Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμ μαλιστα...

Πολλές σελίδες όμως έχουν διάφορα χρώματα για φόντο πχ facebook που ειναι ασπρο-μπλε...

Δλδ η μπαταρια του sgs2 κρατάει περισσότερο από αυτή του optimus 2x; Αν ξερετε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χμμ μαλιστα...

Πολλές σελίδες όμως έχουν διάφορα χρώματα για φόντο πχ facebook που ειναι ασπρο-μπλε...

Δλδ η μπαταρια του sgs2 κρατάει περισσότερο από αυτή του optimus 2x; Αν ξερετε...

Εννοείται ότι κρατάει περισσότερο απο το optimusx2.

Για το facebook που είπες, και για αρκετές άλλες, για αυτό ακριβώς έχουν φτιάξει στο xda, τροποποιημένες εκδόσεις τους με μαυρο background ή διάφανο. Που πλην των άλλων είναι και πολυ ποιο όμορφες. Δυστυχώς στην τρέχουσα εκδοσή του facebook, μια που έχουν φτιάξει δε δουλεύει στο sgs2. Τη δοκίμασα. Είναι για το sgs1.

android.png

Χμμ καλη μαγκια που φτιαχνουν τροποποιημενες εκδοσεις

Δλδ τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα στην καταναλωση των αλλων χρωμάτων σε σχέση με το μαυρο. Αμα σερφαρεις πχ σε site με πολλα χρώματα θα τρωει τοσο πολυ μπαταρία;

Χμμ καλη μαγκια που φτιαχνουν τροποποιημενες εκδοσεις

Δλδ τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα στην καταναλωση των αλλων χρωμάτων σε σχέση με το μαυρο. Αμα σερφαρεις πχ σε site με πολλα χρώματα θα τρωει τοσο πολυ μπαταρία;

1 εικόνα = 1000 λεξεις λενε οι κινέζοι. Κοιτα τις 5 φωτο, και ποσο καταναλώνει για κάθε μια η lcd, και ποσο η amoled.

Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση ποια καταναλώνει λιγότερο. Συνυθως η amoled υπολογίζεται καταναλωνει 20% λιγότερο. Αμα βλέπεις κυρίως λευκό θα καταναλώσει παραπάνω, και αν βλέπεις κυρίως μαυρο λιγότερο.. Σε μια συνηθη χρηση καπου 20% λιγότερο.

http://www.phonearena.com/news/Smartphone-Displays---AMOLED-vs-LCD_id13824/page/2

Edit, και για να το συμπληρώσω, παρατηρησε ότι η lcd κατανάλωνει παντα το ιδιο, ότι και να δείχνει. Δεν έχει νόημά δηλαδή σε μια τέτοια οθόνη να προσπαθεις να μειώσεις την κατανάλωσή της. Δε γίνεται.

Αντίθετα η amoled καταναλώνει απο 0 (τόσο θα ήταν αν είχε μονο μαυρο, επειδή η φότο έχει και αλλα καταλήγει σε 90 mv) ,εως 738 mv max = απόλυτα λευκό. 330% παραπάνω απο lcd.

Επίσης παρατηρησε ότι σε ολες τις φωτο τελικά η amoled καταναλώνει λιγότερο απο την lcd. Μονο λευκό δε θα βλέπεις... :)

Αντίθετα δηλαδή στην amoled, μπορεις να κανείς πολλά για να μειώσεις την κατανάλωσή.

android.png

Ωραια.. Αρα οι super amoled εχουν μειονεκτημα μονο στο λευκο χρώμα ως προς την καταναλωση

Ακριβώς. Συμπλήρωσα το παραπάνω. Ξανακοιτα το αν θες.

android.png

Στο σερφαρισμα ειναι λιγο ζορι να μην βλεπεις ασπρο.. Πολλα site εχουν ασπρο φοντο

True. Αλλα ακόμα και εκεί δεν είναι ολο λευκό.. Και πάλι λιγότερο κατανάλωνει η amoled, αλλα όχι με μεγάλη διαφορα. Οι πολυ ψαγμένοι, έχουν τροποποιήσει browser οπου το λευκό των site το κανει μαυρο, τα γραμματα λευκα, και αφηνει όλα τα αλλα όπως είναι. Το εχω κανει στο firefox παλαιότερα, και τον ειχα για εναλλακτικό browser όταν μενω απο μπαταρια. Θέλει δουλεία όμως..

android.png

Θα το παρω το κινητο μαλλον.. Μιας και εχει και μεγαλη υποστηριξη απο devs

Βσκ ειμαι μεταξυ του optimus 2x του htc evo 3d (ή lg optimus 3d) και του sg2..

Και σκέφτομαι να τα δώσω τα παραπανω λεφτα και να το παρω

Θα το παρω το κινητο μαλλον.. Μιας και εχει και μεγαλη υποστηριξη απο devs

Βσκ ειμαι μεταξυ του optimus 2x του htc evo 3d (ή lg optimus 3d) και του sg2..

Και σκέφτομαι να τα δώσω τα παραπανω λεφτα και να το παρω

Έχουν γραφτεί διάφορα vs για τα παραπάνω. Ας μη βγουμε offtopic, μιας και εδω γραφουμε για το sgs2. Κάτι τελευταίο μονο, και ψαξτο μονο σου, αν σκέφτεσαι να πάρεις καποιο , αν θες τη γνώμη μου ψαξε μεταξύ htc (το sense το λατρευει πολυς κόσμος σαν ui) και sgs2. Επίσης με amoled έχουν βγει και αλλα όπως το motorola και το nexus prime. Το optimusx2, είναι χειρότερό αλλα για τα λεφτά του πολυ καλο vfm.

android.png

Έχει δοκιμάσει κανείς σας αναπαραγωγή ταινίας SD ή 720p και streaming σε τηλεόραση, καμιά 40άρα, μέσω mhl-hdmi;

Πως είναι; Είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα; Εννοώ σε σχέση με έναν φθηνό media player πχ.

Επίσης αν το αφήσεις 2 ώρες έτσι σε αναπαραγωγή, ζεστένεται ή δεν έχει πρόβλημα;

ενωεις να συνδεσουμε το κινητο μεσο micro usb to Hmdi , να εχουμε εικονα στην hd tv Μας Κ να αναπαραγουμε ταινια 720p μεσω κινητoυ

το κανω συνεχεια ,το αποτελσεμα ειναι πολυ καλο :)

δν εχω media Player για να σου πω.

ολες της ταινιες μου της βλεπω απο το Lap top το οποιο συνδεω μεσω hdmi στην full hd tv Μου.

εχω δει κοντα 4 ωρες ταινιες ,γενικα δν μου ζεστενετε το κινητο ακομα κ οταν εχω παιξει 3 ωρες ...

Δεν εχω το καλώδιο για να το σύνδεσω σε tv, αλλα ότι του εχω βαλει να παιξει, και ταινίες hd, τις έχει παιξει πολυ άνετα χωρίς να ζεστενεται καθόλου. Τουλάχιστον έτσι όπως το εχω στημένο. Ειδικά με προγραμματα οπως mx video player pro που αξιοποιούν την κάρτα γραφικών είναι ακόμα ποιο άνετα τα πράγματά.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...