Nightstrike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά την MIUI την έχει δοκιμάσει κανείς? Γενικά γνώμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά την MIUI την έχει δοκιμάσει κανείς? Γενικά γνώμες? Θα σου πω εντυπώσεις από Galaxy S (όχι ΙΙ). Μπόμπα η ROM. Αλλά αν κρίνω από μια mini επίδειξη Leomar στο Galaxy S II του Πέτρου, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος ROM. Πάντως είμαι fan miui γιατί μου αρέσει που είναι κοντά στην φιλοσοφία του iOS, δηλαδή simplicity at it's best!... Όπως θα γνωρίζεις το UI της MIUI είναι κοινό σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζει(και δεν είναι λίγες). Επομένως αν δεις από κάποιον γνωστό σου να φοράει MIUI, τουλάχιστον θα ξέρεις τί να περιμένεις από εμφάνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 χεχε γενικώς έχω το desire με Miui και το Galaxy S και ξέρω Κυρίως ρωτάω για galaxy s 2 μήπως δεν είναι final ή έχει bugs ή γενικά υπάρχουν καλύτερες από αυτήν. Μην ξεχνάμε για την Miui ότι κάνεις update πολύ εύκολα OTA χωρίς να ασχοληθείς παραπάνω από ότι με official Roms. Κοίτα γενικά η Miui σου προσφέρει πολλά out of the box αλλά με την καμία δεν σου μειώνει τις επιλογές (βλέπε ios). Οπότε δεν θα έλεγα απλή Rom όσο ολοκληρωμένη Ένα παράπονο έχω μόνο! Το stock app για μηνύματα δεν υποστηρίζει παραπάνω από 62 χαρακτήρες ανά μήνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τη δοκίμασα και αυτή, πριν κανα 2-3 εβδομάδες. Γενικά αυτή τη στιγμή είναι WIP/beta και απ'ότι ξέρω έχει δρόμο ακόμα. Αν και όλα είναι γούστα, προτιμώ το android feel σε σχέση με το iOS, οπότε δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε και ιδιαίτερα. Αν και μπορώ να καταλάβω τί συμπαθεί ο κόσμος στη MIUI, simplicity at it's best που έλεγε και η γιαγιά μου . Ίσως αν φτάσει σε final εκδοση να τη ξαναδοκιμάσω, μέχρι τότε όμως, LeoMar και ξερό ψωμί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δοκιμάστε και το siyah kernel. Πολυ γρήγορο, χρησιμοποιω uv, και το εχω ρυθμισει απο 100-1200 mhz χωρίς setcpu. Με αυτές τις ρυθμίσεις κατανάλωνει πολυ λίγο και έχεις και bln. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το αμερικανικο gs ii για t mobile 1.5 GHz Scorpion dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm APQ8060 Snapdragon chipset 480 x 800 pixels, 4.52 inches HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Οτι μπορει η samsung για να χτυπησει την apple. Αν εχει ξαναγραφτει συγχωρεστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το αμερικανικο gs ii για t mobile 1.5 GHz Scorpion dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm APQ8060 Snapdragon chipset 480 x 800 pixels, 4.52 inches HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Οτι μπορει η samsung για να χτυπησει την apple. Αν εχει ξαναγραφτει συγχωρεστε με. Μπαταρια ποσο έχει λέει; Γιατί 1.5+ το παμε και εμείς. Με τη μπαταρια τι γίνεται είναι το θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μπαταρια ποσο έχει λέει; Γιατί 1.5+ το παμε και εμείς. Με τη μπαταρια τι γίνεται είναι το θεμα.. Standard battery, Li-Ion 1800 mAh Λιιγο μεγαλυτερη. Δεν νομιζω να καλύπτει την οθόνη και τον επεξεργαστη ομως εκτος και αν το 220 ειναι πιο οικονομικο απο το mali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω και εγω το SGS2, είναι καταπληκτικό τηλέφωνο αλλα έχει θέματα το software του. Συνεπώς, ήρθε η ώρα για custom Rom. Ξέρει κανεις τι πρέπει να διαβάσω για να την περάσω;θα ηθελα να αποφύγω να διαβάσω και τις 40 σελίδες του παρόν τόπικ. Τρέχει το τελευταίο software της Samsung. Γενικα πιάνουν τα χέρια μου με αυτα, οποτε απλα θα ηθελα καποιος να μου πει τι περίπου να διαβάσω. Καλο θα ήταν τα custom rom tools να δουλεύουν στο MacOSX, για να μην πρηζομαι με τα Win. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω και εγω το SGS2, είναι καταπληκτικό τηλέφωνο αλλα έχει θέματα το software του. Συνεπώς, ήρθε η ώρα για custom Rom. Ξέρει κανεις τι πρέπει να διαβάσω για να την περάσω;θα ηθελα να αποφύγω να διαβάσω και τις 40 σελίδες του παρόν τόπικ. Τρέχει το τελευταίο software της Samsung. Γενικα πιάνουν τα χέρια μου με αυτα, οποτε απλα θα ηθελα καποιος να μου πει τι περίπου να διαβάσω. Καλο θα ήταν τα custom rom tools να δουλεύουν στο MacOSX, για να μην πρηζομαι με τα Win. Ευχαριστω! Για mac, δεν ξέρω, ας γραψει κανένας ειδικότερος. Το software έχει όντως θεμα. Με leomar 2.7.1 μετα απο 16 ώρες ειχα χθες 70% μπαταριά ακόμα (με uv, siyah kernel κλπ ), με λίγη χρηση βεβαία. Οθόνη συνολικά ήταν αναμμένη 1 ωρα μονο. Αυτό είναι εντελώς απίστευτο σε σχεση με την original rom. Με την ιδία χρηση θα ειχα 0 μπαταριά. Το κινητό ψυγείο. Ακόμα και nfs shift (που κανονικά δεν παίζει γιατί θέλει tegra, και χρησιμοποιω chainfire3d) ζεσταινόταν ελάχιστα. Αλλο κινητό. Με την original, το εχω ξαναγράψει, μου έχει τύχει να βγάλω το κινητό απ την τσεπη, να ζεματαει και η μπαταρια σχεδόν αδεία. Τα γραφω για να ξέρετε ποσο μπορεί να αλλάξει αν το στησετε σωστά. Έκανα πληρη format για να βάλω την 2.7.1 γιατί απλα με update απο 2.6 ειχα μεγάλη κατανάλωσή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το αμερικανικο gs ii για t mobile 1.5 GHz Scorpion dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm APQ8060 Snapdragon chipset 480 x 800 pixels, 4.52 inches HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Οτι μπορει η samsung για να χτυπησει την apple. Αν εχει ξαναγραφτει συγχωρεστε με. Ποιός ο λόγος τότε να βγάλουν και το Samsung Nexus? Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά πάνω κάτω που θα έχει το επόμενο smartphone, το βάζουν σε απλή αναβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για mac, δεν ξέρω, ας γραψει κανένας ειδικότερος. Το software έχει όντως θεμα. Με leomar 2.7.1 μετα απο 16 ώρες ειχα χθες 70% μπαταριά ακόμα (με uv, siyah kernel κλπ ), με λίγη χρηση βεβαία. Οθόνη συνολικά ήταν αναμμένη 1 ωρα μονο. Αυτό είναι εντελώς απίστευτο σε σχεση με την original rom. Με την ιδία χρηση θα ειχα 0 μπαταριά. Το κινητό ψυγείο. Ακόμα και nfs shift (που κανονικά δεν παίζει γιατί θέλει tegra, και χρησιμοποιω chainfire3d) ζεσταινόταν ελάχιστα. Αλλο κινητό. Με την original, το εχω ξαναγράψει, μου έχει τύχει να βγάλω το κινητό απ την τσεπη, να ζεματαει και η μπαταρια σχεδόν αδεία. Τα γραφω για να ξέρετε ποσο μπορεί να αλλάξει αν το στησετε σωστά. Έκανα πληρη format για να βάλω την 2.7.1 γιατί απλα με update απο 2.6 ειχα μεγάλη κατανάλωσή. Καμία οδηγία για το πως να περάσω custom rom, με συγκεκριμένα και περιληπτικά βήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Λοιπν, γινε root το Samsung. Για να βαζω custom rom, απλα τρεχω το Odin? Ποια custom rom ειναι η καλυτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ok, help. Το έκανα root με αυτό εδώ. Μετά κατέβασα το premium root manager, δοκιμάζω να εγκαταστήσω κάποια από τις ROM, αλλά κάθε φορά στο reboot μου βγάζει το μνμ E:failed to verify the whole file signature E; signature verification failed Τι φταίει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δε νομίζω να υπάρχει θέμα με odin σε mac, από εκεί και μετά όλα γίνονται στο κινητό... Post #265 στο συγκεκριμένο θέμα, είχαμε αναφερθεί σε root και custom rom. Μπείτε στον κόπο και διαβάστε 2-3 σελίδες από το συγκεκριμένο post και μετά (σελίδα 27+), εξηγούνται όλα. Αν παραμείνουν απορίες, εδώ είμαστε... Υ.Γ: Κάποια πράγματα που αναφέρονται εκεί είναι λίγο out of date, κυρίως σχετικά με τη rom version & το chainfire kernel, αλλά όλα τα link λειτουργούν και είναι up to date, οπότε η διαδικασία παραμένει η ίδια. Απλά, σημαντικό, την εφαρμογή RevolutionRom (η παλία KitchenApp) τη βρίσκεις στο θέμα του LeoMar στο XDΑ και όχι στο Google Market. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις