Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Έχω δοκιμάσει πολλές, πάντα όμως στη LeoMar επιστρέφω. Κυρίως λόγω κουζίνας, είναι απίστευτα βολική. Σίγουρα όμως και άλλες Rom αξίζουν μια ματιά. Διαφωνώ για την CM7, δεν είναι έτοιμη για το SGS2, όπως και η MIUI. Μπορεί στο μέλλον να αποδειχθούν καλύτερες, προς το παρόν όμως όχι. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι, προτείνω την Batista 2.2, πολύ καλή Rom, θέλει όμως manual customization και ίσως αυτό να μην είναι εύκολο για τον μέσο χρήστη. Η CM7 έχει άπειρα προβλήματα με το S2 οπότε καλό είναι να ασχοληθείτε μόνο με του LeoMar για την ώρα!
bscyb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν κάνω root στο galaxy s2 θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές,επαφές,αρχεία που έχω η όχι?
oldnew Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν κάνω root στο galaxy s2 θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές,επαφές,αρχεία που έχω η όχι? Δε, θυμάμαι αλλα αργα η γρήγορα θα χρειαστεί να τα διαγραφείς όλα. Οπότε εγκατέστησε το titanium backup. Στα κρατάει όλα σε ξεχωριστό backup ητε στην ενσωματομενοι 16 mb μνημη ή σε άλλη αν έχεις. Και μετα τα επαναφερεις πανεύκολα ητε όλα ητε οσα θες. Οι επαφές επανέρχονται έτσι και αλλιώς με συνχρονισμο απο Google. Είναι εκεί αποθηκευμένες.
bscyb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 τελικά έκανα root και δεν σβήστηκε τίποτα. τώρα ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω τις εφαρμογές της samsung (κάτι το όποιο διάβασα ότι μπορείς να το κάνεις εφόσον το κινητό είναι root αλλά δεν βρήκα πως)
oldnew Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 τελικά έκανα root και δεν σβήστηκε τίποτα. τώρα ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω τις εφαρμογές της samsung (κάτι το όποιο διάβασα ότι μπορείς να το κάνεις εφόσον το κινητό είναι root αλλά δεν βρήκα πως) Πάλι το titanium backup θες για να τις "παγωσεις". Μη παιδευεσαι. Θα φας πολυ ωρα και σωστή δουλεία δε θα κανείς. Ασε που φαντάζομαι η original rom που έχεις είναι παλαιά. Ποιο εύκολο είναι να βαλεις μια custom πχ leomar, που και τα έχουν αφαιρέσει σωστά, και θα έχεις την τελευταία rom/kernel που πλην των άλλων είναι γρηγορότερη και καταναλώνει λιγότερο. Αν επιμένεις να τα σβησεις μονός σου, κοιτα στο xda στο τοπικ για το sgs2.
kostas/88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 να ρωτήσω κάτι άσχετο και εγώ ρε παιδιά δεν ξέρω πως αλλα μου εμφανίζει με κάποια θέματα από την κουζίνα μια extra επιλογή στην επιλογή φόντου που λέγεται revolution wallpaper ξέρετε πως μπορώ να βρω αυτές τις εικόνες είτε μέσα από το σύστημα είτε να τις κατεβάσω από κάπου
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Να παρω το sgs2 ή να περιμένω πρωτα να φανει το nexus prime?
oldnew Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Να παρω το sgs2 ή να περιμένω πρωτα να φανει το nexus prime? Καλη ερώτηση .. Αν μπορείς να περιμένεις, περίμενε. Ότι νεο βγαινει σχεδόν παντα καλύτερό είναι. Θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω όμως, μεχρι να βγει, να παλαιωσει λίγο για να προσγειωθεί η τιμή, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά.
Nightstrike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 περίμενε για το nexus prime να δούμε τι παίζει με την καινούργια έκδοση android. Αλλά πάντως γενικά είμαι ψηλό-υπέρ για prime ή κάποιο με προ εγκατεστημένο το ics ώστε η συσκευή να είναι "έτοιμη", χωρίς κουμπιά δηλαδή. Παρόλα αυτά εάν κάνει +200Euro σε σχέση με το SGSII τότε ίσως να αξίζει το SGSII ή να περιμένεις ακόμα περισσότερο, you choice.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ρωταω επειδη το βλεπω σαν win/win Αν περιμενω και βγει σε σχετικα καλη τιμη και αποδοση αρκετα καλυτερη ωστε να δικαιολογει την τιμη του τοτε το χτυπαω. Αν παλι βγει υπερβολικα ακριβο ή καμια απογοητευση(χλωμο το τελευταιο) παω για S2 που θα πεσει κ η τιμη του λιγο παραπανω με την νεα κυκλοφορια(μπορει και να κανω λαθος βεβαια) Το σημαντικοτερο κριτηριο παντα θα ειναι ποια συσκευη απο τις 2 θα παιζει πιο smooth το fruit ninja.
orlox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ρωταω επειδη το βλεπω σαν win/win Αν περιμενω και βγει σε σχετικα καλη τιμη και αποδοση αρκετα καλυτερη ωστε να δικαιολογει την τιμη του τοτε το χτυπαω. Αν παλι βγει υπερβολικα ακριβο ή καμια απογοητευση(χλωμο το τελευταιο) παω για S2 που θα πεσει κ η τιμη του λιγο παραπανω με την νεα κυκλοφορια(μπορει και να κανω λαθος βεβαια) Το σημαντικοτερο κριτηριο παντα θα ειναι ποια συσκευη απο τις 2 θα παιζει πιο smooth το fruit ninja. Μην πας μακρια http://www.youtube.com/watch?v=UzsmDfKzk7M
oldnew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μην πας μακρια http://www.youtube.com/watch?v=IHp539IyabA Χεχε. Να παρει laptop δηλαδή ε. Παντως αμα κριτήριο είναι το παραπάνω, στο iphone 4 είναι ποιο smooth απο ότι στο sgs2. Επειδή το εχω τεστάρει και αυτό Παρόλα αυτά, το προτιμώ στο sgs2 λόγω (μεγάλης ) οθόνης. Αφού ακριβώς αυτό σχολιάζαμε με το φιλο που είχε το iphone 4. Επέμενε ότι προτιμάει το 4, αλλα οσο δούλευε το sgs2 αρχιζε να αναρωτιέται. Στο τέλος δεν ήξερε τι προτιμούσε, αλλα έλεγε αυτό. Ότι στο 4 είναι ποιο smooth το fruit ninja, αλλα μαλλον το προτιμά στο sgs2 λόγω της οθόνης. Και όντως ισχύει αυτό.
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Χαχα πλακα εκανα για το νιντζα ρε Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω καποια ρεκορ να σπασω To ψηνω πολυ ασχημα το ατιμο το S2 δεν μπορω να περιμενωωωωωωω :-D (smartphone maniac)
oldnew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παντως πλάκα πλάκα, το fruit nintza σε θέματα smoothnes ,είναι εργαλείο μέτρησης. Εκεί που νόμιζα ότι ήταν τέλειο στο sgs2, ειδα ότι στο 4 "αρπάζε" ένα κλικ γρηγορότερα. Μονο σε σύγκρισή το καταλαβαίνεις. Το οποίο σημαίνει ότι το android έχει περιθώρια βελτιστοποίησης ακόμα. 2ιπλο κλικ: Βάλτε οποία εφαρμογή θέλετε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1299923 Μπορειτε με διπλό κλικ του home button να τρέχετε οποία εφαρμογή θέλετε. Στην leomar δουλεύει μια χαρά. Μη ξεχάσετε στο deluxe settings, της lockscreen, να έχετε ενεργοποιημένο το διπλό πάτημα.
kostas/88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 να ρωτήσω ρε παιδιά έχει σημασία ποιο firmaware θα βάλω όταν θέλω να γίνω root και αν ναι που και πως βρίσκω ποιο firmaware πρέπει να βάλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις