Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 2 GB για εγκατασταση προγραμματων 14 GB (οχι καθαρα) για data και OS
Spiros83 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, ένας σκληρός δίσκος είναι,οπότε ισχύει ότι και για έναν απλό σκληρό. Δηλαδή... Το πρόβλημα, λάθος ή και κλέψιμο των κατασκευαστών είναι στο πως μεταφράζουν το kilobyte και τα bytes. Ένα kilobyte δεν θα έπρεπε να μεταφράζεται ως 1000 bytes αλλά 1024. Αυτό, με τους πολλαπλασιασμούς γίνεται εν τέλει αρκετά μεγάλο "σφάλμα". Για παράδειγμα σε ένα σκληρό 80gb θα έπρεπε να έχουμε: 1024 x 1024 x 1024 x 80= 85,899,345,920 bytes = 80gb Στην πραγματικότητα όμως έχουμε: 1000 x 1000 x 1000 x 80= 80,000,000,000 bytes (80 δις) Αυτά τα 80 δις αν τα διαιρέσουμε με τα 1024 έχουμε: 80.000.000.000 / 1024 = 78,125,000 Kilobytes /1024 = 76,294 mb/1024 = 74.5gb Αν το μεταφέρουμε στα 16gb αυτό, τα 16 είναι πραγματικά 14.9gb. Και στα 14.9 giga τα 11.5gb είναι η sd card η εσωτερική (τραγούδια, βίντεο κτλ), τα 2gb είναι το system storage και ένα partition είναι του android os. Απ'ότι φαίνεται αυτό είναι τα 1.4gb που μας λείπουν Υ.Γ: Με κούρασα...
kostas/88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή τις τελευταίες μέρες γράφτηκε κάτι για buckup μέσα στο topic και δεν πολύ καταλαβαίνω τι ακριβώς να κάνω, θέλω να μου εξηγήσετε αν μπορείτε πως να το κάνω ακριβώς και τι χρειάζεται να κάνω γενικά για να είμαι καλυμμένος 100% σε περίπτωση που αλλοιωθεί κάτι ,γενικά θέλω αν μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα καταφέρω να φέρω οποτε θελήσω το κινητό στην αρχική του κατάσταση (δηλαδή να έχει το original λειτουργικό και να είναι σαν να το άνοιξα πρώτη φορα)
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Oταν λεω efs backup εννοω να κρατησετε ενα αντιγραφο του φακελου efs καπου στην καρτα μνημης και/ή τον υπολογιστη σας. Γινεται και με το tool του hellcat και μεσω της Revolution App. Επειδή τις τελευταίες μέρες γράφτηκε κάτι για buckup μέσα στο topic και δεν πολύ καταλαβαίνω τι ακριβώς να κάνω, θέλω να μου εξηγήσετε αν μπορείτε πως να το κάνω ακριβώς και τι χρειάζεται να κάνω γενικά για να είμαι καλυμμένος 100% σε περίπτωση που αλλοιωθεί κάτι ,γενικά θέλω αν μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα καταφέρω να φέρω οποτε θελήσω το κινητό στην αρχική του κατάσταση (δηλαδή να έχει το original λειτουργικό και να είναι σαν να το άνοιξα πρώτη φορα) Με ποια ρομ εισαι τωρα?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οποτε σε περιπτωση που θελεις να επανελθεις σε stock firmware ακολουθεις πιστα τον οδηγο του Saliez http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 ΑΛΛΑ να ξερεις πως σε περιπτωση που το πας για service, πρεπει να μηδενισεις τον μετρητη φλασαρισματος που εχει με ενα usb jig http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220825547906&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
kostas/88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σε ευχάριστο πολύ φιλε μου είμαι λίγο αγχωμένος με το θέμα root είναι το πρώτο μου android κινητό το αγόρασα και 600 euro και το φοβάμαι λιγάκι μην πάθει τίποτα γιαυτο θέλω να έχω το αρχικό λειτουργικό κάπου φυλαγμένο ώστε σε περίπτωση που τύχει καμια στραβή να μπορέσω να το επαναφέρω στην τωρινή του μαμά κατάσταση
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μην αγχωνεσαι και ο,τι θελεις ρωτα εδω. Το SGS2 παντως ειναι θεωρητικα unbrickable οποτε δε νομιζω να εχεις θεμα.
kostas/88 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από 10 μέρες που έχω στα χερια μου το Galaxy S II έγινα και εγώ Root και έχω τα εξής ερωτήματα. 1) τώρα που το κινητό είναι τελείως γυμνό από εφαρμογές ρύθμισις κλπ κλπ πως μπορώ να κρατήσω Buckup την τωρινή του κατάσταση; 2) ποια Rom προτείνεται να περάσω γιαν ne με βοηθήσει στην αυτονομία και πως να την περάσω; Αυτά, αναμένω αγωνιωδώς τις απάντησης σας. Ευχαριστώ
Spiros83 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από 10 μέρες που έχω στα χερια μου το Galaxy S II έγινα και εγώ Root και έχω τα εξής ερωτήματα. 1) τώρα που το κινητό είναι τελείως γυμνό από εφαρμογές ρύθμισις κλπ κλπ πως μπορώ να κρατήσω Buckup την τωρινή του κατάσταση; 2) ποια Rom προτείνεται να περάσω γιαν ne με βοηθήσει στην αυτονομία και πως να την περάσω; Αυτά, αναμένω αγωνιωδώς τις απάντησης σας. Ευχαριστώ Έχεις φλασάρει kernel με ClockwordMod Recovery?
oldnew Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από 10 μέρες που έχω στα χερια μου το Galaxy S II έγινα και εγώ Root και έχω τα εξής ερωτήματα. 1) τώρα που το κινητό είναι τελείως γυμνό από εφαρμογές ρύθμισις κλπ κλπ πως μπορώ να κρατήσω Buckup την τωρινή του κατάσταση; 2) ποια Rom προτείνεται να περάσω γιαν ne με βοηθήσει στην αυτονομία και πως να την περάσω; Αυτά, αναμένω αγωνιωδώς τις απάντησης σας. Ευχαριστώ 1. titanium backup χρησιμοποιω εγώ τουλάχιστον. 2. Μια καλη rom είναι η leomar, κυρίως επειδή προσθετέις εύκολα ότι θες πανω. Λίγα post παραπάνω υπάρχουν οδηγίες. Για μεγαλύτερη αυτονομια κανε και untervolting με setcpu, και δοκίμασε διάφορους kernel. Εγώ χρησιμοποιω ένα "περίεργο" kernel. Ragemode ui v1.1. Είναι η εξέλιξή του ragemod που εγραφα παραπάνω ότι ειδα μακράν χαμηλωτερες θερμοκρασίες και καλη μπαταρια αλλα χαμηλο quadrad. Πλέον βγάζει 4000 quadrad χωρίς oc.
georgioskio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 1. titanium backup χρησιμοποιω εγώ τουλάχιστον. 2. Μια καλη rom είναι η leomar, κυρίως επειδή προσθετέις εύκολα ότι θες πανω. Λίγα post παραπάνω υπάρχουν οδηγίες. Για μεγαλύτερη αυτονομια κανε και untervolting με setcpu, και δοκίμασε διάφορους kernel. Εγώ χρησιμοποιω ένα "περίεργο" kernel. Ragemode ui v1.1. Είναι η εξέλιξή του ragemod που εγραφα παραπάνω ότι ειδα μακράν χαμηλωτερες θερμοκρασίες και καλη μπαταρια αλλα χαμηλο quadrad. Πλέον βγάζει 4000 quadrad χωρίς oc. Xαμηλο quadrad στα 4000?!?!??Μονο αν ανεβασω απο το setcpu βλεπω 4000!Τωρα που το χω στα 1200 οπως πρεπει βλεπω 3400...Το θεωρω πολυ ψηλο το 4000 και οχι χαμηλο οπως λες...
oldnew Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Xαμηλο quadrad στα 4000?!?!??Μονο αν ανεβασω απο το setcpu βλεπω 4000!Τωρα που το χω στα 1200 οπως πρεπει βλεπω 3400...Το θεωρω πολυ ψηλο το 4000 και οχι χαμηλο οπως λες... Χανηλο quadrad είχαν οι προηγούμενές εκδόσεις του ragemod, αυτό γραφω. Αντίθετα η τελευταία έχει πολυ υψηλό. Ίσως δεν το εγραφα πολυ καλα.
konstantinos77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια για να μην ανοιγω νεο topic ,γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας τoυ handsfree που εδιναν με το galaxy s αν το συνδεσεις στο s2?Γιατι το βαζω αλλα ενω ακουγεται δεν μπορω να απαντησω σε κληση με το κουμπακι που ειναι στο καλωδιο
Jimys2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις παρελαβα το κινητο απο το service. Απλα κανανε ενα software update σε 2.3.3 KE7 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Το αποτελεσμα? θα το ξαναστειλω την πεμπτη για service. Θα τους αφησω μεσα και ενα βιντεακι που αποδυκνυει οτι οντως υπαρχει προβλημα στην καμερα και οτι μαλλον ειναι θεμα hardware. Επισης θα τους παρω και ενα τηλεφωνακι να τους χεσω μπας και βγαλω ακρη.....γαμ* την τρελα μου edit: Κανανε update σε ΚΕ7 με κερνελ KF3.......wtf Θα ανεβασω λινκ με βιντεακι να καταλαβετε και εσεις τι εννοω οταν λεω οτι ΚΟΛΛΑΕΙ Edit2: http://www.youtube.com/watch?v=g1MnoHMbDS4 κατα την διαρκεια του βιντεο κολλαει 3-4 φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις