Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Jimmy λυπάμαι που το ακούω αν και κάπου το περίμενα. :(

Οι τεχνικοί έτσι κάνουν συνηθως. Κάποιος λαλακας, εκεί που το παρεδωσες θα εγραψε "πρόβλημα στο βίντεο " και θα το εστηλε στα κεντρικά. Εκεί ο τεχνικός διαβασε το καρτελακι, δε δοκίμασε καν το βίντεο, ή το δοκίμασε και δεν κατάλαβε που είναι το πρόβλημα. Κατά πάγια τακτική αλλάξει software, του φάνηκε μια χαρά το βίντεο και το εστηλε πίσω..

Παντως τώρα δοκίμασα ακριβώς το ίδιο, και δεν ειχα αυτά τα σπασίματα. Έχεις δίκιο, υπάρχει πρόβλημα. Άντε τώρα να τους το εξηγήσεις.. Θα σου λενε μια χαρά είναι..

Αμα θες κατεβασε το lgcamera απο market και δοκίμασε πως γραφει βίντεο με αυτό. Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα είναι σίγουρα θεμα hardware.

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, δυστυχως το κανει και με αυτο το προγραμμα. Ειμαι πεπεισμενος πως ειναι θεμα hardware. Αλλωστε δεν το ειχα αυτο το προβλημα στην αρχη. τι να κανω....υπομονη

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1104051

Exει κανεις ιδεα πως γινεται να το κανω αυτο???Προσπαθω αλλα δεν μπορω...Κατεβασα το astro file manager βρηκα την camera αλλα οταν παω να την μετονομασω μου λεει δν γινεται..Και οχι μονο αυτο...Το camera odex που λεει δεν το βρισκω πουθενα!!Μπορει καποιος που το εχει κανει να μας πει ακριβως τον τροπο που το εκανε??Το αποτελεσμα πρεπει να ειναι τελειο!

http://forum.xda-dev.....php?t=1104051

Exει κανεις ιδεα πως γινεται να το κανω αυτο???Προσπαθω αλλα δεν μπορω...Κατεβασα το astro file manager βρηκα την camera αλλα οταν παω να την μετονομασω μου λεει δν γινεται..Και οχι μονο αυτο...Το camera odex που λεει δεν το βρισκω πουθενα!!Μπορει καποιος που το εχει κανει να μας πει ακριβως τον τροπο που το εκανε??Το αποτελεσμα πρεπει να ειναι τελειο!

Page not found

Διόρθωσε το link.

να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γίνετε να αλλάξω τα 4 βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη του κινητού??

(τηλέφωνο-επαφές-ανταλληγή μηνυμάτων-εφαρμογές) και στα μηνύματα να βάλω να μου ανοίγει το GO SMS που χρησιμοποιώ.

• Moderators

να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γίνετε να αλλάξω τα 4 βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη του κινητού??

(τηλέφωνο-επαφές-ανταλληγή μηνυμάτων-εφαρμογές) και στα μηνύματα να βάλω να μου ανοίγει το GO SMS που χρησιμοποιώ.

Πηγαινε στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες. Πατα αριστερο κουμπακι και διαλεξε το sort. Long press το εικονιδιο που θελεις και συρε το πανω. Κατα τον ιδιο τροπο βαλε ο,τι θελεις εκει ;)

Πηγαινε στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες. Πατα αριστερο κουμπακι και διαλεξε το sort. Long press το εικονιδιο που θελεις και συρε το πανω. Κατα τον ιδιο τροπο βαλε ο,τι θελεις εκει ;)

καλά φιλε είσαι κορυφή,με έσωσες.:-D

Ώρα για αλλαγή ROM! Το S2 είναι ήδη rooted και δοκίμασα CF-Root kernel που αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες αλλά και έναν ακόμα που βρήκα στο XDA. Και με τους 2 το αποτέλεσμα είναι να βγάζει την οθόνη με το κίτρινο τρίγωνο και να μένει εκεί. ούτε με restart ξεκολαει. Μονο όταν ξαναφλασαρω τον XKF3 στρώνει αλλά δεν είναι CWM-enabled.

Any ideas?

Ώρα για αλλαγή ROM! Το S2 είναι ήδη rooted και δοκίμασα CF-Root kernel που αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες αλλά και έναν ακόμα που βρήκα στο XDA. Και με τους 2 το αποτέλεσμα είναι να βγάζει την οθόνη με το κίτρινο τρίγωνο και να μένει εκεί. ούτε με restart ξεκολαει. Μονο όταν ξαναφλασαρω τον XKF3 στρώνει αλλά δεν είναι CWM-enabled.

Any ideas?

Ποιά ROM έχεις τώρα;

Οι custom kernels που πήγες να περάσεις είναι συμβατοί με την ROM που έχεις τώρα;

Ποιούς δοκίμασες;

stock ROM έχω. Δοκίμασα CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS και CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS.

Μονο root έχω κάνει.

Αυτά δεν είναι για Galaxy S;

Εσύ δεν έχεις Galaxy S II ;

Αυτό είναι το thread που πρέπει να κοιτάς.

Εκείνο που κοιτούσες είναι για το Galaxy S.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...