Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το γεγονός πως κάποιες φορές, πχ εκει που το κινητό είναι 100% φορτισμένο, το έχω σε airplane mode χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη, ξυπνάω και έχει πέσει στο 50%, οφείλεται σε κάποιο battery drain?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή το γεγονός πως κάποιες φορές, πχ εκει που το κινητό είναι 100% φορτισμένο, το έχω σε airplane mode χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη, ξυπνάω και έχει πέσει στο 50%, οφείλεται σε κάποιο battery drain?

Ε ναι...

50% σε 10 ώρες με όλα κλειστά, είναι θεματάκι...

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει BetterBatteryStats? Αν όχι, κάν'το. Δες τί είναι αυτό που προκάλεσε το drain. Τσέκαρε τα partial wakelocks. Και ρίξε μια ματιά στο thread που αναφέρθηκα πιο πάνω.

Δημοσ.

Βγήκε η 2.0 του leomar. Την έβαλα χωρίς wipe. Πρώτη εντύπωσή, σαν να έχει βελτιωθεί κάπως το smoothnes

android.png

Δημοσ.

Εγώ τον αφησα να τον δοκιμάσω λίγο. Υποτίθεται ότι είναι οικονομικός στην μπαταριά και έχει και bln. Για να δουμε..

android.png

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Ψάχνω για Ελληνικό ερμηνευτικό λεξικό OFF-line. Τονίζω το offline γιατί online έχει βρει το "Lexicon", το οποίο όμως απαιτεί σύνδεση.

Thanks.

Δημοσ.

Εγώ τον αφησα να τον δοκιμάσω λίγο. Υποτίθεται ότι είναι οικονομικός στην μπαταριά και έχει και bln. Για να δουμε..

android.png

Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικός. Το απόγευμα, από τις 3μιση-8, είχε πέσει μόνο 2% στην αναμονή (+ κάποιες κλήσεις +twitter).

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικός. Το απόγευμα, από τις 3μιση-8, είχε πέσει μόνο 2% στην αναμονή (+ κάποιες κλήσεις +twitter).

Και εγώ αυτό παρατήρησα, ότι ειδικά στην αναμονή φαίνεται να παει καλα. Αν και αμα δεν το αφήσω 8 ώρες το βραδύ ανοιχτό, δε θα ειμαι σίγουρος.

Παντως το θεμα δεν ειναι μονο η αναμονή.

android.png

Δημοσ.

Και από ταχύτητα οκ δείχνει. Πραγματικά το τηλέφωνο πετάει, είναι ένα μικρό βήμα πριν φτάσει την τέλεια απόκριση στα μενού, δηλαδή το μοναδικό σημείο στο οποίο μειονεκτεί σε σχέση με το iPhone.

Δημοσ.

Και από ταχύτητα οκ δείχνει. Πραγματικά το τηλέφωνο πετάει, είναι ένα μικρό βήμα πριν φτάσει την τέλεια απόκριση στα μενού, δηλαδή το μοναδικό σημείο στο οποίο μειονεκτεί σε σχέση με το iPhone.

Μονο στο quadrant παει χαμηλά, αλλα απο ότι διαβάζω ουσιαστικά το quadrant βλεπει μονο 1 πυρινα, ενώ αυτό το kernel αξιοποιεί περισσότερο και τους 2.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...