oldnew Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Jimmy λυπάμαι που το ακούω αν και κάπου το περίμενα. Οι τεχνικοί έτσι κάνουν συνηθως. Κάποιος λαλακας, εκεί που το παρεδωσες θα εγραψε "πρόβλημα στο βίντεο " και θα το εστηλε στα κεντρικά. Εκεί ο τεχνικός διαβασε το καρτελακι, δε δοκίμασε καν το βίντεο, ή το δοκίμασε και δεν κατάλαβε που είναι το πρόβλημα. Κατά πάγια τακτική αλλάξει software, του φάνηκε μια χαρά το βίντεο και το εστηλε πίσω.. Παντως τώρα δοκίμασα ακριβώς το ίδιο, και δεν ειχα αυτά τα σπασίματα. Έχεις δίκιο, υπάρχει πρόβλημα. Άντε τώρα να τους το εξηγήσεις.. Θα σου λενε μια χαρά είναι.. Αμα θες κατεβασε το lgcamera απο market και δοκίμασε πως γραφει βίντεο με αυτό. Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα είναι σίγουρα θεμα hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, δυστυχως το κανει και με αυτο το προγραμμα. Ειμαι πεπεισμενος πως ειναι θεμα hardware. Αλλωστε δεν το ειχα αυτο το προβλημα στην αρχη. τι να κανω....υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgioskio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1104051 Exει κανεις ιδεα πως γινεται να το κανω αυτο???Προσπαθω αλλα δεν μπορω...Κατεβασα το astro file manager βρηκα την camera αλλα οταν παω να την μετονομασω μου λεει δν γινεται..Και οχι μονο αυτο...Το camera odex που λεει δεν το βρισκω πουθενα!!Μπορει καποιος που το εχει κανει να μας πει ακριβως τον τροπο που το εκανε??Το αποτελεσμα πρεπει να ειναι τελειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 http://forum.xda-dev.....php?t=1104051 Exει κανεις ιδεα πως γινεται να το κανω αυτο???Προσπαθω αλλα δεν μπορω...Κατεβασα το astro file manager βρηκα την camera αλλα οταν παω να την μετονομασω μου λεει δν γινεται..Και οχι μονο αυτο...Το camera odex που λεει δεν το βρισκω πουθενα!!Μπορει καποιος που το εχει κανει να μας πει ακριβως τον τροπο που το εκανε??Το αποτελεσμα πρεπει να ειναι τελειο! Page not found Διόρθωσε το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και εκτος απο το link, ποια rom έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgioskio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051 Aυτο ειναι το Link!Και εχω τη leomar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραια. Ξεχνα το λινκ. Ανοιξε τη Revolution App και επιλεξε στα mods το Potatoman hacked camera. Ετσι απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γίνετε να αλλάξω τα 4 βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη του κινητού?? (τηλέφωνο-επαφές-ανταλληγή μηνυμάτων-εφαρμογές) και στα μηνύματα να βάλω να μου ανοίγει το GO SMS που χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά γίνετε να αλλάξω τα 4 βασικά εικονίδια στην αρχική οθόνη του κινητού?? (τηλέφωνο-επαφές-ανταλληγή μηνυμάτων-εφαρμογές) και στα μηνύματα να βάλω να μου ανοίγει το GO SMS που χρησιμοποιώ. Πηγαινε στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες. Πατα αριστερο κουμπακι και διαλεξε το sort. Long press το εικονιδιο που θελεις και συρε το πανω. Κατα τον ιδιο τροπο βαλε ο,τι θελεις εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγαινε στο μενου που εχει ολες τις εφαρμογες. Πατα αριστερο κουμπακι και διαλεξε το sort. Long press το εικονιδιο που θελεις και συρε το πανω. Κατα τον ιδιο τροπο βαλε ο,τι θελεις εκει καλά φιλε είσαι κορυφή,με έσωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrDeath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ώρα για αλλαγή ROM! Το S2 είναι ήδη rooted και δοκίμασα CF-Root kernel που αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες αλλά και έναν ακόμα που βρήκα στο XDA. Και με τους 2 το αποτέλεσμα είναι να βγάζει την οθόνη με το κίτρινο τρίγωνο και να μένει εκεί. ούτε με restart ξεκολαει. Μονο όταν ξαναφλασαρω τον XKF3 στρώνει αλλά δεν είναι CWM-enabled. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ώρα για αλλαγή ROM! Το S2 είναι ήδη rooted και δοκίμασα CF-Root kernel που αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες αλλά και έναν ακόμα που βρήκα στο XDA. Και με τους 2 το αποτέλεσμα είναι να βγάζει την οθόνη με το κίτρινο τρίγωνο και να μένει εκεί. ούτε με restart ξεκολαει. Μονο όταν ξαναφλασαρω τον XKF3 στρώνει αλλά δεν είναι CWM-enabled. Any ideas? Ποιά ROM έχεις τώρα; Οι custom kernels που πήγες να περάσεις είναι συμβατοί με την ROM που έχεις τώρα; Ποιούς δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrDeath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 stock ROM έχω. Δοκίμασα CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS και CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS. Μονο root έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 stock ROM έχω. Δοκίμασα CF-Root-XX_OXA_JVR-v4.1-CWM3RFS και CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS. Μονο root έχω κάνει. Αυτά δεν είναι για Galaxy S; Εσύ δεν έχεις Galaxy S II ; Αυτό είναι το thread που πρέπει να κοιτάς. Εκείνο που κοιτούσες είναι για το Galaxy S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrDeath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δικιο έχεις. Με link απο έδω που εδωσε καποιος πηγα στην σελίδα και ουτε καν το κοιταξα. Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις