Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως δίνουμε πολύ σημασία στο quadrant χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος? Ούτως ή άλλως, όπως είπες Oldnew, δε λαμβάνει υπόψη και τα 2 cores. Το Antutu λέει κάτι παραπάνω.

Πάντως, αν είσαι γενικά ευχαριστημένος από το πώς λειτουργεί το κινητό σου και σε χαλάει μόνο το Quadrant score, ε κλάιν μάιν ρε μάγκες... cool.png

Εγώ τώρα τρέχω Hyperdroid Rom, κυρίως για το ότι το thread του Leomar έχει γεμίσει με spam και άχρηστες πληροφορίες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρακολουθήσεις τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Καλύτερα να έχω κάτι που δουλεύει πολύ καλά και να μή μου σκοτίζει και πολύ τον έρωτα...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ. Πολυ μεγαλύτερη σημασία έχει το antutu, απο το quadrant. Μάλιστα είναι εξαιρετικά ασταθές. Το τρέχω μια φορα βγάζει 2300. Το τρέχω 2η βγάζει 5200...

Απλα ως συγκριτική ένδειξη απο kernel σε kernel έχει μια σημασία. Το βασικότερο όλων ειναι πως αισθάνεσαι το κινητό. Τα bench έρχονται μετα..

android.png

Δημοσ.

Xμ, νομίζω ότι όντως έχει χάσει κάτι από το smoothness, αλλά είναι πιο γρήγορο σε όλα τα άλλα.

Πότε ρε παιδιά θα αγγίξουμε το smoothness του iPhone4? Εχω iPhone4, το έχω βαρεθεί, είναι κατά πολύ χειρότερο του SGS2, αλλά το smoothness του Samsung πάσχει!

Δημοσ.

Define Smoothness...

Εννοείς τα μενού, τις εφαρμογές? Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος με το launcher σου?

Δημοσ.

Εννοώ την απόκριση του κινητού στο άγγιγμα της αφής, και ειδικά στις 3 "σελίδες" που έχω τις εφαρμογές.

Δηλαδή, ενώ όταν ανοίγω το Apps (όπου έχει τα εικονίδια με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές), καθώς και στο μενού με τα settings κτλ το κινητό ανταποκρίνεται άμεσα στο άγγιγμα και στο γύρισμα των σελίδων, στις αρχικές σελίδες (δεν ξέρω πως λέγονται)υπάρχει ένα μικρό latency, της τάξεως του δεκάτου του δευτερολέπτου βέβαια, το οποίο όμως γίνεται αντιληπτό.

Δεν έχω αλλάξει launcher, ποιον προτείνετε?

Δημοσ.

Όταν βγει η 4.0 μπορεί να δουμε διάφορα σημαντικη στο smoothnes. Αν δε δουμε τοτε, δε θα δουμε ποτε.

android.png

Δημοσ.
  Στις 1/11/2011 στις 1:18 ΜΜ, oldnew είπε

Όταν βγει η 4.0 μπορεί να δουμε διάφορα σημαντικη στο smoothnes. Αν δε δουμε τοτε, δε θα δουμε ποτε.

android.png

Αυτό είναι ακριβώς το ζήτημα... :confused:

Δημοσ.

παιδια αν και χρηστης android εδω και 1,5 χρονο σημερα μου συναιβει κατι περιεργο. εκανα σνυχωνευση των επαφων μου με το google και ξαφνικα στην επαφη ενος φιλου μου εμφανισε μια φωτο με αυτον να πω οτι απο αυτον φιλο ειχα μονο το κινητο του και τιποτα αλλο απλα εχω συνχρονισει τις επαφες μου στο gmail το ιδιο συναιβει και με την επαφη του αδερφου μου πως γινεται αυτο

Δημοσ.

Κατι περιεργο μου συνεβει. Περασα το νεο theme απο την κουζινα ( ics domination ) και σβηστηκαν ολα τα mods που ειχα κανει εγκατασταση. Ειναι λογικο αυτο;; ειμαι ακομα με checkrom v1

android.png

Δημοσ.

Πάντως εγώ με το revolution 2.0 και το hellcat, είμαι super ευχαριστημένος.

Μου ήρθε και ένα usb jig, αλλά δεν καταλαβαίνω πως να το χρησιμοποιήσω χωρίς να χάσω την custom rom.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...