Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για android και galaxy s2

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως, εννοείτε πως δεν έκανα, γιατί είμαι από τους προνοητικούς που λέμε... /facepalm

Ούτε εγώ ειμουν προνοητικός και μου έτυχε το κινητό να κολλάει λόγω υπερβολικών τιμών untervolting.. Το πως το διόρθωσα έχει πολυ γελιο. :) Κανει 1-2 δευτερόλεπτα κατά το boot για να τρέξει το setcpu. Πριν καλα καλα bootαρει πληρως το λειτουργικό παταγα να ανοίξει το setcpu, με σκοπό να προλάβω να απενεργοποιησω την επιλογή να τρέχει στο boot, πριν τρέξει!! Υστέρα απο 10 reboot το πετυχα τελικά.. Μιλαμε για παγκόσμιο ρεκορ.. :)

android.png

Παιδια efs backup εχετε παρει (μια που το θυμηθηκα)? Καντε το οσοι ασχολειστε με φλασαρισματα γιατι αν κατι παει στραβα εκει ειναι το μονο που δεν διορθωνεται manually και παει για service το κινητακι ;)

Τι είναι το efs backup; Ομολογουμένως δεν το εχω ξανακούσει.

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Spiros83 ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σο,υ θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και θα σε ενημερώσω για τυχόν προβλήματα η απορίες για να μου ξαναδώσεις το φώτα σου :-D

Anytime my friend, όπως λένε και στο χωριό της γιαγιάς μου :-D

Υ.Γ: All credits στους Stormrain, Oldnew & Nikoskon όμως, αυτοί απαντούσαν τα δικά μου ερωτήματα και με έβαλαν στο σωστό δρόμο B)

Το πως το διόρθωσα έχει πολυ γελιο. :) Κανει 1-2 δευτερόλεπτα κατά το boot για να τρέξει το setcpu. Πριν καλα καλα bootαρει πληρως το λειτουργικό παταγα να ανοίξει το setcpu, με σκοπό να προλάβω να απενεργοποιησω την επιλογή να τρέχει στο boot, πριν τρέξει!! Υστέρα απο 10 reboot το πετυχα τελικά.. Μιλαμε για παγκόσμιο ρεκορ.. :)

Τι είναι το efs backup; Ομολογουμένως δεν το εχω ξανακούσει.

Κατ' αρχήν, δεν είναι για γέλια, το ίδιο έκανα κι εγώ με το SetCPU μια φορά που δοκίμαζα τα 1600mHZ. :mrgreen: Γρήγορα απενεργοποίηση πριν κολλήσει ξανά!!! :mrgreen:

Όσο για το EFS, είναι (μάλλον :-D ) το Encrypting File System? Το πώς ακριβώς επηρέαζει το κινητό, δεν το γνωρίζω όμως.Είναι κάτι σχετικά με το IMEI του κινητού, αν σβηστεί αυτό, μάλλον πάυει να λειτουργεί σαν κινητό. Νομίζω...

Αυτά βλέπω και νοιώθω σιγά σιγά την τσέπη μου ελαφρύτερη κατά 500€...

Τ' ακούς Σπύρο; Τ' ακούω να λες! :)

:-D :-D :-D

Είσαι και άτυχος, δεν το πρόλαβες στα 469, ήταν ευκαιρία!!!

• Moderators

Oταν λεω efs backup εννοω να κρατησετε ενα αντιγραφο του φακελου efs καπου στην καρτα μνημης και/ή τον υπολογιστη σας. Γινεται και με το tool του hellcat και μεσω της Revolution App.

Το backup το θελουμε γιατι (απο εποχες sgs) εχουν παρατηρηθει καποια μεμονωμενα περιστατικα που λογω κακου φλασαρισματος και/ή αλλων παραγοντων πειραζονται τα περιεχομενα του efs φακελου. Αυτο εχει ως αποτελεσμα (μεταξυ αλλων) την καταστροφη του αρχειου μεσα στο οποιο βρισκεται το ΙΜΕΙ της συσκευης. Επισης το τηλεφωνο σταματα να δεχεται και να πραγματοποιει κλησεις. Η ουσια ειναι πως δεν μπορει να γινει τιποτα απο τον χρηστη για την επιλυση του θεματος. Οποτε αναγκαστικα παμε service.

Δεν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο και αν και ομολογουμενως τα περιστατικα που εχω δει προσωπικα να αναφερονται ειναι τρια-τεσσερα, καλο ειναι να ειμαστε ασφαλεις :)

edit: Τωρα ειδα πως απαντησε και ο Σπυρος

Κατ' αρχήν, δεν είναι για γέλια, το ίδιο έκανα κι εγώ με το SetCPU μια φορά που δοκίμαζα τα 1600mHZ. :mrgreen: Γρήγορα απενεργοποίηση πριν κολλήσει ξανά!!! :mrgreen:

Ομοιοπαθής ε; :) Και που να δεις τι τρελό θα έκανα αν δεν πετυχαινε αυτό. Θα έβαζα το κινητό στην κατάψυξη για κανα 20λεπτο. Με πολυ κρυο τον επεξεργαστή έχεις πάντα περισσότερο χρονο να δράσεις πριν κολησει. Το εχω δοκιμάσει στο παρελθόν, όχι σε κινητό. :)

android.png

Δεν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο και αν και ομολογουμενως τα περιστατικα που εχω δει προσωπικα να αναφερονται ειναι τρια-τεσσερα, καλο ειναι να ειμαστε ασφαλεις :)

Better safe than sorry (πάλι απ'το χωριό της γιαγιάς μου :-D ).

Ωραία, κρατάμε κι ένα backup του φακέλου λοιπόν, για καλό και για κακό. Να 'σαι καλά Πετράν..!

Ομοιοπαθής ε; :) Και που να δεις τι τρελό θα έκανα αν δεν πετυχαινε αυτό. Θα έβαζα το κινητό στην κατάψυξη για κανα 20λεπτο. Με πολυ κρυο τον επεξεργαστή έχεις πάντα περισσότερο χρονο να δράσεις πριν κολησει. Το εχω δοκιμάσει στο παρελθόν, όχι σε κινητό. :)

android.png

Μουαχαχαχαχα, έλεος! :mrgreen: Δεν το ήξερα, πάντως. Θα το έχω στα υπόψη μου, αν πάθει ποτέ κάτι ο ...desktop!!! :-D

Μολις θυμηθηκα οτι ηθελα να κανω μια ερωτηση απο καιρο :P

Τι εσωτερικη χωρητικοτητα σας δειχνει το galaxy s2 ?

11781 MB μου δείχνει το Diskusage εμένα. Είναι και το /system, το ξεχωριστό partition του OS. Γι' αυτό δεν βλέπεις τα 16GB, αν ήταν αυτή η αρχική σου απορία.

Ναι αυτη ηταν. 4 ολακερα γκιγκαμπαϊτια για το OS?! jesus.... :devil:

Δε νομίζω. Από τα 16 gb ούτως ή άλλως χάνεις κάποιο χώρο (1 με 1,5 περίπου). Από εκεί και πέρα, είναι το OS και το partition στο οποίο γίνεται η εγκατάσταση των apps. Δε ξέρω ακριβώς από τί αποτελείται όλος ο "σκληρός". Θα το ψάξω λίγο, από περιέργεια :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...