oldnew Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πάντως εγώ με το revolution 2.0 και το hellcat, είμαι super ευχαριστημένος. Μου ήρθε και ένα usb jig, αλλά δεν καταλαβαίνω πως να το χρησιμοποιήσω χωρίς να χάσω την custom rom. Τι θες να κανείς με το jig; Βασικα σου χρειάζεται αν θες να πας για service, για να μη φαίνεται ότι ειχες βαλει custom. Μεχρι τοτε σου είναι άχρηστο. Το μονο που μπορεί να σε βοηθήσει το jig, είναι να μη φαίνεται το κίτρινο τριγωνακι στην αρχή. Σιγα το θεμα.. Έτσι και αλλιώς μονο όταν ανοίγεις το κινητό μια φορα φαίνεται. Ειδικά με το Hellcat υπάρχει τρόπος να το εξαφάνισεις και χωρίς το jig. Τσάμπα κόπος αμα θες τη γνώμη μου.
S2Katana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ναι, καθαρά για το τριγωνάκι με ένοιαζε. Οκ κατάλαβα, μόνο αν χρειαστεί σέρβις θα το χρησιμοποιήσω. Tnx!
akis11111 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα,επεσα πανω σε αυτο,Link.Το εχει δοκιμασει καποιος και ποια ειναι η γνωμη σας?
oldnew Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Απο όταν "εξαφάνιστικε" ο leo, πολλά πράγματά χαλάσαν.
oldnew Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Η 2.1.6 εκδοσή του utube, patched με επιλογή για download. Πατώντας στην επιλογή "περισσότερα" θα υπάρχει και επιλογή download. Υποψην θα υπάρχουν 2 utube και 2 widget. Το original και αυτό. http://www.mediafire.com/?k32q137532cv5rr
oldnew Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασα μια πολυ καλη εκδοσή του siyah kernel. 2.2b6. Οποίος θέλει να τη δοκιμάσει θα τη βρει εδω http://www.android-hilfe.de/2232612-post2667.html Σε συνδιασμο με voltage control (εφαρμογή απο market), condertative cpu governor εχω και πολυ καλη μπαταριά και ταχύτητα με revoloution 2.0 και smoothness επίπεδου iphone. Με νεα καθαρή εγκατάστασή της revoloution, μιας και ξανα έστησα το κινητό.
alexzzz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς κανείς να μου απαντήσει ή να μου δείξει αν έχει ήδη απαντηθεί στο topic γιατί οι ελληνικοί χαρακτήρες στην μουσική μου βγαίνουν κινέζικοι και πως μπορώ να το διορθώσω;
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς κανείς να μου απαντήσει ή να μου δείξει αν έχει ήδη απαντηθεί στο topic γιατί οι ελληνικοί χαρακτήρες στην μουσική μου βγαίνουν κινέζικοι και πως μπορώ να το διορθώσω; Aπ'ο,τι ειδα ψαχνοντας, ειναι θεμα unicode στους τιτλους. Διαβασα πως μπορεις να τα διορθωσεις με τον τροπο που παραθετω, αλλα δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν εχω ελληνικα mp3. Τσεκαρε ομως http://www.mydigitallife.info/how-to-auto-convert-mp3-id3-tag-charset-to-unicode-utf-8/
alexzzz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Aπ'ο,τι ειδα ψαχνοντας, ειναι θεμα unicode στους τιτλους. Διαβασα πως μπορεις να τα διορθωσεις με τον τροπο που παραθετω, αλλα δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν εχω ελληνικα mp3. Τσεκαρε ομως http://www.mydigitallife.info/how-to-auto-convert-mp3-id3-tag-charset-to-unicode-utf-8/ Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα δει αυτή/μια παρόμοια λύση όταν το έψαξα μόνος μου αλλά δεν ήθελα να πιστέψω ότι μόνο έτσι λύνεται. Δεν νομίζω ότι θα κάτσω να το κάνω όλο αυτό και να αλλάξω όλη μου την συλλογή για το android (γιατί το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο desire/p970 black που είχα κάτι φεγγάρια)
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα δει αυτή/μια παρόμοια λύση όταν το έψαξα μόνος μου αλλά δεν ήθελα να πιστέψω ότι μόνο έτσι λύνεται. Δεν νομίζω ότι θα κάτσω να το κάνω όλο αυτό και να αλλάξω όλη μου την συλλογή για το android (γιατί το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο desire/p970 black που είχα κάτι φεγγάρια) Eναλλακτικα μπορεις να αρχισεις να δοκιμαζεις players και ισως καποιος εχει unicode support. Για δες τον TTPOD μια, αλλα no success quaranteed.
alexzzz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Eναλλακτικα μπορεις να αρχισεις να δοκιμαζεις players και ισως καποιος εχει unicode support. Για δες τον TTPOD μια, αλλα no success quaranteed. Τώρα έγιναν 100% πραγματικά κινέζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις