Jimys2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πηγαινε ρυθμισεις -κινηση η αλλιως motion
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Όντως δε δουλεύει. Βγάζει μυνημα λάθους. Προσωπικά δεν τα χτησιμοποιυσα ποτε..
Jimys2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλα ουτε εγω, απλα αναρωτιομουν μηπως εγινε απο δικι μου λαθος η οχι
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Οποίος θέλει το νεο transparent market 3.1.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1209938
Jimys2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ενα αλλο εκνευριστικο προβλημα που εχω ειναι οτι η καμερα "λαγκαρει" κατα την ληψη βιντεο. Και ειναι τοσο αισθητο που στο play φαινεται λες και πανε fast-forward οι ανθρωποι. :@ Υγ: επι kg6 δεν το ειχα αυτο το προβλημα....με βλεπω να γυρναω....
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εμένα μια χαρά παει το βίντεο. Δε βλέπω κανένα lag. Μόλις έβγαλα κανα 2 βίντεο ειδικά για να το τεσταρω. Κάτι αλλο θα φταίει. Μήπως έχεις βαλει κάποια απο τα διάφορα patch για την κάμερα;
georgioskio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Kαλησπερα σας και καλως σας βρήκα!Ειμαι ενας ευτυχης νεος κατοχος του Samsung Galaxy S2!Moνο που αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την μπαταρια...Την 1 φορα που το φορτισα μου κρατησε με ελαχιστη χρηση 2 μερες...Την δευτερη φορα που το φορτισα και συγκεκριμενα σημερα το μεσημερι στις 5 χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου και με κλειστα εφαρμογες και τα παντα μου πηγε μεχρι τις 11 το βραδυ 70%!!Οταν μπηκα στα στατιστικα τις μπαταριας μου ελεγε οτι το 39% μου το εχει φαει το λειτουργικο συστημα του android!Kαι ενα 20 % το navigon το οποιο ομως ειχα στανταρ κλειστο και το ειχα χιλιοτσεκαρει!Και ακομα ενα περιεργο ηταν πως ενω δεν ασχολουμουν με το κνητο αυτο ειχε θερμοκρασια μπαταριας 35 βαθμους...Τετοιους βαθμους πιανει οταν το λειτουργω!Τι φταιει λετε??Και γιατι το android να μου τρωει τοση πολυ μπαταρια??Μπορω να κανω κατι γι αυτο?! Και κατι ακομα και τελευταιο γιατι σας ζαλισα!Υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα που να λεειπως μπορω να αλλαξω rom??Θα βοηθησει καθολου την μπαταρια στην αναμονη?? Παντως απορω πως ενω δινουν το iphone χειροτερο σε μπαταρια σε κατασταση ομιλιας και αναμονης στην πραξη να ναι πολυ καλυτερο απο το samsung galaxy s2!?
Jimys2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Kαλησπερα σας και καλως σας βρήκα!Ειμαι ενας ευτυχης νεος κατοχος του Samsung Galaxy S2!Moνο που αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την μπαταρια...Την 1 φορα που το φορτισα μου κρατησε με ελαχιστη χρηση 2 μερες...Την δευτερη φορα που το φορτισα και συγκεκριμενα σημερα το μεσημερι στις 5 χωρις να το χρησιμοποιησω καθολου και με κλειστα εφαρμογες και τα παντα μου πηγε μεχρι τις 11 το βραδυ 70%!!Οταν μπηκα στα στατιστικα τις μπαταριας μου ελεγε οτι το 39% μου το εχει φαει το λειτουργικο συστημα του android!Kαι ενα 20 % το navigon το οποιο ομως ειχα στανταρ κλειστο και το ειχα χιλιοτσεκαρει!Και ακομα ενα περιεργο ηταν πως ενω δεν ασχολουμουν με το κνητο αυτο ειχε θερμοκρασια μπαταριας 35 βαθμους...Τετοιους βαθμους πιανει οταν το λειτουργω!Τι φταιει λετε??Και γιατι το android να μου τρωει τοση πολυ μπαταρια??Μπορω να κανω κατι γι αυτο?! Και κατι ακομα και τελευταιο γιατι σας ζαλισα!Υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα που να λεειπως μπορω να αλλαξω rom??Θα βοηθησει καθολου την μπαταρια στην αναμονη?? Παντως απορω πως ενω δινουν το iphone χειροτερο σε μπαταρια σε κατασταση ομιλιας και αναμονης στην πραξη να ναι πολυ καλυτερο απο το samsung galaxy s2!? Αμα διαβασεις το thread απο την αρχη θα βρεις πολλες πληροφοριεε πανω σε αυτα που σε προβληματιζουν Εμένα μια χαρά παει το βίντεο. Δε βλέπω κανένα lag. Μόλις έβγαλα κανα 2 βίντεο ειδικά για να το τεσταρω. Κάτι αλλο θα φταίει. Μήπως έχεις βαλει κάποια απο τα διάφορα patch για την κάμερα; Ναι τα ειχα βαλει αλλα εκανα factory reset και πιστευω πως βγηκανε. Και παλι ειχα το ιδιο προβλημα μετα. Θα δοκιμασω να περασω μια μαμα ρομ να δω τι γινεται.....
georgioskio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Kαι ομως τα διαβασα οοολαα και δεν βρηκα...Το οτι δεν κραταει πολυ η μπαταρια ναι το λενε σε ολο το post!Αλλα οχι οτι σε αναμονη σου τρωει μεσα σε 6 ωρες 30% και απο full παει στο 70%!!!!Και μαλιστα να λεει οτι το 39% το εφαγε το android!!Αυτη ηταν η πρωτη μου απορια και αν μπορω να κανω κατι γι αυτο... Και 2ον ολοι λενε αλλαξα rom και εβαλα custom rom αλλα δεν λενε ακριβως πως γινεται με βηματα!Οποτε συγγνωμη μα δεν μου λυθηκε καμια απορια...
Spiros83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Kαι ομως τα διαβασα οοολαα και δεν βρηκα...Το οτι δεν κραταει πολυ η μπαταρια ναι το λενε σε ολο το post!Αλλα οχι οτι σε αναμονη σου τρωει μεσα σε 6 ωρες 30% και απο full παει στο 70%!!!!Και μαλιστα να λεει οτι το 39% το εφαγε το android!!Αυτη ηταν η πρωτη μου απορια και αν μπορω να κανω κατι γι αυτο... Και 2ον ολοι λενε αλλαξα rom και εβαλα custom rom αλλα δεν λενε ακριβως πως γινεται με βηματα!Οποτε συγγνωμη μα δεν μου λυθηκε καμια απορια... Φίλε Γιώργο, πρώτα γίνεσαι root user, δηλαδή αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του λειτουργικού (κάτι σαν administrator). Υπόψιν όμως ότι χάνεις την εγγύηση επειδή φαίνεται όταν φλασάρεις custom rom (υπάρχει μέθοδος να μηδενίσεις το counter αν χρειαστείς να επιστρέψεις ή να αλλάξεις το κινητό). Ένα πρόχειρο link για το πως γίνεσαι root user (ακολούθα τη δεύτερη μέθοδο). Στη συνέχεια μπορείς να βάλεις όποια custom rom θέλεις, προτείνω όμως αυτήν εδώ, μακράν η καλύτερη. Μπες στον κόπο και διάβασε τις πρώτες σελίδες του thread και τις τελευταίες. Για απορίες εδώ είμαστε. Happy flashing Υ.Γ: θέλει register το XDA αλλά θέλεις να είσαι μέλος σε ένα τόσο καλό android forum...
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Kαι ομως τα διαβασα οοολαα και δεν βρηκα...Το οτι δεν κραταει πολυ η μπαταρια ναι το λενε σε ολο το post!Αλλα οχι οτι σε αναμονη σου τρωει μεσα σε 6 ωρες 30% και απο full παει στο 70%!!!!Και μαλιστα να λεει οτι το 39% το εφαγε το android!!Αυτη ηταν η πρωτη μου απορια και αν μπορω να κανω κατι γι αυτο... Και 2ον ολοι λενε αλλαξα rom και εβαλα custom rom αλλα δεν λενε ακριβως πως γινεται με βηματα!Οποτε συγγνωμη μα δεν μου λυθηκε καμια απορια... Πρέπει να αλλάξεις rom. Η αιτία για όλα αυτά είναι η rom της samsung. Δε σου λέει κανείς αναλυτικά πως να το κανείς, γιατί οι περισσότεροι δεν θυμόμαστε με ακρίβειά όλα οσα πρέπει να σου γραψει κάποιος τα κατάλληλα link για κατέβασμα κλπ. Δεν έχεις ψαξει αρκετά όμως. Κοιτα και στο myphone.gr στο threat για το galaxy s2. Έχει πολλά πράγματά. Η 1η φορά είναι δύσκολή. Μετα συνήθως θα αλλάζεις rom, πανεύκολα. Εγκαθίσταται στην εκκίνηση το cwm, μια εφαρμογή που κρατώντας τα κατάλληλα πλήκτρα πατημένα κατά την εκκίνηση, ψάχνεις στα αρχεία που θα έχεις ηδη κατεβάσει και θα εχεις αποθ. στο κινητό, (μια άλλη rom, η εξτρά πράγματά για κάποια rom), το επιλεγείς και εγκαθίσταται πανεύκολα. Την 1η φορά όμως θα χρειαστείς pc, θα συνδέσεις το κινητό και θα εγκαταστήσεις τα κατάλληλα αρχεία. Μη ανχωνεσαι το κινητό γίνεται 300% καλύτερό απο όπως είναι τώρα, συμπεριλαμβανομένου και της μπαταρίας. Το iphone είναι άλλη ιστορία. Καταναλώνει λιγότερο, έχει μικρότερες οθόνες, cpu, είναι όλα βελτιστοποιημένα για μονο ένα hardware. Αυτά πληρώνεις. Σαν σούπερ ευχαριστημένος πρωιν χρήστης iphone, το sgs2 όταν φτιαχτεί σωστά είναι πολυ καλύτερό απο τα σημερινά iPhone . Βαλε τη rom που σου ειπε ο Σπύρος παραπάνω. Αυτή την στιγμή είναι εξαιρετική.
Jimys2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικα το θεμα με την καμερα πιστευω πως λυθηκε. Μου πηρε πολλη προσπαθεια και τελικα ενα wipe data της εφαρμογης της καμερας απο titanium backup ηταν αρκετο...η μαλ*κια :@ edit: το προβλημα επιμενει. Oldnew κανε μου μια χαρη. Δοκιμασε να κανεις recording σε 1920x1080 και πες μου οτι δεν σου λαγκαρει. Εμενα σε αυτη την αναλυση λαγκαρει και αυτο γινεται συνηθως οταν παει να κανει φοκους. Το ιδιο παθαινει και στην αναλυση 1280χ720. Ενω στην 720χ480 ειναι ελαχιστο αισθητα το λαγκ. edit2: Καλα εκανα μεγαλη ανακαλυψη ο ατιμος. Εντοπισα και αλλο Flaw(προβλημα) στον υπεργαλαξια της samsung......κατα την εγγραφη βιντεο σε 720p και 1080p το κινητο ζοριζεται απιστευτα σε κλειστους χωρους με ελαχιστο φωτισμο, καθως κανει συνεχεια focus και τρελενεται. Ενω σε ανοιχτους χωρους με ηλιο παει σφαιρα. Φοβερο...... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2011 από Jimys2008
georgioskio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστω παρα πολυυ!Θα το προσπαθησω αλλα χωρις εναν ολοκληρωμενο οδηγο ψαχνοντας απο εδω και απο εκει δν βλεπω να κανω δουλεια!Μην κανω και καμια βλακεια φοβαμαι και μου κολλησει!Αλλα θα προσπαθησω..Εχω και μια μικρη εμπειρια στο σπασιμο iphone αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση απο οτι βλεπω και ειναι πιο δυσκολο!!
oldnew Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τελικα το θεμα με την καμερα πιστευω πως λυθηκε. Μου πηρε πολλη προσπαθεια και τελικα ενα wipe data της εφαρμογης της καμερας απο titanium backup ηταν αρκετο...η μαλ*κια :@ edit: το προβλημα επιμενει. Oldnew κανε μου μια χαρη. Δοκιμασε να κανεις recording σε 1920x1080 και πες μου οτι δεν σου λαγκαρει. Εμενα σε αυτη την αναλυση λαγκαρει και αυτο γινεται συνηθως οταν παει να κανει φοκους. Το ιδιο παθαινει και στην αναλυση 1280χ720. Ενω στην 720χ480 ειναι ελαχιστο αισθητα το λαγκ. edit2: Καλα εκανα μεγαλη ανακαλυψη ο ατιμος. Εντοπισα και αλλο Flaw(προβλημα) στον υπεργαλαξια της samsung......κατα την εγγραφη βιντεο σε 720p και 1080p το κινητο ζοριζεται απιστευτα σε κλειστους χωρους με ελαχιστο φωτισμο, καθως κανει συνεχεια focus και τρελενεται. Ενω σε ανοιχτους χωρους με ηλιο παει σφαιρα. Φοβερο...... Μόλις το τεσταρα σε όλες τις αναλύσεις που αναφέρεις. Και με φως και χωρίς φως, σε κλειστούς χώρους. Κανένα πρόβλημα Ούτε υπάρχει θεμα να τρελαίνεται το φοκους. Κάτι αλλο συμβαίνει.
Jimys2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ε τοτε ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω.....και με την KG6 τα ιδια κανει. Θα τρελαθω :mad: Εχω κανει απειρα wipes που σημαινει οτι οτιδηποτε και να περασα στο κινητο θα σβηνοταν, αλλα παρ'ολα αυτα επιμενει :mad: Λες να ξαναπερασω ΚΕ2 μηπως δω προκοπη...?? EDIT: να δεις που το εβαλα να τρεξει στα 1600mhz μηπως δεν αρκει η επεξεργαστικη ισχυς αλλα παλι τα ιδια. Ειλικρινα με βλεπω να του περναω μαμα και να το στελνω πισω. :mad: EDIT2: Και με stock rom+kernel η καμερα κανει το ιδιο...... Υπαρχει περιπτωση να το προκαλεσε αυτο ενα official update της καμερα απο την samsung που εκανα πριν μια εβδομαδα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις