S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή το γεγονός πως κάποιες φορές, πχ εκει που το κινητό είναι 100% φορτισμένο, το έχω σε airplane mode χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη, ξυπνάω και έχει πέσει στο 50%, οφείλεται σε κάποιο battery drain?
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή το γεγονός πως κάποιες φορές, πχ εκει που το κινητό είναι 100% φορτισμένο, το έχω σε airplane mode χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη, ξυπνάω και έχει πέσει στο 50%, οφείλεται σε κάποιο battery drain? Ε ναι... 50% σε 10 ώρες με όλα κλειστά, είναι θεματάκι...
Spiros83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Έχεις εγκαταστήσει BetterBatteryStats? Αν όχι, κάν'το. Δες τί είναι αυτό που προκάλεσε το drain. Τσέκαρε τα partial wakelocks. Και ρίξε μια ματιά στο thread που αναφέρθηκα πιο πάνω.
oldnew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Βγήκε η 2.0 του leomar. Την έβαλα χωρίς wipe. Πρώτη εντύπωσή, σαν να έχει βελτιωθεί κάπως το smoothnes
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 edit: Την έβαλα, αλλαξε όμως και ο kernel, σε hellcat. Μήπως να γυρίσω στον siyah?
oldnew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εγώ τον αφησα να τον δοκιμάσω λίγο. Υποτίθεται ότι είναι οικονομικός στην μπαταριά και έχει και bln. Για να δουμε..
Kariajoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρά. Ψάχνω για Ελληνικό ερμηνευτικό λεξικό OFF-line. Τονίζω το offline γιατί online έχει βρει το "Lexicon", το οποίο όμως απαιτεί σύνδεση. Thanks.
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εγώ τον αφησα να τον δοκιμάσω λίγο. Υποτίθεται ότι είναι οικονομικός στην μπαταριά και έχει και bln. Για να δουμε.. Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικός. Το απόγευμα, από τις 3μιση-8, είχε πέσει μόνο 2% στην αναμονή (+ κάποιες κλήσεις +twitter).
oldnew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικός. Το απόγευμα, από τις 3μιση-8, είχε πέσει μόνο 2% στην αναμονή (+ κάποιες κλήσεις +twitter). Και εγώ αυτό παρατήρησα, ότι ειδικά στην αναμονή φαίνεται να παει καλα. Αν και αμα δεν το αφήσω 8 ώρες το βραδύ ανοιχτό, δε θα ειμαι σίγουρος. Παντως το θεμα δεν ειναι μονο η αναμονή.
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και από ταχύτητα οκ δείχνει. Πραγματικά το τηλέφωνο πετάει, είναι ένα μικρό βήμα πριν φτάσει την τέλεια απόκριση στα μενού, δηλαδή το μοναδικό σημείο στο οποίο μειονεκτεί σε σχέση με το iPhone.
oldnew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και από ταχύτητα οκ δείχνει. Πραγματικά το τηλέφωνο πετάει, είναι ένα μικρό βήμα πριν φτάσει την τέλεια απόκριση στα μενού, δηλαδή το μοναδικό σημείο στο οποίο μειονεκτεί σε σχέση με το iPhone. Μονο στο quadrant παει χαμηλά, αλλα απο ότι διαβάζω ουσιαστικά το quadrant βλεπει μονο 1 πυρινα, ενώ αυτό το kernel αξιοποιεί περισσότερο και τους 2.
oldnew Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει και μια εκδοσή του siyah kernel ειδικά για αυτή τη rom. Ειναι ακόμα σε beta. Εδω http://checkrom.com/threads/kernel-siyah-v2-1-darkknight-beta1.157/ 5200 στο quadrant. Το smoothnes μου φαίνεται κάπως χειρότερό. Μπορεί να ειναι και ιδέα μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις