Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΗΝ ξεχνατε να παρετε backup του efs μετα το root γιατι μετα μπλεκεις (ασκοπα) μεχρι και με αλλαγες πλακετας.

εκανα root , Πως περνω backup το efs? και ποτε το κανω restore? μολις βαλω καινουρια rom?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Mε τον root explorer βρισκεις τον φακελο efs (ειναι στο path /root/efs) και τον αντιγραφεις καπου. ΔΕΝ τον επαναφερεις αν δεν χρειαστει.

Μολις παρελαβα το κινητο μου και μαντεψτε......απεκτησε την πρωτη του γρατζουνια, και αυτο οχι απο εμενα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Το αποτελεσμα ηταν να μη βγαλω ακρη. Με κουρασε αυτη η ιστορια και μαλλον θα το αφησω ετσι. Το πολυ πολυ να γραψω παραπονα και να τα στειλω στο τρομακτικο :devil:

On topic now : Εχει δοκιμασει κανεις διαφορετικα modems να μας πει εντυπωσεις? Ακουγεται οτι το modem KG3 εχει πολυ καλυτερο σημα και ταχυτητα.

ΥΓ: επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα των κερνελς, oldnew ποιο κερνελ μου προτεινεις?

Kernel εγώ εχω ragemod u1 v1.1b και modem NEKD5

Πριν ειχα για modem το ΧΧΚΙ1 το οποίο μου φάνηκε καλο. Τώρα διάβασα για το NEKD5 καλα λόγια και το έβαλα , αλλα γενικά δεν μπορω με βεβαιότητα να πω ποιο είναι καλύτερό.

Επίσης κάνω undervolting με το παραπάνω kernel χωρίς setcpu. Υποστηρίζει ο συγκεκριμένος kernel undervolting κατευθείαν απο αρχείο περίπου notepad οπου γράφεις τις τιμές που θες. Πιστεύω δουλεύει καλύτερα έτσι. Οποίον τον ενδιαφέρει να εξηγήσω πως γίνεται.

android.png

Mε τον root explorer βρισκεις τον φακελο efs (ειναι στο path /root/efs) και τον αντιγραφεις καπου. ΔΕΝ τον επαναφερεις αν δεν χρειαστει.

ευχαριστω! αυτο ηταν η απορια μου B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κανεις πως και αν μπορώ να παρακάμψω η να απενεργοποιήσω αυτό το κίτρινο πλαίσιο που μου βγάζει όταν θέλω να διαλέξω φόντο για την οθόνη κλειδώματος

και που με αναγκάζει να κάνω περικοπή και zoum. γιατί μου τα έχει ψιλό σπάσει τα νεύρα

ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κανεις πως και αν μπορώ να παρακάμψω η να απενεργοποιήσω αυτό το κίτρινο πλαίσιο που μου βγάζει όταν θέλω να διαλέξω φόντο για την οθόνη κλειδώματος

και που με αναγκάζει να κάνω περικοπή και zoum. γιατί μου τα έχει ψιλό σπάσει τα νεύρα

Το πλαίσιο αυτό είναι της αναλογίας των διαστάσεων της φωτό. Δεν γίνεται να το παρακάμψεις.

Παιδια πηρα και εγω το s2..το κινητο απλα ειναι απαιχτο..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος ξερει καποιες καλες custom roms για να διαλεξω..Προς το παρων ειμαι με gingerbread το 4 νομιζω..Ευχαριστω!

Post #265 στο συγκεκριμένο θέμα, είχαμε αναφερθεί σε root και custom rom. Μπείτε στον κόπο και διαβάστε 2-3 σελίδες από το συγκεκριμένο post και μετά (σελίδα 27+), εξηγούνται όλα.

Αν παραμείνουν απορίες, εδώ είμαστε... B)

Υ.Γ: Κάποια πράγματα που αναφέρονται εκεί είναι λίγο out of date, κυρίως σχετικά με τη rom version & το chainfire kernel, αλλά όλα τα link λειτουργούν και είναι up to date, οπότε η διαδικασία παραμένει η ίδια. Απλά, σημαντικό, την εφαρμογή RevolutionRom (η παλία KitchenApp) τη βρίσκεις στο θέμα του LeoMar στο XDΑ και όχι στο Google Market.

Κάτι άλλο... Η 2000maH μπαταρία έχει έρθει Ελλάδα? Την έχει παραγγείλει κανείς από εξωτερικό αν όχι?

Ο μόνος λόγος που δεν εχω πάρει ακόμα την μπαταρία, είναι ότι δεν έχει βγει ακόμα ανάλογη προστατευτική θήκη για να καλύψει τη διαφορά πάχους. Η μπαταρία δεν έχει έρθει ελλάδα ακόμα αλλά μπορείς να της πάρεις απο έξω απροβληματιστα. Στο mobilefun την έχει στα 31 ευρώ τελική τιμή.

android.png

Μια ερωτηση....Οταν συνδεθω με mhl στην τηλεοραση,πρεπει να το βαλω και στην φορτιση.Σε περιπτωση που θελω να δω μια ταινια απο εξωτερικο σκληρο δισκο δεν γινεται?δηλαδη και τα 3 μαζι?hdmi-φορτιση-διαβασμα απο σκληρο???

Φίλε δε ξέρω για σύνδεση στη τηλεόραση, δεν το έχω κάνει ποτέ.

Όσο για την μπαταρία, μόλις την παρήγγειλα. Εχω δύο θήκες, μία σιλικόνη bumper και μία τύπου πορτοφόλι. Πιστεύω ότι θα χωράει και στις δύο χωρίς πρόβλημα, το πάχος αυξάνει 9 χιλιοστά μόνο νομίζω... Όπως και να έχει, θα χωράει σίγουρα στη μία :-D

Φίλε δε ξέρω για σύνδεση στη τηλεόραση, δεν το έχω κάνει ποτέ.

Όσο για την μπαταρία, μόλις την παρήγγειλα. Εχω δύο θήκες, μία σιλικόνη bumper και μία τύπου πορτοφόλι. Πιστεύω ότι θα χωράει και στις δύο χωρίς πρόβλημα, το πάχος αυξάνει 9 χιλιοστά μόνο νομίζω... Όπως και να έχει, θα χωράει σίγουρα στη μία :-D

Μόλις την δουλέψεις περιμένουμε review :P .

Υγ : έχεις περάσει ΚΙ3 ;

android.png

Μόλις την δουλέψεις περιμένουμε review :P .

Υγ : έχεις περάσει ΚΙ3 ;

android.png

Ναι, από τότε που είχε βγάλει την 2.7 ο LeoMar την πέρασα κι εγώ. Μετά απλά έκανα update στη 2.7.1.

Φοβερή αλλαγή στη διάρκεια της μπαταρίας, αυτό είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό - και μάλιστα με CF-Root και χωρίς UV... B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...