Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 24/10/2011 στις 9:40 ΜΜ, tzimaras1000 είπε

ρε παιδια εχω περασει στο samsung galaxy s καποια αλλη ρομ αλλα θελω να περασω την επισημη την ελληνικη πως μπορω ξανα???

Eβγαλες ακρη? Σου ανοιξε τελικα?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 24/10/2011 στις 10:17 ΜΜ, stormrain είπε

[/quote

αλλο φιλε το samsung galaxy s π εχω κ αλλο το 2!!το 2 το εχω παει στη σμαρτεκ κ λογικα αυριο περιμενω νεα!!!

Στις 24/10/2011 στις 10:10 ΜΜ, nikoskon είπε

Έχει κάνει μετατροπή του system partition σε ext4;

Αν όχι, απλά κατέβασε την official ROM,

κράτα efs backup σε περίπτωση που δεν έχει κρατήσει,

και φλάσαρε μέσω ODIN.

πως το βλεπω αν εχει κανει partition σε ext4??απο π την κατεβασω την official rom??απο τη σαμσουνγκ??efs backup εννοεις τα δεδομενα μ???

Δημοσ.

Είπα και εγώ! :)

Για το Galaxy S γράφε στο άλλο thread που υπάρχει ήδη.

Μην τα μπλέξουμε εδώ...

Καληνύχτα παίδες!

edit: Ποιά ROM έχεις βάλει;

edit #2: Μην απαντήσεις εδώ. Απάντησε στο thread του Galaxy S.

Δημοσ.
  Στις 24/10/2011 στις 10:17 ΜΜ, stormrain είπε

ενταξει επισκευαστηκε το κινητο ρε συ...θα παω κατα τις 4 να το παρω να δω τι τ καναν...ε κανενα reset...η κανενα επαναπρογραμματισμο..

Δημοσ.

Προσπάθησα με το Handcent SMS να κάνω backup τα μηνύματα μου στο pc, αλλά μου έδινε οδηγίες να τα κάνω σε κάποιο Handcentbox online. Ξέρει κανείς αν γίνεται backup στο pc, κ με ποιο τρόπο;

Δημοσ.
  Στις 25/10/2011 στις 3:49 ΜΜ, Kariajoulas είπε

Προσπάθησα με το Handcent SMS να κάνω backup τα μηνύματα μου στο pc, αλλά μου έδινε οδηγίες να τα κάνω σε κάποιο Handcentbox online. Ξέρει κανείς αν γίνεται backup στο pc, κ με ποιο τρόπο;

Βγάλε το Handcend και βάλε το GoSms για αρχή, είναι σίγουρα καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, εγώ κάνω αντίγραφα δεδομένων (επαφές, μητρώο κλήσεων, SMS, MMS, κλπ) κατευθείαν στην κάρτα μνήμης με το MyBackup Root. Είναι δωρεάν αλλά, προφανώς, θέλει root. Απλά βολεύει, γιατί με μία κίνηση κάνει πολλά πράγματα. Μετά τα επαναφέρεις με το ίδιο πρόγραμμα.

Edit, δεν είδα ότι τα θέλεις στο pc. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι το MyPhoneExplorer εγκατεστημένο στον υπολογιστή, και τον αντίστοιχο client από το μαρκετ στο κινητό.

Δημοσ.
  Στις 25/10/2011 στις 4:47 ΜΜ, arxaggelos είπε

Βγάλε το Handcend και βάλε το GoSms για αρχή, είναι σίγουρα καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, εγώ κάνω αντίγραφα δεδομένων (επαφές, μητρώο κλήσεων, SMS, MMS, κλπ) κατευθείαν στην κάρτα μνήμης με το MyBackup Root. Είναι δωρεάν αλλά, προφανώς, θέλει root. Απλά βολεύει, γιατί με μία κίνηση κάνει πολλά πράγματα. Μετά τα επαναφέρεις με το ίδιο πρόγραμμα.

Edit, δεν είδα ότι τα θέλεις στο pc. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι το MyPhoneExplorer εγκατεστημένο στον υπολογιστή, και τον αντίστοιχο client από το μαρκετ στο κινητό.

To εγκατέστησα το MyPhoneExplorer και κάνει μια χαρά backup. Μια ερώτηση.

Υπάρχει τρόπος στα μηνύματα να εμφανίζει τις επαφές (με τις οποίες ανταλλάσσω μηνύματα) και όχι τους αριθμούς των επαφών;

Thanks !!

Δημοσ.

Αυτό δνε το γνωρίζω, σορι. Γενικά κάνω backup στην κάρτα μνήμης με το MyBackup και όχι στον υπολογιστή, οπότε δεν μου χρειάστηκε ποτέ να το ψάξω.

• Moderators
Δημοσ.

Eγω ειμαι με ninphetamine εδω και παρα πολυ καιρο. Ειναι πολυ σταθερος και εχει και bln. Με τον siyah ειχα περιεργη συμπεριφορα.

Παρεμπιπτοντως παρατηρησα πως αφου απενεργοποιησα το fast dormancy (που ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιουν τα ελληνικα δικτυα), εχω καλυτερη μπαταρια. *#9900#

• Moderators
Δημοσ.

Εννοείται leomar. Προσωπικά προτιμώ τον ninphetamine kernel, αλλά διαβάζω καλα λόγια για τον siyaj (που σε μένα δεν έκατσε). Καλορίζικο :)

Δημοσ.
  Στις 27/10/2011 στις 2:27 ΜΜ, stormrain είπε

Εννοείται leomar. Προσωπικά προτιμώ τον ninphetamine kernel, αλλά διαβάζω καλα λόγια για τον siyaj (που σε μένα δεν έκατσε).

Να'σαι καλά. :-)

Στις 27/10/2011 στις 2:27 ΜΜ, stormrain είπε

Καλορίζικο :)

Τι καλορίζικο. Εγώ ακόμη με το Galaxy S είμαι. Της αδερφής μου είναι το 2. :P

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση ,όταν λεμε leomar, πλέον ενοουμε την νεα του rom (γιατί υπάρχει ακόμα και η παλαιά ) η οποία νεα στην παρουσα εκδοσή λέγεται checkrom revolution 1.0 Από kernel χρησιμοποιω το siyan πλέον, όμως το 1.8 με το οποιο εχω μακράν την καλητερη μπαταρια (με untervolt και ξεκινοντας απο 100 mhz, και όχι 200 που είναι το κανονικό. ), αλλα μέτριες επιδόσεις. Αντιθέτως βάζοντάς το τελευταίο beta siyan kernel 2.1 οι επιδόσεις αυξάνονται πολυ, αλλα η μπαταριά μη πω ότι είναι το 1/3 απο ότι με 1.8. Και παρατηρω και υπερθέρμανση, αντίθετα απο ότι το 1.8 που ειναι ψυγείο. Αν φτιάξουν αυτά στην τελευταία εκδοσή του siyan θα είναι τέλειο.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...