oldnew Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εννοείς το 2.1.1? Πώς είναι? Εγώ τώρα τρέχω το RAGEmod και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω σε ninph, θα το προτιμούσα για την ακρίβεια. Ένταξη φαίνεται. Δε βλέπεις και καμία διάφορα με το ματι.. Έτρεξα ένα quadrad και μου έβγαλε λιγότερο απο κάθε φορά 3300. Οπότε το ξανατρεχω και μου βγάζει 3900.. βγάλε άκρη τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Guys το quadrant ειναι πρακτικα αχρηστο και καθολου αντικειμενικο. Οσες φορες κανεις reboot παιζει να εχεις και διαφορετικα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Guys το quadrant ειναι πρακτικα αχρηστο και καθολου αντικειμενικο. Οσες φορες κανεις reboot παιζει να εχεις και διαφορετικα αποτελεσματα Τελικά αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τους περισσότερους. Ό,τι νά 'ναι βγάζει ώρες ώρες. Με Ragemod overclocked στα 1,4ΜΗz έβγαλε "μόνο" 3900 & κάτι ψιλά. Όπως και νά 'χει, βάζω κι εγώ Ninphetamine 2.1.1... Επίσης κάτι άλλο: το Android vs Apple bootscreen δεν τα σπάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τελικά αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τους περισσότερους. Ό,τι νά 'ναι βγάζει ώρες ώρες. Με Ragemod overclocked στα 1,4ΜΗz έβγαλε "μόνο" 3900 & κάτι ψιλά. Όπως και νά 'χει, βάζω κι εγώ Ninphetamine 2.1.1... Επίσης κάτι άλλο: το Android vs Apple bootscreen δεν τα σπάει? Όντως, φοβερό το android vs apple! Τώρα που έστησα το κινητό απο την αρχή και έβαλα και το τελευταίο nimphetamin, δε μου δουλευε το bln.. οποιος το βαλει ας τεστάρει αν του δουλεύει. Edit, ok ήθελε το bln για τα mms απο την kitchen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγω παλι ειπα να δοκιμασω και το speedfrey kernel παρολο που εφαγε μπαν ο τυπος :ρ μοιαζει καλο μεχρι τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Gief MOAR Kernels....!! Πάνω που λες πάντως "ωραία, τώρα τα έχω όλα κομπλέ, δε πειράζω τίποτα", να ένα νέο kernel, να update στη rom σου και αρχίζεις πάλι και πειράζεις... Ή παίζει να 'μαι κι εγώ μόνο, επειδή ακόμα είμαι "νέος"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και εγώ έτσι λεω, και ολο νεα πράγματά βάζω.. Κοντεύω να χρειάζομαι αλλο τηλέφωνο γιατί σε αυτό οπότε με παίρνουν ολο στο reboot με πετυχαίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σημερα παρατηρησα οτι δε δουλευει το 3g μου. Ισως να χαλασε οταν περασα την speedfrey, αλλα ξαναπερασα nimphetamine και το προβλημα επιμενει.....wtf?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σημερα παρατηρησα οτι δε δουλευει το 3g μου. Ισως να χαλασε οταν περασα την speedfrey, αλλα ξαναπερασα nimphetamine και το προβλημα επιμενει.....wtf?! Αμα δε βγάλεις άκρη, δοκίμασε επανεγκατάστασή της rom. Δε θα χάσεις τίποτα απο εφαρμογές, μονο τα πατσαρισματα θα ξαναβαλεις. Δοκιμαζω και το kernen Ragemod t26, μιας και διάβασα ότι έχει την καλύτερή μπαταρια. Διάβασα για 5 ώρες οθόνη αναμμένη στο τερμα φωτεινότητά. Έχει και bnl. Όντως η μπαταρια φαίνεται να κρατάει περισσότερο. Quadrad πεσμένο. Πρέπει να είναι ελάχιστα ποιο αργο το κινητό, αλλα αν είναι μεγάλη η διάφορα μπαταριάς θα μείνω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δες μηπως πατηθηκε κατα λαθος το εικονιδιο που σταματα την κινηση δεδομενων (αν συρεις το status bar). Επισης δες (δυσκολο ομως να ειναι αυτο) μηπως πειραχτηκαν τα APN στις ρυθμισεις. Αποκλειεται να φταει κερνελ για κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Thnx για τις συμβουλες stormain αλλα τελικα εκανα factory reset για να στρωσει. Δεν πειραζει, αλλωστε ειχα λιγες εφαρμογες μεσα εν οψη νεου KH. Αμα δε βγάλεις άκρη, δοκίμασε επανεγκατάστασή της rom. Δε θα χάσεις τίποτα απο εφαρμογές, μονο τα πατσαρισματα θα ξαναβαλεις. Δοκιμαζω και το kernen Ragemod t26, μιας και διάβασα ότι έχει την καλύτερή μπαταρια. Διάβασα για 5 ώρες οθόνη αναμμένη στο τερμα φωτεινότητά. Έχει και bnl. Όντως η μπαταρια φαίνεται να κρατάει περισσότερο. Quadrad πεσμένο. Πρέπει να είναι ελάχιστα ποιο αργο το κινητό, αλλα αν είναι μεγάλη η διάφορα μπαταριάς θα μείνω σε αυτό. Το εκανα και αυτο αλλα τζιφος... Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις απο Ragemod αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δυο αποριες. Πρωτον, τι ειναι το useragent και σε τι χρησιμευει και δευτερον γιατι ξαφνικα το bln δε δουλευει με την nimphetamine 2.1.2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δυο αποριες. Πρωτον, τι ειναι το useragent και σε τι χρησιμευει και δευτερον γιατι ξαφνικα το bln δε δουλευει με την nimphetamine 2.1.2 ? 1) Aκριβως πως μεταφραζεται δεν ξερω. Αυτο που κανει ομως ειναι να σου δινει την desktop μορφη των sites ή την mobile κατα βουληση. Δηλαδη αν μπεις στο ινσομνια πχ μπορεις να το βαλεις να δειχνει ο,τι θα φαινοταν αν εμπαινες απο τον browser του υπολογιστη σου. 2) Δοκιμασε να το ενεργοποιησεις ξανα μεσω της εφαρμογης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καποιος που να τρεχει revolution rom μπορει να επιβεβαιωσει αν λειτουργει η λειτουργια panning; σε εμενα πεταει fc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Τι είναι η λειτουργιά, paning; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις