Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λες 'κατεβαζεις' τι ακριβως εννοεις?

αστο φιλε να σε καλα με βοηθησε ενας φιλος μου που εχει κινητο με android :-) ^_^

Δημοσ.

Παίδες, χθες, δεν είχα πολλά να κάνω (μέχρι το kickoff της 2ης εβδομάδας του NFL rolleyes.gif) και είπα να συμμαζέψω λίγο το κινητό. Πολλά "άχρηστα" είχαν μαζευτεί στο "σκληρό". Οπότε σφίγγω ένα nandroid backup, κάνω ένα τελευταίο sync και κατέβασα να δοκιμάσω κάποιες άλλες rom. Κατέβασα Criskelo, Cognition & Batista. Την πρώτη την ήξερα από παλιότερα, εν τέλει δοκίμασα μόνο την Batista, λόγω χρόνου και είπα να μοιραστώ τις σκέψεις μου.

Χωρίς να θέλω να πω ότι ξαφνικά κάτι κακό για την LeoMar, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο συν της είναι το KitchenPlus | KitchenApp | RevolutionRom. Χωρίς αυτό και την απίστευτη (και πανεύκολη) δυνατότητα να εγκαθιστάς και να αλλάζεις τόσα πολλά αντικείμενα, πιστεύω ότι η LeoMar δε θα έφτανε το status που έχει φτάσει σήμερα. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή Rom, αλλά απ'ότι είδα χθες (ταπεινή μου άποψη) δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη. Προς το παρόν μπορώ να μιλήσω μόνο για την Batista, αλλά αν βρώ χρόνο θα δοκιμάσω και τις άλλες δύο που προανέφερα.

Συγκεκριμένα, η batista μου φάνηκε πάρα πολύ καλή, ελαφριά, γρήγορη και χωρίς να κολλάει κάπου. Σίγουρα θέλει λίγο περισσότερη δουλειά για παραμετροποίηση, αλλά στο xda υπάρχουν τόσα mods/themes, ένα απλό φλασάρισμα με CWM είναι όλη η υπόθεση.

Δε ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία κάποια Rom, άξια αναφοράς. Αν ναι, ας το μοιραστεί, αν θέλει (να θέλει όμωςtongue.gif).

Δημοσ.

Εννοείται το μεγαλο συν της leomar rom, είναι το kitchen. Τη φτιάχνεις όπως θες, με διαφορα θέματα κλπ. Κάποιος που έχει φτιάξει μια άλλη rom, μπορεί να έχει δωσει βαρύτητά σε αλλα πράγματά, να την έχει ποιο light κλπ. Δεν είναι πάντα εύκολο να προσθέσεις κάτι σε κάποια άλλη rom. Πχ αν θες να προσθέσεις jkay lockscreen, θα σου χαλάσει κάποια πράγματά απο το θεμα σου, ή θα έχεις reboot. Επίσης δε βαζεις οποίο θεμα θες.. Ο leo τα έχει τροποποίησει ελαφρώς για να δουλεύουν με τη rom του..

android.png

AudioboostSgs : Αυξάνει την έντασή του ήχου σε όλα μεχρι και 19%!! Πραγματικά δουλεύει. Στο market.

android.png

Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και είμαι νέος κάτοχος.

Απ' ότι βλέπω είναι branded της Vodafone...

Υπάρχει τρόπος να το κάνω unbrand?

Στις πληροφορίες έχει:

Έκδοση Βασικού Φάσματος:

I9100BUKG1

Kernel:

2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890

root@DELL102 #2

Αριθμός κατασκευής:

GINGERBREAD.BUKG2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και είμαι νέος κάτοχος.

Απ' ότι βλέπω είναι branded της Vodafone...

Υπάρχει τρόπος να το κάνω unbrand?

Στις πληροφορίες έχει:

Έκδοση Βασικού Φάσματος:

I9100BUKG1

Kernel:

2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890

root@DELL102 #2

Αριθμός κατασκευής:

GINGERBREAD.BUKG2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μπορεις, αρκει να φλασαρεις μια επισημη generic greek rom. Επισης μπορεις φλασαροντας μια custom rom. Κατα τη γνωμη μου ωστοσο μεινε για λιγο ετσι μεχρι να συνηθισεις τη συσκευη σου και μετα προχωρας. Χανεις βεβαια την εγγυηση.

Προσωπικα δεν βρισκω το λογο να φυγεις απο την branded για να πας σε generic επισημη. Αλλα περι ορεξεως :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην branded και στην unbranded?

Έχουν το ίδιο firmware κτλ?

Αν είναι έτσι, όντως δεν υπάρχει λόγος να γίνει...

• Moderators
Δημοσ.

Διαφορες αναμεσα σε branded και unbranded δεν νομιζω πως υπαρχουν. Εκτος ισως απο splash screens κλπ.

Aυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο θα εισαι εξαρτημενος απο τη Vodafone για τις αναβαθμισεις. Που λογικα θα αργησουν σε σχεση με της generic. Επισης δεν γνωριζω αν μπορεις να περασεις απο τη rom σου σε καποια τελευταια επισημη "ετσι απλα".

Απο κει και περα εγω αν ημουν στη θεση σου θα το rootαρα, θα αφαιρουσα ο,τι bloatware δεν θελω, και μετα απο καποια Χ χρηση θα εβαζα custom rom. Απο κει και περα εχε υποψη σου τα εξης:

1. Αν φλασαρεις με Odin θα ανεβει ο μετρητης φλασαρισματος που εχει η συσκευη.

Λυση: Προμηθευεσαι ενα usb jig απο το ebay.

2. Aν φλασαρεις, θα εισαι εκτος εγγυησης.

Λυση: Αν χρειαστει να το πας για service θα πρεπει να φλασαρεις το firmware που εχεις ΤΩΡΑ. Οχι καποιο επισημο ελληνικο, αλλα της voda. Επισης κανεις και το 1.

Η διαδικασια φλασαρισματος per se ειναι πολυ ευκολη ομως. Ακολουθεις πιστα τον οδηγο εδω και δεν θα εχεις προβλημα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

Δημοσ.

Φίλε μου πολύ κατατοπιστικό το πόστ σου!

2 ερωτησούλες...

Πώς θα πάρω backup το firmware που έχω τώρα ή που μπορώ να το κατεβάσω?

Ποιο ειναι το νεότερο επίσημο firmware που μπορώ να βάλω και που το βρίσκω..?

Επίσης με μπερδεύει λίγο η ιστορία με το BUKG2 που έχω..

Μήπως θα υπάρχει πρόβλημα αν περάσω άλλη rom?

Αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο.. ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε μου πολύ κατατοπιστικό το πόστ σου!

2 ερωτησούλες...

Πώς θα πάρω backup το firmware που έχω τώρα ή που μπορώ να το κατεβάσω?

Ποιο ειναι το νεότερο επίσημο firmware που μπορώ να βάλω και που το βρίσκω..?

Επίσης με μπερδεύει λίγο η ιστορία με το BUKG2 που έχω..

Μήπως θα υπάρχει πρόβλημα αν περάσω άλλη rom?

Αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο.. ^_^

Λοιπον. Το νεοτερο επισημο firm ειναι στο λινκ που σου εδωσα. Ειναι το ΚF3.

Το firmware που εχεις τωρα δεν το κανεις backup, αλλα το κατεβαζεις απο δω http://hotfile.com/dl/125128666/3babf02/I9100BUKG2_I9100BUKG1_I9100VODKE2.rar.html και το αφηνεις καπου στον υπολογιστη σου να υπαρχει.

Προβλημα δεν νομιζω να υπαρξει κατα την αλλαγη ρομ, αλλα επειδη εγω προσωπικα δεν το εχω κανει με τη συγκεκριμενη δεν μπορω να εγγυηθω οτιδηποτε. Οποτε περιμενε καποιον φιλο που να το εχει κανει για να μας πει σιγουρα.

Επισης. Διαβασε κι αυτο εδω το thread. Και παρε το backup του EFS φακελου που λεει πριν ξεκινησεις το φλασαρισμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315593&highlight=BUKG2

Γενικα (οκ γινομαι γραφικος γιατι το εχω ξαναπει, αλλα δεν νομιζω να διαβαζουν ολοι το θεμα απο την αρχη), ΜΗΝ ξεχνατε να παρετε backup του efs μετα το root γιατι μετα μπλεκεις (ασκοπα) μεχρι και με αλλαγες πλακετας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου!

Θα τα μελετήσω και θα επανέλθω!

Στο samfirmware.com έχω βρεί τα firmware που αναφέρεις παραπάνω.

Όσων αφορά το BUKG2 έχει τα εξής:

I9100BUKG2 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 July 4 CSC = CNXKE1 DOWNLOAD

I9100BUKG2 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 July 4 CSC = VODKE2 DOWNLOAD

I9100BUKG2 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 July 4 CSC = VD2KE3 DOWNLOAD

Τι διαφορές έχουν τα VD2KE1/2/3?

Επίσης tο swype πως μπορούμε να το αναβαθμίσουμε?

Δημοσ.

Αφορούν τον πάροχο/χώρα για τον/την οποίο/α προορίζονται τα όφωνα που φέρουν τα εν λόγω firmwares.

Πληκτρολόγησε *#1234# για να δεις ακριβώς ποιό CSC έχεις.

Δημοσ.

Επομένως ψάξε για την συγκεκριμένη ROM.

Αν δεν την βρεις στο samfirmware πέρνα μια βόλτα από το myphone,

όλο και κάτι θα βρεις.

Αλλά μην ξεχάσεις αυτά που είπε ο Πέτρος.

EFS backup

USB Jig for counter reset

Δημοσ.

Μολις παρελαβα το κινητο μου και μαντεψτε......απεκτησε την πρωτη του γρατζουνια, και αυτο οχι απο εμενα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Το αποτελεσμα ηταν να μη βγαλω ακρη. Με κουρασε αυτη η ιστορια και μαλλον θα το αφησω ετσι. Το πολυ πολυ να γραψω παραπονα και να τα στειλω στο τρομακτικο :devil:

On topic now : Εχει δοκιμασει κανεις διαφορετικα modems να μας πει εντυπωσεις? Ακουγεται οτι το modem KG3 εχει πολυ καλυτερο σημα και ταχυτητα.

ΥΓ: επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα των κερνελς, oldnew ποιο κερνελ μου προτεινεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...