S2Katana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον μιας που βγηκε το galaxy nexus πλεον και το droid razr βεβαια Αξιζει να παω σε καποιο απο αυτα ή η διαφορά τους με το s2 ειναι τετοια που να παρω αυτο? Ρωταω και παλι γιατι βλεπω καποιες bargain τιμες για s2 στα μεταχειρα και θεωρω οτι αξιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον μιας που βγηκε το galaxy nexus πλεον και το droid razr βεβαια Αξιζει να παω σε καποιο απο αυτα ή η διαφορά τους με το s2 ειναι τετοια που να παρω αυτο? Ρωταω και παλι γιατι βλεπω καποιες bargain τιμες για s2 στα μεταχειρα και θεωρω οτι αξιζουν Και οσο περιμένεις λογικά το sgs2 μεταχειρισμενο θα πέσει κιαλο. Ότι βγαινει ολο και κάτι καλύτερό θα έχει. Τεραστία διάφορα δε θα έχει κανενα απο τα 3. Σε επεξ , μνημη κλπ εκεί και εκεί είναι. Από εκεί και περα όλα παίζουν ρολο, design κλπ. Το nexus έχει το μεγαλο συν θα τρέχει 4.0. Στο sgs2 μονο σε custom θα το δεις σύντομα λογικά. Προσωπικά το μονο που ζηλεύω είναι η υψηλή αναλυση που έχουν. Δε θα τα επαιρνα γιατί είναι ακόμα μεγαλύτερα. Περίπου 1 εκ μακρύτερα.. Μεχρι να βγουν αυτά θα βγαινει και το sgs3. Δες τα όλα απο κοντά όταν βγουν και αποφάσισε. Αν βιάζεσαι την ξέρεις τη λύση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ειμαι προθυμος να περιμενω μεχρι τις γιορτες. Ενταξει ισα ισα σε custom στο gs2 δεν θα ειναι καλυτερα? Το design ειναι φυσικα παραγοντας αλλα δεν επηρεαζει πολυ την τελικη μου αποφαση. Η hd οθονη του nexus μ αρεσει παρα πολυ. Anyway λογικα αμα περιμενω μεχρι Christmas θα ξερουμε περισσοτερα για το ICS σωστα? Γτ πιστευω ICS+Gs2 θα μιλαμε για τρομερα πραματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Η hd οθόνη του nexus, μια super amoled με υψηλή αναλυση, είναι βέβαιος ότι είναι μακράν η καλητερη οθόνη που υπάρχει σημερα. Ούτε retina ούτε τίποτα.. και εγώ πιστεύω ότι με ιcs το sgs2 θα γίνει ακόμα φοβεροτερο. Αλλα ας περιμένουμε να δουμε. Είναι σημαντικό να βγει original rom ics για το sgs2 γιατί βγαίνουν custom πανω σε αυτή που είναι ποιο αξιοπιστες/απροβληματιστες. Κάτι μου λέει ότι το sgs3 θα τα παταει όλα.. Ειδικά αν βγει στις 4.65 ίντσες αλλα στο ιδιο μέγεθος με το sgs2. Που είναι εντελώς φυσιολογικό αν αφαιρέσεις τα πλήκτρα και πας την οθόνη μεχρι εκεί, και τα κουμπιά είναι μέρος της οθόνης σαν το nexus. Το nexus είναι αδικαιολόγητα τόσο μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η εξέλιξή της leomar rom, είναι η revolution 1.0 rom που πλέον εξελίσσεται απο τον leo, και άλλον ένα. Έχει βγει ηδη αναβαθμηση της rom, με ενσωματομενη την εφαρμογή revolution για να κατεβάζουμε θέματα κλπ. Οποίος έχει χρονο και τη δοκιμάσει ας γραψει εντυπώσεις . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1312240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Λέω να τη δοκιμάσω αύριο...Θέλει κάτι άλλο πέρα από wipe&erase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όχι, τίποτα. Αμα τη βαλεις, δες αν έχουν φτιάξει τα θέματα ή δεν τα έχουν ακόμα έτοιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όχι, τίποτα. Αμα τη βαλεις, δες αν έχουν φτιάξει τα θέματα ή δεν τα έχουν ακόμα έτοιμα. την δοκίμασα είναι πολύ καλή, τα θεματα δεν τα έχουν ετοιμάσει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 την δοκίμασα είναι πολύ καλή, τα θεματα δεν τα έχουν ετοιμάσει ακομα Βλέπεις καμία σημαντική διάφορα/βελτιωση σε σχεση με τη 2.7.1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 παιδιά βοήθεια!!!! εχτές το βραδυ πήγα να κάνω μια διαγραφή σε όλα στο κινητό και πήγα ο έξυπνος και πάτησα μέσα από το clockmod format σε όλα 1-1 σε όλα και από εκκινεί την στιγμή δεν μου ανοίγει δεν περνάει καινούριο λογισμικό με το odin δεν κάνει tpt και με τα πολλά πολλά που έχω προσπαθήσει και έχει κολλήσει τώρα μου βγάζει ένα σύμβολο όταν πάω να το ανοίξω που δείχνει ένα κινητό με έναν υπολογιστή και καλά να συνδέονται με ένα καλώδιο και από πάνω ένα τριγωνάκι με ένα θαυμαστικό πείτε μου το διέλυσα το κινητό?? υπάρχει καμια λύσει η πάει για πέταμα σας παρακαλώ είμαι απεγνωσμένος και τρελαμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δε μου έχει τύχει για να εχω εμπειρια, αλλα αμα παιδευτεις θα τη βρεις τη λύση πιστεύω. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις ένα threat στο xda, καθώς εκεί υπάρχουν πολοι περισσότεροι και πολυ ποιο εμπειροι. Για διαβασε και αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1251129 Ή και αυτό μήπως σε βοηθήσει κάτι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1108499 Ψαξε στο google με κατάλληλες λεξεις κλειδιά. Δε διευκρινίζεις, το cwm μενού στο βγάζει; (Κρατα πατημένα 3 κουμπιά ταυτόχρονα home-shutdown-volume down. Αν δε δουλεύει αυτό, σε recovery mode μπαίνει; Το ιδιο αλλα volume up) Αν ναι υπάρχει και η επιλογή factory reset, μη την επιλέξεις ακόμα όμως. Το efs το έχεις σωσει στο pc; Πιθανών να χρειαστείς usb jig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 μπαίνει μονο σε download mode, το άλλο το εικονίδιο με το τριγωνάκι είναι κάτι καινούριου δεν το έχω ξαναδεί και μου το εμφανίζει ότι άλλο και αν κάνω είτε πάω να το ανοίξω είτε πάω να το βάλω στην φόρτιση είτε πάω να το βάλω σε clockmode. τώρα όσο αφορά το odin συνδέεται κανονικά ξεκινάει κανονικά διαδικασία και κολλάει σε διαφορετικά σημεία κάθε φορα αλλα δεν ολοκληρώνεται ποτε. το efs ναι το έχω κάνει buckup στο pc το facktory reset αν δεν κάνω λάθος το έχω κάνει ήδη πριν ξεκινήσω να πατάω format και σε μια μια τις επιλογές ξεχωριστά αλλα έτσι κι αλλιώς δεν μπαίνει σε cloackmode έχω κάνει μαλακια το διαισθάνομαι και μάλιστα μεγάλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Αφού μπαίνει σε download mode, μην άγχεσαι... Δοκίμασε και σε άλλο PC να φλασάρεις μέσω Odin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilinatraveler Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παιδια συγνωμη αν γραφω κι εγω σε αλλο θεμα,αλλα ειναι πρωτη μ μερα π εκανα την εγγραφη.εχω τ sam s2.απο τ καλοκαιρι μολις ειχε βγει(ωραιες εποχες) κ ειμαι κατενθουσιασμενη μ ολες του τις εφαρμογρες.μπορω ν πω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα μ σιγουρια.αλλα η μπαταρια τ τελειωνει καθε μερα α)τι μπορω ν κανω για ν μν τ βαζω καθε βραδυ για φορτιση; β)δεν μπορω ν αγορασω εναν φορτιστη χωρις καλωδια σαν βαση; πρωτη μ δημοσιευση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις