Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό κατέληξα να κάνω. Μάλλον θα είναι θέμα της έκδοσης του market που τρέχει η rom. Θα προσπαθήσω να βάλω άλλη και βλέπουμε...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά από τη rom είστε ευχαριστημένοι? Γιατί έχω την εντύπωση ότι από τότε που έσμιξαν ο Leo & o Gadget η rom έχει πάρει την κάτω βόλτα? Δεν το συζητάω για το forum, μπάχαλο... :-(

Δημοσ.

Γενικά από τη rom είστε ευχαριστημένοι? Γιατί έχω την εντύπωση ότι από τότε που έσμιξαν ο Leo & o Gadget η rom έχει πάρει την κάτω βόλτα? Δεν το συζητάω για το forum, μπάχαλο... :-(

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν οι περισσότεροι. Παντως εγώ με την 4.0 ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Δουλεύει τέλεια, γρήγορα ποιο smooth απο κάθε άλλη. Σε συνδιασμο με phenomenon kernel εχω την καλύτερή μπαταριά που ειχα ποτε. Μονο με την 2.0 ειχα δει παρόμοιά μπαταριά, αλλα χωρίς τέτοια ταχύτητα. Εξαρτάται πως τη βαζεις βεβαία. Πολοι δεν κάνανε full wipe, και γραφούν αρνητικά ενώ αν είχαν κανει, θα γραφαν αλλα. Βεβαία υπάρχει μέτρια υποστήριξή στην kitchen. Και σίγουρα υπάρχουν και άλλες καλές custom rom. Πιθανότατα και καλύτερες. Δεν εχω δοκιμάσει κάποια άλλη μιας και ειμαι πολυ ευχαριστημένος με αυτή.

android.png

• Moderators
Δημοσ.

Αυτες τις βλακειες κανει η Sammy με τον launcher της!

Απορω σε ποιον αρεσει αυτο το πραγμα. Anyway ευτυχως που υπαρχει ο πληρως παραμετροποιησιμος Go Launcher και με εχει εξυπηρετησει τρελα. Το πρωτο πραγμα που θα μπει οταν παρουμε το ICS.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που δεν είναι stable, και θέλει ακόμα μήνες όπως λέει, μονο ενημερωτικό ενδιαφέρον έχει..

android.png

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι; Το κινητό έρχετε με 16gb εσωτερική μνήμη σωστά;

Ναι, και δέχεται και κάρτες μνήμης

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι; Το κινητό έρχετε με 16gb εσωτερική μνήμη σωστά;

11 ελευθερα εχει, τα υπολοιπα τα καταλαμβανει το λειτουργικο νομιζω.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...