Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως καλο είναι να δοκιμάσεις με αλλο pc. Αφου δοκίμασες να εγκαταστήσεις μια rom με odin, δοκίμασε και άλλη διαφορετική. Δοκίμασε να κανείς root επίσης μέσω odin (επειδή το αρχείο που γράφεις μέσω odin είναι μικρότερό. Αν το παρει, θα αποκτήσεις cwm οπότε μπορείς να κανείς πολλά μετα. ) Δεν μπορεί.. κάτι απο όλα θα εγκατασταθεί. Αν δε δουλέψει τίποτα πιστεύω θα χρειαστείς το usb jig.,

android.png

Παιδια συγνωμη αν γραφω κι εγω σε αλλο θεμα,αλλα ειναι πρωτη μ μερα π εκανα την εγγραφη.εχω τ sam s2.απο τ καλοκαιρι μολις ειχε βγει(ωραιες εποχες) κ ειμαι κατενθουσιασμενη μ ολες του τις εφαρμογρες.μπορω ν πω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα μ σιγουρια.αλλα η μπαταρια τ τελειωνει καθε μερα α)τι μπορω ν κανω για ν μν τ βαζω καθε βραδυ για φορτιση; β)δεν μπορω ν αγορασω εναν φορτιστη χωρις καλωδια σαν βαση; πρωτη μ δημοσιευση)

Άλλη rom. Αμα διαβάσεις τι έχει γραφτεί εδω, θα καταλαβεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Η hd οθόνη του nexus, μια super amoled με υψηλή αναλυση, είναι βέβαιος ότι είναι μακράν η καλητερη οθόνη που υπάρχει σημερα. Ούτε retina ούτε τίποτα..

android.png

Μην είσαι Σίγουρος! Η οθόνη του νέου nexus είναι πολύ χειρότερη από αυτή του S2 μιας και ειναι απλή super amoled και όχι Plus!

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1319022037

B)

• Moderators

μπαίνει μονο σε download mode, το άλλο το εικονίδιο με το τριγωνάκι είναι κάτι καινούριου δεν το έχω ξαναδεί

και μου το εμφανίζει ότι άλλο και αν κάνω είτε πάω να το ανοίξω είτε πάω να το βάλω στην φόρτιση είτε πάω να το βάλω σε clockmode.

τώρα όσο αφορά το odin συνδέεται κανονικά ξεκινάει κανονικά διαδικασία και κολλάει σε διαφορετικά σημεία κάθε φορα αλλα δεν ολοκληρώνεται ποτε.

το efs ναι το έχω κάνει buckup στο pc

το facktory reset αν δεν κάνω λάθος το έχω κάνει ήδη πριν ξεκινήσω να πατάω format και σε μια μια τις επιλογές ξεχωριστά αλλα έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνει σε cloackmode

έχω κάνει μαλακια το διαισθάνομαι και μάλιστα μεγάλη

Γενικα τα Samsung ειναι πολυ δυσκολο να γινουν τουβλα. Οπως ειπε ο Νικος, αφου μπαινει σε download mode δεν υπαρχει κανενας λογος αγχους. Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, αλλα διορθωνεται. Κανε μια επανεκινηση στον υπολογιστη σου και δοκιμασε να φλασαρεις απο αλλη θυρα usb. OXI hub. Αν αποτυχει αυτο πηγαινε σε αλλο pc.

Ερώτηση: Σε εμένα δουλεύει άψογα το τηλέφωνο, αλλά από την μέρα που το φλάσαρα, όταν κάνει εκκίνηση έχει το τριγωνάκι, κάτω από το εικονίδιο της Samsung. Είναι φυσιολογικό?

Ερώτηση: Σε εμένα δουλεύει άψογα το τηλέφωνο, αλλά από την μέρα που το φλάσαρα, όταν κάνει εκκίνηση έχει το τριγωνάκι, κάτω από το εικονίδιο της Samsung. Είναι φυσιολογικό?

Φυσιολογικοτατο. Στο xda υπάρχει threat πως να το βγάλεις αν σε ενοχλεί, αλλα απαιτεί χρηση usb jig. Δε βλέπω το λογο να ασχολούμαστε καν.. Μονο αν θες να το πας για service.

android.png

Εγώ έχω μείνει ακόμα στην KH3 :P . Να βάλω ΚΙ3 που απο ότι διαβάζω είναι παρα πολυ καλή ή να πάω για την καινούργια ΚΙ4 και HD1 ? Ιδού η απορία :mrgreen:

Το σκέφτεσαι κιόλας; Εννοείται πας στην νεα rom. Σαν ποιο καινούρια είναι καλητερη.

android.png

Λοιπόν μπήκε και η Revolution.

Πολύ θετικές εντυπώσεις, ακόμη καλύτερη απόκριση οθόνης, 30% πιο γρήγορη η συσκευή και στα ίδια (ίσως ελαφρώς καλύτερα) η μπαταρία. Το προτείνω!

Υ.Γ. Βέβαια, με ταλαιπώρησε η εγκατάσταση, όλο κόλλαγε στο cwm κατά τη διάρκεια του boot.

Λοιπόν μπήκε και η Revolution.

Πολύ θετικές εντυπώσεις, ακόμη καλύτερη απόκριση οθόνης, 30% πιο γρήγορη η συσκευή και στα ίδια (ίσως ελαφρώς καλύτερα) η μπαταρία. Το προτείνω!

Υ.Γ. Βέβαια, με ταλαιπώρησε η εγκατάσταση, όλο κόλλαγε στο cwm κατά τη διάρκεια του boot.

Ναι ε.. Τι μου κανείς τώρα, και το εχω στημένο μια χαρά.. Θα με κανείς να την βάλω και εγώ..

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...