Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Noμιζω I9100BUKJ3 με release τον Οκτωβρη μαν. Πες μου οτι το ψηνεις :D :D

2.3.5 είναι;

Κάτι ψήνεται αλλά δεν ξέρω τί... Μάλλον η τσέπη μου;!

• Moderators
Δημοσ.

Niiiice! Αναμενω νεα.

2.3.5 ειναι, αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα ;)

Αλλα αφου σε MIUI θα καταληξεις παλι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν με checkrom hd v4 και phenomenon kernel 1.1 εχω 11.5 ώρες με 4.5 ώρες αναμμένη οθόνη συνολικά. Πολυ μεγαλη χρηση. Και ακόμα δεν έχει τελειώσει η μπαταριά ..

Παντα ενεργοποιημένο wifi και 3g. Not bad at all...

android.png

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.

Παιδια, εχω ερωτηση αρχαριου. Λογω του οτι ειχα θεμα με τη μπαταρια με stock rom, εβαλα παλιοτερα την omega. Μεγαλη βελτιωση στη μπαταρια, πολυ καλυτερα τα πραγματα. Απ'οτι βλεπω, εχει βγει καινουρια ρομ, αλλα εγω εχω κολλησει και δε μπορω να την περασω. Εννοειται δε με αφηνει για update μεσω Kies, εχω μεινει στο 2.3.3 . Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?

PDA: I9100BUKG2

PHONE : I9100XXKI3

CSC : I9100VGRKE2

(τι θελω και ασχολουμαι αφου δεν το κατεχω, αλλα καθε βοηθεια ευπροσδεκτη).

Δημοσ.

Παιδια, εχω ερωτηση αρχαριου. Λογω του οτι ειχα θεμα με τη μπαταρια με stock rom, εβαλα παλιοτερα την omega. Μεγαλη βελτιωση στη μπαταρια, πολυ καλυτερα τα πραγματα. Απ'οτι βλεπω, εχει βγει καινουρια ρομ, αλλα εγω εχω κολλησει και δε μπορω να την περασω. Εννοειται δε με αφηνει για update μεσω Kies, εχω μεινει στο 2.3.3 . Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?

εγώ στο δικό μου την είχα περάσει με αυτόν τον οδηγό

http://androidflip.com/install-android-2-3-5-gingerbread-xxki3-update-for-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-installing-guide/

Δημοσ.

Cwm recovery δεν έχει; Την omega δεν έχεις τώρα; Κατεβαζεις την rom που θες να βαλεις, κανείς boot σε recovery mode, κανείς wipe/factory reset (θα σβηστούν ολα), επιλεγείς το αρχείο της νεας rom και σε 10 λεπτακια έχεις νεα rom. Σε γενικές γραμμές. Google it. Δεν ξέρω ποσο καλη είναι η omega, παντως η checkrom hd v4, είναι παααρα πολυ καλη. Η καλητερη που εχω βαλει ποτε. Ειναι 2.3.6 με στοιχειά απο ics. Στην προτείνω.

android.png

Δημοσ.

Alex σε ευχαριστω! Εισαι μουρη τεραστια! Ειμαι με 2.3.6 πλεον.

Oldnew, θα δοκιμασω την CheckromRevoHD. Ακουγονται πολυ καλα λογια. Ελπιζω να τα καταφερω...

Δημοσ.

Μάγκες, ξέρει κανείς αν το "Your device is not compatible" που βγάζει στο market σε μερικές εφαρμογές, έχει να κάνει με το ότι έχω το dpi σε 192? Με Checkrom 4 είμαι και μου το βγάζει σε απίστευτα πολλές εφαρμογές...

Δημοσ.

Μάγκες, ξέρει κανείς αν το "Your device is not compatible" που βγάζει στο market σε μερικές εφαρμογές, έχει να κάνει με το ότι έχω το dpi σε 192? Με Checkrom 4 είμαι και μου το βγάζει σε απίστευτα πολλές εφαρμογές...

Το βρήκες.. Αυτό φταίει. Δυστυχώς το market δεν είναι multidpi και έχει αυτό το πρόβλημα.

2 λύσεις:

1. Κατεβασε το lcddensity, βαλε 240 θα κανει boot και θα μπεις με original density. Τώρα μπορεις να κατεβασεις απο market ότι θες. Κανε boot χειροκίνητα, και θα ξαναμπεις με το dpi που θες, και θα έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή που ήθελες. Στο 99% των περιπτώσεων θα δουλεύει μια χαρά.

2. Κατεβασε το. apk της εφαρμογής απο καποιο site και κανε εγκατάστασή χειροκίνητα.

android.png

Δημοσ.

Το βρήκες.. Αυτό φταίει. Δυστυχώς το market δεν είναι multidpi και έχει αυτό το πρόβλημα.

2 λύσεις:

1. Κατεβασε το lcddensity, βαλε 240 θα κανει boot και θα μπεις με original density. Τώρα μπορεις να κατεβασεις απο market ότι θες. Κανε boot χειροκίνητα, και θα ξαναμπεις με το dpi που θες, και θα έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή που ήθελες. Στο 99% των περιπτώσεων θα δουλεύει μια χαρά.

2. Κατεβασε το. apk της εφαρμογής απο καποιο site και κανε εγκατάστασή χειροκίνητα.

android.png

Ναι, με αλλαγή των dpi έφτιαχνε, απλά δεν ήμουν σίγουρος αν είναι αυτό το πρόβλημα... Κρίμα, πλεον αν δω 240dpi density, μου φαίνεται αστείο, είναι πραγματικά τεράστια η οθόνη, χαραμίζεται κατά τη γνώμη μου με stock 240 dpi...

Δημοσ.

είναι πραγματικά τεράστια η οθόνη, χαραμίζεται κατά τη γνώμη μου με stock 240 dpi...

Συμφωνώ απολύτως. Εγώ το εχω με 162 dpi.

android.png

Δημοσ.

Χμμμ... Ωραία, δεν είναι τα dpi... Το άλλαξα πάλι σε 240 και παραμένει το πρόβλημα, π.χ. το Swiftkey, το Soundhound και άλλα μου βγάζει ότι δεν είναι compatible.

Τί άλλο θα μπορούσε να φταίει?

Δημοσ.

Χμμμ... Ωραία, δεν είναι τα dpi... Το άλλαξα πάλι σε 240 και παραμένει το πρόβλημα, π.χ. το Swiftkey, το Soundhound και άλλα μου βγάζει ότι δεν είναι compatible.

Τί άλλο θα μπορούσε να φταίει?

Σε πολλά φταιει το dpi, τεσταρισμενο 100% .

Σε κάποια αλλα, όπως πχ το soundhound, που παρεπιμπτωντως εχω εγκατεστημένο, όντως το δείχνει ότι δεν είναι compatible και σε μενα. Σε οποιαδήποτε dpi. Πιθανών να φταιει και η custom rom, δεν ξέρω.

Μπορεις να τα εγκαταστήσεις απο αλλού παντως.

Επίσης σε κάποια (όχι στο soundhound μιας και το τεσταρα) αν πας https://market.android.com/ εκεί στο βγάζει compatible και εγκαθίσταται.. Βγαλε άκρη...

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...