oldnew Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τίποτα δεν αποκλείεται.. Μπορεί να μη το πηρε καλα για καποιο λογο. Μπορείς να το επανεγκαταστησεις ή να το αφαιρέσεις; Εγώ παντως πριν το στηλώ για service, θα δοκίμασα να σβήσω τα πάντα, να το φερω σε εντελώς original κατάσταση. Κάπου ειχα δει στο xda πως γίνεται αυτό αλλα δε θυμάμαι το link. Πλην wipe κλπ, είχε κάτι κωδικούς που εισάγεις, σβήσιμο και της κάρτας κλπ, και μετα εγκατάστασή μιας original rom, καλύτερα τελευταίας. Όταν λες lag τι ακριβώς εννοείς: χανει καρε κατά την εγγραφη, κολαει στιγμιαία; Αν και ότι και να εννοείς εγώ δεν εχω κάτι τέτοιο. Ούτε overclock εχω κανει. Ας γραψει και κανένας άλλος αν έχει τέτοιο θεμα. Δεν αποκλείεται αν δε βρεις τι φταίει να είναι όντως θεμα hardware, και να πρέπει να το πας για service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν και δε νομίζω να είναι τόσο γάτοι στο σερβίς και να το κοιτάξουν, το counter του download mode μηδενίζει απ'ότι ξέρω μόνο με το usb jig, διορθώστε με αν κάνω λάθος. On topic, κανένα απολύτως πρόβλημα με την κάμερα. Δεν εχω κάνει πότε Samsung original update, μόνο την custom rom που εχω κάνω update οπότε και αν χρειαστεί. Στη θέση σου Jim θα το πήγαινα για σερβίς αφού πρώτα εξαντλησω όλες τις άλλες πιθανότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Usb jig εχω και κανει δουλεια. Μολις επβεβαιωσα οτι το update απο samsung για την καμερα δεν φευγει με wipe, και γενικα με κανεναν τροπο. Μετα απο wipe προσπαθησα απο περιεργεια να περασω παλι το update αυτο αλλα αυτη τη φορα μου λεει οτι εχω το τελευταιο firmware. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Πεμπτη παει για service και ας βρουνε αυτοι την ακρη. Υγ: μα να παθει ζημια απο samsung updates και να μην εχει παθει τπτ απο τοσες ρομς, κερνελς και εν τελει ανεπισημα πραγματα....ελεος :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Υγ: μα να παθει ζημια απο samsung updates και να μην εχει παθει τπτ απο τοσες ρομς, κερνελς και εν τελει ανεπισημα πραγματα....ελεος :ρ Όντως τραγικό. Αυτό δείχνει βέβαια και πόσο προσεγμένες είναι κάποιες rom, όπως του LeoMar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν δοκίμασα το kernel ragemode t30. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229128 Πριν ειχα για αρκετό καιρο προηγ. εκδοσή του ιδιου την t27. Γραφω για αυτό όμως, γιατί ειδα κάποιες σημαντικες διάφορές απο τα υπολοιοα kernel, και απο το ίδιο σε προηγ. εκδοσή. Καταρχήν εχω το μικρότερό quadrad που ειχα ποτε 2650-3150. Με nimphetamin ειχα δει και 3900. Η συσκευή παντως είναι ταχύτατη στην πραξη. Πιθανών οι επιδόσεις να είναι ένα ελάχιστο κλικ κάτω πχ σε σχεση με nimphetamin, αν το quadrad λέει την αλήθεια. Τι κερδίζεις: Η συσκευή είναι πολυ ποιο κρύα , και η μπαταρια έχει βελτιωθεί. Ειδικά σε συνδιασμο με το untervolting που κάνω. Εδω ακόμα και όταν το φορτιζω και χρησιμοποιείω ταυτόχρονα ελάχιστα ζεστενεται. Δεν το πιστεύω τόση διαφορα ειδικά με το πως ήταν κάποτε με original rom.. Οποίος θέλει ας δοκιμάσει και ας γραψει την εμπειρία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν δοκίμασα το kernel ragemode t30. http://forum.xda-dev...d.php?t=1229128 Πριν ειχα για αρκετό καιρο προηγ. εκδοσή του ιδιου την t27. Γραφω για αυτό όμως, γιατί ειδα κάποιες σημαντικες διάφορές απο τα υπολοιοα kernel, και απο το ίδιο σε προηγ. εκδοσή. Καταρχήν εχω το μικρότερό quadrad που ειχα ποτε 2650-3150. Με nimphetamin ειχα δει και 3900. Η συσκευή παντως είναι ταχύτατη στην πραξη. Πιθανών οι επιδόσεις να είναι ένα ελάχιστο κλικ κάτω πχ σε σχεση με nimphetamin, αν το quadrad λέει την αλήθεια. Τι κερδίζεις: Η συσκευή είναι πολυ ποιο κρύα , και η μπαταρια έχει βελτιωθεί. Ειδικά σε συνδιασμο με το untervolting που κάνω. Εδω ακόμα και όταν το φορτιζω και χρησιμοποιείω ταυτόχρονα ελάχιστα ζεστενεται. Δεν το πιστεύω τόση διαφορα ειδικά με το πως ήταν κάποτε με original rom.. Οποίος θέλει ας δοκιμάσει και ας γραψει την εμπειρία του. Συμφωνώ και επαυξάνω. Από χθες είμαι κι εγώ με ragemode, το έλιωσα χθες το κινητό και λειτουργούσε καλύτερα από ποτέ. Απλά ενημερωτικά, προχθές είχα πρώτη φορά κι εγώ το πρόβλημα που ανέφερε αρκετός κόσμος με LeoMar, battery drain από Android OS (60-70% είδα στο usage, χωρίς να έχω πρόβλημα με wakelocks ή κάτι περίεργο όπως το latitude να τρέχει). Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή kernel, wipe της cache και της dalvik cache (αν και νομίζω ότι το install του kernel τη σβήνει τη dalvik ούτως ή άλλως). Τώρα προς το παρόν όλα δουλεύουν πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαταριά 2000 ma για sgs2: Δείτε τις φωτο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719&page=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαταριά 2000 ma για sgs2: Δείτε τις φωτο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239719&page=9 Ναι το ειδα και εγω. Ερχεται 30/9 και για εμενα ειναι σιγουρη αγορα :mrgreen: Και εδω που τα λεμε, σιγα το παχος που δινει, σε ενα ηδη πολυ λεπτο κινητο.... ΥΓ: το κινητο πηγε service και εφυγε για κεντρικα. την αλλη παρασκευη θα εχω ή νεα συσκευη ή την ιδια αλλα επιδιορθωμενη( εαν φτιαχνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαταριά 2000 ma για sgs2: Δείτε τις φωτο. http://forum.xda-dev...=1239719&page=9 Στα 23€ όχι απλά αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgioskio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μολις εκανα root τη συσκευη μου και τωρα θελω να βαλω την leomar75 απο rom!Το kernel μου ειναι ΧWKF3..Αν περασω αυτην την rom που θελω κατευθειαν θα εχω προβλημα???Πρεπει να αλλαξω τον kernel η γενικα να πειραξω κατι αλλο πριν βαλω αυτην την custom rom?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μολις εκανα root τη συσκευη μου και τωρα θελω να βαλω την leomar75 απο rom!Το kernel μου ειναι ΧWKF3..Αν περασω αυτην την rom που θελω κατευθειαν θα εχω προβλημα???Πρεπει να αλλαξω τον kernel η γενικα να πειραξω κατι αλλο πριν βαλω αυτην την custom rom?! Το cwm το έχεις εγκαταστήσει; θες και αυτό. Τι kernel έχεις δεν παίζει κανένα ρόλο. Έτσι και αλλιώς θα αλλάξει με τη νεα rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μολις εκανα root τη συσκευη μου και τωρα θελω να βαλω την leomar75 απο rom!Το kernel μου ειναι ΧWKF3..Αν περασω αυτην την rom που θελω κατευθειαν θα εχω προβλημα???Πρεπει να αλλαξω τον kernel η γενικα να πειραξω κατι αλλο πριν βαλω αυτην την custom rom?! Πολύ καλά έκανες....! Λοιπόν, πηγαίνεις στο market, κατεβάζεις την RevolutionRom Kitchen App και μετά την εγκατάσταση, την ανοίγεις και αρχικά πατάς το menu soft key και επιλέγεις "Enable Beta Distribution" (είναι η κάτω αριστερά επιλογή). Στη συνέχεια κάνεις restart την app και επιλέγεις (στο menu soft key πάλι) "Download and Install Rom". Τώρα ανάβεις ένα τσιγάρο ή κάνεις κάτι άλλο για τα επόμενα 10 λεπτά μέχρι να κατεβούν τα περίπου 270MB που είναι η Rom... . . . . . . . . . . ...10 minutes later . . . . . . . . . . Με το που τελειώσει θα σβήσει η οθόνη, την ανοίγεις πάλι και θα δεις ότι θα σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις αυτά που κατέβασες. Επιλέγεις "Ναι" και τελείωσες. Θα μπει σε recovery mode το κινητό, θα φλασάρει τη Rom και θα κάνει restart. Αν δεις να κολλάει στο boot screen για πάνω από ένα λεπτό, κάνε manual restart. Από εδώ και μετά, ότι θες να κατεβάσεις λειτουργεί με το ίδιο τρόπο (ανοίγεις την "κουζίνα" & κατεβάσεις ότι θες )... Επίσης πηγαίνεις στο thread του LeoMar στο XDA Developers και διαβάζεις 877 σελίδες με ερωτήσεις, απαντήσεις και επεξηγήσεις ... Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστά και αναλυτικά όλα τα παραπάνω, αλλα υπενθυμίζω να έχει γίνει εγκατάστασή του cwm, γιατί μέσω αυτού γίνεται η εγκατάστασή της rom. Αυτό αξιοποιεί η εφαρμογή revolution. Το γραφω γιατί ο φίλος παραπανω γραφει ότι έκανε μονο root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgioskio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστά και αναλυτικά όλα τα παραπάνω, αλλα υπενθυμίζω να έχει γίνει εγκατάστασή του cwm, γιατί μέσω αυτού γίνεται η εγκατάστασή της rom. Αυτό αξιοποιεί η εφαρμογή revolution. Το γραφω γιατί ο φίλος παραπανω γραφει ότι έκανε μονο root. Nαι μονο root εκανα!Τι ακριβως ειναι το cwm και πως το κανω εγκατασταση??Εγχ νομιζα οτι μπορω μετα το root να περασω αμεσως νεα rom! Kαι κατι ακομα!Επειδη εκανα μεσω odin το root και το εχω μαθει πλεον πως λειτουργει δεν γινεται να περασω την custom rom Που θα κατεβασω μεσω odin με τον ιδιο τροπο για να μην μπερδευτω?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας πρόσφατα κατάφερα και εγώ να αποκτήσω το Galaxy S II, μιας και είναι το πρώτο μου android κινητό, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την χρήση και την επξεργασία του κινητού και του λογισμικού, ξεκίνησα λοιπόν με πολλές απορίες την χρήση και την εξερεύνηση του κινητού που σιγά σιγά με την πολύτιμη βοήθεια σας, κάποιον άλλον forum και το συνεχόμενο λιώσιμο έχω καταφέρει να λύσω τις περισσότερες από αυτές και να μάθω το κινητό, όσο φυσικά είναι δυνατόν να μάθω μέσα στην μια βδομάδα που το έχω. Επειδή όμως ήδη έχω μακρηγορήσει μπαίνω στο ζουμί. Εχω μερικά πράγματα να ρωτήσω και ελπίζω να έχω την βοήθεια σας και την επιείκεια σας γιατί όπως είπα είναι το πρώτο μου android κινητό και είμαι ψιλό άσχετος 1)Το πρόβλημα τις αυτονομίας του κινητού είναι σε όλους μας γνωστό και πιστεύω είναι απόλυτα κατανοητό ότι ένα τέτοιο κινητό θα κατανάλωνε γρήγορα την μπαταρία του. Αυτό που θέλω να λοιπόν από σας είναι να μου πείτε τρόπους και κόλπα εξοικονόμησης ενέργειας πέρα από τους κλασικούς (GPS Off,WiFi Off,Bluetooth Off,ρύθμιση φωτεινότητας, Κλπ. Κλπ.) (το παρακάτω που θα σας ρωτήσω δεν ξέρω αν ισχύει αλλα το έχω απορία και πρέπει να την λύσω) 2)όταν κάνω unstall μια εφαρμογή μένουν υπολείμματα τις μέσα στο κινητό μετά την απεγκατάσταση τις;; 3)θέλω να μου προτείνεται χρήσιμες εφαρμογές διάχυσης εφαρμογών,αρχείων,ενέργειας,θερμοκρασίας,εφαρμογή unstall, κάποια player για ταινίες με ξεχωριστά srt,και mp3 player και γενικά χρήσιμες εφαρμογές που κάθε σωστό smartphone πρέπει να έχει. Αυτές είναι η απλές ερώτησης ας περάσουμε τώρα και στις ποιο εξειδικευμένες και ας ανοίξουμε το θέμα Root. Όπως είπα και στην αρχή έχω διαβάσει παρα πολλά πράγματα για το SGS II (και εδώ και στο myphone) και με έχουν βοηθήσει αρκετά αλλα συνεχίζω να έχω απορίες για το θέμα Root 4)Καταρχήν πριν γίνω Root θελα να είμαι καλυμμένος από όλες τις μεριές ότι αν πάθει κάτι το κινητό θα μπορέσω να το κάνω unroot για να πάει σε κάποιο service η σε κάτι αντίστοιχο που θα μου το βγάλει εκτος εγγύησης, έχω διαβάσει λοιπόν για κάποιο βυσματάκι που το βάζει σε Download mode και σβήνει την μνήμη "Flashαρισματος" του κινητού που είναι εύκολο να το φτιάξεις και μονος σου, αυτό το πράγμα ισχύει??? και γενικά τι αλλα πράγματα πρέπει να ξέρω και να έχω για να μπορέσω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση 5)Οταν κάνω root το κινητό το Rom που θα βάλω θα κάνει μονο του όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, συγχρονισμό επεξεργασί κλπ κλπ η πρέπει να κάνω και εγώ κάτι άλλο χειροκίνητα; 6)Επειδή τα Αγγλικά μου δεν με βοηθάνε παρα πολύ θέλω την γνώμη σας και τις πρότασης σας για να καταλήξω σε ποιο rom να επιλέξω που θα βοηθήσει με την εξοικονόμηση ενέργειας και γενικά να εκτοξεύσει κι άλλο τις επίδοσης του κινητού Ουφ... Αυτά για τώρα ελπίζω να μην σας κούρασα και να με βοηθήσετε μπας και βγάλω άκρη ευχαριστώ εκ τον προτερων και αναμένω τις απάντησης σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις