Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Lol Cherckrom it is. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τον Siyah μου εκανε reboots. Καποια στιγμη θα του δωσω κι αλλη ευκαιρια.
oldnew Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Lol Cherckrom it is. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τον Siyah μου εκανε reboots. Καποια στιγμη θα του δωσω κι αλλη ευκαιρια. Ειναι όντως λίγο περίεργο kernel. Αλοι γραφούν τα καλύτερα και αλλοι τα χειρότερα. Δεν ξέρω τι παίζεται και σε κάποια κινητά κάθεται τόσο καλα και αλλα έχουν προβλήματά. Παντως παίρνει τεραστία παραμετροποίηση. Πχ έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες συσκευες έχουν πρόβλημα να ξεκινούν απο 100 mhz, και στο 2.1 οριζεις εσι ποσο θα είναι το min, πχ μπορείς να το βαλεις 150 αν δεις ότι εκεί δουλεύει καλα.
S2Katana Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πάντως στα infos του κινητού, δεν μπορω να καταλάβω τι kernel έχει. Τον εργοστασιακό η κάποιον άλλον? κάτι νούμερα μόνο γράφει.
Spiros83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αν έβαλες την deafault Checkrom, έχεις CF-Root kernel. Όσο για το Siyah κι εγώ χρησιμοποιώ το 1.8 και παρατήρησα πάνω κάτω τα ίδια με τον Oldnew. Το πρόβλημα με την 2.1 version ίσως να είναι και το ότι λειτουργεί CWM 5 και όχι την 4 που έχουν τα περισσότερα kernel αυτό τον καιρό (ακόμα). Διάβασα ότι είναι αρκετά buggy και δεν είναι και πολύ συμβατή με την κουζίνα του Leo. Τώρα από εκεί και πέρα, το Siyah 2.1 έιναι ακόμα beta, οπότε μέχρι να βγεί η steady version, μάλλον είναι καλύτερα να μείνουμε με 1.8. Και κάτι άλλο, σόρρυ που μακρυγορώ Υπάρχει μια άλλη πολύ καλή Rom, η Hyperdroid. Όπως η Checkrom, έτσι κι αυτή, είναι base rom και τη φτιάχνεις μετά όπως θες. Απλά δεν έχει τη γνωστή κουζίνα, έχει κάποια flashable zip files που είναι "προκατ" τροποποιήσεις της rom. Surgeons τα ονόμασαν, το thread έχει κάποια έτοιμα από τους devs της και έχει και ένα "base" που μπορείς να το τροποιήσεις εσύ. Το ενδιαφέρον είναι, ότι επειδή είναι universal, λειτουργούν και με άλλες rom, αρκει να είναι ίδια android version. Οπότε όταν έβαλα την Checkrom, μιας και προτιμώ πάντα clean install & wipe, είπα ας του ρίξω μια ματιά. Λειτουργεί κανονικά. Δεν παραθέτω όλο το changelog, για όσους ενδιαφέρονται, ήταν το "Doc's Surgeon", βγάζει όλο το bloatware, αλλάζει launcher (φυασικά μπορείς να το αλλάξεις μετά) και περνάει κάποια tweaks. Επίσης αλλά ζει το dpi σε 192. Και η κουζίνα λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ τραβηγμένο (π.χ. να βγει το ICS 4.0 ) για να αλλάξω τώρα κάτι στη Rom μου, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή...
oldnew Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ρώτησα για την μπαταριά της νεας rom. Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι κρατάει λιγότερο. Να μια χαρακτηριστικη απάντηση: Yes 1.0 is a bit worse been getting about 14 hrs moderate use out of 1.0. Was was getting roughly 26 hrs on 2.7.1. All of my settings are the same to. Its ok tho as i only have to charge when i go to sleep.
S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ναι, +1. Αλλα δε με νοιάζει ιδιαίτερα καθώς το τηλέφωνο πραγματικα πετάει, είμαι πολυ ικανοποιημένος.
Spiros83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Με Siyah 1.8 και χρησιμοποιώντας το όπως και παλιότερ, βλέπω μια μικρή πτώση της μπαταρίας, αλλά όχι τόσο μεγάλη που γράφουν οι περισσότεροι στο XDA. Ίσως περίμεναν βελτίωση και απογοητεύτηκαν που δεν την είδαν. Τί να πώ...
S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εννοείτε το Siyah 1.78, σωστά? πάντως εγω το εβαλα το πρωί κ έχω 10% καλύτερη μπαταρία,
Spiros83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Βασικά όχι αυτό που έχει στην κουζίνα, κοίτα στο thread του στο XDA και κατέβασε από εκεί το 1.8, στο τέλος του πρώτου post. Το 1.7.8 είναι παλιότερο. Φλασάρετε άνετα με CWM χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης για καλύτερη κατανόηση του πως δημιουργούνται προβλήματα με battery drain συνιστώ να ρίξει όποιος ενδιαφέρετε μια ματιά σε αυτό το thread. Κυρίως αναφέρετε στο AOS Bug (το οποίο παρεπιπτόντως το Siyah Kernel το παρακάμπτει), αλλά έχει γενικότερα ωραία tips για battery monitoring.
S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Χαχα, σωστά. πάντως είναι καταπληκτικό τηλέφωνο.
oldnew Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Πάντως εγώ βλέπω σημαντική διάφορα σε σχέση με την 2.7.1 Μπορεί να φταίει και κάτι άλλο βέβαια. Αν δεν βαριομουν, θα επεστρεφα σε αυτήν και ας είναι ποιο αργή. Θα περίμενω να βγει η 1.5 που ετοιμάζεται να δω αν υπάρξει βελτίωση.
Spiros83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 GadgetCheck & Leo: Η τελευταία έκδοση που ετοιμάζουν είναι η 2.0 και έρχεται σήμερα η άυριο. Χωρίς το δικό τους kernel όμως. Τις τελευταίες δύο - σχεδόν - μερές, τρέχω WatchDog & CPU Spy, μαζί με Custom Reference στο BetterBatteryStats. Πολύ λίγο usage κυρίως PowerAmp για μουσική στο τρέξιμο, κατά τ' άλλα λίγα πράγματα. Ιδού τα αποτελέσματα so far. - CPU Spy 1% λειτουργεία των 1.2ghz, 500 και 200mhz 2% 100mhz 92% deep sleep - BetterBatteryStats Κανένα partial wakelock πάνω από 0,8% - Battery Usage 1d22h on battery, 31% battery remaining Σίγουρα δε λέει και πολλά απ'τη στιγμή που δεν το ζόρισα το κινητό, αλλά τουάχιστον δείχνει, δεν έχει ούτε drain, ούτε περίεργα wakelocks να τρώνε τζάμπα τη μπαταρία. Δυστυχώς δεν έχω κάτι να το συγκρίνω με την παλιά 2.7.1, αλλά υποθέτω ότι με την ίδια χρήση θα είχα περίπου 40% ίσως και 45%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις