Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι καλο να δινεις μεγαλυτερη βαση σε τετοια θεματα, ειδικα οταν εχεις να κανεις με μια τοσο ακριβη συσκευη. Επισης ειναι καλο να διαβαζεις τις οδηγιες οταν κανεις root,περνας roms κτλ.....

Υγ: αμα 1 στο εκατομμυριο,που δε γινεται, ετρωγε brick η συσκευη σου εγω θα γινομουν κακος και θα σου ελεγα 'καλα να παθεις' :ρ .

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι καλο να δινεις μεγαλυτερη βαση σε τετοια θεματα, ειδικα οταν εχεις να κανεις με μια τοσο ακριβη συσκευη. Επισης ειναι καλο να διαβαζεις τις οδηγιες οταν κανεις root,περνας roms κτλ.....

Υγ: αμα 1 στο εκατομμυριο,που δε γινεται, ετρωγε brick η συσκευη σου εγω θα γινομουν κακος και θα σου ελεγα 'καλα να παθεις' :ρ .

android.png

Καλά να πάθω λοιπόν με Leomar πλέον :P

καλημέρα ρε παιδιά μια γρηγορη ερωτησούλα.

που μπορώ να βρω εκείνο το widget που είχε το μαμά λειτουργικό που ήταν σε μαύρο πλαίσιο,

είχε έναν αριθμό με τις ενεργές εφαρμογές και μια μπάρα πράσινη που κοκκίνιζε ωσο πήγαινα δεξιά και που σε πέταγε κατευθείαν στην διαχείριση εργασιών.

έχω φάει τον κόσμο να το βρω αλλα τίποτα στο μονο σύμης που το βρήκα είναι μέσα στο RevolutionRom Kitchen App αλλα μαζί με αυτό μου εγκαθιστά μαζί

και όλες τις άλλες εφαρμογές που δεν τις θέλω αφήστε κιόλας που δεν λειτουργεί mau γραφει σφάλμα φόρτωσης

Αν έχεις Titanium back up θα το βρεις εκεί, στις "σβησμένες" εφαρμογες. Titanium back up-> αντιγραφα ασφαλείας και επαναφορά-> θα πας τέρμα κάτω στις σβησμένες...

φιλαράκι δεν ξέρω αν γίνετε αυτό που λες με το titanium, γιατί δεν το έχω σβήσει εγώ, αυτό το widget δεν υπήρχε περασμένο με την custom rom LeoMar 2.6 και ψάχνω να το βρω

Στη kitchen έχει πακέτο με διάφορα widgets της Samsung, δες μήπως το κατεβάσεις από εκεί, εμένα μου κατέβασε και μου τα έκανε μόνο του απεγκατάσταση, οπότε τα έχω στο Titanium σαν σβηστά....

ρε παιδιά αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την RevolutionRom Kitchen App δεν την βρίσκω μέσα στο market

και γενικά μου λέει ότι έχει αφαιρεθεί.τι παίζει ξέρει κανεις??

• Moderators

ρε παιδιά αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την RevolutionRom Kitchen App δεν την βρίσκω μέσα στο market

Kατεβασε τη νεα εκδοση της απο το δευτερο ποστ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171523

Αφαιρεσανε το λογαριασμό του Leo, για καποιο λογο, και φυσικά και τη νεα version που είχε στο market.

Κατεβάστε τη νεα version (την δωρεάν με διαφημίσεις) απο εδω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=721206&d=1316153684

android.png

Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι την πόσταρε δωρεάν στο XDA, ενώ ήταν paid app στο market...

Σίγουρα θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα, μέχρι τότε, τη free όσοι δεν την πρόλαβαν...

Αν θυμάμαι καλα, η εκδοσή που είχε βαλει στο xda, αυτή εχω εγώ τουλάχιστον, είναι λίγο παλαιότερη. Έχει βγάλει αναβαθμηση που μπορείς και manual να εγκαταστήσεις καποιο αρχείο. Η free με διαφημίσεις που δινω παραπάνω είναι η τελευταία που κανεί τα πάντα.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...