oldnew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Κανενα. Βασικα δε βλεπω και καμια μεγαλη διαφορα οπτικα. Φαινεται λιγο γρηγοροτερη. Φιαχτηκαν και τα θεματα και ειδικα το galaxy blue που με ενδιαφερει.
S2Katana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 +1, και εγώ το παρατήρησα αυτό με τα θέματα.
kostas/88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γενικά η καινούρια rom είναι πολύ καλή, τα ελαττώματα που ανακάλυψα είναι: 1)TwLauncher samsung.tw4.nextgen μου πετάει σφάλματα συχνά πυκνά 2)το widget program monitor σε συνδυασμό με τον TwLauncher samsung.tw4.nextgen δεν λειτουργεί 3)το κουμπί εφαρμογές-σπίτι δεν πάει τελείως δεξιά όπως συνήθως (μάλλον για να μπαίνει στην μέση όταν βάζεις 5 εικονίδια) αλλα δεν θα το χαρακτήριζα πρόβλημα αλλα συνήθεια αυτά μέχρι στιγμής
oldnew Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γενικά η καινούρια rom είναι πολύ καλή, τα ελαττώματα που ανακάλυψα είναι: 1)TwLauncher samsung.tw4.nextgen μου πετάει σφάλματα συχνά πυκνά 2)το widget program monitor σε συνδυασμό με τον TwLauncher samsung.tw4.nextgen δεν λειτουργεί 3)το κουμπί εφαρμογές-σπίτι δεν πάει τελείως δεξιά όπως συνήθως (μάλλον για να μπαίνει στην μέση όταν βάζεις 5 εικονίδια) αλλα δεν θα το χαρακτήριζα πρόβλημα αλλα συνήθεια αυτά μέχρι στιγμής Φαντάζομαι για να χρησιμοποιείς τη νεα rom, το έφτιαξες το κινητό τελικά.. Τι έφταιγε βρήκες;
kostas/88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Φαντάζομαι για να χρησιμοποιείς τη νεα rom, το έφτιαξες το κινητό τελικά.. Τι έφταιγε βρήκες; Ναι ναι το έφτιαξα τελικά ,δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε αλλα από ότι κατάλαβα έσβησα όλα τα partition τις μνήμης του κινητού και έγινε γενικά ένα μπάχαλο. αλλα με βοηθησε ο "gorgiosalon" και τον ευχαριστώ παρα πολύ,μου έφτιαξε έναν παρα πολύ αναλυτικό οδηγό στο myphone.gr και λύθηκε το πρόβλημα να και το link μπας και βοηθήσει και κάποιον άλλον που έχει πάθει κάτι παρόμοιο http://www.myphone.g...p?t=317122
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι φοβερη η ταχυτητα που κανει επεανεκινηση με την νεα leomar? Εχω εντυπωσιαστει. Overall δεν εχει τρελες διαφορες, αλλα μονο ο χρονος επανεκινησης μου λεει πως κατι πηγαινει πολυ καλα
tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εκανα μια βλακεια με το δικο μ γαλαξια....το συνδεσα στο λαπτοπ κ εκανα κατι με το odin κ το αποσυνδεσα καπως βιαια κ δεν μ ανοιγει τωρα...τι μπορω να κανω τωρα???να το παω στην αντιπροσβπεια??να τους πω πως ετσι ξαφνικα μ ηταν dead??
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Oχι. Δοκιμασε να μπεις σε download mode (Volume Down + Home + Power ταυτοχρονα πατημενα για λιγα δευτερολεπτα) και μετα ξαναφλασαρε. Αν δεν λειτουργησει (δοκιμασε το καποιες φορες) αγορασε ενα usb jig (καποιες σελιδες πισω παιζει link νομιζω) και ξαναφλασαρε. Αλλα στατιστικα ο πρωτος τροπος θα δουλεψει Γενικα παντως ειναι καλο να προσεχουμε οταν φλασαρουμε για να μην κατσει καμια περιεργη στραβη.
kostas/88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εκανα μια βλακεια με το δικο μ γαλαξια....το συνδεσα στο λαπτοπ κ εκανα κατι με το odin κ το αποσυνδεσα καπως βιαια κ δεν μ ανοιγει τωρα...τι μπορω να κανω τωρα???να το παω στην αντιπροσβπεια??να τους πω πως ετσι ξαφνικα μ ηταν dead?? για δοκίμασε φιλε μπαίνει σε download mode edit me prolave o stormrain kai einai kai poio analitikos
koslibpro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια εκανα μια βλακεια με το δικο μ γαλαξια....το συνδεσα στο λαπτοπ κ εκανα κατι με το odin κ το αποσυνδεσα καπως βιαια κ δεν μ ανοιγει τωρα...τι μπορω να κανω τωρα???να το παω στην αντιπροσβπεια??να τους πω πως ετσι ξαφνικα μ ηταν dead?? Δεν θα σε πιστεψουν.ακολουθησε κ εδυ τον οδηγο π δημοσιευθηκε λιγο πιο πανω...ισως δουλεψει κ γ εσενα..
tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν μπαινει σε download mode...με τον αλλο τροπο θα δουλεψει σιγουρα??
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν μπαινει σε download mode...με τον αλλο τροπο θα δουλεψει σιγουρα?? Πες μου τι σου δειχνει η οθονη? Γενικα δεν ανοιγει καθολου? Οταν πατας το power button δειχνει να ανταποκρινεται ή οχι? Ειναι φορτισμενη η μπαταρια?
tzimaras1000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πες μου τι σου δειχνει η οθονη? Γενικα δεν ανοιγει καθολου? Οταν πατας το power button δειχνει να ανταποκρινεται ή οχι? Ειναι φορτισμενη η μπαταρια? τιποτα δεν μ δειχνει κ δεν ανταποκρινεται....ναι ειναι φουλ φορτισμενη!!!αυτο με το jig π μ ανεφεραν παραπανω π μπορω να το βρω???ειναι εποτελεσματικο?
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όσα σου είπε ο stormrain συν(+) δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα για 10+ δευτερόλεπτα το Power button και δες αν ανοίγει! off toxic 30 σελίδες μείναν Πέτρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις