alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Install And Dual-Boot Custom ROMs On Galaxy S II i9100 With LolBoot [Root Only] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Eντυπωσιακοτατο! Κοιτα πλακα που θα κανουν και κανενα αλλο os ported αλα HD2 και θα λιωσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οποίος θέλει ας δοκιμάσει και αυτό το kernel, την extreme edition. Απο τις καλύτερες μπαταριές δινει.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1351191 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εβαλα προσφατα την CheckRom 3.1.1 (XWKJ3) αλλα παρατηρησα κατι περιεργο. Στις ρυθμισεις > πληροφοριες > Εκδοση βασικου φασματος γραφει I9100XXKI1. Δεν θα επρεπε να γραφει XWKJ3?? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εβαλα προσφατα την CheckRom 3.1.1 (XWKJ3) αλλα παρατηρησα κατι περιεργο. Στις ρυθμισεις > πληροφοριες > Εκδοση βασικου φασματος γραφει I9100XXKI1. Δεν θα επρεπε να γραφει XWKJ3?? . Αυτό είναι το modem. Ένταξη είναι. Μπορεις να βαλεις οποιο αλλο θες μέσω kitchen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παρα πολυ καλη η phenomenal extreme. Φοβερη διαρκεια μπαταριας! Το μονο που λειπει τωρα απο την κουζινα ειναι ενα gold theme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στο παλιό το μάρκετ;; δυστυχώς το καινούργιο δε με αφήνει να αγοράσω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toniloco3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια μιας κ ειμαι νεος κατοχος του υπεροχου γαλαξια 2.. πειτε ρε παιδια ή (παραπεψτε σε καποιο ποστ) τι κερδιζω αμα κανω ροοτ το κινητο κ τι παιζει με τις ρομ κ τα κερνελ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Παρα πολυ καλη η phenomenal extreme. Φοβερη διαρκεια μπαταριας! Το μονο που λειπει τωρα απο την κουζινα ειναι ενα gold theme Γι αυτό το ποσταρα. Προσωπικά ειμαι ερωτευμένος με το siyah kernel, αλλα η εξοικονόμηση μπαταριάς που ειδα με το phenomenal, ειδικά σε standby είναι μεγάλη, γι αυτό και τον χρησιμοποιω για την ωρα.. Και άλλοι αναφέρουν πχ 5.5 ώρες με αναμμένη οθόνη. Αυτό δε θα το δείτε με κανένα αλλο kernel. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στο παλιό το μάρκετ;; δυστυχώς το καινούργιο δε με αφήνει να αγοράσω :/ Τρόπος υπάρχει, αλλα καλύτερα να βρεις τι φταίει και δεν μπορεις να αγορασεις. Αμα θες να βαλεις το παλαιό, κατεβασε το αντίστοιχο .apk αρχείο, ονόμασε το Vending.apk αν δεν λέγεται έτσι, με root explorer, και αφού βαλεις στο αρχείο τα ιδία permision, που έχει το νεο , ριχτό στο φάκελο system/app με overwright του original εκεί, και κανε reboot. γεια σας παιδια μιας κ ειμαι νεος κατοχος του υπεροχου γαλαξια 2.. πειτε ρε παιδια ή (παραπεψτε σε καποιο ποστ) τι κερδιζω αμα κανω ροοτ το κινητο κ τι παιζει με τις ρομ κ τα κερνελ? http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=166 Και ένας emulator που κολησα τελευταία.. mame4droid δωρεάν απο market. Θες να βαλεις και τα καταλληλα rom για να δουλέψει βεβαία.. Υπάρχουν στο νετ. 2000 παιχνίδια. Οσοι ξερουν το mame απο τα pc, καταλαβαίνουν. Παρέα με αυτό θα είναι τέλειο.. Είναι ακριβό το μαμημενο βεβαία.. http://www.youtube.com/watch?v=av2OcOirHNQ&feature=youtube_gdata_player Οποίος θέλει όλα τα rom σε κατάλληλο version για να παίζουν, ας μου στείλει pm να του δωσω link, μιας και δεν ειμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να το βάλω εδω, αν και δεν είναι παράνομα τα rom. Είναι περίπου 2 giga. Δεν κοιταω κάθε μερα τα email, αλλα κάποια στιγμή απαντάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πλέον θα παίζω με ΧΤ910 και θα σας πω εντυπώσεις! Ο Leo ανακοίνωσε την Revolution HD v4 beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πλέον θα παίζω με ΧΤ910 και θα σας πω εντυπώσεις! Ο Leo ανακοίνωσε την Revolution HD v4 beta. Hd v4 beta http://checkrom.com/threads/xwkk5-2-3-6-checkrom-revohd%E2%84%A2-v4.268/ Το xt910 τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Το Motorola Razr! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Βγήκε και η RevoHD v4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Βγήκε και η RevoHD v4. Την εχω κατεβασει. Θα την βάλω με full wipe αργότερα και θα γραψω εντυπώσεις. Έχει κάποια αρχεία απο ics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, έχει καλύτερό smoothnes. Λογικό μιας και έχει κάποια αρχεία απο ics. Έβαλα και το phainomeno kernel, βλέπω δουλεύει μια χαρά. Με full wipe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις