tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όσα σου είπε ο stormrain συν(+) δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα για 10+ δευτερόλεπτα το Power button και δες αν ανοίγει! off toxic 30 σελίδες μείναν Πέτρο!!! οχι δεν ανοιγει κ δεν ανταποκρινεται...απο π μπορω να παρω αυτο το usb jig??μηπως το εχει καποιος να το δανειστω κ να με διευκολυνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 τιποτα δεν μ δειχνει κ δεν ανταποκρινεται....ναι ειναι φουλ φορτισμενη!!!αυτο με το jig π μ ανεφεραν παραπανω π μπορω να το βρω???ειναι εποτελεσματικο? Βγαλε την μπαταρια, ξανα βαλτην και κανε αυτο που σου ειπε ο Νικος με το power. Οταν το συνδεσεις με τον φορτιστη δειχνει να καταλαβαινει πως μπηκε το βυσμα? Κοιτα, υπο κανονικες συνθηκες το jig ειναι αποτελεσματικο ναι. Αλλα το οτι δεν ανταποκρινεται καθολου δεν μου αρεσει και θα μπορουσε να σημαινει ακομα και καμμενη πλακετα. Σε αυτην την περιπτωση φυσικα και δεν θα δουλεψει και πας service. Θελω μια οποιαδηποτε ενδειξη πως δουλευει οτιδηποτε στη συσκευη για να σου προτεινω αγορα ή κατασκευη jig. EDIT: Νικο πηρες φορα ε? Θελω αποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Βγαλε την μπαταρια, ξανα βαλτην και κανε αυτο που σου ειπε ο Νικος με το power. Οταν το συνδεσεις με τον φορτιστη δειχνει να καταλαβαινει πως μπηκε το βυσμα? Κοιτα, υπο κανονικες συνθηκες το jig ειναι αποτελεσματικο ναι. Αλλα το οτι δεν ανταποκρινεται καθολου δεν μου αρεσει και θα μπορουσε να σημαινει ακομα και καμμενη πλακετα. Σε αυτην την περιπτωση φυσικα και δεν θα δουλεψει και πας service. Θελω μια οποιαδηποτε ενδειξη πως δουλευει οτιδηποτε στη συσκευη για να σου προτεινω αγορα ή κατασκευη jig. EDIT: Νικο πηρες φορα ε? Θελω αποψη! οχι σε ολα....δεν ανταποκρινεται....ουτε στο βυσμα ουτε π τ εβγαλα τη μπαταρια...κ τι κανει το jig??απλως το βαζει σε download mode??θα το παω αυριο πρωι πρωι στη σμαρτεκ στο χαιδαρι μ φαινεται οχι σε ολα....δεν ανταποκρινεται....ουτε στο βυσμα ουτε π τ εβγαλα τη μπαταρια...κ τι κανει το jig??απλως το βαζει σε download mode??θα το παω αυριο πρωι πρωι στη σμαρτεκ στο χαιδαρι μ φαινεται ωπα ωπα παρατηρησα τωρα π το αφησα λιγο στη φορτιση πως ζεσταθηκε υπερβολικα πισω....εκει π ειναι η καμερα...τι σημαινει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οχι σε ολα....δεν ανταποκρινεται....ουτε στο βυσμα ουτε π τ εβγαλα τη μπαταρια...κ τι κανει το jig??απλως το βαζει σε download mode??θα το παω αυριο πρωι πρωι στη σμαρτεκ στο χαιδαρι μ φαινεται Ακριβως αυτο κανει το jig. Αλλα δεν νομιζω πως θα δουλεψει στην περιπτωση σου. Αν θελεις να το ρισκαρεις μπορεις να το αγορασεις απο δω (ειναι σχεδον τζαμπα) http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Jig-Download-Mode-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/120774899736?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item1c1ebeb818#ht_2524wt_1159 Εναλλακτικα θα μπορουσα να σε εξυπηρετησω εγω, αλλα δυσκολα αυριο. Ολο αυτο γινεται γιατι αν δεν ειναι καμμενη πλακετα και καταφερουν να το ανοιξουν στο service δεν ξερω 1. ποσον καιρο θα κανουν να στο επιστρεψουν και 2. ποσο εκτος εκτος εγγυησης θα σε βγαλουν. Αν ειναι καμμενη πλακετα ωστοσο, απλως στην αλλαζουν (εντος εγγυησης και φυσικα δεν τους λες πως επαιζες με το odin ή κατι τετοιο, απλως το βρηκες ετσι το πρωι). ΕΝΤΙΤ: Εκει που ζεσταινεται πρεπει να ειναι ο επεξεργαστης. Εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα αρκετες φορες να μπω σε download mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως αυτο κανει το jig. Αλλα δεν νομιζω πως θα δουλεψει στην περιπτωση σου. Αν θελεις να το ρισκαρεις μπορεις να το αγορασεις απο δω (ειναι σχεδον τζαμπα) http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Jig-Download-Mode-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/120774899736?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item1c1ebeb818#ht_2524wt_1159 Εναλλακτικα θα μπορουσα να σε εξυπηρετησω εγω, αλλα δυσκολα αυριο. Ολο αυτο γινεται γιατι αν δεν ειναι καμμενη πλακετα και καταφερουν να το ανοιξουν στο service δεν ξερω 1. ποσον καιρο θα κανουν να στο επιστρεψουν και 2. ποσο εκτος εκτος εγγυησης θα σε βγαλουν. Αν ειναι καμμενη πλακετα ωστοσο, απλως στην αλλαζουν (εντος εγγυησης και φυσικα δεν τους λες πως επαιζες με το odin ή κατι τετοιο, απλως το βρηκες ετσι το πρωι). ΕΝΤΙΤ: Εκει που ζεσταινεται πρεπει να ειναι ο επεξεργαστης. Εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα αρκετες φορες να μπω σε download mode. θα το δοκιμασω κατα τη διαρκεια της βραδιας να μπω...αλλα δεν πιστευω να ανοιξει...αυριο θα το παω στην αντιπροσωπεια κ μεχρι το απογευμα θα σ γραψω νεα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι ναι το έφτιαξα τελικά ,δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε αλλα από ότι κατάλαβα έσβησα όλα τα partition τις μνήμης του κινητού και έγινε γενικά ένα μπάχαλο. αλλα με βοηθησε ο "gorgiosalon" και τον ευχαριστώ παρα πολύ,μου έφτιαξε έναν παρα πολύ αναλυτικό οδηγό στο myphone.gr και λύθηκε το πρόβλημα να και το link μπας και βοηθήσει και κάποιον άλλον που έχει πάθει κάτι παρόμοιο http://www.myphone.g...p?t=317122 Αααα εσυ εισαι που εκανες re-partition το κινητο σου για να στρωσει? χεχεχε...παρακολουθουσα το προβλημα σου στο myphone. θα το δοκιμασω κατα τη διαρκεια της βραδιας να μπω...αλλα δεν πιστευω να ανοιξει...αυριο θα το παω στην αντιπροσωπεια κ μεχρι το απογευμα θα σ γραψω νεα.... Καλη δυναμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 2 γρηγορες αποριες. Α) γινεται να κανω ημιδιαφανες την μπαρα ειδοποιησεων και μονο αυτη, χωρις να περασω καποιο theme ? Β) εχει παρατηρηση καποιος που χρησιμοποιει το handcent sms οτι οταν λαμβανεις μυνημα, πρωτα εμφανιζεται το pop up window και μετα η ειδοποιηση νεου μυνηματος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 2 γρηγορες αποριες. Α) γινεται να κανω ημιδιαφανες την μπαρα ειδοποιησεων και μονο αυτη, χωρις να περασω καποιο theme ? Β) εχει παρατηρηση καποιος που χρησιμοποιει το handcent sms οτι οταν λαμβανεις μυνημα, πρωτα εμφανιζεται το pop up window και μετα η ειδοποιηση νεου μυνηματος;; Α) δεν ξέρω, υπάρχει λινκ στο xda για να κανείς κάτι τέτοιο, αλλα κάτι θυμάμαι που ο leo δεν το πρότεινε σε κανέναν απο όσους το ζητούσαν, δε θυμάμαι γιατί. Παντως επειδή αρχικά ήθελα και εγώ κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει το galaxyblue theme. Κανει το taskbar μαυρο γιαλιστερο. Δεν είναι το ιδιο, αλλα με ένα σχετικά μαυρο wallpaper ,καλύτερα φαίνεται, επειδή εχω δει πως φαίνεται με εντελώς διάφανο. Β) Αφαίρεσε το original sms προγραμμα ώστε να μην έχεις διπλές ειδοποίησεις. Για την ακρίβειά πάγωσε το με titanium backup. Αν δεν βγάλεις άκρη πως γίνεται πεσμου να γραψω αναλυτικά. Την μπαταριά πως τη βλέπετε στη νεα rom; Γιατί μου φαίνεται λίγο χειρότερη; Μόλις έβαλα και το siyan 2.1b13 Quadrant 4269 τη 2η φορα που το έτρεξα. Το περισσότερο που εχω δει χωρίς overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αααα εσυ εισαι που εκανες re-partition το κινητο σου για να στρωσει? χεχεχε...παρακολουθουσα το προβλημα σου στο myphone. ναι, κατάφερα να το διαλύσω και να το ξανά επαναφέρω, πάλι καλά. πάντως ήταν τρομακτική εμπειρία πίστεψε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 backup. Αν δεν βγάλεις άκρη πως γίνεται πεσμου να γραψω αναλυτικά. Την μπαταριά πως τη βλέπετε στη νεα rom; Γιατί μου φαίνεται λίγο χειρότερη; Μόλις έβαλα και το siyan 2.1b13 Quadrant 4269 τη 2η φορα που το έτρεξα. Το περισσότερο που εχω δει χωρίς overclock. Αυτο το εχω κανει ηδη. Η ειδοποιηση ειναι του handcent, απλα οπως ειπα πρωτα βγαινει το popupwindow που σου επιτρεπει αμεση απαντηση και μετα ερχεται η ειδοποιηση οτι εχω νεο μυνημα....wtf? μηπως,λεω μηπως, να το γυρνουσαμε στο go sms παλι? edit : Εφτιαξε. Ενταξει, βλακια μου, απλα ηθελε restart το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Β) Αφαίρεσε το original sms προγραμμα ώστε να μην έχεις διπλές ειδοποίησεις. Για την ακρίβειά πάγωσε το με titanium backup. Αν δεν βγάλεις άκρη πως γίνεται πεσμου να γραψω αναλυτικά. Την μπαταριά πως τη βλέπετε στη νεα rom; Γιατί μου φαίνεται λίγο χειρότερη; Μόλις έβαλα και το siyan 2.1b13 Quadrant 4269 τη 2η φορα που το έτρεξα. Το περισσότερο που εχω δει χωρίς overclock. Aν μπορείς, πες μου πως να κλείσω την original εφαρμογή! Και εγώ συμφωνώ πως είναι ελαφρώς χειρότερη η μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Aν μπορείς, πες μου πως να κλείσω την original εφαρμογή! Και εγώ συμφωνώ πως είναι ελαφρώς χειρότερη η μπαταρία. Στο titanium backup πας σε Αντίγραφα ασφάλειας και επαναφορά , βρίσκεις στην λιστα την original εφαρμογή sms, την επιλεγείς και παταει διακοπη. Πατοντας επαναφορά ξαναδουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimaras1000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εχω περασει στο samsung galaxy s καποια αλλη ρομ αλλα θελω να περασω την επισημη την ελληνικη πως μπορω ξανα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εχω περασει στο samsung galaxy s καποια αλλη ρομ αλλα θελω να περασω την επισημη την ελληνικη πως μπορω ξανα??? Έχει κάνει μετατροπή του system partition σε ext4; Αν όχι, απλά κατέβασε την official ROM, κράτα efs backup σε περίπτωση που δεν έχει κρατήσει, και φλάσαρε μέσω ODIN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις