανε ο it_lar βγήκε απο τους τελευταίους. Χειρότερα και απο τον siyah. Αλλά το θέμα είναι οτι πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις τη διαφορά στη μπαταρία. Νομίζω όμως πως έπιανε λίγο καλύτερη απόδοση απο τον phenomenal black medium 2.1, ίδια με τον darkknight. Αλλά τη μπαταρία δεν μπορώ να τη μετρήσω, είναι πολύ δύσκολο νομίζω να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα. Ακόμα και αν το κρατήσει κανείς 2 εβδομάδες, οι διαφορές μεταξύ των kernels είναι τέτοιου μεγέθους, που δεν ξέρεις πόση ακριβώς είναι. Δηλαδή αν με τον speedmod κρατάει 26 ώρες και με τον void.echo 24, που είναι διαφορά 4% δεν μπορείς να το μετρήσεις με ασφάλεια. Στον void.echo μου αρέσει που είναι απλός, έχει επιλογή αυτόματο uv, το ενεργοποίησα και μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Έχω ανεβάσει παρακάτωμια λίστα με τα apks που τα έβγαλα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με fc's κτλ. Προσέξτε, δεν είναι άχρηστα apks, απλά λέω οτι δεν έχουν πρόβλημα με άλλα πράγματα. Το mms.apk είναι τα μηνύματα πχ (έχω gosms), το signin.apk είναι το samsung account. Χρησιμοποιώ το android commander, για να βλέπω όσα apks δε ξέρω τι εφαρμογή είναι, και μετά να τα σβήνω ένα ένα και να βλέπω αν πήγε κάτι στραβά. Αν στραβώσει κάτι το ξαναβάζω στο /system/app. Σε όλα τα androids που είχα, πάντα έκανα όσο πιο slim μπορούσα τη rom, είχε πάντα επίδραση στη ταχύτητα και στο smoothness. Εδώ βέβαια δεν έχει τόσο μεγάλο βάρος, λόγω μεγάλης ram, αλλά έχει νομίζω μια αισθητή διαφορά αν βγάλετε τα μισά apks που γράφω. Έχω καταλήξει και στον void.echo, που είναι πιο γρήγορος σίγουρα απο τον phenomenal normal και ίσως και απο τον siyah. Και αυτός εκεί στηρίζεται, οτι έχουν αφαιρεθεί πολλά πράγματα απο μέσα. Μερικά χρήσιμα για μερικούς χρήστες, αλλά ένα bln το έχει. Είναι νομίζω θέμα του android αυτό, και στον τρόπο που είναι χτισμένο, όσα περισσότερα apks (δε ξέρω αν είναι μόνο τα system apks, μπορεί, αλλιώς αυτοί που είχαν 200 εφαρμογές θα παρατηρούσαν κολλήματα, ή μπορεί να είναι η φύση των system apks τέτοια, που τρέχουν στο παρασκήνιο δηλαδή) τόσο χάνει σε smoothness. Οι aosp roms για αυτό συνήθως είναι πιο αποκρίσιμες. Ενδεικτικά score στο antuntu: Void: 6020, siyah: ~5980, phenomenal black normal: 5800. Το βάζω για αυτούς που ενδιαφέρονται, εμένα έπαψαν προ πολλού να μου λένε κάτι, απλά ήθελα να δοκιμάσω το antuntu που φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο απο τα υπόλοιπα. http://pastebin.com/57deQD7Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος flik! Βλέπω το έχεις παρει ζεστα το θεμα Όντως βοηθάει πολυ, και σε επιδόσεις και σε μπαταριά να αφαιρέσεις το blotware, και ότι δε χρειάζεσαι. Αν και υπάρχουν light rom, που τα περισσότερα τα έχουν ηδη αφαιρέσει. Ο void έχει γίνει πολυ δημοφηλης. Πρέπει να τον δοκιμάσω κάποια στιγμή.. Απλα μου έχει κατσει τόσο καλα ο phainomenal, που δύσκολα να βελτιωθεί πολυ πλεον η αυτονομια. Σε επιδόσεις λογικά ειναι ένα κλικ καλύτερός ο void, αφού είναι πολυ light. 5 ώρες αναμενης οθόνης στο 12αωρο μου έβγαλε ο phainomenal.. Αυτό κάποτε δε θα το πιστευα.. Όχι παντα βεβαία.. Απο 4-5 αναλόγως τη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Edit: Μπερδεύτηκα, ο phenomenal έδινε 4800 στο antuntu. Τώρα το πόση διαφορά έχει στη μπαταρία δε ξέρω, δύσκολο πάντως να κρίνω. Θα τον δοκιμάσω ξανά να δω. Τη μπαταρία πως τη μετράτε; Με antuntu; Γιατί κάτι πήρε το μάτι μου εκεί για test battery. Ο void έχει και UV, δε γράφει πόσο, λογικά κάπου θα το έχει πει πάντως, αλλά θα είναι λίγο. Για να αρχίσω να μετράω και εγώ. Ευχαριστώ και για το pm. Edit: Καμία σχέση το antutu tester με αυτό που φανταζόμουν. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως τον phainomenal, σίγουρα ο extreme θα έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας, βασίζεται και στον speedmod άλλωστε, αλλά δε ξέρω αν θα μου χρειάζεται αυτό προς το παρόν. Θα δω και όταν θα χρησιμοποιήσω το tv-out, να δω θερμοκρασίες, γιατί αυτά πάνε μαζί (κατανάλωση-μπαταρία-θερμοκρασία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι rom έχεις; Εγώ με phainomenal 2.2 bluemedium εχω 5630 antutu, το οποιο ειναι λίγο. Ειχα και 6000 antutu με phainomenal. Απλα είναι εξαιρετικά φορτωμένο το sgs2, με 100αδες εφαρμογές 32αρα sd, κλπ. Το 4800 που γράφεις, δείχνει εξαιρετικά λίγο. Ποσο μάλλον αν έχεις αφαιρέσει και αρχεία. Το 5800 που ειχες γραψει φαινόταν νορμάλ. Μήπως αυτό ήταν το σωστο; Μπαταρια.. Κοιτας το μετρητή του κινητού ποσες ώρες ήταν η οθόνη αναμενη.. Έχει ένα τεστ για την μπαταριά το antutu, αλλα πρέπει να έχεις το κινητό για πειραματόζωο. Να το αφήσεις μεχρι να τελειώσει η μπαταριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Checkrom4. Πλέον που ξαναέβαλα phenomenal δε παρατηρώ διαφορά στην απόδοση. Γενικά μου είναι πολύ δύσκολο να το μετρήσω, γιατί η χρήση που κάνω είναι πάντα λιτή. Να σημειώσω πως βάζω την phenomenal black, όχι την blue, και βάζω την extreme version πλέον. Τώρα λοιπόν με την 2.2 black extreme έπιασα 4900. Θα κρατήσω την extreme μια μέρα, για να δω πως θα πάει η μπαταρία. Μέσα στο βράδυ πάντως, με ανοιχτό το wifi (δε ξέρω αν απενεργοποιείται όταν είναι κλειδωμένο όπως γίνεται στα wp7) έχασε 8% σε 9-10 ώρες. Θα μετρήσω και το wifi σε tapatalk και browsing πόσο τρώει και θα κάνω ένα πρόχειρο συγκριτικό έτσι. Edit: Νέο συγκριτικό ο it_ler: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21438310&postcount=767 Μας δουλεύει. Κοιτάξτε πόση διαφορά έχει ο siyah 2.6.7 με τον 2.6.6. Άντε βγάλε συμπέρασμα μετά ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Είναι καμιά ics rom σε ικανοποιητικό επίπεδο; ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Flik: Μόλις ξανα έτρεξα untutu: 5794 με mediumblue. Με τη δικη σου εκδοσή θα ειχα και λίγο παραπάνω.. 1000 κάτω ,κάτι δεν πρέπει να παει καλα. Τεραστία διαφορά. Allex: Σε alpha μονο απο cyanogen. Καποιοι τη χρησιμοποιούν για κάθε μερα. Δε στην προτείνω. Κατσε να τη φτιάξουν και μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εξαρτάται τι ορίζεις ικανοποιητικό επίπεδο. Εγώ που δοκιμάζω και γενικά, δεν έβαλα ακόμα. Άσε που σε τέτοιο στάδιο, ακόμα και αν δεν έχεις fc's κτλ, νομίζω δε θα τρέχει καλύτερα απο μια καλοστημένη custom rom. Εγώ λέω δοκίμασε και πες μας.. Δες κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420996 @oldnew: Δοκίμασα και την phenomenal blue medium, και με εκείνη πιάνω 5900. Τα διπλοτσέκαρα, και μου φαίνεται και πολύ περίεργο που έχουν τόση διαφορά με την black (k-18 base). Έτσι εξηγείται γιατί κρατάει ακόμα και τις 2. Εσύ την black δεν την είχες δοκιμάσει ποτέ; Πάντως σίγουρα η διαφορά αυτή δε φαίνεται στη χρήση του κινητού. Τώρα είμαι σε δίλημμα, blue-black. Πάντως και ο it_ler νομίζω την blue έχει κυρίως. Ο siyah δε μου αρέσει. Πέρα απο το ότι δε μου κάθεται καλά στο κινητό παρά το υψηλό σκορ, γενικότερα δεν μου αρέσουν οι πολλοί πειραματισμοί. Βλέπω στο ιστορικό του έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, και δεν χαρακτηριζόταν ποτέ απο σταθερότητα, σε άλλους καθόταν σε άλλους όχι. Εγώ πρώτα απο όλα θέλω να ξέρω πως αν βάλω μια καινούρια έκδοση, οτι θα δουλεύει σίγουρα στο τηλέφωνό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τη black, στη 2.2 δεν την έβαλα μιας και δουλεύει καλα η blue. Η μονη διάφορα της blue ειναι ότι έχει χαμηλότερο διαυλο με αποτέλεσμά λίγο χαμηλότερες επιδόσεις και λίγο καλητερη μπαταριά. Οπότε ειναι πολυ περίεργο που πριν ειχες τόσο λίγο, και τώρα πήγες 5900.. Κανονικά με την black έπρεπε να έχεις και λίγο παραπάνω. Σε 2.0 , 2.1 που ειχα τεστάρει έτσι ήταν παντα. Siyah ειχα πολλές εκδόσεις, για καιρο. Πιθανών να ειναι και καλύτερός ή κοντά στο phainomenal, αν τον ρυθμίσεις σωστά. Δηλαδή κανείς untervolting, με script, ρυθμίσεις να ξεκινάει απο 100mhz κλπ. Έχει και το πλεονέκτημα του bln. Εγω που τα ειχα κανει, οσο μπορω να συγκρίνω, ειμουν κοντά στο phainomenal ,αλλα ένα κλικ χειρότερα. Αμφιβάλω αν το 90% τον ρυθμισει σωστά, οπότε η ποιο απλη και καλη λυση ειναι ο phainomenal. Edit, έχεις δίκιο για το k-18 αρα εκεί οφείλεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τεσταρε και την 2.2 Blue extreme, με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Τώρα κάνει και την black, αλλά σίγουρα θα πάρει χαμηλότερα σκορ σε benchmark. Η blue πάντως πήγε πολύ καλά και σε bench και σε battery. Του είπα να ξαναδοκιμάσει τον void.echo, γιατί τα αποτελέσματα στην μπαταρία νομίζω πως είναι πολύ καλύτερα απο όσο μέτρησε τη πρώτη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Allex: Σε alpha μονο απο cyanogen. Καποιοι τη χρησιμοποιούν για κάθε μερα. Δε στην προτείνω. Κατσε να τη φτιάξουν και μετα.. Εξαρτάται τι ορίζεις ικανοποιητικό επίπεδο. Εγώ που δοκιμάζω και γενικά, δεν έβαλα ακόμα. Άσε που σε τέτοιο στάδιο, ακόμα και αν δεν έχεις fc's κτλ, νομίζω δε θα τρέχει καλύτερα απο μια καλοστημένη custom rom. Εγώ λέω δοκίμασε και πες μας.. Δες κι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420996 Αν το lumia που ήρθε προχτές δεν είχε πρόβλημα και είχα κινητό για να δουλεύω θα το δοκίμαζα. Τώρα μόλις επιστρέψει από το service. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μάγκες οι διαφορές στις SD Cards που έχει ο καθένας, επηρεάζει - έστω και λίγο - το αποτέλεσμα του Antutu. Προσωπικά με void.echo και stock voltages του dev έχω 6κ. Με Checkrom V4. Το phenomenal φοριέται πολύ τώρα τελευταία απ'ότι κατάλαβα έ? Θα του ρίξω μια ματιά. Και μιας και βαριέμαι να διαβάζω το thread του οι διαφορές normal - medium - extreme, είναι στο πόσο undervolting έχει το kernel ε? Δηλαδή να δοκιμάσω και extreme & medium? Ή και τα τρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις